| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 13:59
- Nahlásit
AlenaD
neblbni,to nepsala já-to je citace z blue,páč já dohodím šutrákem možná těch 20,ale vobojkem? Sotva 10 -15 m,abych se trefila.No jo,tam jsou mistři v hodu,na ty nemám
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 14:26
- Nahlásit
AlenaD Neessi
Vtip je v tom ze se trefit nemusis, ale 20-30m se trefit da a osobne jsem videl jak se Ruda trefil hodem z dolniho psince u brany na horni pred bunku (na Ovcarech) cca 50m. Ale zkutecne neni dulezity se trefit staci kdyz obojek dopadne do tesne blizkosti, mnohdy je to i ucinnejsi nez primej zasah.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 14:42
- Nahlásit
Neessi
neblbni,to nepsala já-to je citace z blue,páč já dohodím šutrákem možná těch 20,ale vobojkem?
Já vím, taky jsem to četla, tam jsou lidi nadpřirozenejch schopností, no už i některý psi pozoruju, bo bígl co dokáže urvat horolezeckou karabinu mě fakt dostal.
Tchor
Vtip je v tom ze se trefit nemusis, ale 20-30m se trefit da a osobne jsem videl jak se Ruda trefil hodem z dolniho psince u brany na horni pred bunku (na Ovcarech) cca 50m.
Vím že se nemusíš trefit, ale nevěřím se že dá hodit koženým obojkem dál něž 10metrů, řetízkáčem jo, zvlášt chlap, ale myslela jsem že se tam řetízkový obojky nepoužívají proto mi to přišlo nereálný.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 15:04
- Nahlásit
Tchor
vo nic nejde,mě jen překvapila ta jistota v hodu na 25 m
Já házet nic nemusím,mám na přivolání svůj signál.Leda tak šutry po dotírajících cizích psech a to je na blízko a taky najisto trefím.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 15:06
- Nahlásit
AlenaD
taky jsem to četla, tam jsou lidi nadpřirozenejch schopností,
no taky mne dostalo těch sto metrů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:09
- Nahlásit
Neessi
AlenaD
Tchor
lidi nehádejte se,prostě to berte jako holej fakt
hele a pak je ještě dobrá hláška o tom,jak silou osobnosti(pouze,bez pamlsků či aportů) lze nacvičit IPO 3 Tchoř,co ty si o tom myslíš? Mám na mysli uspěšnou zkoušku či závod dle řádu IPO3.Jako věřim,že národák či tart by se dalo,ale todle teda jako nevim ,páč nároky na psy v tomhle řádu jsou dle mne krapet za hranicí normálu,takže síla osobnosti asi nebé moc platná...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:16
- Nahlásit
davidkova renata
Netuším jaké jsou nároky na IPO3, ale k titulu AgilityChampion (tři roky po sobě musí pes běhat v elitní třídě A3) se to v pohodě dá. Pro Heskou byla vždycky největší odměna další překážka co stála před ní . Takže za překonaný tunel jsem ji odměňovala tím, že si proběhla slalom a za to, že proběhla slalom si mohla přeběhnout houpačku
Puma je ten samý případ a u Nýný sice zatím pamlsky používám, ale začíná se to rýsovat podobně jako předchozí dvě
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:34
- Nahlásit
davidkova renata
jak silou osobnosti(pouze,bez pamlsků či aportů) lze nacvičit IPO 3
co je to zase za peachovinu?Gde jsi to vzala? IPO bez aportů??!!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:37
- Nahlásit
dobrej večír vespolek
já se teda trefil jen asi 2x a to na 20cm jinak ani hovno ale jedinej kdo neví že neumím házet je Benda takže je vše v pohodě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:39
- Nahlásit
Benda
ale jedinej kdo neví že neumím házet je Benda takže
A to je to nejvěčí umění,draku
Neessi
?Gde jsi to vzala
no gde asi??????????????????? ale nevim esi to najdu..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:42
- Nahlásit
davidkova renata
no gde asi???????????????????
jo TAM ? Aha,tak to jo,nadpřirozenejma schopnostma,jak psala AlenaD, to bé asi možný
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:43
- Nahlásit
davidkova renata
A to je to nejvěčí umění,draku
no to je ta velkokynogie soudružko vono taky by se nakonec mohlo dojít k tomu že jedinej (teda kromě vyvolený a samozvolených) kdo může mít čokla je Jan Železný.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:45
- Nahlásit
davidkova renata
hele a pak je ještě dobrá hláška o tom,jak silou osobnosti(pouze,bez pamlsků či aportů) lze nacvičit IPO 3
jako, možná kdybys vypustila to "osobnosti" ,ale i tak by tě dnes měl rozhodčí za neradostný projev vykopnout...
Biluška
zrovna nedávno jsem si na tebe vzpomněla, jak k nám začla chodit úspěšná repre v A3 a jak se její borderka plazí "silou osobnosti" po parkuru...a má takový kladný vztah ke zvířátkům, že nakonec donutí svého přítele, aby se vzdal své maliňačky, protože je to "pes k hovnu"
jo a koupila si dvě šeltičky...a ta horší "pude"...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:46
- Nahlásit
Benda
že jedinej (teda kromě vyvolený a samozvolených) kdo může mít čokla je Jan Železný.
myslíš toho voštěpaře? Jenže nevíme esi má rát psy...
P.S.netrefim ani vrata vot stodoly na 2 metry,co mám dělat s nánou?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:47
- Nahlásit
btw. jsem viděl jak rd házel na kotec s krupákem a trefil nákýho chlápka co tam byl s čubou na poradě sem si říkal jak se z toho vykecá a můžu vám říct že bravurně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:48
- Nahlásit
Ebony
ale i tak by tě dnes měl rozhodčí za neradostný projev vykopnout...
no právě vo tom mluvim.. ,sem psala úspěšně
co mumín?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:49
- Nahlásit
davidkova renata
co mám dělat s nánou?
letní pionýrskej tábor na vysočině. Všimni si toho slova letní není tam náhodou. Ano i ted v zimě může páč tak léto nikdy nekončí
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:51
- Nahlásit
davidkova renata
mumin zatím dobrý, šmatlá statečně, akorát se nudí , no, a má pořád hlad
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:54 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Benda
Všimni si toho slova letní není tam náhodou
si fšímám .tagže můžu se sbalit a vyrážim jo?
Ebony
šmatlá no, a má pořád hlad
tak to máme společný
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:59
- Nahlásit
davidkova renata
tagže můžu se sbalit
jojo vem plafky, rudý tanga a vietnamky a můžeš pádit ale nevím co tam preferujou za hry takže si vem knížku kdyby tě náhodou stolní tenis nebavil.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:59
- Nahlásit
Ebony
Ty woe, kdo to je? Jedno jméno mě teda napadá, ale tam zase nevím o dvou šeltičkách.... Písni mi to, prosím, na mail, pokud nechceš veřejně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 18:01
- Nahlásit
Benda
vem plafky, rudý tanga a vietnamky
to se nedostanu ani na příjezdovou cestu essi mi rozumíš
Kníšku myslíš třá spořitelní? Si moc nepočtou ale..
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 18:10
- Nahlásit
Biluška
no já nevím jak se jmenuje celá, myslím že Katka a má takovou pidiborderku a pak si ještě půjčuje právě od toho přítele foxlici
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 18:17 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
davidkova renata
to se nedostanu ani na příjezdovou cestu essi mi rozumíš
nemaluj bubáka na zed i když s knížkou co vypadá jako novej školní sešit by si se na luxusní dovolenou hrabat neměla nakonec tam budeš mejt nádobí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 18:20
- Nahlásit
Ebony
To mi vůbec nic neříká . Katku s borderkou teda znám, ale ta má dvě borderky a určitě žádné šeltie. Jména psů náhodou nevíš? Je to v Olomouci, že?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 18:22
- Nahlásit
dobrý večera všem,tak jsme se vylítali,tedy psiska
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 18:32
- Nahlásit
Ebony
Myslíš Kateřinu Tatíčkovou s borderkou Belatrix z Paleolitu? Ta borderka je v médiích, pokud si dobře vzpomínám tak je blue-merle.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 18:34
- Nahlásit
Biluška
jo, Katka se dvěma borderkama chodí k nám na obrany, má fenu a jejího syna, to bude asi ta první
ale tahle má tu merle a je fakt strašně mrňavá
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 18:35
- Nahlásit
já s epřežrala bramboráků a nežiju, zejtra určo jedem, když se do rána nevysypou hovna s háčkama, a to je zatím vš, chrním s Kobrou na gauči.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 18:39
- Nahlásit
Ebony
To bude ta Tatíčková. To je teda A3 repre . Pokud vím tak běhá ve dvojkách a prokousala se tam tak tak. Nedávno jsem ji ještě vídala v jedničkách. O jejím vztahu ke psům nic nevím, nikdy jsem s ní nijak osobně nemluvila. Ale jestli je to tak jak popisuješ tak je mi těch psů hodně líto Jistou satisfakcí nám může být, že tihle ambiciozní psovodi co berou psy jako stroje se nikdy na vrchol nedostanou. Oni to neustále svádí na smůlu při výběru psa, ale my víme svý
|