Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / CANISTERAPEUTICKÝ TÁBOR
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 .
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 15:53
- Nahlásit

Walda
neni zac
nevim jestli by pro Mel byl zajimavy i Motol..ale i tam je shanka...sice tam dost lidi pravidelne dochazi..ale nikdy neni dost...

V ty vinohradsky je stav zalostny..s CT tam teprv zacinaji.. a kdyz jsem videla ty lidi tam...
kdyztak rozhod site
Dekuju

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:29
- Nahlásit

Walda
ahojky,
tak vcera to dopadlo super. pani byla hrozne nadsena...vsechno chce nechat v me rezii... jediny co je ovsem problem je cas :-/
no kazdopadne jsem te chtela poprosit o radu/tip
vzhledem k tomu ze se jedna o mentalne postizene dospele i deti a s temi ja nikdy nedelala, moc by se mi hodila nejaka rada nebo doporuceni co s nimi delat, rozhodne nedelat...tipy na nejake hry atd atd...
budu ti moc vdecna..dekuju

Walda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 11:03
- Nahlásit

nika00

Eště se přes víkend zamyslím, co ti napsat. Ale hlavně: musíš mít u toho terapeuta, který je všechny zná a proberete je spolu, co kdo snese a potřebuje a tak. A samozřejmě celou dobu u toho musí být.

No a ze začátku bych to spíš nechal na nich a na psovi, ať si pokecají. Psa využívej jako prostředníka ke kontaktu. A pokud to má fungovat, tak se to rozjede a bude plynout. Až pak bych začal něco víc organizovat a trochu je do něčeho tlačit.

Já chodím dva roky do stejné skupiny a vlastně to děláme tímhle postupem a doufám, že to funguje. A stále nacházíme další možnosti co zkoušet a měnit. Ale žánej velkej tlak a křeč. Plyne to jakoby samo.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 11:16
- Nahlásit

Walda
mám dotázej,jak se musí chovat pes,kterej eventuálně by šel na zkoušky? musí být v furt v náladě,jako vrtět vocasem? jen taková otázka mě napadá

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 11:37 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit

brezen2008
blaznis? musi to byt pes vyrovnany, neagresivni, se zajmem, ochotny spolupracovat...
a jestli vrti ocasem bo ne...urcite by to ale melo byt prinosne pro obe strany...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 16:28
- Nahlásit

nika00
ok,dík

Markét
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 20:40
- Nahlásit

nika00
vzhledem k tomu ze se jedna o mentalne postizene dospele i deti a s temi ja nikdy nedelala, moc by se mi hodila nejaka rada nebo doporuceni co s nimi delat, rozhodne nedelat...tipy na nejake hry atd atd...
S dětmi jsem nějakou dobu dělala, tak jestli si najdeš něco v mém povídání.....

younglady
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 00:10
- Nahlásit

Tak mám možná konečně psa na canisterapii Až se za dva, tři roky zklidní, tak jdem na to

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:09
- Nahlásit

Markét
super diky....

jinak pro vsechny...hledaji se stale dobrovolnici i do motola....
http://www.dcmotol.cz/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:22
- Nahlásit

nika00
hledaji se stale dobrovolnici i do motola....
hele ty tam chodíš? já že to mám kousek,tak bych mooooožná až bude normál počasí k nějakej bapkám třá..

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:57
- Nahlásit

davidkova renata
ja tam chodim ted uz spis jen na psi dny...tzn jednou za x tejdnu...pac bydlim pres celou prahu....ale dela se tam i pravidelna ct dle domluvy...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 14:00
- Nahlásit

nika00
jo já to ted dočetla na těch stránkách..no bohužel nic pro mne,chtějí pravidelně a navíc v odpol. hodinách,to jsem ale dycky v práci..tož nic,ale dík za odpověd

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 14:10
- Nahlásit

davidkova renata
a ty muzes rano???
ja vim jeste o necem spis rano ;) ale je to na praze 8

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 14:16
- Nahlásit

nika00
ale je to na praze 8
tam nejedu,to bych zas nestihla,sem z Petřin a můžu případně dopoledne,ale ne celý,max. tak od 11 do 15 a eště ne pokaždý.Ale mám kámošku v Bohnicích(né f tom blázinci ) co dělala se mnou canisku,tak třá by mohla.písni mi třá na maila esi chceš
davidkova.renata@seznam.cz

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:11
- Nahlásit

davidkova renata
mas mejla

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání