| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:02
- Nahlásit
Čus žumpice zjistila jsem,že sem živá,páč mě všichni viděly(v ordinaci určitě),takže Davídkojc včera neměla pravdu.Akorát se sotva vleču.Jdu si uvařit zase kotel čaje,nakrmím zvěrstva a zalezu pod duchnu.
Gerda-nemůže takhle náhodou Maryji svědit pipka a zatka od toho sněhu?Ona taková lehká omrzlinka taky pěkně svědí.Mázni jí to Fenistilem nebo vazelinou a uvidíš. Netahej ji furt na tu veterinu,nebo z ní uděláš dalšího isdpcha
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:07
- Nahlásit
Neessi
Akorát se sotva vleču.Jdu si uvařit zase kotel čaje,nakrmím zvěrstva a zalezu pod duchnu.
Si nemocná?????????????? Jak to??????????? A coti je? Nemáš doufám křipku! Jinak jí pošli, ať můžu vrátit Salijový ten ochrnutej krk. Beru křipku vot tebe - nebo jí pošli Jablunce, ať jablu pošle angínu. To je nespra! Šickni máte furt křipky a já ne!!!!!!!!!!!!!!!! Dej si na peřinu Bobinku, to bude jak kůže z ledního medvěda ))
Netahej ji furt na tu veterinu
Ale to neni ze sportu, mysllela sem na ty žlázky, sama to vymáčknout neumim, proto sme tam šli, ale bylo to OK. No nevim právě, z čeho to může svědit, sem přemejšlela, že bych jí to mázla avirilem )))
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:08
- Nahlásit
Mucholabka
Jasně, ale když se nedaří přivolat , tak toho psa nějak musíš chytit. Můj mi utíkal ke psům a ne každý je vhodný ke hraní , takže jsem ho musela lapit velmi rychle a na srandičky opravdu nebyl prostor.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:11
- Nahlásit
Zany
To mi udělal Robča 2x , nějak kolem 6ti měsíců a pak asi o měsíc později a ještě na mě štěkal , vytočilo mě to tak, že mně bylo jasné, že musím mlčet a kašlat na to , přivolala jsem Péťu, na Robču jsem se vybodla a šli jsem pryč ( samozřejmě to bylo v místě, kde nehrozila auta a tak, žádné nebezpečí, kdyby zůstal nějakou chvíli sám ) , táhnul se za námi jak smrad , tak cca 2 m za mnou, možná ani ne, jsem ho vůbec neregistrovala ( jasně, že jsem ho periferně sledovala , přeci jen cestou domů jsme se blížili k silnici ), kus před silnicí jsem zastavila , přivázala Péťu a vzala do ruky druhé vodítko, přišel se nechat přivázat aniž bych řekla slovo a šel úplně vzorně u nohy až domů, doma dostal žrádlo a už jsem s ním komunikovala normálně. Pak to udělal ještě jednou ( naposled) a to bylo naštěstí v sobotu dopoledne , provoz žádný, takže jsem si ho nevšimla ani před tou silnicí ( jako nevšimla, přehled jsem měla, přeci jen přejet bych si ho nenechala ) , capkal za námi až před dům , já otevřela dveře , pustila Péťu a Robča stál a koukal na mě , jestli může dovnitř, až mi ho bylo trochu líto , tak jsem ho nechala před domem , fuj! Jsem hnusná ! Ale jen tak, co se dovřely dveře, pak jsme hned otevřela ( mi ho vážně bylo už líto, vztek bylpryč ) a řekla smířlivě, tak pojď hade! Víckrát to nezkusil, bylo to jediné řešení, protože mě to pokaždé vytočilo tak, že jsem prostě jinak nemohla reagovat. Nevím kdo trpěl víc, zda já nebo on
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:12
- Nahlásit
Zany
na srandičky opravdu nebyl prostor.
Teď to dělám tak, že pouštím tam, kde na srandičky prostor je, a předpovídám deset kroků předem, ne jenom pět.
Jasně, ale když se nedaří přivolat , tak toho psa nějak musíš chytit
Musíš ho vždy přivolat i kdyby ses měl/a na hlavu postavit a dělat maňáskové divadlo.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:19 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Gerda
Nemáš doufám křipku! Jinak jí pošli
mám-posílám expres .Garantuju ti,že si u týhle křipky nezakouříš .Ale je to ta křipka vod jablunky,tak nevím,esli budeš spokojená
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:22
- Nahlásit
Neessi
Jablunka má ale angínu, ne? Sem jen chtěla ležet v posteli, mít horečku a pěkně si to užít na 3 dny.....Napíchni si taky baňky, ne?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:27
- Nahlásit
Gerda
.....Napíchni si taky baňky, ne?
já si na záda nedočáhnu navíc při tý teplůtce by to nemělo ten správný efekt.Na křipku musím jít trochu zvostra,třá traverzou a řvát na ni: Táhni ty hnusná mrcho ,už tě nechci!!
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:32
- Nahlásit
mac1
Něco podobného jsem taky zkoušela, ale po připnutí na vodítko. On by za mnou nešel . Klidně by si dělal co chce . takže na vodítko a beze slova dom a doma jsem si ho taky ještě chvíli nevšímala.Ale stejně to moc nepomohlo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:35
- Nahlásit
Neessi
Nacpi se do pořádně horký vany a pak se pořádně osuš, to teplotu sráží docela slušně. A navíc to prohřeje, když budeš hodně v teple a suchu, jako jabloňovic, mělo by to klapnout. A kam jí budeš tou traverzou mlátit? Ne do svý vlastní hlavy, že ne?
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:36
- Nahlásit
Teď to dělám tak, že pouštím tam, kde na srandičky prostor je, a předpovídám deset kroků předem, ne jenom pět.
Já bydlím v Praze na sídlišti , to bych ho nemohla pustit nikdy. Ale samozřejmě v obdobích, kdy extrémně zlobil, byl na vodítku hodně.
Musíš ho vždy přivolat i kdyby ses měl/a na hlavu postavit a dělat maňáskové divadlo.
Jasně, ale to nešlo.A nebyl čas čekat až se laskavě uráčí. takže jsem to pak musela řešit jinak.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:38
- Nahlásit
Zany
ty seš z jižňáku, viď? A co máš za čokla?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:40
- Nahlásit
Gerda
Jablunka má ale angínu, ne?
K tý sem se ale poctivje dopracovala přez křipečku.
Neessi
Můdr,cejtím s váma a přeju brzký uzdravení.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:43
- Nahlásit
jablunka
Mazejte do kutlochu madam! Určo běží ňákej pěknej serijál, na kerej se má čék dívat z postele! Ste neukázněnej pacient! Dejte si taky horkou vanu a hned zpět do kutlochu, fakt to pomůže.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:46
- Nahlásit
Gerda
Mazejte do kutlochu madam! Určo běží ňákej pěknej serijál, na kerej se má čék dívat z postele! Ste neukázněnej pacient! Dejte si taky horkou vanu a hned zpět do kutlochu, fakt to pomůže.
Já uš sem fakt f poho,nejhorší to bylo čtvrtek,pátek a sobota.Pak zabraly ATB,vypotila sem se,trochu i najedla je mi dobře.Dokonce už i to ucho polevilo.
Ale ven eště nepudu,ať si to užívá Terka,gdyž je doma.
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:46
- Nahlásit
Gerda
Já žadnýho čokla nemám
Mám dva , šeltii a čínana. ten zločinec je čínan, šeltička už je starší a hodná.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:49
- Nahlásit
Zany
Vem je s sebou do tý hospody. A sou to čoklové a sou ))) a jen nás trápěj, abysme brzy umřeli a měli těžkej život.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:52
- Nahlásit
Gerda
Nacpi se do pořádně horký vany a pak se pořádně osuš
A co se vyválet f tom prašánku na zahradě?To by mě pjekně ochladilo a taky srazilo tu teplůtku
Ba ne,du kutlošit,to zabere.Uvařím si tibetský čaj s lééééékořicí
jablunka
cejtím s váma bodejť bys necejtila,když to máš v čertvý paměti ale i tak díky.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:56
- Nahlásit
Zany
Já žadnýho čokla nemám
tak co tady v žumpě děláš? Tady má každej nejmíň jednoho čokla Teda nejmíň má Gerda,Davídkojc a jinak mají ostatní víc čoklů třá dva(to mám já) ,ale taková Ebony jich má 16
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:58
- Nahlásit
all
když je tu většina z vás permanentně nasraných - už se vám stalo, že vám z toho nasrání bylo fyzicky zle (např. zvednul se žaludek?) já to zažila dnes v práci prvně a od dopoledne jsem to ještě nevstřebala!!!!!!
Aspoň zhubnu , ale zas más strach, že mě vážně po dalším takovém nasrání klepne!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 15:59
- Nahlásit
Neessi
Taky měl nejmíň ispidich a janika než fůzovali.....Bezpečně nejvíc má Ebony, ale ta má přece jen 15 čoklůch a jednoho Růůůfuska! A hned pak asi Biluška.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:05
- Nahlásit
Neessi
koukám, že chřipčička moc na ústupu není .... tak přeju pěkné pocení v pelíšku a hlavně brzké odeznění teplot
kokoška
jj, to znám .... naposledy se mi to stalo po velké nechutné debatě s bývalým manželem
Zany
taky mám čokloidy...dva, oni si za ty srandičky, kterýma nás trápí ani nic jiného nezaslouží, i když je všichni máme rádi
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:08
- Nahlásit
brut
to jsi odolná holka, mě na to stačil 1 mail
a pomáhá na to něco? (kromě lexaurinu nebo panáka)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:11
- Nahlásit
Zany
Já mám tři, ale po víkendu budu mít pět, to je už hezké číslo, ale ne nafurt, pak půjdou doufám pryč, do tří měs. Potom mi brácha nacpe svojeho psa a budu mít 4 a sežerou mě, tak to bude v klidu a někdo je zdědíte.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:14
- Nahlásit
kokoška
Takovýhle naštvání je děs, chce to hbitě něčim uvolnit, aby se to tam moc nezaseklo. Pak se ti z toho udělá tik ve voku.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:16
- Nahlásit
kokoška
a pomáhá na to něco? (kromě lexaurinu nebo panáka)
jj, pořádná procházka se psama, teplá koupel se zblajznutím tabulky čokolády a přečtení alespoň půlky knížky
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:19
- Nahlásit
Gerda
ve voku mám vyrážku, tik už se tam nevejde. Naštěstí mám kancl sama, tak jsem tu sprostě řvala, ale moc to nepomohlo Nemůžu to totiž hned řešit, ta bezmoc mě ničí ze všeho nejvíc!!!!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:21
- Nahlásit
brut
pořádná procházka se psama, teplá koupel se zblajznutím tabulky čokolády a přečtení alespoň půlky knížky
...je mi dobře po těle, jen jsem si to přečetla. Po desetidenní chřipce jsem včera poprvé vystrčila paty z domu a šlo to, jen mě drží tubera. Ale jak to tak čtu, tak teď vyvenčím tu ku*vu uštěkanou a padám zpátky to kutloch.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:21
- Nahlásit
kokoška
Nemůžu to totiž hned řešit, ta bezmoc mě ničí ze všeho nejvíc!!!!
zkus zhluboka dýchat, představit si, ajk ti tělem proudí vzduch a hlavně na ten mail nemysli...snad se ti podaří alespoň trochu zmírnit nasrání na minimum
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 16:23
- Nahlásit
Garfield
na tuberu je dobrej zázvorovej čaj s medem a citronem .... zkus to
Na ku*vu uštěkanou ti nic neporadím, protože bych radu proti štěkání potřeboval sama... piraňa řve furt jak prokoplá
|