| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 14:49
- Nahlásit
Gerda
a měli jsme tam štyry Maryje a setry a zlaťáky.
ale Maryje byly nejlepší, kousaly koně do noch.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 14:50
- Nahlásit
Gerda
jistě, ale jenom so-ne, jinak je furt tma.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 14:54
- Nahlásit
Dobré odpoledne vespolek
Než vás dočtu, tak hlásím, že jsem zpět.... Petra dostala písemnou odpověď, paní byla moc vstřícná a odpovídala na všechny otázky s naprostou jistotou.
Všechno jsme pak spolu znovu probraly a teď už nezbývá než čekat, co udělá Mádle
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 14:54
- Nahlásit
viky
o mně???? proboha, doufám, že ne něco strašnýho!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 14:56
- Nahlásit
brut
zaplaťpámbu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 14:58
- Nahlásit
sarax
hele ani od Gapaye??to jsou jediný balonky který nám vydržej aspon nějakou dobu..
Alušce nevydrží ani ten ... Brutovi nechutná
Já už před tou piraňou uklízím kde co, ale stejně se jí občas povede otevřít skříňku a balonek ( boty, peška....)ukradne.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 14:58
- Nahlásit
Sali
ale tohle je přeci něco jinýho, jako vzít psa na procházku s elektrikou, budiž, i když u ní to asi nebude psem....ale ještě s ohlávkou mi připadá už tak stupidní, že snad nic stupidnějšího mě nenapadá....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 14:59
- Nahlásit
jbat
Maryje byly nejlepší, kousaly koně do noch.
U nás ve stáji nebylo nic. Jen potkani. A někdy se tam zatoulala kráva z vedlejšího jzd. Jednou sme jí lovili lasem, ale nešlo nám to, vona se pak nasrala a my se museli ukrejt do stáje a zabouhnout se tam na petlici.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 14:59
- Nahlásit
Ebony
bylo divny a nevim jak sem na to prisla
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:01
- Nahlásit
viky
nestraš, já už mám takhle starostí dost, ještě aby se někomu o mně zdály sny doufám, že nejseš nějaká vědma a třá jsem tam neumřela
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:02
- Nahlásit
Gerda
lovili lasem, ale nešlo nám to, vona se pak nasrala a my se museli ukrejt do stáje a zabouhnout se tam na petlici.
ste umnělci asi...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:03
- Nahlásit
Ebony
neee prijelas k nam na kole, pak ses vykopala, zamotala do rucniku a usla. A furt jsi spala a nechtela jsi vztavat, jak to dopadlo nevim bo sem musela vztat ja. Kazdopadne to bylo dost zivy
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:04
- Nahlásit
brut
Alušce nevydrží ani ten ... Brutovi nechutná
A Kongy jsi zkoušela? Ferda z něho sice snědl ten nejmenší kroužek, ale zbytek mám, i talíř celkem drží, jen pár dírek a natrhnutá prdelka, ale zatím funguje, je celkem dobrý, s tím že měsíc strávil na střeše, což ho si zachránilo ale psům ty věci nikdy nenechávám.
Nebo si Ferdík taky hrozně rád hraje s kladivem, to se mu taky ještě nepovedlo zničit, akorát mu ubyl kousek špičáku.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:05
- Nahlásit
Gerda
joooo pani, jaxem objednala ty knížky, tak mi psali po Novým roce mejl, že je nemaj a až je mít budou, můžu si je znova objednat...
Taxem jim pjekně poděkovala, že...
|
Ebony
Člen |
- Nahlásit
viky
prijelas k nam na kole
tak to byl jen sen, kolo je nereálný
nechtela jsi vztavat,
tak tohle je realita, to se mi stává běžně každý den
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
ale ještě s ohlávkou mi připadá už tak stupidní, že snad nic stupidnějšího mě nenapadá
Ebony
s eletrikou mezi zvěř to chápu, srny jsou dneska vylezlý úplně všady,
mít pořád kontrolu nad naučeným lovcem, on jí pes lovil po stopě, štváč, víš, ne na viděnou se jen propádit...
ale s tou ohlávkou, to jsou ti kámoši pražský, vím kdo, taky mají mozek v hlavičkách.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Ebony
třá jsem tam neumřela
To by ale znamenalo, že budeš dlouho žít, to neni tak špatný, umřít ve snu někoho jinýho....
jbat
ste umnělci asi...
Už si někdy chytala lasem zbloudilou hovězinu?!!!! je fakt, že sme chtěli dělat býčí zápasy a schválně okolo krávy (v dostatečné vzdálenosti) dělali dekou pod sedla toro toro, tim sme jí asi vystrašili...pak sme f tý stáji dost dlouho čekali, jestli už milostivá odešla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
kráva z vedlejšího jzd. Jednou sme jí lovili lasem, ale nešlo nám to, vona se pak nasrala a my se museli ukrejt do stáje a zabouhnout se tam na petlici
já to měla tagle podobně s beranem, co se pásl kus od nás. On byl normálně sfíňa, ale když jsem na něj zavolala kousek básničky z říkadel vo zvířátkách, tak to nevydejchal a šel po mě. Dostala sem se akurát k "Bébé berane, snad se Ti nic nestane.." a už šel po mě. Stačila jsem vlítnout akurát do zahrady, třísknout vratama a hodit tam petlici. Pak se vozvala taková pumelice do těch vrat, že jsem se rázem teleportovala pro jistotu do baráku a modlila se, že se nestalo nic mně
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:10
- Nahlásit
Ebony
tak tohle je realita, to se mi stává běžně každý den
ale i sem do te hrkala a ty nic. Priste si vem aspon pyzamo, at nemusis spat v rucniku
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:13
- Nahlásit
viky
a ja vim ,proc se ti to zdalo a kery udalosti sis tim spojila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:14
- Nahlásit
Mucholabka
A Kongy jsi zkoušela?
ty ne, nějak ztrácím důvěru ve výdrž ..., teda hračky, piraňa utčitě vydrží, když jí to děsně baví
Taky všechno uklízím, je ona se už naučila dootvírat skříňky, když dobře nedržej ( nebo je někdo nedovře)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:15
- Nahlásit
Mar
to má z toho, že tejrá ty zajíce!!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:17
- Nahlásit
Mar
a ja vim ,proc se ti to zdalo a kery udalosti sis tim spojila
toz to me zajima
PetraK
to má z toho, že tejrá ty zajíce!!
su to ale sfina
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:18
- Nahlásit
viky
su to ale sfina
No! můžeš bejt ráda, že si byla potrestaná enem náfštěvou, který si musela dát ručník a budit jí. Mohlo bejt taky hůř
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:18
- Nahlásit
brut
teda hračky, piraňa utčitě vydrží, když jí to děsně baví
a co to udělat jako u nás, kde baziliščí čelisti štípou pětky roxory, hračky jsou hovězí hnáty kloubnatý, celý kloub s kostima z obou stran, s tím si vyhrajou, a míčky a pešíky jsou jen na práci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:23
- Nahlásit
PetraK
Kamarádka měla na chatě agresivního kohouta, dycky, dyš sme šli pro vodu do kanystrů, děsně nás hnal a snažil se klobat a my už ho museli těma kanystrama natáhnout, bo to fakt nešlo, takovej vzteklej pipi je děsná sviňa. A na šetlendech lítalý vzteklý pipinky a hnaly mě z vnitřku ostrova tak, že mi bylo putna, jestli šlapu v ovčích exkrementech nebo ne.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:23
- Nahlásit
Ještě mi nikdy nikdo neřekl, co jsou to ty roxory.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:27
- Nahlásit
Mucholabka
co jsou to ty roxory
tyč kulatá žebírková do betonu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:29
- Nahlásit
Gerda
Ahá. Páč když likvidoval AE kennel tak říkali, že musí ještě jet na zahradu vytahovat roxory ze země, tak jsem nechápala vo co gou, prý k tomu byli uvázaní psi. A vono je to kovový?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 15:33
- Nahlásit
viky
no koupala se u tebe - to je to, co ti chybi
znenadani vytuhla - to je neco, s cim mas zkusenost
akorat to kolo nevim
|