Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:25
- Nahlásit

PetraK
že to už byli spíš koníky
no tak to byli koníci..utekli jasne z Troje bo tam maj jízdárnu

My sme dneska taky potkali vobrofskýho,krásně žíhanýho šeďáčka,nána se sice nebála vůbec,ale rázem sem zistila,jak malýho mám čokla
Biluška
Pořiď si tenisák na šňůrce, to má neuvěřitelný dolet
to spiš takový to udělátko jaxe nemusíš vohýbat,nabereš to a vrhneš fakt neuvěřitelně daleko

Erin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:26
- Nahlásit

PetraK

Já tyhle psy právě miluju!!

Výborně budu krýt v létě fenku se staroanglickou linií...chceš holku nebo klučinu?Barva tmavá,povaha vynikající,ze strany otce velké nadání pro coursing

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:29
- Nahlásit

davidkova renata
Takový to udělátko se mi každou chvíli zlomí

Jestli chceš tak zavolej, včerejší výzvědná akce síajéj má pokračování

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:30
- Nahlásit

Erin
Ve čtvrtek jsme byli s Icou na krytí

já sem bečela na plný kule(
s váma taky někam jít,pani
mac1
pak už jsme nemohla, neb jsem se přistihla, že na dotaz, co pes chce říct tím, že spí na zádech, jsme začala psát odpověď " říká, že ho tlačí bok " ,
taky howno vydržíš,čoveče,jak chceš pak dělat tudlenctu vosvjetu

du spát,nepište

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:31
- Nahlásit

Hezký večír
Aginka dneska papala svoji ségru, akorát si nechala foťák u ní

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
no tak to byli koníci..utekli jasne z Troje bo tam maj jízdárnu

no ovšem do toho koňskýho frajera co jsme potkali cestou jim tedy ještě fousek chyběl. To bylo dílo, ta holka musela mít když slezla orvaný ruce jako sviňa. Byl krásnej, ale mrcha dělal brikule.

My sme dneska taky potkali vobrofskýho,krásně žíhanýho šeďáčka

heh toho jsme pravděpodobně míjeli, když jsme jeli domů - kolem půl čtvrtý mířila panička a irský koník ze zastávky do Obory, taky kousek

Erin

Výborně budu krýt v létě fenku se staroanglickou linií...

jakože až přímo tam v domovině?

já bych byla pro hošíčka, Ešus pro holčičku, Brtnik pro nic. Budem si muset hodit korunou ¨

Jo a gratuluju k současným pupíkům

Přátelé kamarádi, jdu se válet , hezkej večír

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:36
- Nahlásit

PetraK
kolem půl čtvrtý mířila panička a irský koník ze zastávky do Obory, taky kousek
to byl von

mac1
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:36
- Nahlásit

Biluška
jo, tenisáky na šňůrce mám, 2, jeden červený a jeden zelený, aby se psi nehádali, ty jsou fajn , psi jsou nadšení balonkáři ( oni vůbec milují aport :--) , čož je báječné, když je někdy méně času , já mám sice pak jednu ruku dlouhou, ale oni se vyběhají

mac1
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:39
- Nahlásit

davidkova renata
to spiš takový to udělátko jaxe nemusíš vohýbat,nabereš to a vrhneš fakt neuvěřitelně daleko, proč by ses ohýbala pro tenisák, máš tak mrňavého psíčka ? Nejdál jsem vrhla jednou v tramvaji pánovi sedícímu přede mnou na záda , dál se mi nikdy nepovedlo, jakým udělátkem to trénuješ ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:40
- Nahlásit

mac1
jednu ruku dlouhou
http://www.youtube.com/watch?v=u7NusEQA-BM

a du..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:42 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

mac1
jakým udělátkem to trénuješ ?
já na to kašlu,ale tady to lidijové maj..taková jako umělohmotná tyčka dole s takovým žlábkem jako ,ty tou tyčkou nabereš ze země míček takže třá nemáš zasraný ruce..tu jednou dlouhou .... a vrhneš to tim.Letí to doooost daleko právě Ale asi se to může tu a tam lámat jak píše biluše

http://www.psi-obchod.cz/obchod/P_1896_chuckit!+ha zec+micku+pro+psy+65cm.aspx

Erin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:43
- Nahlásit

davidkova renata

Děkuji za milé přání k mimiškům.

Jo vod doby ,kdy mi zubatá bere jednoho člena rodiny za druhým, opravdu bečím denně.Bečím totiž i za to,že mrzne a jiskří jinovatka na stromech,nebo je vedro,že by jeden pad.Bulím,když mi psáci provedou milé přitulení,bahnivý kopytní šťouch od vlkošek...vše má svý kouzlo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:46
- Nahlásit

Erin
Bečím totiž i za to,že mrzne a jiskří jinovatka na stromech,nebo je vedro,že by jeden pad.Bulím,když mi psáci provedou milé přitulení,bahnivý kopytní šťouch od vlkošek
tak zkus ten leksaurin..
sem zvjedavá kolik jich teda nakonec bude,jako esi se virgula nespletla

Erin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:47
- Nahlásit

PetraK
jakože až přímo tam v domovině?

Ne to ne, i když to by nebyl problém,genofond byl dovezen,ale nepředbíhejme....

Pěknou noc přeji

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:48
- Nahlásit

mac1
Nejdál jsem vrhla jednou v tramvaji pánovi sedícímu přede mnou na záda
Tys ho poblila?

mac1
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:50
- Nahlásit

Mucholabka
jo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:51
- Nahlásit

mac1
A jak to dopadlo?
To je mazec.

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:56
- Nahlásit

davidkova renata
jakým udělátkem to trénuješ ?
já na to kašlu,ale tady to lidijové maj..taková jako umělohmotná tyčka dole s takovým žlábkem jako ,ty tou tyčkou nabereš ze země míček takže třá nemáš zasraný ruce..tu jednou dlouhou .... a vrhneš to tim.Letí to doooost daleko právě Ale asi se to může tu a tam lámat jak píše biluše

Supr udělátko - jen by člověk nesměl mít psa debila - on totiž vůbec ten tenisák nevidí(nepozoruje), takže si pro něj dost často chodím sama - tudíž nemám motivaci vrhat daleko

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:57
- Nahlásit

http://cz.youtube.com/watch?v=PECk9A-07Pw&feature= related

Pařba

mac1
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 21:57
- Nahlásit

Mucholabka
no pán asi nebyl rád,ale mně to tenkrát nějak bylo fuk a hlavně jsem vrhla těsně před stanicí, tak jsme bleskem vystoupili (nebyla jsme sama ) a pán odjel

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 22:00
- Nahlásit

mac1
Takže to ani nevěděl?

Nic, asi mám pocit, že dopiju medovinu ze slovenska, a nebudu vědět co s nohama rukama, páč doors je mazec

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 22:06
- Nahlásit

mac1
a hlavně jsem vrhla těsně před stanicí

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 22:20 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Děckááá, objevila jsem super písničky, znáte kapelu Krakovia? Moc dobrííííí

Chci si to koupit a nemůžu to najít v žádným shopu ani na aukru, nemáte odkaz na nějaké shopy s hudbou?
Leda že-příští víkend jedem do Berlína, tak tam snad něco můžou mít.

Ebony
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 22:33
- Nahlásit

davidkova renata
vy sbíráte paní míček ze země? mně ho podávají psi, to by mě mohlo ...., tahat sebou ještě takový plastový tágo ven....my máme míčky se šňůrou....

Ebony
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 22:36
- Nahlásit

Neessi
fuj, ten je ale hnusnej...

tady zas kurňa nikdo není, když už se dostanu k internetu...

brut
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 22:39
- Nahlásit

Dobrý večííír všem

Neessi
takže nějaká forma svrabu,že
do prčic... jsou ty lidi normální? Vždyť logicky když mám psa, kterej je nějak nemocnej, tak s ním nelezu mezi další psy a kor na cvičák
Hlavně, ať už má holka očko vyléčený ... a aby všechny léky zabraly

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 07:04
- Nahlásit

dobré ráno všem
,i už jsme se vyvenčili,napapali a za 2 hodky vyrážíme kousat a koukat ostaní pejsky
mac1
mám to v menším provedení,schválně se chvi vohybat a je to skvělé,dáš to do batohu a dasty neví že to mám sebou a je to lehké

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 08:02
- Nahlásit

Neessi
nám to jde z5 na Canesten, ale ne nějak hbitě, problém bude asi v imunitě, nikoliv v okolním prostředí...

PetraK
já se Ti moc omlouvám, vždyť víš, že diplomat nejsem a nebudu, nechci zneužívat odbornst, ale spíš nevědomky zneužívám svůj styl rychlýho myšlení...a hlavně už jsem předpružená na "řešení" a "řešiče", je to něco takovýho, jako píše Biluška o těch trenérech, co se po tisíckrát setkávaj s tou samou broskvovinou...wohno homeopatika, ty mě nechaly klidem, ale tinktůra kolem voka to mě dostalo do toček!!!!! já si jen představila toho psa, vím, jak jsem vejskala předevčírem, se Steriliem ve voku, neb mi na pitevně chlíst do xichtu nad štít ústenky vobsah cysty ledviny, takovej hezky kalnej, začal stejkat, a já si hbitě pucovala xicht bunou se Steriliem, a vono se v tom vomastku xichtovým pjěkně roztáhlo až do voka a ty bys to klidmě udělal psoj, alkeholicek roztok k voku nezlob se, omlouvám se, ale to se fakt neovládnu

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 08:12
- Nahlásit

tady zas kurňa nikdo není, když už se dostanu k internetu...
Ebony
to máš blbý. Kdybys chodila do práce a dřepěla u kompu a mikráku vod půl vosmý do pěti jako já, mohla by sis s náma pěkně popovídat denně.
A teď vážně: jak Mumínek?
Máme doma Arinu, jak jí měla maminka Anežka v Praze, čuba už občas neujde schody...brali jsme jí sem do bezbariérovýho baráku pro stav, kdy se skoro neudržela na zadních, a vůbec neměla radost z života, po masážích se trochu zvedla, hlavně ta psychika, taky je tady mám pocit o dost teplejc na podlaze v patře než v tom činžáku, já to zezdola fajruju kamnama, včera jsem jí sledovala na procházce, už se ani nerozběhne, v létě ještě snožmo pádila, teď už jen šmajdavě poklusává....nevím, jak dlouho tady ještě bude s náma, ach jo.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 08:15
- Nahlásit

Sali
doufám že to furt platí?

<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání