Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:41 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

spousta toho kecání o podplácení odměnou a nutnosti síly osobnosti a stopovačky se odvíjí přesně od tohohle, od života se psem a nutnosti mít spolehlivý přivolání/zastavení psa/výdrž na místě/výdrž u nohy...na place se nestane nic, pes mi od nohy uteče, třeba za fíkem, za činkou, za druhým psem....já si ho zas zavolám...a jdeme dál.
V životě tam může být ta silnice mezi mnou a cílem....a pak?
Ten web tam je pro tyhle lidi, co potřebujou tu bezpečnost psa na úropvni MŠ Horní Kotěhůlky....
my už dávno víme, že když něco hrozí, dokud nemáme spolehlivost, máme vodítko...ale ty lamy to maj vědít jak????????????? a když lama bude volat a šustit pytlíčkem piškůtků, a štěně se přesto vydá za tím zajímavým přes silnici, co pak?
taky bych dala prioritu nejdřív šnůra, k ní edukace psovoda, a pak vyšší level práce s motivací.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:43
- Nahlásit

Sali
ve svých mantinelech ti to vše nějak udělá, ale asi z toho nebude až tak odvázaná,
To asi ne, taky vim, že to nebude dělat pro mě, ale pro tu flákotu, co za to dostane. Ona bude radostně cvičit s každym, kdo má dobrotu, ale nejdřív se koukne, co na to řikam a jestli si jí náhodou nechci zavolat zpět, aby na ní ten cizej čék třá moc nechmatal )) Taky se na ní dobře daj postupy učit, už ví, co má ode mě čekat, takže až jednou bude mladý zvíře, třeba už nenasekám tolik chyb. Jak tak vo tom furt přemejšlim, stejnak mě nejvíc táhnou golyje, vofčouni a kardyjaci. My musíme s Mařenou cvičit a něco dělat, jinak bychom se na vycházkách nudily. Já nemám co přivolávat, bo je furt u mě, to už musíme do lesa, aby se aspoň pokoušela lovit a jí jí mohla volat. Po cestě si děláme prostný, když je hodně rozdrážděná, chviličku si i hraje s míčkem. Jinak si ale tak pěkně jdeme, co noha nohu mine ))) Mladá bude muset trošku víc běhat, bude dělaná na míček a peška.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:43
- Nahlásit

Sali
na inzerci na webu bys to ale mít měla, čistě dle mého osobního pohledu, je to presentace hotelu.
Nechápu proč. Kdyby to tam bylo tak prosím, je to další reklama. Ale nechápu proč by to MUSELO být. Přijde mi lepší když sem majitel přijede, já ho provedu barákem, on vidí, že nemám žádné klece a že v jediném kotci bydlí Wandara. Na rozdíl od jiných hotelů kde mají na netu nádherné fotečky, psa převezmou u brány, majiteli řeknou pá pá a pes sype do klece umístěné někde v garáži, nebo ve sklepě Kdo nechce, ten sem psa nedá. Koho nechci já, toho psa sem nevezmu Zatím fakt byli všichni maximálně spokojení, dokonce jsem ani neslyšela, že by si stěžoval někdo za mými zády.
Jednou majitel výslovně požadoval kotec. Nechtěl, abych vzala psa do baráku, že by si tam zvykl a chtěl by do baráku i u nich. No fajn, tak se domů nastěhovala Wanda (byla šťastná jak blecha) a čuvačka šla do kotce. Spokojenost na všech stranách. Akorát Mášenek byl nakrkanej, páč mu Wanda okousala botu
Chápu, že jsem sto let za opicema když mám web na estrankách a nemám profi stránky, ale zatím mi to tak vyhovuje a nemám důvod to měnit. Určitě ne proto, že si to nějaký zakomplexovaný chudáček co nemá babu a ukájí se na můjpsovi přeje

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:44
- Nahlásit

Zdravím všechny,
zejména ty, co motivují na žrádlo, i ty co žrádlem uplácejí.
Hlídám dobrmana, už jsem překonala fázi zabiju ho a jsem ve fázi - je snesitelnej, zasloužil by pracovat.
Znáte někdo cvičák na Ořechu? Jak moc tam jsou schopní?

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:49
- Nahlásit

Fšem děkuji za přání Toníkovi, doufám že mu jeho životní elán a zdravotní stav vydrží co nejdýl

Hyena
ele, koukala jsem, že ty jsi už ten stopařskej seminář absovovala- je jedno v jaký fázi rozčuchanosti pes je nebo ne?

v podstatě jo, ale říká Milan že čím víc je pes naučenej na něco, tím déle bude trvat než se to přeučí. Nebo-li ideál je štěně nebo stopováním nepoznamenaný pes. Nicméně i ti přeučovaní mají výsledky, ale musíš u toho vydržet i po semináři.
Mě se čuba naučila krásně soustředit na stopu.
Sali
a taky přeju staršímu pánovi Toníčkovi hodně pěkných dalších let, tuším dle foto, že to je malin,že?

ano je to malin

mac1
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:50
- Nahlásit

Alexa
Fšem děkuji za přání Toníkovi, se červenám a přeju co nejdéle v dobrém zdraví , aŤ žije !

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:52
- Nahlásit

Alexa
podstatě jo, ale říká Milan že čím víc je pes naučenej na něco, tím déle bude trvat než se to přeučí.
Hmm, tak že moje roční pravidelná práce je na ........ču. Hmm, tak teď nevím, esli se mám až do května flákošit

mac1
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:54
- Nahlásit

Sali
když něco hrozí, dokud nemáme spolehlivost, máme vodítko, co to je spolehlivost ? Pes může 1000x něco udělat tak, jak já chci a po 1001. se zachová jinka, podél hlavní mám psy VŽDY na vodítku , pro jistotu

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:56
- Nahlásit

Biluška
Kdo nechce, ten sem psa nedá. Koho nechci já, toho psa sem nevezmu
když to máš postavený takhle, proč ne?
Prosímtě, je to kec, nebo nějaký šproch pravdy troch, že s licencí na hotel/hospodu/prostě ubytovací zařízení nesmíš bez pádného důvodu (plný stav, rezervace všech míst, rekonstrukce, havarijní situace,...) odmítnout žádnýho zájemce o ubytování sebe /psa?????
já jen že s tím přišel Tchoř....že to je pádný důvod NEMÍT LICENCOVANÝ PSÍ HOTEL.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:59 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

Biluška
jo a eště ad hotel, taky že to vlastně nejde naplnit krzevá veterinární podmínky a hygiennický podmínky, jako v přípravně tekoucí voda, omyvatelný kotce, odpady, přípravna jídla, karanténa, když něco, likvidace bioodpadů,....
Já právě koukám, že ty webový presentace zvenku, z dojčlandu, kde maj velký chovky a hotely a výcvikový centra s ubytováním k tomu, tohle všechno inzerujou, a nafocujou, i tu likvidaci bioodpadu v kompostérech...

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:01
- Nahlásit

Hyena
Hmm, tak teď nevím, esli se mám až do května flákošit
každopádně budeš učit úplně odznova, tak bych to asi nechala být.

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:03
- Nahlásit

Biluška

Prosím tě ,co se hned čertíš.Já jen,že ceny na web hodíš a fotky ubykací ne.Nikdo není zvědavý na tvou ložnici,nebo kde ti lítaj holky.Jen jsem myslela,že pokud někdo uvažuje a rozhoduje se kam dám psa,tak chce vidět orientační foto i ty ceny.Od toho net je,ne?

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:04
- Nahlásit

mac1
spolehlivost? vágní pojem v statistice.
to je o vyhodnocení situace a odhadnutí si pravděpodobnosti, a i rizika, a dál se zařídím podle toho.
Kde si nemůžu dovolit chybu, dám si šnůru, kde si chybu dovolit můžu, můžu si dovolit pokoušet osud.
jenže to víš ty, to vím já....

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:06
- Nahlásit

Erin
Jen jsem myslela,že pokud někdo uvažuje a rozhoduje se kam dám psa,tak chce vidět orientační foto i ty ceny.Od toho net je,ne
jí ti nevím, nikdy jsem psa do hotelu nedávala a doufám že ani nebudu muset, ale podle fotek bych se rozhodně nerozhodovala, protože nafotit můžeš cokoliv. Ale já mám asi neblahé zkušenosti z dovolené, kdy fotky vypdaly naprosto úžasně a když jsme tam dojeli tak to byl děs a hrůza.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:11
- Nahlásit

Sali
Nevím jestli můžu někoho odmítnout,ale každopádně to dělám. Nikdy jsem neřešila jestli smím. Podle mě jo, je to podnikání jako každé jiné. Coby fin. poradce už jsem taky xkrát zaklapla desky a řekla "do toho nejdu, nashledanou" .
Když mám u člověka dojem, že si sem psa hodlá odložit natrvalo, nebo je pes nemocný, agresivní atd tak ho prostě s klidem odmítnu. Podle mě to dělají všechny hotely, jinak by za pár týdnů fungovali jako útulek. Vzpomeň si jaké jsem měla na podzim problémy s tím hnědým labroušem - ten tu byl šest týdnů než jsem majitele dokopala k tomu, aby si ho buď odvezl, nebo mi dal souhlas s jeho adopcí. A dodnes za něho nemám zaplaceno

Erin
Kdybych ti sem dala fotky ubikací tak to znamená, že sem musím dát fotky dětského pokoje a své ložnice . Je to na mých stránkách napsané. Nemáme žádné ubikace, nemáme klece (teda máme, ale používám je výhradně na závodech a výstavách, zcela ojediněle doma např. na nemocného psa, háravku a pod), nemáme kotce (krom toho Wandiného). Ale kotce budou, s jejich stavbou se pro letošek počítá.
Ubytovaní psi se stávájí součástí naší domácnosti. Můžou všude. Beru je jako své psy, co dostanou moji dostanou i ubytovaní, kam jdou moji tam jdou ubytovaní. Chápu, že je to nezvyklé, ale je to tak. Proto taky máme dost omezenou kapacitu a nevezmu sem každého
Ceník na netu je, protože v 99% je to první věc co lidi zajímá Ale to, že psi jsou všude volně je tam popsané určitě taky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:16
- Nahlásit

Sali
Mimochodem, jakou licenci myslíš na provozování psího hotelu? Já to dělám normoš na živnosťák (vázaná živnost). Ptala jsem se na to když jsem vyřizovala ten ŽL a bylo mi řečeno, že žádné další povolení (např. od vet. správy) k tomu nepotřebuju. Akorát takové ty kravinky, jako nahlásit se na sociálce a pod.

Erin
Musíš mít nějakou licenci na střihačský salon? Např. od těch veterinářů? Nebo to funguje taky normoš na ŽL a nic víc?

brut
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:22
- Nahlásit

Hyena
mám prosbičku... můžu ti poslat mailík?

Jdu vás dočíst... jak tu člověk není, tak hned namastíte hotový litánie

PetraK
Člen
- Nahlásit

Alexa
kdy fotky vypdaly naprosto úžasně a když jsme tam dojeli tak to byl děs a hrůza

tohle přesně se nám stalo loni před rokem na horách. Do tý doby to vždycky klaplo. Loni teda ne, takže se Brtnik pustil do sporu o zálohu s majitelem té úžasnosti. Protože prostě realita neodpovídala tomu co nafotili a bydlet jsme tam nehodlali a chtěli zálohu vrátit. Nakonec jsme drapli super penzion, kde se Ešus seznámil s tak obrovskou "andulkou", že si z toho sednul na zadek Mají tam totiž nádhernou Aru.

Sali
Člen
- Nahlásit

jakou licenci myslíš na provozování psího hotelu? Já to dělám normoš na živnosťák (vázaná živnost). Ptala jsem se na to když jsem vyřizovala ten ŽL a bylo mi řečeno, že žádné další povolení (např. od vet. správy) k tomu nepotřebuju. Akorát takové ty kravinky, jako nahlásit se na sociálce a pod.
já ti nevím, já měla info z 3. ruky, že to musí být s souhlasem vet. správy blablabla...a že chodí kontroly...to bude zas nějakem šumivej šumák, co někdo nalil Tchořovi do hlavy důvěřivý, no nic.

Martina
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:24
- Nahlásit

Omlouvám se, že Vám se tam lezu, potřebuji RADU. PROSÍM hlavně zkušené matky, koukněte na saraxátko. Díky moc

Pentas
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:30 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit

Zdravím všechny zúčastněné,
Biluška
dovolím si tě opravit jedná se o živnost volnou,t.j. není k tomu třeba vůbec nic.To na co se ptá Sali platí pro provozování útulku a né hotelu Hotel může mít každej.
Jinak štěňata mi zvesela rostou a vypadá to,že krize se řítí přímo neuvěřitelně.Z 8 jich mám doma ještě 6 a do konce týdne musím všechny přeočkovat.Brzo začnu shánět sponzory.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:33
- Nahlásit

To na co se ptá Sali platí pro provozování útulku a né hotelu Hotel může mít každej.
Pentas
dík moc.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:43
- Nahlásit

Pentas
Teď už je to volná. Když jsem to před lety zakládala tak to byla ještě vázaná. Měnilo se to tuším loni, nebo předloni. Ale to je fuck.
Vyjednávám s těma důchodcema na Lakynku, momentálně se to zaseklo na nějakém povolení, o kterém se neví jestli ho musí, nebo nemusí mít. Paní ředitelka zjišťuje co a jak . TAk ti třá aspoň jeden krk ubyde

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:47
- Nahlásit

Biluška

Na salon stačí pouze ŽL,alespoň když jsem ho zakládala já, tak to stačilo. vet.minimum jsem si zajišťovala sama,spolupracuju se dvěma vetama.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:48
- Nahlásit

Erin
,spolupracuju se dvěma vetama.
Jako že když se něco stane tak tam přijedou, nebo jak to myslíš?

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:56
- Nahlásit

Biluška

Jako že když se něco stane tak tam přijedou, nebo jak to myslíš?

Ale ne,jen když je potřeba psa lehce přispat,nebo konzultovat kožní problémy

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:59
- Nahlásit

Erin
Jo tak, to jo

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:00
- Nahlásit

vývar. vývar je skvělá vjec, milí lidičkové...

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:01
- Nahlásit

tak a já se nasrala,
tak jsem se tady rozkecala o motivacích a vůbec, vyprovokována přímo oadresně Matkou Davídkoj,
a tato se ani nevobtěžuje to přečíst,
a šla se někam klouzat
tudíš se na to můžu zvysoka vysrati, pohazovat tady nějaký perly z ípotartení, že,
a vod týhle chvíle já za SSS tým na webu na výcvik séřu,
a fest.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:05
- Nahlásit

Sali

ale já jsem si dobře početla

<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání