Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / CANISTERAPEUTICKÝ TÁBOR
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:57
- Nahlásit

Walda
to jsem se prave divila..vsude bylo napsano ze jakykoliv naznak agrese a je konec...
ten bilej ovcak na ten destnik uplne pistel a ten uz nevim jak se jmenoval (mel pry prvni nebo druhy nejlepsi vysledek) venku vrcel a i se serval...

ja myslela ze tohle by se stat vubec nemelo..kdyz by se treba v jednom zarizeni potkali dva psy a nesedli si, tak se prece nemuzou servat enbo na sebe vrcet ..

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 13:08
- Nahlásit

nika00
jako fakt vrčeli??to Trinča na lidi blízko vrčí výjimečně..a jakmile s s ní nakontaktují je po strašení ty jedeš do Slavětína že??tě tam vyzpovídám
Walda
vyštěkal rozhodčí, když k němu přišla s deštníkem
a stejně udělal??

Walda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 13:08
- Nahlásit

nika00

Ten švýcarák ale nebyl agresivní, ten už se začal bát, že byl bez paničky. Nezapomínej, že u tý lampy se zkouší každej pes individuelně, podle toho jak se zdá bejt, tak se na něj tlačí víc, nebo míň, a podle toho je pak i hodnocen. No a na ovčouna toho bylo už trochu moc.

Rvačka, to byla spíš vina páníčků. Loni se tam servaly dvě feny ještě daleko víc - pitomá panička nechala běhat fenu ve smečce s kostí v hubě.

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 13:09
- Nahlásit

Walda)
nechala běhat fenu ve smečce s kostí v hubě.
ty vogo..to je síla..já se včera bála když se tahaly o jeden klacek 3 stafordky a pohoda

nika00
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 13:15
- Nahlásit

Walda
je mi jasny, ze se to hodnotilo individuelne...a jinak byl ten ovcak v pohode, takze dobry...
jinak zodpovednost panicku je super vec

no a ten dlouhosrstej...co byl 1.nebo2. vrcel u ty lavicky jen se na nej stacilo blbe podivat

fakt jsem myslela ze tohle by ti psi proste delat nemeli...sandy snad nikdy nezavrcela na psa...teda kdyz nepocitam to kdyz se doma kockujem....
ale zase je fakt ze treba ostatni by zase mohli polemizovat o nasi poslusnosti viz. lehni

Walda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 07:11
- Nahlásit

sarax

Do seznamu takycanisterapeutických plemen, jsem si ještě vzpomněl na argentinskou dogu, která taky dělala zkoušky. Tady je na stránce až úplně dole: http://www.psiprozivot.cz/onas.htm

Mám pocit, že tahle už je druhá, že majitelka má dvě, ale nevím to jistě.

nika00
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 10:20
- Nahlásit

Walda
ahojky,
delaji helppes na strankach nejake oficialni "vypraveni a fotky" o zkouskach ??

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 11:15
- Nahlásit

nika00

Jo, většinou ano, nějakou sadu fotek tam někdo nakonec dá. Zpoždění je tak půl roku až rok. Například fotky ze superdne (září) tam už jsou, ale z ze zkoušek (listopad) a z mikulášské pro psy ještě ne.

Hele, a budete chodit do těch Bohnic? Myslím, že tam je požadavek.

nika00
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 11:21
- Nahlásit

Walda
aha...no tak za rok se mrknu

no ja jsem to popravde necetla...jakej tam je pozadavek? budeme chodit kam to pujde...uz jsem napsala i do domova duchodcu v cimicich..tak jsem zvedava...

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 11:34
- Nahlásit

nika00

No přece ta doktorka z Bohnic, co mluvila na začátku zkoušek, tak říkala, že dávají do Helppsa požadavek na nějaké týmy. Její jméno si ale nepamatuju. Tak to bude kdyžtak chtít mail do Helppsa. Odpoledne budu ma cvičáku, tak kdybych se viděl s Daušovou, tak se jí zeptám. Ale asi bude jistější ten mail.

nika00
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 11:47
- Nahlásit

Walda
Jo ahaa...ja to pochopila, ze to se tyka tymu, kteri tam uz chodej. Nevim proc, ale mela jsem vsugerovany, ze prave uz tam tech tymu maj dost. (asi jsem mela zkouskovou horecku)

To bys byl hodnej. Mail zkusim poslat

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 19:31
- Nahlásit

nika00

Daušová tam nebyla - zapomněl jsem, že je čtvrtek, možná byla u Mel a sarax na cvičáku na obranách. Nechal jsem jí ale vzkaz u Jany Brožový (to je ta, co dělala ležící pacientku), takže o Tobě bude vědět a zjistí to. Tak určitě napiš ten mail, ať na Tebe má kontakt a ví o koho jde.

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 20:05
- Nahlásit

Walda
takycanisterapeutických plemen,
príma název
s Daušovou sem se dneska viděla já..a ten koš sem sámo nechala doma
příště

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 20:59
- Nahlásit

sarax

s Daušovou sem se dneska viděla já..

No jo, a já doufal, že od ní dostanu fotky z něděle. Tak snad v neděli.

Mel
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 09:49
- Nahlásit

nika00
ty jo, já tu tak dlouho nebyla a ty už máš canisterapeutickýho psa!!! Tak to gratuluju virtuálně a osobně odpoledne na Slavětíně

Walda
vzpomněl na argentinskou dogu
jé, na její majitelku mi dávala kontakt přítelova ségra, když jsem řešila argentinu....
Sim, jen takovej dotaz (zkušebák jsem četla tak před dvěma rokama, nepamatuju si to a nechce se mi ho teď číst). U tý zkoušky se pes uvazuje a nechává se někde bez páníčka a zkouší se, jestli je hodnej?

Walda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 13:07
- Nahlásit

Mel

pes uvazuje a nechává se někde bez páníčka a zkouší se, jestli je hodnej?

Jo, nejdřív je tam normální odložení, ale s různým pokoušením a provokacema, ale ne kontaktně. Pak je tam to, co píšeš Ty, uvázání u lampy a kontaktní pokoušení. No a nakonec je tam odvedení psa bez páníčka do vedlejší místnosti a velice kontaktní pokoušení. Všechno se ale dělá s ohledem na psa, zajde se jen tak daleko, jak to pes snese a podle toho se hodnotí.

nika00
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 19:34
- Nahlásit

Walda
ahojky,
prosim, chtela jsem se zeptat kdy cca by mela dorazit ta decka? Dneska mi prisel certifikat a decka ne myslela jsem ze to dorazi nejak pospolu...

Walda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 23:17
- Nahlásit

nika00

Ahoj, to netuším. A cvičáku jsem byl dneska a teď pojedu na pár dní pryč, takže se v Helppsu objevím asi zas až příští čtvrtek. Tak tam radši pošli mail nebo zavolej, nikoho tím nezprudíš. Navíc myslím, že měsíc je odpovídající doba.

Jo a už víš, kam budete chodit?

Mel
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 23:27
- Nahlásit

Walda
takže když chci dělat se psem TART, tak canis asi nemá moc cenu... v TARTu se zkouší třeba neúplatnost psa - uvázaného psa se snaží někdo odvést a nesmí uspět...

Walda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 06:57
- Nahlásit

nika00

Ještě mě na padlo tohle:
Jestli půjdeš do Letňan na výstavu, tak pokud jsou už dečky v Helppesu, tak by Ti jí tam mohli přinést. V sobotu i v neděli tam bude mít Helppes několik předváděček a skoro všichni tam budou. Tak se zkus domluvit.

Walda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 07:06
- Nahlásit

Mel

neúplatnost psa

Snad by se to dalo kombinovat, ale asi jak u kterého psa.
My máme neúplatnost při odložení (aspoň doufám....), ať už mě při tom Indy vidí nebo ne, a odmítačku potravy, pokud u toho nejsem i když není odložený (dtto...). No a pokud není odložený a jsem u něj, tak pamlsky od cizích může a nechá se i odvést.

nika00
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 09:35
- Nahlásit

Mel
ja si myslim ze by to mohlo jit...
nevim jak je v Tartu...ale pokud je tam ta neuplatnost po zadani povelu...tak by to jit melo..

u zkousek canis...ti psa odvedou na zaklade toho ze jim ho predstavis, podas jim ruku a predas na voditku...

u lampy ho privazes a bud das odlozeni nebo ho tam privazes a jdes pryc....
no a jen zkuosek reakce na okolni vlivy...destnik kolobezka atd...

tak proc by to gary nemohl zkusit

Walda
nooo asi tam zkusim zavolat..zatim nevim jak to bude s tou vystavou v letnanech...abych si to tam nakonec nekoupila a pak mi jeste neprisla postou....

jinak zatim nevim stoprocentne kam budeme chodit...chtela jsem chodit do toho domova duchodcu co je hend naproti blazinci v Čimicích..ale zatim cekam na jejich odpoved...

ale uz komunikuju s detskym domovem Radost...maji zajem a chteji se setkat a probrat to...
jinak zatim nic...

Walda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 10:24
- Nahlásit

nika00

abych si to tam nakonec nekoupila a pak mi jeste neprisla postou...

Já mám pocit, že všechny dečky jdou přes Helppes, že je nerozesílá rovnou výrobce. Takže podle mě nebezpečí nehrozí.

Mel
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 12:57
- Nahlásit

u zkousek canis...ti psa odvedou na zaklade toho ze jim ho predstavis, podas jim ruku a predas na voditku...
aha, tak to by šlo, navíc mi bylo ukázáno, jak se z mírumilovného psa stal neúplatný pes po uvázání a nasazení náhubku... Zkušebák hovoří: Neúplatnost psa se přezkušuje v náhubku, kdy pes je uvázán na místo určené rozhodčím, psovod je v úkrytu a cizí osoba se pokusí psa odvázat a odvést. Pes musí tomuto pokusu razantně a sebevědomě zabránit.
I když, tohle se dělá na obranářských speciálkách a já se zatím pokouším spíš o všestranný zkoušky...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 16:27
- Nahlásit

Mel
jako nechci nejak pochlebovat nebo co, ale mam takovy zvlastni pocit, ze Gary zvladne vsechno .... teda za predpokladu, ze mu to nebude panicka kazit ....

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 15:38
- Nahlásit

Walda
ahoj, tak uz mame decku doma
jo a mam domluveny pohovor v Motole a mozna tam budem chodit

Walda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 20:40
- Nahlásit

nika00

mam domluveny pohovor v Motole a mozna tam budem chodit

Walda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:56
- Nahlásit

nika00

V sobotu byly další zkoušky, tentokrát jen asi deset psů. Jeden kříženec se ohnal po dítěti, a tak rovnou šel, ostatní udělali.

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:58
- Nahlásit

Walda
tyyy jo...to je husty...ale je to dobre...

moje kamaradka koukala na na nase stranky a nak se ji canis zalibilo a tak se vyptava a mela by zajem (vam dohazuju ksefty coo? )

nevis termin dalsich zkousek?

Walda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:17
- Nahlásit

nika00

Další zkoušky budou někdy v druhý polovině listopadu. Kdyby chtěla chodit na kurz, tak ten začne v září.

Jinak klidně dohazuj.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání