| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:00
- Nahlásit
Biluška
Pokud je ofšem dřív nezabiju já, páč ta vata,nebo čím je to vycpané je fšude
to máš za to že si lakomá a nekoupíš každýmu svýmu pejsánkovi vlastní polštářek, pak by se o něj nemuseli tahat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:06
- Nahlásit
isdpch
Biluška
janika
Sali
lidi můžete mi někdo LOGICKY vysvětlit proč my ty kretény máme??????????????? Jak by tady bylo kráááásně...
isdpch
ve sklepě vymyslím, jak nadnést panu řediteli, že intronét není ještě zcela funkční
řekni mu,že je to ňáký rozbitý
du s tim kreténem..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:07
- Nahlásit
isdpch
ano, v tu chvíli jsem pochopil že někdo může uvláčet psa za autem
já vím, to se mi to směje
janika
jak na opěrce hlavy???? To jako že jsem spala s hovnem v hlavě, který je utřený teď někde v polštáři a že jsem s hovnem v hlavě byla druhej den v práci????
asi myslí tu zadní opěrku hlavy, co? esli neee a je to tak jak myslíš, tak toho vola fakt zabte
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:08
- Nahlásit
janika
jak na opěrce hlavy???? To jako že jsem spala s hovnem v hlavě, který je utřený teď někde v polštáři a že jsem s hovnem v hlavě byla druhej den v práci????
fůůůj,ty si ale čuně ,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:08
- Nahlásit
davidkova renata
du s tim kreténem..
máš rande ňáký?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:09
- Nahlásit
Biluška
ty jo Bilu, tentkrát vede Janika, radši slon vejpůl, než houno v makovici. Hlavní cenu - nabitou brokovnici- vyhrává tentokrát Janika!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:10
- Nahlásit
janika
Kretén černej, blbej, pruhovanej!!!
Ty ale takhle o Náčelníkovi nemluf, to si nezaslouží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
janika
jistě, že myslí PŘEDNÍ opěrku hlavy, kde spočinula MOJE hlava a MOJE vlasy po celodenní šichtě!!!
COOOOOOOOOOOOOOOOO???? ty jo, no asi rači dneska nechoď domu, nebo ho dodatečně zabiješ. a nikdo se Ti nebude divit
edit- hele ale to neni možný abys to měla ve vlasech, to bys cejtila, takže vlasy sou ze hry. Si myslim teda-esli nemáš zlomenou nosní přepážku a nebo si tím srmdutým šokem z auta nepřišla vo čich.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:12
- Nahlásit
Si tu hezky mailuju, pejsci hezky spinkají a ti dva se přetahují. Nevěnovala jsem jim pozornost, páč jsem předpokládala, že se tahají o některý svůj uzel Chyba láfky přátelé Ti hajzlíci se tahají o POLŠTÁŘ Teprve když jsem slyšela křupat látku tak se ohlídnu a vidím mrtvé slůňátko-polštářek Mášenek je asi zabije, páč to bylo jeho slůňátko a on k němu měl citový fstach
Biluška
já včera na icq popisovala chovatelce jak je Hurwínek úžasný, jaké udělal pokroky, že nic neničí, nezlobí, neštěká, neprudí, že je to takový tunta a zlatíčko a on mezitím ležel za mými zády na matraci a sežral Elišce nejmilovanější batoh s WITCH. Vynadala mu do tupých hlav přede mnou a do debilních kryplů zasraných když jsem zašla za roh.
No jsem ráda, že v tom nejsem sama...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:15
- Nahlásit
PetraK
du s tim kreténem..
máš rande ňáký
myslíš rande s alfasamcem???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:15
- Nahlásit
isdpch
myslím tu přední opěrku hlavy
ach bože, ach bože smeták jeden
Fakt se divím, že jsme ho nazabili
tomu se řiká kurz sebeovládání.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:16
- Nahlásit
davidkova renata
myslíš rande s alfasamcem???
tak bacha ale, esi háráš .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:17
- Nahlásit
isdpch
příště zapomenu na Mikulicu a reflexní oblouk a nakopu mu tu černou prdel
Mikulicovi???? jéžiš já nevim... ,jak myslíš,ale neni to asi úpa dobrej nápat...
jinak já vám to tu řikám furt dokola!!! Proč ty kretény nezmlátíte jednou a pořádně?????Máte pokoj a né furt nějaká pozytývní motivace,voblouky ńáký a nevim co eště za peachoviny Jedna dobře mířená šleha f pravej čas dyš vás nasere a máte to vychytaný,ale to by si moch čék plíce vymluvit
|
monika
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:19
- Nahlásit
isdpch
dcera je učenlivá a to si ještě vyslechnu pokec v družině, protože ona to patřičně podá učitelkám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:21
- Nahlásit
PetraK
nebo si tím srmdutým šokem z auta nepřišla vo čich.
určitě si pořád říkala jak se toho smradu nemůže zbavit, ale zajímalo by mě co si mysleli okolopracující, jestli třá zítra nedostane balíček mýdel a šamponů
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:33
- Nahlásit
čus žumpaři v čom se dneska hrabete? V hounech,jo? Tak to já zas du !
Musím skoropovinně na kongres a dostala jsem dva termíny-začátek března Benátky,nebo začátek září Řím.Nechce se mi vůbec nikam lítat,natož do Itálie a fakt nevím,na co mám kývnout.V Římě bude v září vedro ,v Benátkách v březnu mokro .Ach jo.Jdu vymyslet,jak se z toho vyvlíknout úplně.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:45
- Nahlásit
Halooo, nechcete někdo adoptovat PRASE???
Klidne,veprove ja rad....
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:46
- Nahlásit
davidkova renata
Proč ty kretény nezmlátíte jednou a pořádně
protože jsme blbci, furt říkám on už neví za co, teď si tak říkám, jestli to není úplně jedno
...je,stejne bude po jeho....
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:48
- Nahlásit
lidi můžete mi někdo LOGICKY vysvětlit proč my ty kretény máme
jako fakt nevím, furt by to jen žralo nebo chodilo ven - za normální situace, za nenormální se to válí v hovnech
Isdpch
Asi proto ze jsme sveho druhu masochiste?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:57
- Nahlásit
šmarjá lidi vy s tím wohnem teda naděláte....
vám asi eště nikdy na přivolání v terénu nepřiběh tryskem drajvovej pes,
a nevyskočil a neblemc vás do xichtu tím hnědým jazykem a horkým smrdutým dechem...
isdpch
janika
pořiďte do oktávky do zádu 2 slovy dvě plastový kenelky, když tak složte sedačky, jí nevím jakej model zadku máte, a vozte ty svině zprasený v boxech...
heheheh hele lidi jen tak na okraj, koho může napadnout dát psa ze cvičáku potmě na sedačky...asi jen takový ty starý dobrý dobráky, co se tady scházej .............
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:58
- Nahlásit
Jedna dobře mířená šleha f pravej čas dyš vás nasere a máte to vychytaný,ale to by si moch čék plíce vymluvit
davidkova renata
jasně, v neděli mě to naučíš, jo? Kobří pes mi nasere jistě opakovaně, bude matryjál na učení.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:59
- Nahlásit
janika
isdpch
aby vám to nebylo líto, tak jsem se před chvílí vrátila z venčení. Potkali jsme paní, co má krásného, chlupatého, vykastrovaného voříška.... Brut i Alu ho milujou a moc rádi si s ním hrajou ( o je moc rád nemá, páč ho tahaj za chlupy, ale to je jiná věc). Paní už z dálky volala, ať se k nim nepřibližujeme, že se jí ten debil vyválel v nějakým smradu a že by to mohlo moje psy přitahovat...... poděkovala jsem, vyptala jsem se, kde to bylo a vyrazila jsem venčit ( samozřejmě okolo místa, kde se voříšek navoněl). Oba psy na vodítku a u nohy...... to něco voňavýho byl "krásně" uleželej zajíc... jak byl sníh, tak nebyl vidět ani cejtit, teď na něj pere sluníčko a "voní" přímo božsky. ....... oba psi dostali volno až hooooodně daleko od něj a při sebemenším náznaku otočení povel" vpřed"
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 15:05
- Nahlásit
Zdravím všecky žumpajzníci, fakt stylový opět se hrabete v hounech. Koukám že máme všicí hodně zvláštní zálibu. Vždyť co může bejt lepčího než když se na vás psík zazubí s hovnočekuládkou v zubech
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 15:07
- Nahlásit
víte taky, co je super?
když si psi jen tak bokem vopatlaj koše vo wohno či zdechlotu,
a jak to maj ve zvyku, tak se pořád dál honěj a vytloukaj se hravě navzájem,
a všichni hromadně si natlučou navzájem ten matryjálek do hlav, krků a hřbetů...a v dodávce v teple se to tepřivá rozesmrdí.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 15:10
- Nahlásit
AlenaD
jissstěěěěě.
Právě si tady plánuju, jak pěkně si na jaře v rámci rekonstrukčních prací postavím na dolním dvoře neuprchnutelnou baziliškárnu,
a pincety všechny půjdou nahoru, kde je kotec topenej...
a bude vymalováno!!!!!
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 15:17
- Nahlásit
Sali
Já zase plánuju, no spíš je to takovej sen, že budu mít jednou v baráku jednu takovou provozní místnost kde by jsme se mohli převlíknout do čistýho a uskutečnit očistu psů aby šli do obytný části čistý a zbavený všelijakejch sajrajtů.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 15:18
- Nahlásit
Sali
..jeste je moznost radostneho vyskoku a kose mezi oci ....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 15:26
- Nahlásit
budu mít jednou v baráku jednu takovou provozní místnost kde by jsme se mohli převlíknout do čistýho a uskutečnit očistu psů
AlenaD
tak na to já mám ty dvory...si je tam i vysprchuju dočista, mám tam baterii na smíchání vody, všecko, nevím, proč to dělat v baráku, když můžu před barákem. Sebe zouvám venku taky, holiny si sprchuju hadicí...
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 15:27
- Nahlásit
Já jsem jednou měla takovej blbej nápad že jsem se psem vyrazila na cestu pod dálnici a on se mi ztratil na nepatrný okamžik někam do křoví a během několika vteřin vylezl obalený nějakým nažloutlým mazlavým neuvěřitelně smradlavým humusem který tam někdo vyhodil, měl to na sobě ve velmi silný vrstvě od čumáku až po ocas, myslela jsem že se zebleju a nedojdu s ním domů.
Naštěstí to nebylo v zimě, tak jsem ho na dvoře vzala hadicí, ale smrděl jště hodně dlouho. To byl taky takovej kreténskej parchant, nechť je mu země lehká, ale s neomylnou přesností dokázal vyšťourat ten nejhorší humus a vyválet se v něm.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 15:31
- Nahlásit
Sali
Já to taky budu muset nějak podobně vymyslet, protože v baráku na to už nemám místo, jenom nevím jak s vodou aby v zimě nezamrzala.
|