Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Bassi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 21:46
- Nahlásit

Biluška

viděla jsi tohle ?????

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2949419/Ztracena-f enka-border-kolie.php

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 21:53
- Nahlásit

Bassi
Jo, na můjpsovi už to řeší celé forum . Právě jsem to dočetla a nestačím se divit co všechno umím . Krom spousty jiných věcí dokážu obstarat papíry k ukradenému psovi. Prý jsem dokonce někde popisovala jak.... . Váhám, jestli bych tohle umění neměla někde zpeněžit. Třá začnu krom psů krást i papíry

No a zítra se asi stavím na policii a předám ty pomluvy tam. Sice se mi tam nechce strávit celý den, ale co už nadělám

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 21:55
- Nahlásit

Biluška
No a zítra se asi stavím na policii a předám ty pomluvy tam. Sice se mi tam nechce strávit celý den, ale co už nadělám
no vzhledem k tomu že dává inzeráty s celým tvým jménem tak bys to asi měla udělat

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 21:57
- Nahlásit

Mucholabka

si sháněla nějakýho bulla
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2950509/Anglicky-b uldog.php

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 22:05
- Nahlásit

Alexa
no vzhledem k tomu že dává inzeráty s celým tvým jménem tak bys to asi měla udělat
Už asi dva měsíce s touhle pomluvou obchází Bruntál. Jediné čeho tím dosáhla je, že mám hotel na léto prakticky plný. Negativní reklama je taky reklama. Navíc tahle až tak úplně negativní není, protože v Bruntále lidi znají ji a znají mě. Myslím, že na netu to bude fungovat stejně

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 22:13
- Nahlásit

Biluška
mám hotel na léto prakticky plný. Negativní reklama je taky reklama. Navíc tahle až tak úplně negativní není, protože v Bruntále lidi znají ji a znají mě. Myslím, že na netu to bude fungovat stejně

no tak to jo

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 00:01 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Biluška

Nevím nevím,ale na svých stránkách máš akorát ceník,fotodokumentace kde pes bude bude trávit svůj odpočinek,kde bude venčen ,nějak chybí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 06:58
- Nahlásit

Dobré ráno fšem co už zase musej dřít.

Erin
Nevím nevím,ale na svých stránkách máš akorát ceník,fotodokumentace kde pes bude bude trávit svůj odpočinek,kde bude venčen ,nějak chybí.
No a? Taky tam třebas nemám nafocené jak tráví svůj volný čas moje děti, že? Nemám tam dokonce ani nafocenou naši ložnici, co je taky komu do toho, viď? Zatím každý kdo sem psa dal se a) podíval kam ho dává, prošel si to tady a seznámil se se mnou. b) ještě jsem neměla ani jednu reklamaci

Chceš mi snad naznačit, že bych se měla chovat jako ostatní hotely? Nafotit čanané fotečky s jorkšírkama na gauči a vlčáčkama u kytiček a pak zavírat psy do kotců a klecí někde v garáži? Noooo taky by to šlo, ale u nás to holt chodí jinak

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 07:45
- Nahlásit

bré ráno hnídy z žumpy.
mám kocovinu, nemáte někdo nějakej vyprošťovák...?

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 07:55
- Nahlásit

jbat
Nemáš chlastat gdyž to neumíš

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:07
- Nahlásit

dobré ráno všem

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:08
- Nahlásit

A figuranta z Grábu(našeho) dořvu hned ve čtvrtek,že tají důležitý informace
Neessi
na koho koušeš?

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:10
- Nahlásit

Dobré ráno fšem oslavencům
Našemu Toníkovi je dnes 15 let
Tak mu připíjím na zdraví a doufám že s námi ještě dlouho vydrží

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:16
- Nahlásit

Alexa
hlavně ať nechlastá...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:16
- Nahlásit

Dobré ránko všem přeju a Toníkovi všechno nejlepčí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:17
- Nahlásit

Alexa
že přejem hodně zdravíčka )

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:22 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

jinak jsem to letmo pročetla, fakt letmo, neb to zhruba znám, ty názory, a nemá cenu se tím zabývat,
je to čistej vůz koza syndrom,
není tomu takl dlouho, co mi tady přesně tady v má pracovně tady na židli Hanka vysvětlovala, že má s čévéčkovou takovej kontakt, že by jí čévéčková dělala záchranářskej plošnej revír cestou necestou hodiny a hodiny jen pro to, aby jí udělala radost, že je čuba neúnavná a chytrá, a že by vůbec nepotřebovala nácvikovou motivaci od nalezenejch osob, protože by to dělala pro Hanku, a motivací by byla Hanky radost, že mají spolu takovej vztah, že čuba jí spolupracuje pro tu spolupráci.
Má to je jeden drobnej detail: Hanka nikdy nezažila trénovat něco jinýho než zabíhačky, nebo relativně jednoduchý prohledání kousku lesa, od Bobulky nebo Kiruny, a zrovna tyhle holky hledají pro ten plezír z hledání, odměna je pro ně cokoliv, ale hlavně ten úspěch z nálezu, a pak se zjm. Kira prsí a předvádí se, jak je dobrá
(Ferdíka jsme zkusili taky, ale vysral se na ní, dal jí jen pusu a hledal dál někoho s rukávem, neb není ochotnej se obtěžovat s někým, kdo mu nezaručí následný kousání )
takže ona Hanka ani neví, CO to ve skutečnosti obnáší, když je test v náročném terénu....neví, že ten pes pak prostě musí lovit, slídit po lidech, proto maj výhodu ti vohaři, co se s nima dost dneska dělá, v tý neúnavnosti a stylu pohybu,
proto maj výhodu ti dobrmani, ti by taky slídili a lovili až by brečeli, a takhle prostě loví lidi....ale pro tu odměnu z toho lovu, naplnění drivu, a symbol zakončení lovu, ulovení tý přenesený kořisti, toho balonku...malinu to bavit přestane, když to trvá moc dlouho a furt nic.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:26
- Nahlásit

Dobré ráno milí a krásní lidé, Toníkovi šeeeeecko nejlepčéééjší k naroskám! Dnes má svátek dědeček ispidich, takže mu přejeme taky šééééécko nejléépči a tady mají s Toníkem dortíka - jen nám ten dort zůstal vod vánoc, takže snad vám nebude blbě, ta krůta je pro Tondu, jo?:

Maryje už tu má nainstalovanej domek, už sem jí vykrákala a musí v něm bejt, bo byl děsně drahej a vona v něm nechce bejt, tak v něm bejt musí. Eště ho asi dám jinak, aby měla tmu a mohla v klidu spát, takhle vidí do místnosti a furt něco koume. Teď teda nekoume, protože jí kouše Fanda a taky jí vojíždí, tak ho musí maličko odehnat. Asi se jí nacpe do domku a budou tam dva.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:40
- Nahlásit

Gerda
čus, až dokrájím biopsie, tak ti něco napíšu k tý motivaci osobností, ale te´d nemůžu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:51
- Nahlásit

Sali
No chápala bych to tak, že svou vlastní osobou může motivovat člověk, co je pro psa velká autorita, bůh ze fšech největší, 100% ochranka, "Ten_který_ví_vše_a_všude_byl_třikrát". Pak věřim, že pes se bude snažit, aby vše udělal max nejlíp, jak dokáže. Ale možná spíš v té výchově než ve výcviku....já nevim, to je věc, o který vim velký kulový.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:54
- Nahlásit

čus žumpííícííí,jaxe máte??? eště kradete psy?
Sali
aby jí udělala radost, že je čuba neúnavná a chytrá, a že by vůbec nepotřebovala nácvikovou motivaci od nalezenejch osob, protože by to dělala pro Hanku, a motivací by byla Hanky radost, že mají spolu takovej vztah, že čuba jí spolupracuje pro tu spolupráci
heled a nešlo by přes ten fstach,čistě essi pro radost jako,že by třá přestala napadat vostatní čuby?

jinak můdr fskazuje,že eště večír mluvila s jenerálem a dostala vynadáno aby si laskavje nigdo uš nebral jejich méno nadarmo.že nic takovýho nepořádaj a nepořádali..toš tak.

Hlavně nepište,du něco zařizovat fčil

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:54
- Nahlásit

Bre ránko fšem a nejvíc ze všech Toníkovi od Alexy

Alexa

Přeju Toníčkovi, topiči eletrárenskému FŠECKNO NEJ K NAROSKÁM a ať mu panička upeče dorta ňákýho - už jen za ten kukuč si to zaslouží, když pominu jiný zásluhy

davidkova renata

Du za PetrouK hnípat čus bus

nikdo fčera večer nezvonil? A že sem si četla, tak bych to slyšela

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:56
- Nahlásit

Gerda
bo byl děsně drahej a vona v něm nechce bejt, tak v něm bejt musí.
Sfině nevděčná,co by za to psi f africe dali??!!

Eště ho asi dám jinak, aby měla tmu
to jo,já bysem ho dala rovnou třá do sklepa a zamkla...aby čistě jako měla klit

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:59
- Nahlásit

Bré ráno a též psékovi všechno nejlepší. Jenom procházím a nestíhám

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 09:00
- Nahlásit

davidkova renata
Sfině nevděčná,co by za to psi f africe dali??!!
To sem jí řikala taky, zatímco sem jí kárala šanonem po hlavě! Už ho nijak nenatáčim, udělala sem jí vchod ze strany, dke nevidí do místnosti a už tak zůstane. Fanda už bude chodit na Hafbo, Adámek to bere velice vážně, takže budou cvičit a asi s náma pojedou aji na ňákej vejlet.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 09:01
- Nahlásit

isdpch
My máme malinko kalup, páč Decibel opět hárá

a jéje chudák malej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 09:03
- Nahlásit

isdpch
Poraďte, kde se prodávaj spreje na hárafky ?
nefachčej,koupila sem to kdysi eště na zkoušku u starý čuby a polejt jí vodou z kohoutku,vyšlo to nastejno,ale výrazně levnějc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 09:04
- Nahlásit

Alexa
je dnes 15 let

ty vogo!!!! Tak to je krásnej věk! tak to Toníčkoj mocinky gratuluju a at mu to eště dloooouho vydrží!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 09:05
- Nahlásit

Gerda

jo pani- tak jsem to vydržela nejíst, jo. A víte co? tetkon nemám vůbec hlat! Nic. Třeba mi to už zvostane? A budu taky tyč jako Davídkojc!! esi jo, du si dát inzerát do Annonce, že prodám pjoumatiku

Walda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 09:06
- Nahlásit

Biluška

viděla jsi tohle ?????
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2949419/Ztracena-f enka-border-kolie.php

Já o tom nic nevím. Jak k tomu ta ženská přišla?

<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání