| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 21:07
- Nahlásit
nemethova5
a kde to proboha chytla
kdybych to věděla,tak aspoň vím co to je
Objevilo se to po cvičáku,když jsem ji tam nechala v odkládačce cca 1/2 hod.Normálně ji odkládám v zimě do klece do auta,ale dala jsem ji do odkládačky,kam se dávají i cizí čoklové.Fakt nevím,odkud to má. Navíc ta druhá nemá vůbec nic.Venku nebydlí,spí doma. Vet říkal,že to může být i od myší. Homeopatika moc neberu.Navíc v okolí oka nelze používat žádné tinktury a dryáky. Koupu to v heřmánku,oko chráním oční mastí,celkově dostala spot(pro jistotu obě čubiny),kdyby to byl svrab,odčervila jsem je a to zarudnutí kryju hojivými mastmi.Uvidím.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 21:14
- Nahlásit
Neessino ty vado!jeste ze ma hajan svuj kotec a zamklej,nedej boze,aby mu tam vlezl nejakej zablesenec!je fakt mozny ze to chytla od nejakyho cokla!je fakt mozne,ze je to i od tech mysi,ty taky prenaseji kde co,ze?no chudak bordža,jsem to videla pod okem a kroutila jsem hlavou,no doufam,ze bude v poradku a snad ji to rychle zmizne,to je fakt,neco ostreho davat kolem oka taky neni dobry.
ono to jmeno na š je fakt takovy vice pro ty psi tou intonackou lepsi a ostry,hele pani nemate na cz galerii ty dve mimina belgicaku,pekny plysovy miminka.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 21:15
- Nahlásit
AlenaDpani to pod pani nessi melo byt pro vas,nejak me ten notas dneska stve,trikrat me to vyhodilo ze systemu,jak jsem provadela platby,tak se omlouvam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 21:24
- Nahlásit
Neessi
Ach jo, chudinka Bordžínka to mě mrzí, že má takovej problém . Pani Můdr, ale když měl Murphy stafylokokoka (nebo streptokoka , se v tědlch sviních vůbec nevyznám ), tak mu právě homeopatika hodně pomohly, od tý doby na ně věřím.
je fakt že ty myší plísně jsou svině, kolegyně to měla taky teda ne ona , jeden z jejích psů- a bacha od toho jednoho pesa to chytil i ten druhej
nemethova5
AlenaD
ssssykafky jsou dobrá věc, my tomu říkáme Hadůpasení
Prima je taky doplňující informace pro čokla: Sssssakrra!Sssslyššššíššš cccco sem řekla?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 21:28
- Nahlásit
PetraK
Nebo NEsssssssssssssssssser!!!!!!
Neessi
Chjo, jsem netusila, ze to ma az tak zly, s kukadlem. U nas jsou taky odkladacky, ale jak se tam stridaji psove, tak ty svoje radsi tyram v aute nebo uvazuju. Nikdy nevis, co kde chytnes, a naky plisne hnusaty fujtajblacky..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 21:34
- Nahlásit
PetraK
ale když měl Murphy stafylokokoka (nebo streptokoka , se v tědlch sviních vůbec nevyznám ), tak mu právě homeopatika hodně pomohly, od tý doby na ně věřím.
To je právě ten rozdíl mezi náma-já si nemůžu dovolit u staphylokoka nebo streptokoka ten luxus věřit na homeopatika.Prostě všechny tyhle sviňuchy se musí razantně zastavit cíleně antibiotiky a pak si můžem hrát s homeopatiky.Pokud vím,tak nikdo homeopatika nepoužívá jako primární léčbu.Takže je vždy otazné,zda se organismus po základní léčbě vzpamatoval sám a trochu déle mu to trvalo,nebo zda fungovala homeopatika
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 21:39
- Nahlásit
Fifi
Nikdy nevis, co kde chytnes, a naky plisne hnusaty fujtajblacky..
Já to vím,ale když jsem posledně dořvala chlapa,co přitáhl na cvičák psa s psincovým kašlem a samo to chytlo i nás a stálo mě to 4 tácy u veta,páč mám čuby dvě,tak jsem ještě udělala přednášku,ať tam netahaj čokly s chorobama. Já mám z některých pocit,že ani neví,že jejich pes něco má.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 21:45
- Nahlásit
ještě že na cvičáku žádné odkládačky nemáme, hihi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 21:45
- Nahlásit
Neessi
Já mám z některých pocit,že ani neví,že jejich pes něco má.
Jo, taky to tak obcas vidim, bohuzel.
Ale nekdy jsem az moc velkej pozorovatel, prisel pan s psikem, kterej mel na hlave kapicky krve. Ja hned - co se mu stalo, je pokousanej, kde se serval atd.. "Sme meli dneska zabijacku a to pako asistovalo"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 22:19
- Nahlásit
Fifi
Nebo NEsssssssssssssssssser!!!!!!
ešče je taky dobrý před tím předeslat Ku********va!
Fifi
Neessi
když to tak čtu, s těma odkládačkama , tak to je dostatečný varování teda
Neessi
To je právě ten rozdíl mezi náma-já si nemůžu dovolit u staphylokoka nebo streptokoka ten luxus věřit na homeopatika.Prostě všechny tyhle sviňuchy se musí razantně zastavit cíleně antibiotiky a pak si můžem hrát s homeopatiky.Pokud vím,tak nikdo homeopatika nepoužívá jako primární léčbu.Takže je vždy otazné,zda se organismus po základní léčbě vzpamatoval sám a trochu déle mu to trvalo,nebo zda fungovala homeopatika
aha no já to psala jen jako nápad. no.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 22:28
- Nahlásit
nemethova5
hele pani nemate na cz galerii ty dve mimina belgicaku,pekny plysovy miminka.
Jo to jsou mimina z loňska, měli jsme v jednom vrhu 4 grény a 4 tervoně
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 22:31
- Nahlásit
S těma odkládačkama je to teda fakt, už jsem uvažovala že si je budeme zamykat, člověk neví co tam bylo za psa.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 23:08
- Nahlásit
AlenaDpekny mimina,ja mam nastesti odkladacku zamklou a nikdo mi tam psa nestrka,by dostal do tlamy ode me,to je fakt,asi nekterym lidem je jedno,ze jejich pes neni upa v poradku a nic s tim nedelaji
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 07:57
- Nahlásit
dobré ráno všem
těm co nevím co budou dělat,těm co jdou odpoledne na vychajdu,co se budou vzdělávat,co musí do práce.......
AlenaD
teknos PPČ2/2009 je o belgičanech,ale o všech 4 plemenech,ještě jsem to nečetla,ale píšou tam i chovu a tak
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 08:01
- Nahlásit
Bodré ráno,žumpaři,počasí se nedaří,bláto všude,sníh je pryč a ze psů budou zase bahenní koule-kurňa to ten mráz nemoh ještě chvíli vydržet?!?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 08:16
- Nahlásit
Jinak jsem se na blue dočetla,jak daleko se hází vobojkem po psoj :
"Měla jsem v ruce už připravený obojek a chtěla jsem hodit. Nic nezacinkalo, měla jsem na sobě nešustivou bundu, vzálenost od čuby byla tak 25 m, " ....
já bych asi tak daleko nehodila a 100% bysem netrefila ,ale je fakt,že při venčení kromě aportu nic neházím,páč nemusím když čubiny na tiché hvízdnutí přiletí ihned a je jedno jestli vidí čokla,srnku nebo zajíce .Umíte taky tak daleko házet?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 08:21
- Nahlásit
Dobré ráno fšem co je čoklidi nenechali vyspat
Neessi
Na 25 metrů bych se netrefila ani granátem, ne tak obojkem . Asi mají nějaké spešl vyztužené, těžké obojky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 08:29
- Nahlásit
Biluška
Zdálo se mi o tobě. Zazvonila jsem u vás a utekla. Ale vy jste si mě našli
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 08:38
- Nahlásit
kurňa to ten mráz nemoh ještě chvíli vydržet?!?
Neessi
to poděkuj soudružkám davídkové a spol,bo ty maj rádi teplo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 08:46
- Nahlásit
Agnieszka se Sárou půjdou dneska poprvé na cvičák, já se tak těším, už aby to bylo
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 09:04
- Nahlásit
To je právě ten rozdíl mezi náma-já si nemůžu dovolit u staphylokoka nebo streptokoka ten luxus věřit na homeopatika.Prostě všechny tyhle sviňuchy se musí razantně zastavit cíleně antibiotiky a pak si můžem hrát s homeopatiky.Pokud vím,tak nikdo homeopatika nepoužívá jako primární léčbu
Neessi
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 09:08
- Nahlásit
Neessi
čoveče nám to u toho voka pryč nejde taky, naopak se to udělalo eště nastraně druhý, žádný jiný zvíře tohle nemá, Kira to mívala na bradě zespoda, když byla malá,
ta Kobra je asi uzlíček imunitního neštěstí, mám pocit, je to jako rekurentní folikulitida, purulentní, se smíšenkou, ale xakru proč se todělá mladý zdravý čubě? jo taky každej kousanec jí zkejsne, to není, že by se hojila per primam, ani omylem, ach jo.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 09:12
- Nahlásit
Navíc v okolí oka nelze používat žádné tinktury a dryáky
Neessi
navíc já Tě obdivuju za diplomacii a tak, já už bych revala no jooo, řešič je tady, tyvoe zkus! jen si zkus napatlat k vočnímu koutku tynktůru, co je logicky vždy alkeholická, nějaký další dryjáky a podobný sráče, pěkně počekej, až se ti to slzama zatáhne dovnitř, a pak si natoč sama sebe, jak vejskáš a hopsinkáš a sháníš, kde teče voda čistá, proudem rovnou do voka, no jo, řešič, není nad pokus na vlastním zvířeti, co?
a tak už radši mlčím..............................................
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 09:15
- Nahlásit
Biluška
to tam asi maj z Ovčárů ty moje, Asi mají nějaké spešl vyztužené, těžké obojky
parádní těžký kroucený řetízáky, co jsem měla na parádu a hlavně na tah na kousání, když se dělá za ostro a nepřevlíkáš psa, a logicky je sundavám, když si psi hrajou a okusujou se....no a jak to sundám a nedám do kapsy, ale na stůl, hned se to použilo na korekční házení a zmizelo
a že já jich měla, tehdy jsem měla doma 7 psů a každej měl jeden...
zřejmě si to podle nich lidi dokoupili.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 09:15
- Nahlásit
Sali
a koho zejtra uvidím,jako od tebe za psy?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 09:28
- Nahlásit
brezen2008
všechny.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 09:42 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Sali
hele,tak hlásím,že jsem asi přišla na zdroj- na cvičáku byl půlroční stafford a měl rudý břicho od údajné alergie na granule.To štěně mi lezlo kolem čuby a ona samo si oňufala jeho podbřišek.Teď jsem se dozvěděla,že se mu to zhoršuje-takže nějaká forma svrabu,že Kurňa,už mi to fakt sejří,že lidi s nemocnejjma čoklama lezou na cvičák.Asi se jí to dostalo na sliznici víčka a roztáhlo se to takhle děsně.Vždyť jsem psala před 2 týdny,že to má jen v zevním koutku a cca 0,5cm plochu.Vet neměl spot Advocate,tak jsme dali Frontline+celkové odčervení-do oka Ophtalmoframykoin ung.,kolem jsem dávala Mitex-ale až k zevní hranici postižení.Včera to sice na fotce vypadalo blbě,ale konečně se to zastavilo.Dneska je to rapidně světlejší a o 3 mm menší.Budu teď dávat na hojení ran Cicatridinu(to raději mailem,pokud máš zájem).A za 14dní mám dát Duo-Meris spot,aby to bylo na jistotu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 09:42
- Nahlásit
Sali
supér,možná vemu i elis
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 10:45
- Nahlásit
Neessi
cvičáku byl půlroční stafford a měl rudý břicho od údajné alergie na granule.To štěně mi lezlo kolem čuby a ona samo si oňufala jeho podbřišek.Teď jsem se dozvěděla,že se mu to zhoršuje-takže nějaká forma svrabu,že
hm..nechci nic řikat,ale znám velmi mnoho stofárdů či skoropitů (ty spíš) co maj svrab či nějakou jinou mrchu.Např. vedle v baráku abysem nešla daleko.Sem se vyhýbala vobloukem a činim to doted neb prý je pes zdráf,leč místy je olezlý ,což je prý asi alergie ne něco...leda hovno a vůbec se s tim setkávám spíš u těch krátkosrstejch,je to možný?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 10:55
- Nahlásit
Dámy žumponorky a pánové žumpovníci. Musím se vám pochlubit. Sme byli hopinkat a Nýna běhá jak pánbůh Děsně se těším na nějaké závody, jestli jí tahle forma vydrží tak jí bude svět ležet u tlapek
I Boninka konečně zjistila o čem je agi . Největší radost jí dělá když může předběhnout psovoda a pak na něho ječet, že neví kam má jít .
Zato Enju a Texála dám do kravína, páč dělají samé kraviny a nesoustředí se
|