| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 08:52
- Nahlásit
Sali
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/209411058110 007-fokus-ct24/
koukni na začátek
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 08:52
- Nahlásit
Neessi
tak na Tchoře přes noc sedla náhlá příhoda střevní, fakt jako ultrarychlá purgace,
je to špitální vejr, v středu mi skolil kolegyňku, zelenala v pracovně zdatně a gauč opouštěla jen na hýzl, 24 h to trvá a drobně ble je ještě další dva dny...
no a Tchoř v noci, když vyhazoval z poslele fedopesa, naplnil slova vyší básně:
"zvuk hrdelní se ozval (vypadni grrrr) leč stah prdelní selhal, a Tchoř se posral....."
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 08:55
- Nahlásit
no a já fčéra rozcvičovala krční išijas lopatou a koštětem, vypadalo to dobře, pak jsem sice ztuhla jak prkno,. ale nebolelo to, zlatej ochrannej spasmus svalů, horká vana to povolila, v noci bylo stále fajn, a to přesně do momentu, než jsem zakašlala....a když se uvolnilo toto, ustlala si mě Kobra přímo za hlavou a mě probudilo až nemožnost se pohnout...
i nějak jsem povstala, vzala koště a lopatu, a úklidem dvora se zas rozhejbala.
není nad to bejt dochtor, že.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 08:58
- Nahlásit
Sali
Chudák Tchoř, posílám mu zásobu pemprsek z charitativních zásob nadace firmy Chyť a nepusť
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 09:54
- Nahlásit
Tak jsem měla být v osm v Hlučíně. Do postele jsem dorazila kolem půlnoci-než jsem dojela z práce, nakrmila a vypustila zvěř apod. Vstala jsem v šest. Marcel řekl spíííí. Tak jsem spala až do teď na Hlučín kašlu.
V noci měli psi v boudičce krásně teploučko, běhali po venku včetně mrněte, Ferda si i pocvičil u nohy, akorát jediná já jsem měla mokro v botech a chtělo se mi spát, ty držky věčně vychlamané mě dostanou do hrobu. Nechtěli se nechat pozavírat, tak jsem černého kreténa nechala venku. Jsem úplně nadšená, má tam nádherně sucho, jen jsem vymetla mírný poprašek co nafoukal, a dokonce se tam zatím ani nevenčí, Ferda jakožto pes z řetězu je naprosté prase, vyvenčí se v místnosti, šlápne do toho, roznese se to kam se dá a pak smrdí všichni a všechno, co vyčnívá, to pochčije, ale v kotci se zatím nevykakal, čeká než ho pustím. Akorát si vlastně jednou nasral do misky, to bylo hned první den, a bylo mi špatně, tak mě asi chce ušetřit trpení. Zatím se ani nedobývá ven, jediný kdo se tlačí pryč je štěně, ale to z toho ještě nemá rozum. Pět minut tam chce být a rve se dovnitř, pak tam nechce být a rve se ven, žere mříž-to se musí odnaučit, ať nedopadne zubama jak Sala s Fredem.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 09:59
- Nahlásit
Jo, a v noci se mi zdálo, že jsem byla s Kukuč na procházce, měla jsem mluvícího krásného černého havrana se silným zobákem, který jedl kremrole a když zobal, dělal ďury do asfaltu, a přitoulala se nám do cesty fenka kříženka mopse s buldokem, byla březí a prý ji hledali přes televizi Polsat, ale tu my nechytáme a bylo to dávno, tak jsem z kapsy vytáhla flexinu (nikdy jsem žádnou neměla) a vzala jsem fenku k sobě, že toho poláka najdu, a fenka byla úžasná. Sežeňte mi někdo vořecha mops buldok fenku, se stojatýma ušima a pěkným obličejem, divokého zbarvení, a budu happy. Březí být nemusí.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 10:42
- Nahlásit
jablunka
Tak si k tomu připočti eště zánět stř.ucha co se mi k tomu přidal
s uchem mě nestraš-to blbje snáším Navíc jsem si nechala po opakovaných peritonsilárech v levé mandli tu jednu mandli vyndat-stejně byla na hadry).Musím být do zítřka aspoň schopná mluvit a hejbat se !
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 10:42
- Nahlásit
Mucholabka
jak tě tak čtu, je mi nějak smutno,
protože mě se konečně povedlo s kmenovema 4 zvířatama a i s těma 2, co jezdí s tchýní, to sestavit tak, že se naprosto volně přesouvají po baráku, a jsou přesně tam, kde chtějí s náma bejt,
Bobule si zatkla patro horní, Kiruna patro dolní, a ostatní se přesouvají dle nálady, te´d zrovna jsou dole Kira, Kobra, Arina Meruna a tchýně, že, ta s Merou večer odjede, Arinu tady nechá, čuba už neujde schody, tak zůstane bydlet u nás už navždy, tady je bezbariérový přístup a tchýně jezdí na víkendy,
Ferdopes tady byl chvíli a pak šel nahoru za Bobulí, Kobra v noci spala s náma nahoře, a pak šla dolů, kde se vaří,
na procházku můžem se všema, najednou, jen Kira se musí hlídat, její adrenalínovej sport je navážet se do Bobule,
normálně je ale berem dodávkou a pouštíme vypádit ve dvojicích čub s Ferdou ke každé dvojici, by čuby nebyly v tenzi...
a je klídek, kotce jsou otevřený, psi s náma v domě,
a já si čím dál tím víc vážím toho, že mám tohle privilegium mít věci tak jak můžu a současně i jak chci....
je mi Tě líto.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 10:45
- Nahlásit
Sali
nějak jsem povstala, vzala koště a lopatu, a úklidem dvora se zas rozhejbala.
není nad to bejt dochtor, že.
já bych řekla,že není nad to bejt žencká-páč ta musí zmáknou fšecko,i když padá na hubu.
Tchořoj dej Immodium nebo Hylak,ale mu nedej nažrat
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 10:47
- Nahlásit
Sali
Tak jediny o co se umne vede spor je kdo momentalne bude okupovat me pidiletiste...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 10:58
- Nahlásit
psiska dostala nažrat a tak na vychajdu až odpol
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 11:04
- Nahlásit
Co je u psů a a mužů stejné
1. Oba zabírají příliš mnoho místa v posteli.
2. Oba mají iracionální obavy z vysavače.
3. Oba si značkují své území.
4. Ani jeden vám neřekne co je trápí.
5. Čím jsou menší tím více mají sklon být nervózní.
6. Ani jeden po sobě neumývá nádobí.
7. Oba pouštějí větry nahlas.
8. Ani jeden z nich si nevšimne když máte nový účes.
9. Oba se rádi vytahují.
10. Oba podezdřívají pošťáka.
11. Nikdy nepochopíte co vidí na kočkách.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 11:11
- Nahlásit
Neessi
Tchořoj dej Immodium nebo Hylak,ale mu nedej nažrat
ani jedno tady nemám, kovářova kobyla chodí bosa, dala, jsem mu silnej hořkej studenej čaj a bed rest.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 11:26
- Nahlásit
znate nekdo film watership down?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 11:43
- Nahlásit
Sali
já fčéra rozcvičovala krční išijas lopatou a koštětem co by odborník možná budeš mít názor na aromaterapii a podobné věci nepříznivý, ale .... URLobčas jsem s krční páteří měla problémy, když jsme se chtěla podívat při přecházení silnice jestli nejede autom otáčela jsem se celá , vstávala, lehala jsme si tak, že jsem si podepřela hlavu rukou, abych tu váhu nenesl krk , chodila jsem jak robot a měla hrůzu z každé nerovnosti .....a pak jsem zkusila ten ramenní polštářek a jako fakt jsem v pohodě, už žádný lékař, žádné injekce, žádné el.proudy nevím jaké ...včera jsem ho koupila mámě na Chodově, kde ho nabízí se zaváděcí slevou , mají několik různých druhů, nejen na ramena - za reklamu placena nejsem
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:11
- Nahlásit
mac1
ale to jsou základy fyzioterapie...to nemá nic společnýho s odporem lékařů vůči skutečným šarlatánům!!!!!
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:34
- Nahlásit
Sali
mě na problémy s krční páteří moc pomoh tenhle polštář.
http://www.zdravotnicke-prodejny.cz/vyrobky/cervi- polstar-tvarovou-pameti.php
Uvrtala mě do něj moje kolegyně z práce, když už nemohla vydržet moje kvílení...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:44
- Nahlásit
Neessi
s uchem mě nestraš-to blbje snáším
Nedá se říct,že já bych to snášela dobře. Fčera ráno po probdělý noci,gdyž uš sem bušila hlavou do zdi,mě Othelo vodvezl na ORL pohotovost.Pan dr kouknul a řek,že zánět vidí,ale uš ustupující,že uš to na píchání nejní,to uš prej zvládnou ty atb co béřu.Gdyž takhle bolí ustupující,tak si nedokážu přectavit,jak blí nastoupivší,což u mě asi neprobjehlo,zánět se rozhodl asik rovnou ustoupit.
Navíc jsem si nechala po opakovaných peritonsilárech v levé mandli tu jednu mandli vyndat-stejně byla na hadry)
A proč mě to nigdo nenavrhnul,nebo rovnou v nemocnici neudělal,gdyž uš sem tam s tím ležela???
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:47
- Nahlásit
Neessi
Musím být do zítřka aspoň schopná mluvit a hejbat se !
milá můdr , já nechci strašit, ale mě se tenhle přístup (leta praktikovaný a osvědčený) letos hrubě nevyplatil - 2 dny jsem byla doma s nějakou virózou, jak mi trochu otrnulo, šla jsem do práce a za pár dní jsem klekla se zánětem ledvin. Mělo to hrozně rychlej nástup a měla jsem co dělat, abych se nekroutila bolestí a nepoblila na poradě, což by šéf nejspíš bral osobně .
Po tejdnu už mi bylo líp a vyrazila jsem do práce, za dva dny mě začalo bolet v krku a spustila se rýma jako prase... Kdybych to první nastuzení zůstala tejden v pelechu, mohla jsem si ušetřit tuhle lapálii...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:50
- Nahlásit
čus ,co je to tu zas za lazaret???
mě je teda krapet líp,asi ten rum a purgace asi nenastaly jak předvídala Biluš ,ani sem se neposrala jako tchoř
Biluše
sem ti volala na pevnou gde se flinkáš?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:50
- Nahlásit
Biluška
Mucholabka
http://www.super.cz/vtipky/14257-neskutecny-pes.ht ml
Hele abyste vydělí, že i buldok se hýbe a bývá dost akční.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:53
- Nahlásit
davidkova renata
uš tu sem, uš můžeš volat
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:54
- Nahlásit
Darina1
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:54
- Nahlásit
jablunka
ahoj marode , brzké uzdravení přeju. Zánět středního ucha bolí hrozně moc - mě na to hodně pomáhal prieznitz zábal na ucho. Za ucho dát malej smotek vaty namočenej ve vodě, na to mikrotenovej pytlík, ovázat šátkem, aby to drželo a pak eště celou hlavu zababušit. Jakmile je vatička suchá vyměnit za vlhkou atd...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:56
- Nahlásit
Dneska je to přesně rok,co k nám přijel Tedík a páč má v PP psáno datum narození jen únor 2002,taxme dnešek pojali i jako jeho narozky.Moc se s dortama pro psy nedělám,páč to bych nedělala celej rok nic jinýho,než dorty psům a dětem,ale tohle je výjimečná situace a Ted si dortík zasloužil.
Tahle fotka asi nikoho nepřekvapí.
A naše malý embrio.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:00
- Nahlásit
jablunka
Kraaasnej dort, co to tam ma za bobule ozdobny? Teda praci sis s tim dala prevelikou, Tedikovi preju hlavne zdravi a jeste dlouha leta!
A naše malý embrio
Mars utociii! On je fakt z jiny planety!
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:01
- Nahlásit
jablunka
posílám velkou gratulaci Tedíkovi
PS: v příštím životě chci bejt Tedíkem u Jablůnků
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:02
- Nahlásit
jablunka
proč mě to nigdo nenavrhnul,nebo rovnou v nemocnici neudělal,gdyž uš sem tam s tím ležela???
páč jsi měla jít za Dr.Kočičkou
jinak narozky máte doma excelentní-všecka čest
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:03
- Nahlásit
maixnerova
ahoj marode , brzké uzdravení přeju.
Ahojda a děkuji mnohokráte.
Zánět středního ucha bolí hrozně moc
Že jo! Tohle,ledviny a zuby je rovnou na vodstřel!
mě na to hodně pomáhal prieznitz zábal na ucho.
To sem nezkoušela,ale rovnou sem dětem čórla Otobacit.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:06
- Nahlásit
maixnerova
já nechci strašit,
nestrašíš-já už ty stadia s ledvinama mám za sebou-tohle je 4.ataka.Naštěstí jsem měla doma Sumamed,tak to snad do zejtřka trochu zabere.Prostě jsme nepolepčitelný
|