Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2493 . 2494 . 2495 . 2496 . 2497 . 2498 . 2499 . 2500 . 2501 . 2502 . 2503 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 18:54
- Nahlásit

Fifi
Mucholabka
bych řekal, že ta osoba hledá jen omluvu pro sebe, až jí nevycválanej čokl zabije kočky

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:00 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

brut
že ta osoba hledá jen omluvu pro sebe
At si hleda, co chce, slusnych rad se ji dostalo, ze to nejak nedotejka je uz problem na strane prijemce. Proto jsem poprala kocickam dlouhy zivot a zdravi a v ramci svyho dusevniho zdravi se tam uz nezapojuju.
Aneb "Don´t worick, be hapick"

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:04
- Nahlásit

Fifi
brut
Držte mě nebo ji zabiju!

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:04
- Nahlásit

Fifi
tak já si nakonec neodpustila pár vět...... ale myslím, že se taky líbit nebudou, i když jsem je formulovala ještě hodně jemně

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:06
- Nahlásit

Mucholabka
Držte mě nebo ji zabiju!
to chce klid .... ale přiznám se, že bych nechtěla být kočkou u takových lidí

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:17
- Nahlásit

brut
Ja myslim, ze se bud nekdo skvele bavi, nebo dotycna ani necte, co kdo pise. Takze to mas prast jak uhod. Pokud krivdim, predem se omlouvam.
že bych nechtěla být kočkou u takových lidí

Nam se nasackovala na pudu nova kocka/cour, takova mega, asi dost stara, ale vzhledu jak rys ostrovid. Odhani nase dva teple bratry od zradla, pohladit se nechala zacatkem tydne prvne. Zrzek s Modrakem jen cumej z povzdali a prskaj, ale netroufnou si na nej/ni.

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:19
- Nahlásit

jsem myslela že tito typové se shází vedle, hele doporučte jí to někdo

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:20
- Nahlásit

Fifi
Nam se nasackovala na pudu nova kocka/cour, takova mega, asi dost stara, ale vzhledu jak rys ostrovid.
tak až se trošku otrká, prosím foto .... mám ráda kočky, ale ty klasické, venkovní, pouliční, vesnický směsky. Jsou chytré a krásné .... ne jak ta naše téměř čistá debilka, která se bojí i vlastního stínu

Odhani nase dva teple bratry od zradla,
chudáci a k holkám nemůžou

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:21
- Nahlásit

ad kocky vedle, no comment, prala bych te pani byt chvili v kuzi te mindy, co ji tak "miluje" , snad by pak misto lkani hejbla zadkem .. grrr
Fifi
cago
vzhledu jak rys ostrovid.
to bude asi nejaka krizena mainka, ty jsou presne takovy doufam, ze uz zustane

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:23
- Nahlásit

brut
ale pani brut, mám ráda kočky, ale ty klasické, venkovní, pouliční, vesnický směsky. Jsou chytré a krásné
to je stejny jak u voresich psu a psu s PP nebo bez

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:24
- Nahlásit

Co se děje f kočkách??? Nebyl by stručnej vejcuc?????

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:27
- Nahlásit

davidkova renata
Co se děje f kočkách???

vejcuc

Porucha funkčního okruhu.
Bzzzzzzz.
Vražda smrt zabití.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:30 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

brut
Tady mas minulou generaci vesnickych micin, ty nam nekdo otravil.

A tady vztah psic k soucasnymu osazenstvu - na fotu provokater Zrzek.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:33
- Nahlásit

davidkova renata
napiš mi pak jestli se mám pro tebe někde stavit anebo dojedeš sama

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:34
- Nahlásit

Roxana
to je stejny jak u voresich psu a psu s PP nebo bez
to není stejný ... já proti papírovejm kočkám nic nemám, pokud nebudou u nás doma..... moje Svině je fakt příklad naprosto zdegenerovanýho stvoření.
Mám ráda i klasický vořechy, ale ne všichni se mi líběj na rozdíl od koček

davidkova renata
Co se děje f kočkách??? Nebyl by stručnej vejcuc?????
úplně jednoduchý... klasika... paní má ráda svě dvě kočočky, své dva pejsáčky a nechápe, jak může samojed kousat do kočiček a co s tím má dělat... přece milovaný kočičky nedá natrvalo do baráku, pak by totiž pejsáčci mohli žárlit.... nebo zavřít pejsáčka, aby se kočky mohli v klidu proběhnout? To přece nede, on je má přece tak rád ....

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:35
- Nahlásit

Fifi
krásné micinky ... není nad provokatéra ... bohužel, tenhle vztah znám až moc dobře

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:44
- Nahlásit

Roxana
doufam, ze uz zustane
Cago, ja taky doufam.

Zde soucasny kocicaci, ale strakosku uz prezvejklo auto. Tak by se ta treti do poctu hodila.

brut
není nad provokatéra
Mno von si fakt koleduje, balancuje tam na prkynecku sirokym cca 3cm a vyslovene se zaskodnicky bavi tim, jak cubky besni. Az mu to jednou uklouzne...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:45
- Nahlásit

Mucholabka
Porucha funkčního okruhu.
Bzzzzzzz.
Vražda smrt zabití.

jo tak to jo...
brezen2008
eště uvidim podle počasí jo?Ale dík
brut
To přece nede, on je má přece tak rád ....
ahááá,no tak je asi samou láskou brzo sežere,ne?
Sem taky měla tu kočičí sfini,nána jí sice furt naháněla a uzurpovala a vraždila ,ale nikdy v životě mě nenapadlo se bát je nechat pohromadě samotný.Nána je mrcha,myslim,že dyby měla šanci,tak rafne asi fest jako tu veveru ,ale todle fungovalo skvěle,vona kočka jí taky klidně dala na držku dyš byla drzá ,nicméně natrapírovat někde malý kotě co začně zdrhat...nedám za ní ruku do vohně,ted už ne.Škoda,že nemůžu najít ty fotky jak spolu chrápali na pelechu,bylo to roztomilý bo kočka jí přišla volizovat a vona dělala jako že nic a jak kočka přestala,nenáááápadně přisunula ten čumák blíž jako aby si nezadala

AlenaD
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:49 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit

brut
moje Svině je fakt příklad naprosto zdegenerovanýho stvoření.

tak naše mainka je asi ta vyjímka, psy má naprosto na háku a nebojí se nikoho a ničeho. Ty černý sviňuchy se k ní přiřítí, páč normálně chodit neumí a ona sedí ani se nehne, čumí jim přímo do ksichtů a pak se k nim otočí zadkem, mávne jim pod čumákem tím velikým ocasem a čuby jsou z ní hotový. Je to dáma a zdrhat před čoklama je pod její úroveň.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:50
- Nahlásit

Fifi
Az mu to jednou uklouzne...
dopadne na všechny čtyři a překvapeným holkám zdrhne

davidkova renata
ahááá,no tak je asi samou láskou brzo sežere,ne?
vypadá to tak

Bruta s kočkou bez dozoru vůbec nemůžu nechat... nepomáhá ani nafackování, by to holka měla spočítaný. Pod dozorem to zvládáme, ale neustále ječím, aby se krotil.
Aluška je lepší, kočka si k ní přijde i pro "pusinku", ale nesmí být poblíž Brut, protože jinak loví ještě víc jak on.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:52
- Nahlásit

AlenaD
taky bych potřebovala něco podobnýho.... ale ona neumí ani sešplhat ze stromu, bojí se větších výšek, venku se klepe jak ratlík ... prostě blbka jak vyšitá, ale krásná

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:53
- Nahlásit

Fifi
U našich je taky želvovinová kočka, nádhená barva, jmenuje se Můra...auto ji mělo přežvejnout aby nepřekážela, tak jsem ji dotáhla domů.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:55
- Nahlásit

brut
davidkova renata
Já si myslím že je to hlavně o tom jestli kočka zdrhá nebo ne, ono když není co honit je to celkem nuda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:55
- Nahlásit

brut
Bruta s kočkou bez dozoru vůbec nemůžu nechat... nepomáhá ani nafackování, by to holka měla spočítaný. Pod dozorem to zvládáme, ale neustále ječím, aby se krotil.
Aluška je lepší, kočka si k ní přijde i pro "pusinku", ale nesmí být poblíž Brut, protože jinak loví ještě víc jak on.

hm...tak to je blbý,to by mě činilo ve dva plus jedna,kde sou v zásadě jen vchodový dveře,dost potíže,možná taky byla výhoda,že kočce bylo asi 13 let dyš přišla malá nána a předtim žiila 10 let taky s ovčandou.Ta jí ani nehonila,to až nána jí prohnala pérka No nic,stejně kočku už nechcu a jakýkoli venku jí hravě zatrhnu traverzou
Du,nepište!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AlenaD
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 19:57
- Nahlásit

brut
taky bych potřebovala něco podobnýho.... ale ona neumí ani sešplhat ze stromu, bojí se větších výšek,

Tak ta naše skákala z balkónu na sluneční markýzu až jí málem urvala protože je to mamut

wami
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 20:00
- Nahlásit

brut
hojky...
je mi jasný, že ty ne, ale vzhledem k tomu, že jde o "daorvání", třeba budeš vědět o někom, kdo by jo... nebo aspoň kontaktovat chovatele...
http://psi.sbazar.cz/australsky-honacky-pes-olomou c-o2241760.html

(a OT - máš čas? )

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 20:00
- Nahlásit

brut
překvapeným holkám zdrhne
Tak to ani omylem. Perdeli chrtan je rychlej jak blesk.
prostě blbka jak vyšitá, ale krásná
Tomu rikam u exterierovych ne prilis chytrych psu Intervul.

Mucholabka
auto ji mělo přežvejnout aby nepřekážela, tak jsem ji dotáhla domů.
Ani nevis, jak me to mrzelo, ale holt vesnice. Byla na spatnym miste ve spatnej cas.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 20:01
- Nahlásit

AlenaD
Já si myslím že je to hlavně o tom jestli kočka zdrhá nebo ne, ono když není co honit je to celkem nuda
no tak vo tom žádná,jenže dříf nebo pozdějc se stejně pohne a už co honit je.Si pamatuju jak nána měla vymakanej systém teroru.Zaujala klíčový postavení...spíš položení teda a ta kočičí mrcha neměla sebemenčí šanci se někam přemístit neomezeně dlouhou dobu dokud sem to nezatrhla.Vopčas to riskla a vyrazila a nána jí štastně odborným chvatem vzala za krk Někdy asi dost surově bo kočka kvíkla,ale nakonec prorazila .Někdy nánu sekla a někdy sem jí nakopla já,ale myslim,že to bylo hlavně tim,že už byla stará a nebyla tak při síle jako dřív,tak si nebyla tak jistá f kramflekách

Lájoš
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 20:02
- Nahlásit

davidkova renata
fnuk fnuk paní jak jste dovolila že mi umřelo slúňátko? a Mendinka je na vážné operaci

Smečka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 20:05 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

a ta kočičí mrcha neměla sebemenčí šanci se někam přemístit neomezeně dlouhou dobu dokud sem to nezatrhla.davidkova renata
Pase kočky no. Naše Ambra to dělá taky ovšem do té doby než doráží nějaké čévé. Pak se hra nebezpečně (pro kočku) zvrtne.

<< 1 ... 2493 . 2494 . 2495 . 2496 . 2497 . 2498 . 2499 . 2500 . 2501 . 2502 . 2503 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání