| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:40
- Nahlásit
A nemusí se se strženym drápem na větší ošetření?
Gerda
jak kdo a jak s čím....já bych to taky řešila doma.
Je ovšem fakt, že se s těma zvířatama s drobnejma úrazama vůbec nemažu, a rozhodně to s léčebnou péčí u nich nepřeháním, vycházím z přírody a ze svýho dohledu, když to je na ATB, dávám je přesně a adresně, jinak preventivně nedělám kromě výplachů ředěným Betadine skoro nic.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:41
- Nahlásit
Gerda
A nemusí se se strženym drápem na větší ošetření?
Neblbni, většinou tyhle díry spraví pravidelný pláchání betadinou, aby se to předčasně nezavřelo a naopak nefačování. Pohybem se nožka drenuje a betadina ti to udržuje čistý. nanejvýš botičky, ale bandážování je o pusu. když jsem šla nechat čubě vytáhnout zaražený střep, tak mi taky vetka sáhodlouze vysvětlovala, jak převazovat a jak nasypat mezi prsty pudr, aby nedostala zánět....Tak jsem jí jenom požádala o odstraněný střepu a krycí dávku antibiotik a slušně poděkovala. Ono se sice nemá nic podceňovat, ale ani přehánět, bo se pak do Bohnic dostaneš ty i čokl.
|
Mucholabka
Člen |
- Nahlásit
Gerda
nemusí se se strženym drápem na větší ošetření
Už to má asi třetí den a docela to vypadá hezky, akorát jak chodí, tak to vždycky kape.
Jsem si říkala, jestli s tím někam jít, ale zas když to nevypadá tak hrozně. Měla to nejdřív rozštípnuté a půlka upadla, druhou půlku snědla sama a myslím, že se to hojí. Akorát ji nepouštím hrabat a za potkanama, ať si tam něco nezahrábne.
Letim pro pindíky do zvířátkárny
DOnes nám takyyyyyy!!!
Jooo,a kolik kalcia může sníst pes, aniž by ho to zabilo navždy? A kolik obojků? Agina bude trpět. Má štěstí, že není žíhaná.
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Biluška
sovice letěla zpět
Gerda
Brut neměl drápek vytrženej ven, jen se mu rozštípl a on si tu vrchní volnou část užižlal ... zbytek bytelně drží v lůžku, tak jsem nožku koupala v betadině a během pár dní vše zaschlo.... jinak dostal naordinované volno a klid na "lůžku", aby se mu do toho nic nedostalo.
naposled sem jí je napatlala zelenidlem v sedmym patře, ale prozradily nás otisky noch
takže k vám každý trefí.... šikovná, proč dělat šipky, když stačí psí otisky
Letim pro pindíky do zvířátkárny - chcete někdo vzít pindíka
co je pindík?
Jo a udělala sem super kauf se sousedkou - dala sem jí pro čubu buvolí kostičky, ty mařka nechce, a ona mi za to dala CELEJ mandlovej dort, že to prej u nich nikdo nejí ))))
výborná výměna ... to u nás se sežere úplně všechno, takže by žádná výměna neproběhla
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:43
- Nahlásit
Sali
jinak preventivně nedělám kromě výplachů ředěným Betadine skoro nic. JJ, a na hlubší kapsy si nechávám psát osvědčený prostředek na mastitidu u krav Tenzym. Vzhledem k původnímu účelu má i krásný úzký aplikátor a narveš to i do třícenťákové ďoury.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:43
- Nahlásit
Biluška
Bráchu jsem sjela na tři doby, našel si nějakou finanční poradkyni v Ově a nenechá si poradit, že znám lepší
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:44
- Nahlásit
Mucholabka
Má štěstí, že není žíhaná.
Huž si zasejc berete do huby žíhaný
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:45
- Nahlásit
Jo, a prodají mi volně v lékárně fyzák? A jak dlouho vydrží naředěná betadina, když ji odebírám sterilně?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:48
- Nahlásit
Mucholabka
Jo, a prodají mi volně v lékárně fyzák
JJ. je volně prodejný.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:48
- Nahlásit
Hyena
Máš být Hyena skvrnitá, ty mi nevaděj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:49
- Nahlásit
Mucholabka
Jooo,a kolik kalcia může sníst pes, aniž by ho to zabilo navždy?
Kalcia nevím, ale Enja sežrala asi 100 tablet Alavisu a nebylo jí vůbec nic. Ani se nepotentila...
Zato činčiláka mi kdysi zabil Rimadyl ke kterému se dostal a sežral
Bráchovi vyřiď, že to má za trest a že jestli prodělá gatě na Dynamiku, nebo na penzijku tak ať pak nebrečí
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:50
- Nahlásit
Mucholabka
Máš být Hyena skvrnitá, ty mi nevaděj
Víš, co si můžeš rasistko
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:53
- Nahlásit
Tak jedny obrany na ostro bez rukávu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:53
- Nahlásit
Biluška
Kalcia nevím
Zajímavé je, že otevřely šroubovací uzávěr, aniž by ho poničily...většinu stejně jenom vysypaly a jen pár tobolek nakously, páč jsou docela nechutné.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:55
- Nahlásit
A eště řewkni, že žíhaná je ošklivá
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:57
- Nahlásit
a eště jedna krasavice
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:59
- Nahlásit
Hyena
Co to je za oškliváka? Ten co kouše toho černocha
Mucholabka
Enina dneska našla vosk na lyže, otevřela ho, kousek užrala a zjistila, že je to pěkně hnusný tak ho nechala ležet v chodbě . Zmlátila jsem ji traverzou, aby se naučila uklízet si věci co roztahá
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 14:00
- Nahlásit
Hyena
Neřeš, kocourovi jsem taky ráno vynadala že je žíhaný, je modrý a má ještě modřejší pruhy.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 14:02 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Biluška
Co to je za oškliváka?
To je speciální maligní obranná Hyena a jak je vidět, afričtí figuranti nejsou měkejši a za rukáv nebo ringáč neutrácejí.
Mucholabka
Neřeš,
Řešim, potřebuju si z někoho v průběhu dne aspoň chvíli utahovat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 14:03
- Nahlásit
Biluška
Ad vosk na lyže mi připomínáš, jak jsem šla běžkovat. Našla jsem vosk, našla jsem lyže a věděla jsem, že to k sobě nějak pasuje, akorát jsem nevěděla jak. Otevřela jsem vosk, zespod ho vymáčkla, jebnul mě do oka, pak jsem s tím začala mazat lyže a místo hezké vrstvy se mi na těch lyžích dělaly akorát hroudy něčeho růžového a lepilo to, tak jsem to ještě trochu rozmazala a pak jsem stejně zjistila, že když si na to stoupnu, tak jsou všichni proti mně a snaží se mi zkřížit nohy.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 14:05
- Nahlásit
krásné odpoledne.
Dnes jsme byli s děckama v ZOO a šli jsme kolem Hyen, ale asi na ně byla zima páč byli zalezlý, zato jsme viděli vlky a žirafi a vydry a hlavně novýho ledního medvídka. Ňákej přerostlej modrej krocan mi chtěl sežrat Matesa.
Gerda
fšechno nejlepčí a tady máš místo dortu:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 14:09
- Nahlásit
Prosim vás, se nečilte krz ty drápky, štěně stofárdí si ho tu vytrhlo, hodně mu tekla kref, a jelikož panička jeho se zhroutila a štěně mi celá ubrečená přinesla, sem myslela, že si to zvíře urvalo kus prstu, tak sem ho vzala k lékařu.
Pindíky sekaný už nejsou, vzala sem teda v celku a teď sem to tu ukazovala kolegyním, jak velkýho pindíka má bejk )) Pištěly a řikaly - týýýýýýý vadóóóóó ))) Nemám sekerku, kterou bych to naporcovala.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 14:09
- Nahlásit
Mucholabka
Připomínáš mi exmanžela.Ten vždycky, když na běžkách spadnul tak řval "ti zkur...ení trpaslíci mi ze spodu nadzvedávají lyže"
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 14:19
- Nahlásit
Ahojte lyžařští trpaslícííí skvrnití, pruhatí i nahatí,
du vás sem jenom trošku posdravit.
Mucholabka
Třá to nebyl vosk, ale žvejkačka ve voskovým vobalu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 14:24
- Nahlásit
Triniti
Byl to vosk, vyroben v roce kolem 1970 a nalezen na půdě.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 14:29
- Nahlásit
Gerda
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 16:09
- Nahlásit
Hyena
Oni už jsou po socializaci , je jim 8 a 3 roky. samozřejmě , že v hospodě párkrát byli ale nepovažuji to za nejlepší místo pro psy a hlavně se mi nechce s nima MHD. Stačí , že tak musím jezdit často na tréninky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 17:36
- Nahlásit
Hyena
Tak sem koukla na stránky těch lidí vot hyjen a už vim, s čim budu cvičit mondíky - s hyjenou. Budeme mít nejlepčí hlídačku!
Alexa
Pani, dík za prachy, až koupim ten zámek, budete tam mít svůj hostinskej komnatu, abyste si mohla jezdit na letní byt. A dyš budete chtít aji svýho komorníka, můžete ho mít!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 17:42
- Nahlásit
Přenechám sníh-neomezené množství zn.Za odvoz.Spěchá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 18:15
- Nahlásit
Neessi