| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
ne???? šiš ale vypadáte... no tak nic,každej máme něco ,že jo
Náhodou,nejstarší se mě minulej tejden zeptal,esli taky nepudu na diskošku........možná jako rarita a von by za mě inkasoval.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
jdeš v neděli?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 13:19
- Nahlásit
jablunka
esli taky nepudu na diskošku
tak bud potřebovali někoho do pokladny anebo se třá točí další díl Vrat se do hrobu po 30 letech
brezen2008
jdeš v neděli?
nevim dle počasí a taky furt nevim gde to je bo sem to nepochopila,sali řikala, něco vo konečný 12 tramvaje,nevíš esi se tam dá třá doject tady vod nás seshora jako?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 13:23
- Nahlásit
PetraK
jablunka
ale mohla dopadnout hůř, mohlas jí poslat ešče jinam, někam dál...
Lepčí neš třá do zeleniny,asi by se hodně divila.......
už takhle se divila.... a ten výraz, když přišla domů
jbat
gratulíruju
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 13:28
- Nahlásit
brut
hele gdo je evička ?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 13:28
- Nahlásit
caute decka!co novyho?prosim vejcuc!dnes mam volno,jedu za dedou,dam si aspon do nosu,jo a hajan bude mit oblecek i s nohavickama,hec!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 13:29
- Nahlásit
davidkova renatacau pani?zijete,nebo prezivate,ja jsem upa mrtva,jdu se vozrat,mam volno,tak muzu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 13:31
- Nahlásit
davidkova renata
já bych jela já?
takže nasedneš u vás na tramvaj,dojedeš na metro Malostranská ,tam nasedneš na metro dojedeš na Anděl,ale nebudeš vystupovat do prava,ale do leva směr NA KNÍŽECÍ vyjedeš schody a tam si najdeš bus 104 nebo 120 a dojedeš na zastávku
anebo pro tebe sjdua můžem jet z malostranské spolu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 13:32
- Nahlásit
nemethova5
prezivate
ale de to ztuha ,skoro sem f klynycký smrti.. ,di se vožrat a dej si aji za mě v bo já volno nemám nigdy děláš o víkendu?Zkusim nějak cinknout,možná spíš v neděli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 13:34
- Nahlásit
brezen2008
no to můžu ject vocud 191 přímo na Knížecí..to je takový to jako nádražíčko autobusový? votud jede ta 104 nebo 120? a jaká zastáfka to je? Pro mě nejezdi,ešte by nás nějakej debil nepustil se dvama psy do busu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 13:41
- Nahlásit
davidkova renata
jo tak to je vono,ale koukni na idos co ti tam jede
máme tam bejt na 11,takže abych tak kolem 10,30 byla na zastávce a šla směr 72 to číslo a tam už se budou scházet
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 13:43
- Nahlásit
davidkova renata
zastávka hlubočepská a tam vystoupíte a půjdeš do ulice Hlubočepská a pak do ulice K Dalejím
|
Citera
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 13:47
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Cau, kdybys chtela vedet neco o beardedkach, tak se zeptej, rada odpovim mame jich doslova smecku.
Jinak se omlouvam, ze vam sem lezu, ale snazim se na cz-psovi najit jedno tema o canisce, ktere tady myslim tak pred rokem bylo bohuzel nemuzu najit... Neznate nekdo nahodou Lenku Fiklovou z Pisku? V tom tematu byl na ni kontakt. Nechci kvuli tomu zakladat nove tema a tady se schazi dost lidi Dik!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 13:55
- Nahlásit
davidkova renata
hele gdo je evička
ta sem chodila dřív, ve starých tématech je hodně příspěvků od ní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:00 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Citera
Jinak se omlouvam, ze vam sem lezu
nám to neva
co todle,
http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_5664_6.html
http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_7188_0.html
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:03
- Nahlásit
Citera
že tě tady vidím, je tady jedna přispěvatelka, gerda, která se pomalu rozhlíží po druhým psoj ke svý kříženečce jakobyberňákovi ale v malým vydání,
a chtěla by něco k česání a eleganci, ale s ovčáckou poddajností, středně velký, snadno cvičitelný, přiměřeně akční, ta její čubice je lemra líná, a gerda mi závidí drajvový pinzety, ale to už je zas akční moc,
a dle mne by vousatice kolií byla pro ní dost optimum, jestli ty beardedky jsou ještě co bývaly, znám je akorát z 90. let, když s nima začínala dobrmankářka Rejnková.
Že bys mohla k tomu nám tady něco napsat...
|
Citera
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:05
- Nahlásit
Diky, ale tesne vedle Je mozne, ze by se to smazalo? Ja myslela, ze se tady temata nechavaji do soudneho dne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:10
- Nahlásit
Citera
Diky, ale tesne vedle
a co teda hledáš konkrétně?mělo by to tu bejt,zkus vyhledávání...nebo zualož téma pro waldu,on je z helppsa,mám u nich taky canisku,pořádaj zkoušky atd.ale bude až v pondělí,případně ti pošlu maila na maila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:12
- Nahlásit
brut
už takhle se divila.... a ten výraz, když přišla domů
a to ešče neví, žes náměstek přes blbost!
nemethova5
prosim vejcuc!
nejhlavnější věc kerá se udála je, že dnešního dne sem byla korunována na Královnu Trupku, brůt mi bude dělat náměstka přes blbost, Jablůnka má seschlý děti a Davídkojc bude hrát hlavní roli ve filmu Vrať se do hropu ale po třiceti letech. No nevim vracet se do hropu po třiceti letech- to nebude moc heská role - ale třeba zas nebudou mít maskéři takovou práci.
|
Citera
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:13
- Nahlásit
Sali
No ja o nich napisu cokoli, ale musim predem upozornit, ze je budu desne moc chvalit:-D Pro me jsou to neskutecne skveli psi, bez kterych si uz nedovedu predstavit vubec nic, ale musim predem upozornit, ze clovek musi byt taky trochu blazen, aby je pochopil se vsim vsudy.
Jinak myslim, ze od 90 let se trochu zmenili, doufam ze k lepsimu. Tehdy meli svuj boom a to proste neprospeje zadnemu plemeni. V roce 96 se narodil nas nejstarsi (ale brali jsme si ho az jako dospeleho, v roce), je teda bez PP, ale na nem je videt dopad modni vlny - nemocnejsiho psa neznam. Ale jinak je super, i kdyz bc pripomina jen z rychliku. Ted se narodi nejakych 10 vrhu rocne, sve mouchy maji porad, ale pri trose stesti se da vybrat senzacni partak do zivota
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:14
- Nahlásit
čus žumpaři,už mám skoro hotovej dort pro Bordžínku,jen ho nazdobím a jdeme jí popřát k !!! 2.narozkám !!!
Dostane ještě baskeťáckej balon,bo ten poslední jí rozžvejkala Nyný.
Až nafotím oslavu,dám to sem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:16
- Nahlásit
Neessi
2.narozkám !!!
Tý joooo - gratulace k naroskám! Škoda že tu nejni Gerdáá, vona by jí taky vyrobila dort!
Jakej děláte? já dělávám pacičkovej se zeleninou.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:18
- Nahlásit
Citera
myslim, ze od 90 let se trochu zmenili, doufam ze k lepsimu. Tehdy meli svuj boom a to proste neprospeje zadnemu plemeni
tak to je dobrý, ono dost plemen, co měli tehdy svůj boom taky, se ještě zhoršilo...hlavně v povahách.
|
Citera
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:18
- Nahlásit
davidkova renata
Dik, posli mi prosim jeho maila na meho maila: emielbeardies@gmail.com
Jmenovalo se to tusim jen canisterapie, od rana se snazim hledat a nic... Znam se s par lidma, co delaj canisku, ale ne a ne si na kontakt vzpomenout.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:20
- Nahlásit
letos konečně zas začínají startovat dobrmani na vylučovačkách na MR IPO, celkem 4 jedinci,
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:21 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
tak jdu na chvilku zas mučiti elišku,bo jí vemu do paláce lidí a věcí
sali - a to je dobře? se v tom prt vyznám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:27
- Nahlásit
Boženka Brožínková
milá Boženko,přeju Ti jménem mý fory fšecko nej,hodně zabitejch figurantů,eště víc vyčuchanejch stopiček,něco dobrýho na zoubek a stále takovou pjeknou tajli
Citera
máš to tam..
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:27
- Nahlásit
brezen2008
co jestli je dobře? že se dobrmani vracejí do startujících? jistěže ano!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Citera
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:29
- Nahlásit
Sali
Co je za ty roky potkavam, tak mi prijde, ze povahy maji lepsi. U nich teda byval problem s bazlivosti, jenze to bylo hodne o pristupu radoby chovatelu, kteri je dost izolovali od sveta, socializace jen kotec, a pak majitelu, kteri se je snazili za kazdou cenu ochranovat. Z tehle kombinace pak byla histerka na svete.
Urcite i ted jsou mezi nima straspytlove, nervaci, ale to je u kazdeho plemene. U bc je to ale vetsinou spis chyba cloveka, nez psa a takovyhle je jen par. Povahy bych se u nich urcite nebala.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:34
- Nahlásit
Citera
Ahoj, a kdopak vy jste, pani? Nejsi náhodou paní Vazdová? Páč od ní bych asi chtěla psa
|