Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:05
- Nahlásit

Sali
Neessi
žere normálně sám, z misky, mletý, těstoviny, namočený granule, v pohodě...ale taky mě napadlo, jestli, když byl na tom dýchacím přístroji, tak mu nemohli třeba tu trubicí nějak nešetrně vytáhnout a "poškrábat" ho? nevím, nebo i má možná ty svaly na krku už v hajzlu, fakt nevím, ale zatím je to jeho jedinný neduh, v rámci možností, tak to holt neřeším

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:06
- Nahlásit

Neessi
A denně říká: "Moc žerou,moc se*ou"

To mi připomíná moji zlatou maminku. Celotýdenní produkci komentuje pokaždé se slovy " Já vám to furt říkám, nedávejte těm psům tolik žrát!"

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:06
- Nahlásit

Baruška má řízlou tlapičku
Alexa
mám dojem, že několikl našich psů má taky zvýšenou péči o polštářky...ale už jsou nějak zvyklý.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:07
- Nahlásit

Alexa
chuděrka malinká a je to aspon dobré anebo musíš na vetrinu?

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:08
- Nahlásit

Sali
on prostě spolkne kus, začne mít jakoby křeč, ale hned, začne kňučet a vyhodí to, to podle mě ani nikam dál, než do krku nedoputuje...

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:09
- Nahlásit

Ebony
žere normálně sám, z misky, mletý, těstoviny, namočený granule, v pohodě...
tak ho zatím krm takhle, mletý a máčený, bude to jistě mít souvislost s tím polohováním v narkose, a uvidí se.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:12
- Nahlásit

davidkova renata
,ale poté co jsem vylezla ven a napřed upad pes a hned pak já na ledu ,taxem to přehodnotila Tady je to strašný ,nevim kde mám venčit bo krom chodníků na sídlišti je např. v Oboře souvislá vrstva ledu,můžeš se leda prodírat křovím

U nás je to stejný, ani jsme nejely na cvičák, dvakrát jsem sebou na zmrzlý louce skoro flákla a láfku přes potom jsem k velký radosti psů zdolávala po kolenou, ty kreténky si mysleli že si s nima budu hrát a když jsem byla na lávce uprostřed tak chtěli běžet zpátky, tak jsem tam málem spadla, moc pěkný to dneska bylo...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:14
- Nahlásit

AlenaD
Gde máte takový krásný led? Tady je fšude akorát bahno,jinak nic

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:14
- Nahlásit

AlenaD
ty kreténky si mysleli že si s nima budu hrát
tak u nás to bylo fifty fifty...taky sem si mohla myslet,že sebou flákla abysme si hrály

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:15
- Nahlásit

Sali
jo, jak jsem psala, už to neřeším, spíš mě to štve v souvislosti, že když se tady nudí, tak mu nemůžu dát nic na žužlání nebo vokusování, aby se zabavil...

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:32
- Nahlásit

brezen2008
chuděrka malinká a je to aspon dobré anebo musíš na vetrinu?
bude to dobrý má jen polštářek
Sali
mám dojem, že několikl našich psů má taky zvýšenou péči o polštářky...ale už jsou nějak zvyklý.

nojo ona je taková cíťa na sebe nemám doma betadinu tak jsem jí to stříkla jodisolem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:34
- Nahlásit

Alexa
tak at se brzo uzdraví a děkujem za odvoz a omlouváme se za zašpinění sedačky bahínkem
Sali
no já si říkala,ak jsem procházeli skrz to sklo,jestli semu nic nestane,ale on to snad přeskakoval

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:39
- Nahlásit

Brej podvečír

Erin
Ne to ne, i když to by nebyl problém,genofond byl dovezen,ale nepředbíhejme....
aha, sem myslela, že si uděláte výjezd. Teď se mi vybavila ta řeklama na Tulamórku, jak se tam krávodláček objeví- to je tak sugestivní-teda kupodivu ne na toho vizoura, ale na toho čokla v tý přírode

Ebony

mně ho podávají psi, to by mě mohlo

ešus taky podává, já bych spíš potřebovala udělátko nějaký, abych nebyla od toho oslintanýho tenisáku furt jako prase myslím,že paní Davídkojc dneska viděla jak jsem při procházce vypadala

mac1
jo, tenisáky na šňůrce mám,

Hoďte mi pani prosim, prosim lano kam na ně jít. KOupila jsem Ešusovi k vánocům a... nepřežilo to první procházku - v podstatě to nevydrželo ani odchod na tu procházku Tak bych chtěla něco trvanlivějšího. Tyhle věcičky Ešus oblibuje, páč se s tím dá po doppadení skvěle třepáním mlátit do hlavy

Sali

já se Ti moc omlouvám, vždyť víš, že diplomat nejsem a nebudu, nechci zneužívat odb

ale jo, já vim, jen mi mě přišlo líto, páč jsem to myslela dobře Asi to je blbost tinktura kolem očička, to mi jaksi nedošlo, zase - byl to jen nápad. používám na hodně věcí tinkturu z třezalky, která neuvěřitelně dobře funguje - myslím,že jak Ešátora drapnul pod krkem ten pit, tak tím že jsem mu to vyčistila právě zrovna tím, nevznikly tam třeba díky tomu kapsy. Možná

AlenaD
mac1

Dělám to taky tak, když pes míček nepodá má smůlu, tak mu ho prostě nehodím a je jedno jestli je na šňůrce a nebo tenisák

tak je to asi všude stejný

Neessi

a pomalovat zeď u mladých v pokoji
kdy vám začnou vysílat první díl večerníčku??

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:39
- Nahlásit

Biluška
Gde máte takový krásný led? Tady je fšude akorát bahno,jinak nic

Bláto jsme měli fčéra, večer pršelo a zmrzlo to, takže náledí na dvoře, na louce, na polních cestách, bylo to na zabití.

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:41
- Nahlásit

ak jsem procházeli skrz to sklo,jestli semu nic nestane
brezen2008
pokud v tom skle nezačnou brejkovat, nestane se jim nic, nějaký malinký řezný ranky, ale nic, co by stálo za řeč.

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:43
- Nahlásit

jak Ešátora drapnul pod krkem ten pit, tak tím že jsem mu to vyčistila právě zrovna tím, nevznikly tam třeba díky tomu kapsy
PetraK
vpoho, akorát alkoholickej roztok do ran, do podkoží, to taky musí bejt žůžo, betadina je roztok vodnej, ana výpachy ran se ředí jedna ku deseti...to nemáš nějakej vodnej odvar z třezalky na výplachy?

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:45
- Nahlásit

dobrou noc fšem

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:45
- Nahlásit

PetraK
Tyhle věcičky Ešus oblibuje, páč se s tím dá po doppadení skvěle třepáním mlátit do hlavy

Jo tak to znám, pouze jedna čuba ze tří pochopila že šňůrka je na přetahování, jedna dělá to co Ešus a ta nejmenší si myslí že je tam ta šňůrka na to aby jí ukousala.
Jinak tenisáky na šňůrce u nás vydržely asi tak 5 minut

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:46
- Nahlásit

PetraK
Hoďte mi pani prosim, prosim lano kam na ně jít. KOupila jsem Ešusovi k vánocům a... nepřežilo to první procházku - v po
já jsem teď naposled kupovala od Almiky za asi 60 káčé a zatím drží je docela pevný a to se pořád přetahujem, páč Barušku baví běžet, přinést a pak se tahat. Když se šňůra vytáhne, což se stává, protáhnu jí zpátky a udělám pořádný uzel - několi uzlů a drží. Kluci maj od Gappay a taky drží

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:46
- Nahlásit

taky jdu spát

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:49 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

AlenaD
Jo tak to znám, pouze jedna čuba ze tří pochopila že šňůrka je na přetahování, jedna dělá to co Ešus a ta nejmenší si myslí že je tam ta šňůrka na to aby jí ukousala.
Jinak tenisáky na šňůrce u nás vydržely asi tak 5 minut

joták oni ukusujou šňůry? no tak to je ještě jednodušší v bauhasu apod. nakoupit metráž šňůru a jen doplňovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:50
- Nahlásit

Sali
akorát alkoholickej roztok do ran, do podkoží, to taky musí bejt žůžo

no, hele vzhledem k tomu, že je Ešus jinak cíťa, tak u tohodle, když to použiju jako desinfekci, tak nevyvádí. Používám to i u sebe - a jako hysterka taky říkám v pohodě. Vážně. Ovšem u toho oka by to asi nejlepší nebylo, to jako fakt ne. Jinak na cokoliv to použiju, neuvěřitelně rychle to zabírá a brzo se to hojí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:55
- Nahlásit

AlenaD

No u nás po dopadení míčku je několikero vítězných koleček s neustávajícím se třískáním do makovice a posléze se Ešus dostaví na přetahování. My to máme nakombinovaný

Alexa
já jsem teď naposled kupovala od Almiky za asi 60 káčé a zatím drží je docela pevný a to se pořád přetahujem, páč Barušku baví běžet, přinést a pak se tahat. Když se šňůra vytáhne, což se stává, protáhnu jí zpátky a udělám pořádný uzel - několi uzlů a drží. Kluci maj od Gappay a taky drží

díkuju, tendle s*áč jsem koupila za celejch VOSUMDESÁT KÁČÉ a doufala, že to tedy něco vydrží. No vydrželo. Prt

Když jsem měla zásobu kvalitních tenisáků, byla doma samovýroba-Brtnik provrtal, protáhnul špagát a bylo hotovo. Jenže došly - teď dostal Ešus pytlík fungláků a huž sou prokřáplý-má asi silnou držku či co

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 20:04
- Nahlásit

PetraK
já používám gappay míčky, nebo teď jsem objevila slušný od firmy bende, ale s těmi jen cvičím na ven máme tenhle a zatím drží...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 20:08
- Nahlásit

Ebony

já mám tenhle gumový taky na cvičení (někdy na aport místo činky) - ono už jen když se s tím řáchne do tý svý dutý makovice, mohlo by se mu mentálně i přitížit a mě pak taky , ten tenisák mu na hraní víc vyhovuje, je lepší do kušny, ovšem ta trvanlivost tam jaksi není

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 20:14
- Nahlásit

PetraK
tenisáky tedy nepoužívám, ty praskají u nás na první kousnutí, navíc jsem už zažila spoustu psů se spolknutým kusem tenisáku v žaludku, že u nás tenisáky tedy nikdy....navíc ještě strašně smrděj, když se ožužlají...

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 20:16
- Nahlásit

Alexa
joták oni ukusujou šňůry? no tak to je ještě jednodušší v bauhasu apod. nakoupit metráž šňůru a jen doplňovat

JO to taky dělám, už v tom mám docela praxi, akorát že mě to nebaví

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 20:18
- Nahlásit

PetraK
Když jsem měla zásobu kvalitních tenisáků, byla doma samovýroba-Brtnik provrtal, protáhnul špagát a bylo hotovo. Jenže došly - teď dostal Ešus pytlík fungláků a huž sou prokřáplý-má asi silnou držku či co
no počkej, ty používáš tenisáky? Ty my máme tak na 2x a jsou napůl. Já psala těch gumovejch:

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 20:18
- Nahlásit

Není to tak dlouho jsem slyšela že se nějakej belgičák míčkem udusil

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 20:21
- Nahlásit

Ebony
spolknutým kusem tenisáku v žaludku,

vy mě pani děsíte No jo, ale když házedlo mu zas tu makovici dočista vymlátí - co pak budu dělat s ještě větším magorem?

navíc ještě strašně smrděj, když se ožužlají
no to je fakt to je smrad, že by jeden pad
Dneska jsme dělali "ztracenou" použila jsem starou rukavici, po návratu domů mi smradem odstávala kapsa. Ten pes snad žere hadry na nádobí, že pak tak šíleně smrdí všechno co do tý kušny vezme.

<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání