Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tchor
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 16:05
- Nahlásit

Neessi
koukali jsme na oko, jde to z5
sali

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 16:44
- Nahlásit

davidkova renata
no je velmi velká škoda že jsi nedorazila,ale zas tě i chápu.....
mohla si:
- vidět 3 krásné mimča BO Malinosů a hned se ke mě přihnal jeden
- jak psal Tchoř,dastyho to děsně bavilo,já se moc mám co učit
- že trochu nabral váhově
- jak mě to bavilo

já byla a jsem ještě v sedném nebi,fakt paráda,lidi mi přišli že to s těmi psy umí

a za 14 jdem asi zas
Sali a tchoři - děkuji za ukázky,za vysvětlení ,za náhubek

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 16:51
- Nahlásit

Právě jsem na zahradě a přilehlém okolí posbírala neuvěřitelných 46 litrů guwen Je to možný, aby pár pejsánků nadělalo takový čurbes? . Už abych měla ty akvarijní rybičky, ty mi tady sejřit nebudou

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 16:54
- Nahlásit

Biluška
posbírala neuvěřitelných 46 litrů guwen

Símtě a jak a čím jsi provedla to přesné měření??

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 16:55
- Nahlásit

a jsem vorvaná a příště si vemu něco šustákového na sebe,bo opravdu jsem vypadala jak bezdomovec a lidi koukali,co že to leze do vagonu
no a ve finále jsem na dastyho promluvila,že jak krásně zachránil osoby a jak je šikovnej a paní mi povídala,tak to chápu že jste od bahna

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:01
- Nahlásit

Erin
Přesné měření bylo provedeno sběrem do pětilitrového kýble od primalexu . Ten poslední litr jsem teda odhadla, přiznávám

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:09
- Nahlásit

Biluška
okolí posbírala neuvěřitelných 46 litrů guwen Je to možný
je, znám to moc dobře....

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:16
- Nahlásit

Biluška
sběrem do pětilitrového kýble od primalexu

Šťastná to žena,já to vozím po tučkách

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:18
- Nahlásit

Sali
no já jsem celý den v práci - u psů....

Mumin je tak pořád stejnej, šmatlá statečně, i běhá - svým způsobem, a už jsem to tady někde psala, samozřejmě se doma děsně nudí, tak otravuje, leží na gauči a hází si míček na zem, a musím mu ho podávat. A pořád by žral, jedinný co nechápu, že pořád nemůže nic většího spolknout, žere jen mletý hovězí, vařený kuře, a dietní rozmočený granule. Minule jsem mu dala kus hovězího a on to zase vydávil....nespolkne ani suchej piškot

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:36
- Nahlásit

Biluška
Právě jsem na zahradě a přilehlém okolí posbírala neuvěřitelných 46 litrů guwen
Ja to na litry nemerila, ale tez jsem mela slusnou urodu. A to jsem si myslela, ze i ve snehu jsem posbirala vzdy vse - prt, roztalo to a uz jsem jela.

All
Hele, jak jste se tu bavili o trefeni se hodem na cil. Tak mne se dneska povedlo, hec, pri courande s veterankou ji hodit balonek na snure TAK sikovne, ze vyletel rotujici sikmo vysoko ale asi metr od nas.. A pri navratu na maticku zem se ukazkove omotal kolem telefonniho dratu. Tomu rikam tejrani psa, balonek cca 5 m nad zemi mezi sloupama. Este, ze tam rostly pobliz dreviny dlouhovetve...

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:38
- Nahlásit

brezen2008

Tak doufám,že dnešní pozitivní emoční nabití bohatě zúročíš na zítřejším jednání!Budu ti držet palce a myslet na tě každou chvilku

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:41
- Nahlásit

Erin
Šťastná to žena,já to vozím po tučkách
To víš, chovám psy, né krávodlaky . Děcka mě furt lámou, že chtějí poníka. Pošlu je k tobě na školení, aby věděli jak vypadá sběr koních exkrementů, třebas je to pak přejde

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:04
- Nahlásit

Biluška
Právě jsem na zahradě a přilehlém okolí posbírala neuvěřitelných 46 litrů guwen

Pani to je docela dost, to je asi za dost dlouho co??? Jak to likviduješ ? Já to neměřim na litry ale na kila, za týden tři psi vyprodukujou malý kyblík od primalexu tak cca 4 kg.

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:06
- Nahlásit

Biluška
To víš, chovám psy, né krávodlaky
No pokud říkáš těm miniaturám, co máš vesměs na dvorku ,pes...no tak nevim nevim.

Holky musíš poslat jinam, já kobyláče nemám,já mám psy!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:11
- Nahlásit

Sali
moc jsi nám tam fšem chyběla
si dovedu představit
no mě to sice sralo,sem si ráno i nařídila budíka,že jedu,ale poté co jsem vylezla ven a napřed upad pes a hned pak já na ledu ,taxem to přehodnotila Tady je to strašný ,nevim kde mám venčit bo krom chodníků na sídlišti je např. v Oboře souvislá vrstva ledu,můžeš se leda prodírat křovím,sem si nedovedla představit jak se budu pohybovat.Ale určitě se přidám někdy příště pokud mě vemete,určo by nás to vobě bavilo
Tchor
Velimi pekne se dneska projevoval Dasty
no jo,je to magor s vrtulí kdesi,neunavitelnej

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:25
- Nahlásit

davidkova renata
Tady je to strašný ,nevim kde mám venčit bo krom chodníků na sídlišti je např. v Oboře souvislá vrstva ledu,můžeš se leda prodírat kř
no vidíš tam bys vyvenčila i chodila normálně, souvislá vrstva ledu byla jen na cestičce kterou jsme přecházeli a na který jsem já jediná sebou švihla.
Baruška má řízlou tlapičku

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:28
- Nahlásit

AlenaD
Pani to je docela dost, to je asi za dost dlouho co??? Jak to likviduješ ?
Je to za zimu. Dostanu se ke sběru tak jednou za dva-tři týdny. Teď mi to vždycky zasněžilo právě když jsem se chystala jít sbírat, takže se ten interval krásně protáhl . Likviduju to vysypáním do žumpy. Teda né do téhle, do té co je na dvorku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:36
- Nahlásit

Alexa
na který jsem já jediná sebou švihla.
dybych byla šla,nebyla bys jediná

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:36
- Nahlásit

AlenaD
za týden tři psi vyprodukujou malý kyblík od primalexu tak cca 4 kg.

Já to neměřím,bo je to jedinná práce,kterou dělá gaučák.Sbírá denně.A denně říká: "Moc žerou,moc se*ou"

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:37
- Nahlásit

Biluška
plnej zednickej kbelák,co? to znám

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:38
- Nahlásit

A pořád by žral, jedinný co nechápu, že pořád nemůže nic většího spolknout, žere jen mletý hovězí, vařený kuře, a dietní rozmočený granule
Ebony
myslím, že to neunese na žaludek, jak zvracel tu krev, že má eště zánět ve sliznici, nedostává nějaký léky na ty záda?

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:45
- Nahlásit

davidkova renata
a tak tam ani led nebyl...teda jen placama, a to se dalo obejít.
Krom něklterých lidí, co nekoukali, kudy jdou, že....

Dasty je zlatý zvíře, to je něco špicovýho, drajvovej NO a už otřískanej životem, má to srovnaný, v hlavě, rychle jde do vzruchu, hned zas do útlumu, a hlavně ten pes je založením strašně hodnej, jako že schválně neublíží, nebojí se o sebe, bere ti to jako férovou hru, a strašně spolupracuje, co mu řekneš, to udělá....

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:50
- Nahlásit

Sali
plnej zednickej kbelák,co? to znám
Když jenom jeden tak je to ta lepší varianta

Už máš ten dotazník paní?

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:56
- Nahlásit

Sali
no do žaludku se mu to myslím ani nedostane, on to spolkne, začne kňučet a vydáví to, nebleje

jinak vše tráví normálně, prostě maso v kuse nezvládne, to samý namletý v pohodě...

žádný léky nebere, nevypadá, že by ho teď něco bolelo, navíc nám řekli, že je lepší to moc netlumit, aby o tom věděl a nedělal bordel a nedodělal se

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:57
- Nahlásit

Už máš ten dotazník paní?
Biluška
nemám, jsme naprosto mrtvý, vypadá to tak, že to budu dělat zejtra v práci, vemu si tam chlapovo vobčanku, a když tam mu zavolám, co by chtěkl jinak.

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:59
- Nahlásit

Ebony
nemá to zvíře zúženej jícen?
ta další varianta, co mi napadá, jestli jak ho polohovali na ten tunel v narkose, jestli mu nepootočili žaludek, že by měl přiškrcenej přechod jícnu do žaludku...

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:01 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Ebony
do žaludku se mu to myslím ani nedostane, on to spolkne, začne kňučet a vydáví to,

hm.Bolestivé polykání.Není to jedním ze symptomů u Woblera? Asi tak,jak jsem ti psala-mleté a krmit z ruky po malých soustech.On má jícen zdravý,ale ty svaly kolem jsou spastické

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:02
- Nahlásit

Erin
však ti ani nevím proč,ale já se na ten zejtřeki těším )
Alexa
a copak chuděrka dělala? to byla co byla s námi?
Sali
paní díky za pochvalu,už jsem to dastymu tady četla, v metru spala než jsme dojeli domů,tak zas nabral síly
davidkova renata
neunavitelnej
to je fakt
ale zas chci sním dělat blbosti,dokud ho nohy unesou
dokonce jsem se pak na konci byli podívat jak a kde co je a dasty,za pomocí sali s baterkou normálně vlezl do sklepa a normálně prošel a proskákal kde jakou škvíru,ale radostí

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:04
- Nahlásit

brezen2008
a copak chuděrka dělala? to byla co byla s námi?
jj to je ona, šlápla na nějakej bordel

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:05
- Nahlásit

Není to jedním ze symptomů u Woblera?
Neessi
i to je možný, že by měl svalový spasmus krčních svalů, to je ta lepší varianta.

<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání