| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:34
- Nahlásit
Gerda
agresivního kohouta
voni dokážou bejt pěkně všivý tydle ptáci, to je fakt- ségru takhle jeden zmasakroval taky.
A na šetlendech lítalý vzteklý pipinky
a tak teda možná Kosťa neni z kanárů, ale ze šetlendů, páč je taky steklej někdy. V sobotu stekle kloval Ešusa. Esli je ze šetlendů, tak třeba ani neni pipi, ale.......... pony!! CHovám doma v kleci poníka!! Sem teda ešče horší než viky, co má doma v kleci zajíce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:38
- Nahlásit
Mucholabka
A vono je to kovový?
No já myslim, že je to něco jako kari sítě, co s nima jezdí argosek po zahradě na výlet, takže by to asi mělo bejt kovový...
PetraK
CHovám doma v kleci poníka!!
Tak naučte ešusa jezdit na poníku a můžete vystupovat ve varijeté jako veselá fsufka.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:40
- Nahlásit
Sali
on jí pes lovil po stopě, štváč,
no to nevím, tím se nikdy nechlubila....na to tedy, jak chtěla strašně cvičit....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:41
- Nahlásit
Gerda
zabouhnout se tam na petlici.
ještě že si neotevřela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:41
- Nahlásit
Gerda
Tak naučte ešusa jezdit na poníku
to by neměl bejt takovej problém. Naučit se krávovinky, to nám jde
jako veselá fsufka.
sem četla jako veselá fuska, tak jsem začla přemejšlet co by to mělo bejt za číslo?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:42
- Nahlásit
Sali
ale nasrala jsem jí, to mě těší, mysli si o mně, co chceš
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:43
- Nahlásit
caute decka,co novyho?u me to,ze dnes jsem byla u psi svadleny a ta byla z hajana totalne hotova,hrozne se ji libil,tak si ho premerila a za dva tydny jdu na zkousku,ma to i z nohavicema,takze supr dupr,nebude jak hovado,mne slo o ty hnaty a bricho,to proste z toho kozichu nejde vycistit!
Mucholabkapani,vy dostanete banu a jednu jeste na nu!kde jsi byla??????jsem male chtela zkusit obojek a vy jeho velicenstvo nikde!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:43
- Nahlásit
Gerda
Mucholabka
A vono je to kovový?
No já myslim, že je to něco jako kari sítě, co s nima jezdí argosek po zahradě na výlet, takže by to asi mělo bejt kovový...
je to kovový. tyče takový to jsou o různým průměru. Zpravidla to člověk vídá až když jsou rezavý. Sousedky fenka si jednu takovouhle tyč napíchla dohrudníku (, páč u nás na sídlišti je neuvěřitelnej bordel
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:46
- Nahlásit
Alexa
ještě že si neotevřela
jo to bysme dostali přes držku rohem fšichni, co sme tu Jitku trápili. Von tam s náma nebyl žádnej dohled, pán, co to měl na staroti byl furt v hospodě, byl rád, že mu někdo vykydá kobyly, aby to nemusel dělat sám. Akorát nám připravil do kýblů poměry těch vitaminů a pak už se neukázal.
PetraK
sem četla jako veselá fuska
Tak to mi připomíná vobrázek - Jak si ze psa udělat lachtana )))))))))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
nemethova5
caute decka,co novyho?
a tak v podstatě u nás ani nic. Jen mám v kleci poníka a budu s ním dělat v cirkuse veselou fusku. Brut bude čoklům kupovat na hraní roxóre, Gerda se dala na ródeo a Ebony se přestěhovala k Viki.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:49
- Nahlásit
Gerda
Tak to mi připomíná vobrázek - Jak si ze psa udělat lachtana
a máte ho ? Ten vobrázeK?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:53
- Nahlásit
PetraK
Nemám, snažim se ho tady hledat, ale nejde mi to - byl to ňákej stofárdek protaženej hlavou krz rukáf, jen tak, aby ta hlavička vypadala jako lachtaní. A fakt tak vypadal, byl děsně směšnej ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:54
- Nahlásit
Gerda
Nemám, snažim se ho tady hledat, ale nejde mi to - byl to ňákej stofárdek protaženej hlavou krz rukáf, jen tak, aby ta hlavička vypadala jako lachtaní. A fakt tak vypadal, byl děsně směšnej
A nebyl to čerjnej pit? Já jsem právě kdysi měla takhle fotku Andulky- což je babička od Ešusový manželky, černá pitka a i to svýho času kolovalo prostorem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:59
- Nahlásit
PetraK
A nebyl to čerjnej pit?
jo byl ))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 16:00
- Nahlásit
Gerda
tak to byla - pokud by se jednalo o tutéž fotku, může jich být víc- Pitbulenka Andulka, Ešusova pratchýně . Svět je malej.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 16:01
- Nahlásit
lidijové, prosím, jaxe dá dostat cca do půlky tadyk té žu,mpy? cca str. 1300... to jako fakt musim klikat jak debil...???
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Led 2009 16:07
- Nahlásit
jbat
třá tekhle http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_1299.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 16:12
- Nahlásit
Tinta76
jaks to udělala? Seš šaman!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 16:16
- Nahlásit
Tinta76
děkujuuuuu!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Led 2009 16:17
- Nahlásit
PetraK
Seš šaman!
myslíš jo? vono je to celkem jednoduchý, stačí se trošku zamyslet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 16:20
- Nahlásit
Tinta76
vono je to celkem jednoduchý, stačí se trošku zamyslet
to nepude, to nepude, zvlášť dneska, když držím pitivovej den a nemám v hlavě nic jinýho než HLAT! VELKEJ HLAT! Prosim prosim jak se to dělá? Já třebas ani nevím jak se pohybovat v galerii
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 16:24
- Nahlásit
Tinta76
sem na to pak přišla a listuju si i o sto stráneček...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 16:26
- Nahlásit
PetraK
pani, v adresním řádečku změníte to číslo, co je teď 2700.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_2700.html#25
rozumíme?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Led 2009 16:27
- Nahlásit
PetraK
pani! když se kouknete na ten vodkaz, co jsem sem dala a na požadavek vod jbat a pak se kouknete na adresu a číslo stránky na který právje stojíte, tak vám to hnedle dojde hlat nehlat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 16:30
- Nahlásit
lidi, já musím dom.
a tam nikdo není, jsme s Blbís slamněná rodina.
bé to smutnej večer...
čus
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 16:31
- Nahlásit
Tinta76
jbat
ahjooooooooooooooooooo!!!!! Díííkec!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 16:38
- Nahlásit
voni dokážou bejt pěkně všivý tydle ptáci, to je fakt
dodneška se bojim krůty a krocana úplně ze fšeho nejvíc
a taky mě štípla husa, sfině jedna
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 17:13
- Nahlásit
nemethova5
Veličenstvo poněkud začlo blít, ale já se stavím jindy, přísahám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 17:14
- Nahlásit
Sali
hračky jsou hovězí hnáty kloubnatý, celý kloub s kostima z obou stran, s tím si vyhrajou, a míčky a pešíky jsou jen na práci.
jj, už jsem k tomu taky dospěla , jen ještě musím rodinku naučit řádně zavírat skříňky, aby se do nich malá nedostala, jinak nebudou mít za chvíli vůbec nic ani na blbnutí venku
Jen Brut si chudák snaží uchránit své dvě nejoblíbenější hračky ( uzel a jeden z balonků) před Aluščinýma zubama.... by jsi měla vidět, jak smutně kouká, když zjistí, že je zase kus uzlu rozžvejkanýho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 17:34
- Nahlásit
Jimmi
a taky mě štípla husa, sfině jedna
no krocan tak těch se taky dost bojim teda. Krůta snad je neškodná,nebo ne? Mám se začít bát? .
A to ste ešče nepoznala Kosťu pitbulího anduláka, čistej zákus, žádný překusování (Sali by valila bulvy!) a můžete třepat s rukou jak chcete a furt visí! Pouštěčku pochopitelně nemáme a ten drajv bude mít tak asi jako Nuný, dyš se vydráždí, tak ho fógla šílenýho nezastaví nic
|