Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2493 . 2494 . 2495 . 2496 . 2497 . 2498 . 2499 . 2500 . 2501 . 2502 . 2503 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 08:38
- Nahlásit

v dětství jsem neustále čítala dojemné příběhy kterak pejsánek zachránil život, či majetek svého majitele a proč mi ty svině neustále od majetku pomáhají, místo aby ho zachraňovali??? Gde je chyba v metrixu?
Biluška
nemáš v dětství čítat pokleslou brakovou literaturu, ale učebnice pro přírodovědeckou fakultu,
pak by se ti tohle stát nemohlo.
Z dojemných seriálů z dětství jsem v praxi využila jen jediný prvek,
nácvik překážky napodobením kočky...v seriálu NO nechtěl šplhat bariéru zaboha, ale za kočkou přes ní šel,
tak knísráč Robin chodil u tetičky žebřík na půdu za kotětem...teda on to kotě naštěstí nelovil, jen k němu držel přimáčknutej nos a šlapal za ním....

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 08:39
- Nahlásit

Dobré ráno fšicí

Neessi
tady máte kousek žvance k snídani,
mňáááám

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 08:44
- Nahlásit

Sali
nemáš v dětství čítat pokleslou brakovou literaturu
To nebyla braková literatůra, to byla povinná školní četba Třá Dášenka,aneb život štěněte, Bjolij Bim čornoje ucho, nebo Vlčák Kazan (no dobře, ten myslím povinný nebyl)

Nigde se tam nepsalo "nepořizujte si žádného čokla, sežere každý mobil co potká"

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 08:45
- Nahlásit

isdpch
no promin no tatko,já si to blbě vopsala a musela jsem ještě do práce

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 08:46
- Nahlásit

Biluška
Protože žádná literatura nepíše o gotohellech. Je jediný svého druhu a obnovení rasy je možné pouze příbuzenskou plemenitbou, páč jeden z rodičů přišel o gule.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 08:54
- Nahlásit

Mucholabka
žádné gotohelly obnovovat nebudu To uš radši odchovám několik vrhů na mentálně postižené pumě, to bude pro lidstvo menší nebezpečí než gdyby se namnožil tenhle malý hajzlík

Ale literatůru o něm napíšu Jednak na tom vydělám majlant, páč to bude horror pár ekcelens a za druhé aspoň lidstvo varuju co se může stát gdyž spěchaj na poradu a zdrhne jim čuba

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:12
- Nahlásit

žádné gotohelly obnovovat nebudu To uš radši odchovám několik vrhů na mentálně postižené pumě, to bude pro lidstvo menší nebezpečí než gdyby se namnožil tenhle malý hajzlík
Biluška
doporučuju spářit pumu s gotohellem, vznikne asi něco, co ještě svět neviděl, ani zatím nevím, jaké pracovní jméno by to užitkové plemeno mělo mít...

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:13
- Nahlásit

isdpch

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:15
- Nahlásit

Sali
doporučuju spářit pumu s gotohellem
Ty woe, takový štěńata by se museli prodávat se zbrojním pasem Nejspíš by je všechny vykoupila NASA, protože by to byli zbraně hromadného ničení
Pracovní využití je mi celkem jasné, byla by to nejnovější biologická zbraň, virus Ebola by se mohl jít zahrabat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:20
- Nahlásit

isdpch
ted jsem domluvila s brůt a máme sraz na 11 a já budu paní volat,hned ráno na 9 že tam příjdem po 11

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:22
- Nahlásit

Sali
jaké pracovní jméno by to užitkové plemeno mělo mít...

"hnusný plesnivý povidlo, který má důvtip a šarm německýho ovčáka po transplantaci hlavy"

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:23
- Nahlásit

Neessi
PANEBOŽETOJEKRÁSA!!!!!

A DOBREJ DEN FŠEM

Oznamuji, že se v brzké době přestanu objevovat, páč se musím jít léčit. Sice to nebude moc platný, ale zkusit to musím. Právě jsem zjistila, že jsem si spletla neděli s úterkem, následkem čehož jsem málem šla do divadla o dva dny později.
nechcete mi někdo dát ránu z milosti?

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:26
- Nahlásit

PetraK

Jáááá jááá jáááá!!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:27
- Nahlásit

PetraK
ty to nepotřebuješ
tys hodná děvčica

gabi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:29
- Nahlásit

Biluška
Gde je chyba ? v metrixu?

Ano.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:31
- Nahlásit

isdpch
Něco ti řeknu, třeba to nevíš, ale tady se ti 5 lidí snaží pomoct, tvoje nájemní smlouva s dopisem od Mádla j
tak to opravdu nevím a tím pádem nevím komu děkovat
a dík za to co jsi tu napsal

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:33
- Nahlásit

gabi
Vím, že je v metrixu, ale nevím gde

Gdyž si to tak spočítám tak jenom za poslední týden je to mobil, křeslo, polštář a ten Alavis pro Hesinku Za poslední tři měsíce - dvě křesla, dva mobily, asi čtyři boty, jedny léky pro Hesinku za 500,- , bojler co urval reparák Tim, koberec v chodbě co ho Tim rozkousal, nesčetněkrát nachcané do postele od Oriny........kurwajs, jdu stavět kotce a všichni potáhnou ven

brut
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:34
- Nahlásit

Dobré ránko vespolek

Opět máme hnusně a tak jsem celkem ráda, že se budu plácat doma

Neessi
tady máte kousek žvance k snídani,Gerda má dofču,tak žádný slatký nebude,což vůbec nevadí
hmmmm, pěkně nezdravá snídaně ..... si dám raději to sladký

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:35
- Nahlásit

Biluška
mám prachy v Mbank
Já taky a spravuju účet přez počítač.
Gdybys nutně potřebovala,mám tady nějakýho starýho simense,je asi čtyřletej,ale psát i volat se z něho dá.

ČUS FŠICÍ.............

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:36
- Nahlásit

brezen2008
někdy nevim, co si mam myslet bereš všechno na lehkou váhu..

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:37
- Nahlásit

jablunka
Já taky a spravuju účet přez počítač.
To já taky, ale potřebuju mobil, aby mi to mohlo poslat ten kód. Bez kódu si můžu fakt tak leda prohlížet stránky

Gdybys nutně potřebovala,mám tady nějakýho starýho simense,je asi čtyřletej,ale psát i volat se z něho dá.
To bych byla moc ráda. Musím to nějak pořešit než si koupím nový a ten si nekoupím dřív jak v březnu. Momentálně jsou tady vyšší priority

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:39
- Nahlásit

jbat

věděla jsem , že tady dyck najdu ochotnýho dobrovolníka

Lidi

řekněte mi co dělat v případě, že sedíte v tramvaji, nastoupí chlap čoklem s kterým pravděpodobně hlídá,páč si evidentně hraje na šerifa, velkej bourák v bombru. Pes je dobrman pravděpodobně mlaďoch, na první pohled tajtrdlík, takovej kašpar. Na druhej pohled zjistíte, že ten čokl je neuvěřitelně vychrtlej s otlakama na kloubech. No a teď ta úvaha-má člověk napochodovat na toho chlapa? Chystala jsem si, jak nějak začít a pak mi napadlo, že to třeba není jeho práce, že toho psa má třeba po někom, nebo tak nějak. taky může mít pes nějaký problém se zažíváním - ale furt tam zůstávají ty otlaky....ale kdyby ten člověk za to nemohl, bylo by ode mě hnusný po něm vyjet . navíc můj případný "zásah" by neměl žádný řešení, protože by mě měl na háku a nic by se nezměnilo. No prostě od rána si tohle přehrávám v hlavě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:41
- Nahlásit

brezen2008
tys hodná děvčica

i kdyby to byla pravda,tak to nemění nic na věci, že jsem naprosto blbá.

hele Březne- PROSÍM, PROSÍM!! Poslechni Dědu Ispidicha, poslechni Brůtovou a ostatní a dělej to co Ti řeknou. JINAK TY TROUBO SKONČÍŠ V KARTONOVÝM HOTELU POD MOSTEM!! Když ne kvůli sobě, tak KVŮLI TĚM ČOKLŮM SE MUSÍŠ SNAŽIT. máš za ně odpovědnost, musíš teď zapnout všechno co zapnout můžeš a dělej to co radí ti, kteří se v tom vyznají. SLIB MI TO!!

brut
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:44 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

PetraK
Právě jsem zjistila, že jsem si spletla neděli s úterkem, následkem čehož jsem málem šla do divadla o dva dny později.
že si si spletla neděli s úterkem by nebylo v podstatě tak strašný, ale ty jsi se sekla ještě ke všemu o měsíc

brezen2008
tak to opravdu nevím a tím pádem nevím komu děkovat
Petro!!! Čteš to tu vůbec? Vždyť ti tu radil každej od Petra pře Neessi až po Jimmi

Jsem na pondělí domluvená s březnem ...v 11 se máme sejít před Kotvou ( ví, že vlak může mít zpoždění, určitě jí v tom případě budu volat a tak jsme domluvené, že počká než dorazím) a půjdem spolu do tý poradny.
Petro, jen tě varuju, jestli pojedu zbytečně ( ty tam nebudeš), tak se ode mně už žádné pomoci nedočkáš.... sice mám na rozdíl od ostatních času o hodně víc, ale to neznamená, že s ním plýtvám

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:45
- Nahlásit

isdpch
nezrůším,vždyt to bych byla sama proti sobě

PetraK
NEZRUŠÍM PŘÍSAHÁM NA HOELJ PUPEK

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:46
- Nahlásit

Biluška
Vím, že je v metrixu, ale nevím gde

zeptej se se chůůůvy, ta ví víc než jááá!

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:47
- Nahlásit

Biluška
To já taky, ale potřebuju mobil, aby mi to mohlo poslat ten kód. Bez kódu si můžu fakt tak leda prohlížet stránky
A jó vlastně.
S telefounem eště,je bloklej na T-mobile,bé ti to něčemu???

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:49
- Nahlásit

brut
že si si spletla neděli s úterkem by nebylo v podstatě tak strašný, ale ty jsi se sekla ještě ke všemu o měsíc

COŽE????????????????????????????????????????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:50
- Nahlásit

brut
BUDU TAM,JAK JSME SE DOMLUVILI
VÁŽNĚ
papíry jiné nepotřebuji,paní si okopírovala to co mi poslal a to z té od paní z ŽP
ale raději tam i vemu zas tu smlouvu i jak jsem přešla z 2 do garzonky a musím se jí zeptat se jí tedy zeptáme, jestli bych si mohla třeba dojít někam a požádat o bydlení,mě tak jako napalo

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:50 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

PetraK
COŽE????????????????????????????????????????
ty si fakt trupka
se podivej k esusovy

<< 1 ... 2493 . 2494 . 2495 . 2496 . 2497 . 2498 . 2499 . 2500 . 2501 . 2502 . 2503 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání