| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 18:39
- Nahlásit
davidkova renata
pak napiš zítra zdali dorazíš
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 18:43
- Nahlásit
Biluška
tak víš co, já tomu nerozumím, co mi řekne....a vona prostě se tváří, že je mistr světa...
a to je ještě veterinářka, fakt zvířátkomil, když ji slyším, jak o těch psech mluví, tak se mi otvírá nůž v kapse...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 18:47
- Nahlásit
Ebony
no jo, nakecat se toho dá spousta. Ale tahle se do trojek ještě ani nepodívala a když si tak vzpomínám jak jsem ji viděla běhat tak nejspíš ani dlouho nepodívá. Koukla jsem do databáze a za tu chvilku co běhá (max. dvě sezony) tak stihla vystřídat dva cvičáky. Ten váš je třetí... to taky o něčem svědčí
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 19:07
- Nahlásit
že vám do toho vstupuju
Ta první Katka bude Macků a tam bych se nad chování ke psům pozastavovala, ale u Katky Tatíčkové???
šeltie si pořídili dvě, leč jedna je maminky jejího přítele, druhá její, resp. toho přítele.
Teď je u Canis Familiaris a ti ji vzali jen proto, že je veterinářka a to se jim vyplatí. Kdybych mohla, taky změním cvičák. Potkávám ji víc než pravidelně, viděla jsem ji i mimo závody a ani jednou jsem nepostřehla, že by se k těm fenám chovala hnusně. Ale každý můžeme mít jiný metr na věc. Nicméně, styl jejího běhání, to jestli běhá ve dvojkách nebo trojkách komentovat nebudu, nemám nárok s tím, kde jsem já. A že se chová jako A3 šampion? Takových najdu 12 do tuctu nevím, buď se přede mnou hlídá nebo co (nevím důvod, já v agi nic neznamenám!), ale nemám ten pocit, že by si to o sobě myslela. Co teda si myslí, je to, že musí Axu naučít větší samostatnosti, protože je pomalá (Katka) a běhá pomalu. To mi ale příliš repre nepřipadá.
Tolik k "obhajobě", která obhajobou být neměla, jen jsem přidala svůj názor a zkušenosti.
plazící se borderka
Biluška
a když už jsem tě tu zastihla, stále čekám...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 19:20
- Nahlásit
Dasha
a když už jsem tě tu zastihla, stále čekám...
Šiš na co? Něco ti dlužím?
Ta první Katka bude Macků a tam bych se nad chování ke psům pozastavovala, ale u Katky Tatíčkové???
No tak u Katky Macků bych se opravdu hodně divila. Znám ji osobně a už hodně dlouho. Tatíčkovou fakt neznám, jenom ji potkávám na závodech, takže tam nevím. A s oběma těma šeltkama běhá ona, nebo jak to tam je?
A že se chová jako A3 šampion? Takových najdu 12 do tuctu
Jo? Zajímavý je, že žádný z těch co se tak chovaj si na ten titul nikdy nesáhl
Teď je u Canis Familiaris a ti ji vzali jen proto, že je veterinářka a to se jim vyplatí.
Co je to za drb prosím tě?
Kdybych mohla, taky změním cvičák.
A co ti brání?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 19:35
- Nahlásit
Dasha
No tak Katku macků zase znám já už dlouho a ona je trochu svérázná, což mi nevadí, ale ke psům se chová v pohodě
Já jsem viděla s tou druhou jeden trénink, ačkoliv tomu nerozumím, mám pocit, že fenu zbytečně trestala za svoje chyby, a to jak mluví o psech jsem slyšela na vlastní oko, i to jak se hce zbavit tý maliňačky a jak o ní pohrdavě mluví, a docela mě to štve, protože ta fena je závislačka a pokud se jí zbaví, tak to těžce ponese a hlavně to není pes pro obyčejný lidi...
pokud si našla jiný cvičák, jen líp...
a tu jednu šeltii dali mamince právě pro to, že je bázlivá
ale nakonec já neagilitím, je mi to jedno, jen prostě nemám ráda lidi, co nemají ke zvířatům úctu, ať dělají cokoliv
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 19:43
- Nahlásit
http://straseni.kompletne.cz/baf.php?page=straseni &kolo=7&od=3068
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 19:44
- Nahlásit
BiluškaEbonyvezmu to dohromady
svérázná, ano. Nicméně s jejími trénkovými metodami nejsem jediná nesouhlasící. Ale to je každého věc, asi tak jako Tatíčkové.
Dlužíš mi román o těch canis zkouškách.
šeltie jsou malinký, ta bikolorka (asi teda ta bázlivá, vidělas ji na živo?) byla plánovaná pro maminku, zlatá (rozhodně všechno, jen ne bázlivá) je toho přítele.
O malině nevím, k tomu nemá tedy co říct. Vyjadřuju se jen k věcem o kterých něco vím.
K těm A3 šampionů, myslela jsem to tak že takových, co se tak chovají je fšude hafol. Neříkám, že to jsou A3 šampioni, jen se tak chovají. Ano, většinou na to nemají. Viď?
Drb o Canis Fam., který mi řekla přímo Katka Tatíčková, bo už neberou členy asi tak půl roku, ale ju vzali. a ona si je vědoma, že jen díky tomu, že se jim vyplatí, dělá jim přejímky a dozor.
Ve změně cvičáku mi brání finanční a časové možnosti.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 19:46
- Nahlásit
Ebony
tu jednu šeltii dali mamince právě pro to, že je bázlivá trikolorní, resp. bikolorní šeltie "B" z Duhového kopce - Katka o ní mluvila, když byly štěnda asi 14 dní starý, že budou mít šeltičku a že ji dostane jeho maminka. Tak nevím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 19:59
- Nahlásit
Dasha
Ve změně cvičáku mi brání finanční a časové možnosti.
To je bubý, ale upřímně řečeno, kdybych měla někde pocit, že mi cvičák nevyhovuje tak jdu pryč za jakoukoliv cenu. Nebo zkus aspoň různé intenzivky a tak.
Drb o Canis Fam., který mi řekla přímo Katka Tatíčková, bo už neberou členy asi tak půl roku, ale ju vzali. a ona si je vědoma, že jen díky tomu, že se jim vyplatí, dělá jim přejímky a dozor.
Většina agi cvičáků má stopstav. A většina vezme člověka, o kterém si z nějakého důvodu myslí, že by mohl být dobrej. Někde dají na přímluvu jiného, někde se orientují podle plemen (má borderku tak bude dobře běhat...). Možná někde berou i podle titulů, co já vím....
Dlužíš mi román o těch canis zkouškách.
No jo, musím na to sednout a dopsat to na stránky . Jenže bych potřebovala, aby den měl tak 48 hodin, to bych třebas něco stíhala
K těm A3 šampionů, myslela jsem to tak že takových, co se tak chovají je fšude hafol. Neříkám, že to jsou A3 šampioni, jen se tak chovají. Ano, většinou na to nemají. Viď?
Jsou lidi, kterým "sláva" stoupne do hlavy. Upřímně řečeno, mezi agiliťákama jich moc neznám. Ač to spousta lidí o kdekom tvrdí, o mě mimochodem taky. Ta realita je někde jinde. Začátečníci většinou tvoří velmi zanícené diskuzní hloučky (ať už na závodech, na cvičácích, na netu) a nadšeně probírají zony, laťky, starty, vysílačky a kde co dalšího. Když už člověk chvíli běhá tak ho to a) přestává bavit , b) má dojem, že neustále vysvětluje jasnou věc pořád dokola. Nezapomeň, že tihle lidé ve většině případů dělají i trenéry. Když po milionté vysvětluješ jak má dotyčný udělat např. sbíhanou zonu tak ti to prostě začne jít na nervy. Začátečník, který se na závodech přijde zeptat jak to onen dotyčný dělá bude mít z jeho jednání dojem, že onen "slavný átrojkař" se s takovým plebsem nehodlá bavit. Ale ta příčina je jinde, než že tázající se je jedničkář
No a pak jsou ti druzí, kteří sotva vlezou do dvojek a mají dojem, že spolkli všechnu moudrost světa
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:00
- Nahlásit
Mucholabka
http://straseni.kompletne.cz/baf.php?page=strasen i &kolo=7&od=3068
a ja ti rikam, ze hovno pudem do nata!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:04
- Nahlásit
Dasha
tak u nás zase mluvili, že si koupí dvě šeltičky, každý jednu na agi....ještě se nenarodili
a pak řekli, že jedna jde k mamince, že je bázlivá
to jsem si nevymyslela... nepíšu též o věcech o kterých nevím....
já jsem to sem jen psala, že se pořád píše, jaký jsou agiliťáci náramní milovníci psů a ani křivým pohledem , jinak je mi celkem ukradená
i když teď jsem zvědavá, z který strany se mi to zase vrátí
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:07
- Nahlásit
Biluška
nebo jinak, nechci změnit cvičák, jen tam potřebujeme toho trenéra, takže ano, řešíme to intenzivkama a dojížděním jinam což pořád vychází levněj než dojíždění jiný cvičák.
někteřínemusí lízt ani do dvojek, aby ten dojem měli.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:11
- Nahlásit
Biluška
to není jen v agility, o mně se to tvrdí taky ,ale já nemám čas, a ani náladu, vysvětlovat věci patnáctkrát někomu, kdo na to stejně doma sere...když mi to pak ubírá čas pro moje psy, s tímhle jsem dávno skončila, učit začátečníky
ale rozhodně mě nikdo v životě neuvidí si honit triko na psovi, pohrdavě o něm mluvit, nebo se ho nedejbože zbavovat, protože nenaplňuje nějaký moje ambice!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:13
- Nahlásit
Ebony
no vidiš to, taky zajímavý...
já jsem to sem jen psala, že se pořád píše, jaký jsou agiliťáci náramní milovníci psů a ani křivým pohledem hmm, tak tomu už dávno nevěřím a to se v agi motám jen 3 roky...dobrý je srovnání domácího tréninku a závodů, to čék vidí věci...bo na závodech se toho mnoho nesmí, já už se bojim psa plácnou přes čumák, aby se probral, když se dostane do amoku. Ale pak, když čék vidí video z tréninku, nestačí se divit, jak všelijak lze trénovat třá zóny...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:14
- Nahlásit
Dasha
to je v PV?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:15
- Nahlásit
Ebony
jo
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:18
- Nahlásit
Dasha
funguje tam ještě "klasickej cvičák" nebo už tam jen agilitíte? ale zase plac je to parádní, toho by byla škoda nevyužít...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:21
- Nahlásit
Ebony
,ale já nemám čas, a ani náladu, vysvětlovat věci patnáctkrát někomu, kdo na to stejně doma sere...když mi to pak ubírá čas pro moje psy, s tímhle jsem dávno skončila, učit začátečníky
Asi tak nějak . Klidně budu učit začátečníky, ale musí to být začátečníci, kteří se CHTĚJÍ učit.
Dasha
Ale pak, když čék vidí video z tréninku, nestačí se divit, jak všelijak lze trénovat třá zóny...
Ono se stačí třebas podívat na závodech někam dozadu na parkoviště a podobně žasla bys jak se někteří lidi chovají když si myslí,že je nikdo nevidí
Ebony
aký jsou agiliťáci náramní milovníci psů a ani křivým pohledem
Je to sport jako každý jiný, běhají to lidi jako každí jiní. Ale ti co berou psa jako sportovní nářadí skončí maximálně v těch dvojkách. Mezi trojkařema, nebo dokonce A3Championama tyhle lidi nenajdeš. Čím to asi bude?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:22
- Nahlásit
Ebony
klasickej funguje, agilitní sektu jsme založily já s tetou před 3 rokama a už máme docela dobrou základnu i námi odchovaných igeliťáků
plac je lukcusní, málokterej cvičák má takovej k dispozici včetně parádního okolí, to jo! barák, hajzlíky, potok, les, pole okolo...všechno super, to jo!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:26
- Nahlásit
Biluška
Mezi trojkařema, nebo dokonce A3Championama tyhle lidi nenajdeš. Čím to asi bude?
ale ve sportovce je to to samý, takový ti chudáčci, co si trénujou sebevědomí na psovi, střídají je jako ponožky, vykládají zasvěceně o mistrákách a pak je najdeš někde naspod nějakýho pouťáku...jenže je jich hodně a jsou vidět, každej byl na "vojně u psovodů" a každej si myslí, že on je právě ten pravej "vycvičit vlčáka"...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:54
- Nahlásit
Tchor
ale 20-30m se trefit da , jak se můžu trefit, když 30 m nehodím ani tenisákem
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:57
- Nahlásit
ani ty šutry na dotírající psi nehážu, jednak bych určitě trefila mého psa a jednak dotírající psi rychle zjistí , že je moji psi mají "u zádě" a přestane je bavit dotírat a vydají se hledat jinou oběť
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 21:09
- Nahlásit
Brejvečír fšem co si užili dnešního dne a vody na loukách ve Stromofce
Potkali jsme tam Irský Vlkodlaky krávodlaky. Dva a štěndo, ti dospělí byli tak neuvěřitelně obří , že to už byli spíš koníky, než psi . Ešus se zcela nepokrytě bál jako sviňa. Dokud byli daleko, tak dobrý - klasická číhající vižla, ale když se doklátili až k nám a ukázala se skutečná velikost, začlo Zrzavci técti do botek (což už se při tý spoustě vody stejnak teda nepoznalo ) a hůůůstě se bál. Jinak ho musím pochváliti moc, byl hodný i se kámošil se smečkou ČERNEJCH!! psů (černý psi jsou totiž jinak ¨"fuj, nemám rád, sem rasista" ). I když podle něj tenisák je tenisák, takže pak si vyštěkával házení. Ale irský vlkodláčky teda nerozdejchal, to opravdu ne
Sali
navíc já Tě obdivuju za diplomacii a tak, já už bych revala no jooo, řešič je tady
mno, musím říct, že tohle je kapek od vás pani- jak jen to diplomaticky říct?? No nebudu říkat nic ,
vona bude potíž s tím, že ne každej je doktor, žeáno takže když jsem zmínila ty homeopatika, nedělala jsem to, že bych něco řešila, či si hrála na důležitou,ale proto, že nám to tehdy pomohlo a to tak že hodně, ¨do tý doby -šest let to "řešili" a vyřešili kulový.Proto, když vím, že nám to zabralo jsem je zmínila, protože kdyby to mohlo pomoci, bylo by škoda to nedat dál. Jako nedoktor nemůžu pochopitelně posoudit, zdaliž to bude fungovat i jinde a v jiné situaci. Jen a čistě a pouze zmínit co pomohlo nám.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 21:10
- Nahlásit
Ebony
Tihle lidé totiž vždycky mají děsnou smůlu na psa, všímáš?
Ač přepečlivě vybírají tak vždycky sáhnou vedle. Pes má dysplazku, bojí se, je agresivní, má PRA, srdeční vadu, špatný játra a alergii na kvetoucí trávu
Jiný sebere toulavýho vořecha z ulice a je na vrcholu ani neví jak
mac1
jak se můžu trefit, když 30 m nehodím ani tenisákem
Pořiď si tenisák na šňůrce, to má neuvěřitelný dolet .Ale zase se tím blbě míří, takže do psa se stejně netrefíš
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 21:17
- Nahlásit
PetraK
Potkali jsme tam Irský Vlkodlaky krávodlaky
A huš tě nemám ráda za ty krávodlaky..víš jaký sou to zlatíčka??Miloučký a hodňoučký
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 21:18
- Nahlásit
Biluška
.Ale zase se tím blbě míří,
nedá se s tím mířit vůbec, vůbec dycky to pozdě pustím a letí si to pak kam chce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 21:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Erin
A huš tě nemám ráda za ty krávodlaky
nééééééééééé panïiiii to je s láskou řikaný!! Já tyhle psy právě miluju!! Už od svýho takhle malilinkata. Ten název vzniknul takovou přesmyškou a mimo jiný obsahute skutečnost že je to velkej pes, pes velkej jako kráva, a vlkodav to zní skorem jako vlkodlak. To je spíš takový naše rodinný označení psů, který moc oblibujeme Tož to prosím neberte hanlivě. Nedošlo mi, že nemůže být poznat, jak to myslím.
a byli fakt suprový. Právě mě mrzelo, že se nedalo zastavit se a prozkoumat je
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 21:23
- Nahlásit
byla jsem se mrknout na Vašem oblíbeném fóru předevčírem a dnes ( ?) ...nebo včera a předevčírem, teď nevím, jsem nějak mimo....dokonce jsem asi 2x-3x na něco zareagovala , pak už jsme nemohla, neb jsem se přistihla, že na dotaz, co pes chce říct tím, že spí na zádech, jsme začala psát odpověď " říká, že ho tlačí bok " , tak jsme se odhlásila a odešla
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 21:23
- Nahlásit
Všem milým a ponocujícím
Ve čtvrtek jsme byli s Icou na krytí...podle virgule je tam 3-4kulišek...no příroda ukáže.
Včera jsem byla na maturiťáku synovi,měli to krásně udělaný parchanti nevycválaný,tak všicí rodiče tajně utírali slzénky,já né já sem bečela na plný kule(skoro)
|