| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 09:52
- Nahlásit
brezen2008
NEZRUŠÍM PŘÍSAHÁM NA HOELJ PUPEK
Dobře- páč jestli jo, tak se všichni co ti chtějí pomoc asi dost naštvou a budeš ve s*ačkách až po kolena. Věř mi, že takováhle pomoc nepřichází často. Takový lidi nenajdeš na ulici. Tak si jich važ a poslechni je,páč voni pro tebe opravdu udělají maximum a nečekají za to vůbec nic. Tak ať si nenaděláš do vlastního hnízda, jo? Vím, nic mi do toho není, jsem cizí člověk, ale právě proto to vidím objektivně.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Led 2009 09:53 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Biluška
mám doma jednu funčkní Nokii, konkrétně tuhle je vod Vodafonu, takže nejni blokovaná ... jestli chceš můžu ti jí poslat (ale dneska to už určitě nestihnu)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 09:54
- Nahlásit
Tinta76
Kuji moc, jasně že chci.
Jablunka
T-mobile mi nepomůže, všechny simky máme na O2 . Nejvíc mě sejří, že na všech máme tarify co se nepřevádí do dalšího měsíce, zacvakat je pochopitelně musíme a přitom z nich nestíhám provolat ani minutu, páč ze simky bez telefonu si jaksi nezavolám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 09:55
- Nahlásit
nate vy co blejete z masa
brezen2008
ty voe,víš,že ty si na zabití?! vopakovala bych se,páč to tu už všicííí řekli,ale zkus eště jednou řvát,jak "psy nedáš" !!!!!!!! Biluška
de ti aspon pevná? Bych třá nějak cinkla k večíru se cííí voptat na tu smouvu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 09:55
- Nahlásit
Roxana
se podivej k esusovy
už sem tam byla, chce se mi plakat. Druhýho takovýho vola už asi svět nosit nebude
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 09:56
- Nahlásit
brezen2008
dobrá, věřím, že tam budeš .... a já bych ti určitě volala, kdyby jsme měli zpoždění!
Vem s sebou raději vše, nikdy nevíš, jestli ještě něco z toho nebudou potřebovat
Vyptáme se na všchno, vezmu s sebou blok a tužku, budeme si vše psát, aby jsi se v tom mohla líp orijentovat
PetraK
COŽE????????????????????????????????????????
na tohle říkám "vidličky a nože" .... ale teď by to moc platný nebylo ....................... to divadlo je 25.2. ... trupko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 09:57
- Nahlásit
brut
... trupko
můžu si to nechat jako titůl? Nebo bude výstižnější Mgr, jako magor?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 09:57
- Nahlásit
davidkova renata
Pevná de, klidně cinkni. Stejně s tebou potřebuju mluvit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 09:58
- Nahlásit
PetraK
řekněte mi co dělat v případě, že sedíte v tramvaji
já ti to řeknu,ale nebude se ti to líbit,ty Dušíne...
nemůžeš dělat vůůůbec nic a ani by to k ničemu nevedlo.Přestan řešit a zachranovat celej svět,já vim,jak to myslíš,ale uvědom si,že je to iracionální a zcela k ničemu můžeš leda napřít síly tam,kde to smysl má a něco udělat můžeš,jinak je to akorát planý plkání po netu a zbytečný jitření si nervů
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 09:59
- Nahlásit
Biluška
T-mobile mi nepomůže, všechny simky máme na O2 .
tak bohužel,já sem zase uš pár let upsaná T-mobilu a tenhle debil de jen s ním. Tak soráč.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 09:59
- Nahlásit
Biluška
klidně cinkni. Stejně s tebou potřebuju mluvit
tak až po 19 h,to je zadara,ted ne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:00
- Nahlásit
davidkova renata
nate vy co blejete z masa
no konečně někdo rozumnej
|
Tinta76
|
- Nahlásit
Biluška
písni mi mejlem adresu, v pondělí ti to pošlu
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
brut
ok vemu všecko
ted ještě vemu všecko k jimmi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:01
- Nahlásit
PetraK
Já takhle dostala asi třikrát zdrba za neskutečně vychrtlou Orinu. Sralo mě to nepříčetně, páč jsem ji měla doma z útulku asi týden A na ulici se do mě pouštěly babky-záchranářky jestli bych tomu chudáčkovi nemohla dát aspoň občas nažrat když už na ní množím štěńata (struky měla vytahané až na zem)
Ne každý kdo jde po ulici s hubeným psem může za to, že je ten pes hubený.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:02
- Nahlásit
davidkova renata
Jj, po sedmé už budu určitě doma
Tinta76
Libuše Kotková, Liptaň 176, 793 99. Ta adresa je veřejně známá, netřeba ji tajit a psát v mailu Díky moc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:04
- Nahlásit
davidkova renata
nemůžeš dělat vůůůbec nic a ani by to k ničemu nevedlo
jo já vím, však jsem to tam i napsala, že by to k ničemu nevedlo, jen by mě vyfakoval
jen jsem to chtěla od někoho potvrdit, že nejsem takovej přehlíživej sobec, páč na toho čokla prostě furt myslim, mám ho před očima-navíc stejnej kašpar jako Ešus.
a zbytečný jitření si nervů
mám bohužel dlouhodobou vizuální pamět - budu ho vidět dost dlouho
ale dík, šlo mi jen o to jestli si nehledám výmluvu proto, že jsem nic neudělala-jestli nějaká možnost kterou nevidím nebyla. Dík
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Led 2009 10:04
- Nahlásit
Biluška
no dobře no kdybys do neděle náááhodou nějakýho mobila sehnala, tak mi písni, abych to neposílala zbytečně, ju?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:05
- Nahlásit
PetraK
můžu si to nechat jako titůl? Nebo bude výstižnější Mgr, jako magor?
samozřejmě.... je ti udělen titul TRUPKA
A s tím psem v tý tramvaji .... celej svět nezachráníš, tak neřeš neřešitelný nebo za chvíli skončíš na mém zamluveném místě v Bohnicích
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:07
- Nahlásit
Biluška
zkusím se doma podívat, jestli nemáme nějakej funkční mobil mezi těma rozbitejma a když tak pošlu, aby jsi měla do foroty
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:10
- Nahlásit
Biluška
já mohu poslat taky jeden
brut
kdyžtak bysme mohli pak dojít na poštu a poslat to jako společně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:14
- Nahlásit
brezen2008
kdyžtak bysme mohli pak dojít na poštu a poslat to jako společně
určitě .... budu mít na tebe času dost, tak vše vyřídíme, aby jsi měla klid
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:15
- Nahlásit
Biluška
Já takhle dostala asi třikrát zdrba za neskutečně vychrtlou Orinu. Sralo mě to nepříčetně, páč jsem ji měla doma z útulku asi týden
no tohle jsem si říkala právě taky, zas ale kdyby byl útulkovej, nepůjde s ním hnedle do služby, jel ráno a jel z prostor který jsou hlídaný.
Ne každý kdo jde po ulici s hubeným psem může za to, že je ten pes hubený.
vím - taky jsem to tam napsala, že to nemusí být jeho vina, přemýšlela jsem jak nahodit hovor, jenže nebyl dostatek času.
Stejně to už nezjistím. Ptala jsem se jen proto, že nechci být jeden z těch lidí, který dělají že nevidí a místo aby něco udělali, nasaděj si klapky. takovejch je na světě mnógo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:17
- Nahlásit
isdpch
co kecáš, seš naše ... jiná ... ale naše
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:17
- Nahlásit
isdpch
už s markétou mluvím přes ajsíkju na sms
a ona ¨nejde na ten sraz? já že tam psaná
brut
tak jo,já ti tu cestu klidně zaplatím,když sem jedeš kvuli mě
máš nějajekj na sebe meila?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:19
- Nahlásit
brut
A s tím psem v tý tramvaji .... celej svět nezachráníš, tak neřeš neřešitelný nebo za chvíli skončíš na mém zamluveném místě v Bohnicích
ne já vím, že nemůžu spasit svět. Jen jsem si říkala, že jestli třeba někdo něco podobnýho neřešil a nemá třeba nějakej nápad, že je něco, co mě nemuselo napadnout. Možná ho někdy ještě potkám, tak že bych třeba věděla.
Titul TRUPKA si nechám teda esli můžu
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:19
- Nahlásit
Biluška
čus, taky to doma prohrabu. Nějaký mobily tady máme, ale nevím už estli jsou bloklý a nebo ne. Dyš tak pošlu aby si měla pro ty kretény do zásoby
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:20
- Nahlásit
davidkova renata
isdpch
co kecáš, seš naše ... jiná ... ale naše
jako by nestačilo, že se mi tu tlemí ředitel, ešče vy dva!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:23
- Nahlásit
PetraK
koukám že pan ředitel je hodnej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:24
- Nahlásit