| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:32
- Nahlásit
Mucholabkajsem tam od peti od vecera,jeeee tolik buziku???aby z toho nevzniklo globalni otepleni!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:33
- Nahlásit
Alexa
já ti nevím jestli se máš radovat, víš jak dopadla Neesi když si užívala volna
nooo! A že sem to věděla že todle někdo vytáhne!!
Neessi
To je ale krásná voslava! Holkám to moc sluší, Bordža je kámoška, že se podělí, to neni jako Gerda.
ofšem tadle je dost majetnická
nemethova5
klid!Svátek neřešte! Co by měl řikat Ešus? Myslíte že je f kalenáři svátek nějakýho nádobí?
Biluška
. Chlap prohlásil, že je mu čokl taky jedno a že ho tam nechá, ať si zdechne hlady
esli si je zabila, tak nabízím nejen koberec ale i aliby. Lesby šou jako s Davíkojc to nebude, ale něco vymyslíme. Sem doma sama.
pani ci recept prosím, páč ten nožičkovej už mě neba. Ešusa teda jo, ale já ráda změny.
Benda
drak už párek má dej ho tý babce od vás at má převozem zkurvený dva
pane vy ste humorista!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:38
- Nahlásit
Biluška
Si taky nečetla jak mi Gozéra udělala ostudu na canisce když předstírala,
davidkova renata
ty lajko!!
dneska se mi dostal do ruky PPČ, píšou tam vo lajce, co výborně dělala záchranářskej vodní výcvik- nebyl to sám pan Benda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:41
- Nahlásit
davidkova renata
aha..a je to venku
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:43
- Nahlásit
PetraKno me to rekla svagrova,pry co jsem hajanovy koupila k svatku a ja na ni cucela jak puk,tak to me dostala,bo od ni dostal od akinu ty mekky krouzky,od svigry zas nejaky masovy kosticky,no co,ja mu koupila granule trovet,na to jeho zazivani,na stary kolena ma alergii na kureci maso,tak ji honzika(to mi rikame tak kralikum a zajicum),pani a ten vas krasavec se jmenuje esus,jo?to je pekne blby,pac ja nesnasela hnusny hlinikovy nadoby,natoz esus fujtajbl.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:46
- Nahlásit
nemethova5
Hajánek měl svátek? Tož to mu přeju.
Jak se mu projevuje alergie?
A jak jste zjistila že má svátek? kdy má svátek Buclík? A kdy Ferdík? A kdy Agnieszka?
Který ixtyl jim dal takové pitomé jména?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:56
- Nahlásit
nemethova5
natoz esus fujtajbl.
, tak a vodedneška má ešus i příjmení! Ešus Fujtabl
Ne, jmenuje se Ash- jenže já pokoním každý jméno v rodině, jednomu synovci říkám Sádlokartáč, druhej je Pípa - cesta k jejich přezdívkám je opravdu trnitá . A toho nejmladšího jsem do života vybavila tak, že první slovo který řekl nebylo máma, táta nebo tak něco! Depa! První slovo který řekl bylo Achtung! Druhý následující bylo Ulámbátár No řekněte, který dítě má ve svý dětský kronice napsáno, že první slova který vyslovilo byly Achtung a Ulámbátár
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:59
- Nahlásit
nemethova5
jo a sem nevychovanej spratek, páč jsem Hajánkovi z Hajánek nepopřála ke svátku
tak mu přeju fšecko nej a ať si užije oslavu a dárečky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:04
- Nahlásit
PetraK
Holkám to moc sluší, Bordža je kámoška, že se podělí, to neni jako Gerda.
Díky,paní.To víte,jaký pán,takový pes !Já taky nejsem tudíž lakotná,když není Bordžínka
Závidím vám sólistický večer
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:12
- Nahlásit
Peknej vecir - ikdyz to se snad ani rict neda, neb tu chcije naprosto nehoraznym zpusobem!
Neessi
Vsecko nej oslavenkyni! Ale takovej malej dortik, pro tak velkou fenu. A este se musela delit, to neni fer.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:12
- Nahlásit
Co furt se patolozi teď perou vo materiál? To nemáte do čeho říznout,bo co?
tak nějak, přežije jen ten, kdo má matryjálek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Neessi
Závidím vám sólistický večer
i přes ty minulý zkušenosti?
No já to prostě potřebuju. Je ve mě kus vlčice samotářky a jak tu teď máme přes týdne synovce, tak mi to psychicky ukrutně chybí, von je ještě horší než já, hubu nezavře, ani když mu jí secvaknu sešívačkou
Takže tu sedím , nepouštím zatím ani hudbu a užívám si TICHOOOOOOOO!!!
Jo a učím Ešusa na povel zabíjet Krysu Vasilisu. Opět se to vymklo kontrole, jak zjistil, že je to bonusová činnost, stojí teď furt za mnou a třepe Vasilisou. Proč mi Nadbůch vnukne dycky ňákou takovoudle pitomost? to je jako s tou miskou. Sem nepoučitelná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:19
- Nahlásit
PetraK
učím Ešusa na povel zabíjet Krysu Vasilisu.
Smarja, lovecak a musi se to ucit na povel.
Si predstavte, ze mam doma prvne cubu, ktera nemusi vareny mjaso! Se sragoruju s varenim trubek, praseci hlavy, do sulcovatyho vyvarku rejzicku, zeleninku, lneny semeno (kolik ho asi davate? - ja si rekla primerene, tak tam sly asi dve hrsti - ale do veeelikyho hrnca) ... Vune libezna, ta cuza mlada perdeli prijde, vykousne par kousku masa, trhne ramenem a ze prej ma dost. Kdyz dostane syrovy+zeleninu, vymete beze zbytku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:21
- Nahlásit
Mucholabkacelej se osypal,posral do mrte a zblil,to bylo neco,ja chodila a uklizela,pak mu mama zas uvarila z masa na polivku a pridala k tomu ryzi,no a zas a jeste ve vetsim,tak jsem byla na veterine,pry to neni nic dnes nenormalniho,ze to ma skoro kazdy pes,tak hajan zere max,jehneci,rybi granule
PetraKnahodou Ash je pekny jmeno,takovy kratky a breskny,jj,diky za hajana
Neessipani koukam,ze ty dve si to normalne uzivaji,taky bordze prejem vse nej,hlavne to uzdraveny oko!hajan by se taky rozdelil,to je fajn,ze si nic takhle nezavidi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:22
- Nahlásit
V úterý jsme v práci s kolegyní vysvětlovaly dočasné opatrovnici dobrmana (přítelkyně majitelky), že má obejít sousedy, nebo jim hodit do chránky lísteček s omluvou, že je možný, že pes st+čt bude ječet, bo pes neni zvyklej bejt sám a panička je nemocná. Dneska psala jestli může psa na několik hodin hodit k nám do práce, protože musí za Luckou do nemocnice a sousedi si stěžovali, že pes ječí. Lístek jim samozřejmě nehodila. To je jak u blbejch
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:24
- Nahlásit
nemethova5
Tak hele, zítra se teda stavím.
Až pozdějc večer, v noci teda. Marcel má noční.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:26
- Nahlásit
Mucholabkaklidne,v pohode.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:31
- Nahlásit
Fifi
Ale takovej malej dortik, pro tak velkou fenu.
díkza přání,ale nemůže se přežírat před večeří,že jo.Furt mi tu nadávaj,že je to obryně Stáňa,tak ji nesmím moc krmit
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:32
- Nahlásit
PetraK
a užívám si TICHOOOOOOOO!!!
Ticho je nejlepčí -to je to,co nejvíc závidím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:33
- Nahlásit
Fifi
Smarja, lovecak a musi se to ucit na povel
u nás jesť zapreščeno ubijať zver! takže aby si aspoň trochu užil vraždění, zabíjíme Vasilisu
Hele a proč by měla jásat nad vařeným, když může syrový, který je mnohem lepčejší? Když budete mít na výběr sejra Eidem třicítku z krámu a sejra doma vyuzenej po čem sáhnete?
nemethova5
a breskny
a taky krásně syčí, takže když mi zvedne adrenalínek ozve se: "Ešššššššyyyyyiiiiii?!" a už ví, že je průser. Ofšem to tam nesmí bejt bloncka ňáká, nebo pitbůlka, to neví nic, krom toho, že má gule a pindíka
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:34
- Nahlásit
nemethova5
taky bordze prejem vse nej,hlavne to uzdraveny oko
Díky,paní. No to voko mi sejří děsně. Nic pořádně nezabírá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:36
- Nahlásit
Neessi
to je to,co nejvíc závidím
dybyste potřebovala pučim! Zatím nepouštím ani Enju, kterou jsem si naplánovala jako kulisu ani Hoobastenkáče. Nic. pouštim ticho!
dokonce i ptíca je dneska za slušňáka a neřve a ani mi netvrdí:"Babičkoooo, posíráš se!"
byl dokonce něžnej, nevyklovnul mi rety, ale dal mi pusinku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:37
- Nahlásit
Neessi
Nic pořádně nezabírá
asi naprosto blbej dotaz- nezabrala ¨by na tohle tinktura z třezalky?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:41
- Nahlásit
Neessi
ale nemůže se přežírat před večeří,
JO taaaak, on to byl takovej predkrmek, to pak jo!
PetraK
Hele a proč by měla jásat nad vařeným, když může syrový, který je mnohem lepčejší?
No protoze sem se jim s tim varila!!!! Trupky u reznika sezenu jen obcas, a ostatni cubky se muzou zblaznit.
Když budete mít na výběr sejra Eidem třicítku z krámu a sejra doma vyuzenej po čem sáhnete?
Mne to je fuk, ja si stejne vsechen sejra tavim do roztavena.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:49
- Nahlásit
Fifi
No protoze sem se jim s tim varila!!!!
tak todle je opravu silnej argument ovšem u mě s nim máma taky neuspěla
Mne to je fuk
umim vyrobit dobrej uzenej sejránek!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 19:51
- Nahlásit
PetraK
umim vyrobit dobrej uzenej sejránek!
mňam, mňam, mňam
No protoze sem se jim s tim varila!!!!
ovšem u mě s nim máma taky neuspěla
u nás pokaždý uspěju
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 20:17
- Nahlásit
PetraK
Mám na tě dotaz, jakej je rozdíl mezi vižlou a německým ohařem? Liší se nějak zásadně?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 20:37
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
vižla je - jak říkají měkkčí, němec je tvrďoch, prý na výcvik větší oříšek. myslivci spíš sáhli po němcích, protože nejsou tak náročný při výcviku na přemýšelní a hlídání sebe sama, snáz snesou takový to klasický chování myslivců, vižlu blbej myslivec zlomí natoprd. U němečka mu to bude o fous dýl trvat. Já osobní zkušenost s němcem nemám, tak nemůžu sloužit, to bys musela asi na nějaký ohaří fórum. ale je pravda to, že vižlík je cíťa, spoustu věcí si bere osobně a taky na ně reaguje citlivě. zas na druhou stanu je to neuvěřitelnej šašek s velkou vazbou na svýho člověka a svou rodinu. Za Ešusa můžu říct, že se učí neuvěřitelně rychle. Jak je to s těmahle popsanýma věcma u němců to fakt nevím. Na požadavky jsou stejní - spousta pohybu, spousta zaměstnání těla a hlavy. Všichni ohaři jsou neuvěřitelná zásobárna energie.Lovecký výcvik není nutný, co je ale určitě nutný je naučit ohaře jak se chovat u zvěře. Zájem o zvěř tam je vždycky- což je pochopitelné, ten pes se musí o zvěř intenzivně zajímat - na majiteli je, aby mu vysvětlil pravidla a pobudil v něm zájem o vystavování, čímž ho má laicky pod kontrolou a pak může dál velet. Taky v tomhle ohledu- jestli jsem dobře pochopila to co jsem četla, je němec kapek tvrdhohlavější, ale osobní zkušenost opravdu nemám. A taky - jako vždy- to bude kus od kusu. Určitě se u maďarů najde jedinec, se kterým to půjde pomaleji. Ale ber v potaz to, že nejsem vůbec odborník. Jen majitelka vižlíka
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 20:43
- Nahlásit
Neessipani a kde to proboha chytla,ale ze se tak blbe ptam,kdyz hajan mel tu pastorelu a streptokoka,taky jsem z toho paf teda,co nejake homeopatikum,sice to je beh na dlouhou trat,ale kdyz nic nezabira,furt lepsi neco nez nic
PetraKto verim,ze to jmeno pekne syci,to kdyz hajan neco dela co nema tak taky pekne zasycim hajoššššš!!!!
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 21:06
- Nahlásit
PetraK
nemethova5
Jo to je vono Hajošššš, Eššyyyiii, to je zvláštní, ale to "eš" tomu dá ten správný tón. Když tomu chci dát váhu tak volám na Satin Satryššš a na Lily Lilišššš
|