| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 07:58
- Nahlásit
a taky všem, kterejm na pracovišti teče voda... páč nám jako ne e... tzn. mám pracovat bez kafe!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:00
- Nahlásit
Nejlepší balonky pro naše pejsky jsou takové ty plastové co se dávají do bazénků a děcka se v nich rochní . Ten bazén mají v jednom ústavu kam jezdíme terapeutit a nestíhají dokupovat balonky . Orobul je naprosto blahem bez sebe když může "plavat" v balonkách a zakusovat je. Zakousne je bohužel jedním stiskem Texík potřebuje kousnou dvakrát až třikrát než je z balonku placka a může jít lovit další .
Nejhorší je, že to naučili i místní chovance a posledně soutěžil Marcel s Orobulem kdo jich rozkousne víc za minutu
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:07
- Nahlásit
Biluška
soutěžil Marcel s Orobulem kdo jich rozkousne víc za minutu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:12
- Nahlásit
dobré ráno všem,co se nevyspali,bo maj doma vola,jako já a když trochu zachrápete,tak začně s vámi lomcovata to každou skoro minutu
takže místo abych si vodpočinula,si odpoledne půjdu zdřímnout
Sali
heled teto sali,když takle budu chodit ven na vychajdy,delší,mohu nějak zůročit co jsem včera dělala s dastym?
jako jestli ho mohu nějak něco naučit,než půjdem asi za 14 dní zas do ˇpráce ˇ
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:22
- Nahlásit
čus fšicíí nas*aný při pondělku
jbat
bré ráno pouze a výhradně lidem dobré vůle
aha..tak já zasejc du..
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:24
- Nahlásit
když takle budu chodit ven na vychajdy,delší,mohu nějak zůročit co jsem včera dělala s dastym?
brezen2008
no, na prvním místě s ním trénuj přivolání kdekoli a kdykoli, na povel, co si vybereš, jméno psa a povel, aby hned běžel k tobě pro odměnu, bez váhání a hbitě.
Dál s ním trénuj klidný předání pešíčku, potaháš se s ním poblbneš, povodíš ho s tím v hubě, položíš, uhladíš, s povelem Pust aby to položil, a psa pochválíš a dáš mu výměnou kousek masa nebo tak, a poodvedeš ho stranou tak, aby to zas nesebral.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:25
- Nahlásit
brut
takže jsme furt domluvené na 11 před Kotvou
dneska se tam i těším,asi po tom včerejšku furt ,ale stějně vím že není čeho se tam bát
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:28
- Nahlásit
Sali
ok a mohu místo peška použít míček? anebo raději mám jít zakoupit nový a dělat na peškovy?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:32
- Nahlásit
jbat
zn. mám pracovat bez kafe!!!!
no to bych šla domu
Biluška
Nejhorší je, že to naučili i místní chovance a posledně soutěžil Marcel s Orobulem kdo jich rozkousne víc za minutu
a to se vyplatí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:33
- Nahlásit
Sali
a psa pochválíš a dáš mu výměnou kousek masa nebo tak, a poodvedeš ho stranou tak, aby to zas nesebral.
Ty jsi začala trénovat agility? My to děláme taky, na povel "vyplivnitenuzelapoďběhat"
Akorát maso k tomu netřeba, máme překážky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:33
- Nahlásit
Sali
Alexa
a holky pořádají se např nějaké výcvykové tábory nebo výkendy,co jsem dělal včera s dastym?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:35
- Nahlásit
Alexa
a to se vyplatí
To fakt jo, zařvalo přitom snad půl bazénku . On je totiž Marcel takový.... no jak bych to řekla....on měl nejspíš původně být buldok a na poslední chvíli si to pánbůh rozmyslel a udělal z něj člověka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:39
- Nahlásit
Dobré ráno všem co včera celý den zvraceli a dneska šli do práce, aniž věděli kam jdou a proč.
Ale už jsem snědla půl rohlíku a drží, heč.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:41
- Nahlásit
Mucholabka
Muchoš, potřebuju zase stříhnout Černou a nejspíš i Pumu když už tam pojedu. Kdy budeš mít čas? Nejez rohlík, z rohlíků se tloustne
Jedu na canisku, sežrat pár důchodců, aby stát ušetřil .Tak tu buďte hodní a nepište
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:50
- Nahlásit
Biluška
Ty sem pojedeš? O víkendu budem v Berlíně, třeba v pátek odpo by to ale šlo, možná kdyžtak v Polomi u našich?
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:59
- Nahlásit
Dobre rano.
Jsem po vcerejsku uplne hyn.Jsem byl v praci 17h. A den predtim 14h,ze jsou lidi magori vim,ale co jsou schopni udelat aby nakoupily za slevu to jsem netusil.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 09:11
- Nahlásit
BinLadin
.Jsem byl v praci 17h. A den predtim 14h
nějak málo ,ne? dyk den má 24 hodin!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 09:11
- Nahlásit
Bré ráno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 09:14
- Nahlásit
Brejtro ve společek
Neessi
Vánoční úklid byl proti tomuhle brnkačka
huf Nadbůch mě chraň před svrabem , nesnášim úklid.
To se nestane,používám jiný barvy
, ale jinak fakt gůt Jůlinka bude mít radost.
mac1
balonkama-fakt to držej za šňůry a mlátěj kolem sebe
Ešůs dělá to stejný a taky si tím moc rád vomotává déržťku , prej taky lábuš
Tinta76
, že Bordža dostala k naroskám svrábek
ty lidi už nevědí, co by těm čoklům taky pořídili, co?
No a aby to nebylo Neessi líto, nadělila si tím pádem Vánoční a Velikonoční úklid v jednom. To je zas ta móda dva v jednom.
Biluška
a posledně soutěžil Marcel s Orobulem kdo jich rozkousne víc za minutu
ste naprosto trupka pani. Sice Marcela tak jako neznám, to ale nevadí, abych si to nepředstavila
brezen2008
takže jsme furt domluvené na 11 před Kotvou
šiiikovnáá! tak držím palce.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 09:32
- Nahlásit
brůt
takže já tam budu za 7 minut 11 a ještě du volat té paní,jestli náhodou někoho tam nemá,jako jestli můžem dorazit
tak zatím ahoj
mě se furt dovoláš
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 10:22 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit
Biluška
Ty jsi začala trénovat agility?
ne, ale sportovní výcvik má v tomto jistě společné prvky,
My u nás doma rozlišujeme pouštění formou kontrolované prohry k dalšímu štavení psa (to je to, jak psu peška vytřepáváš z huby a hecuješ u toho), pouštění na pozu s následnou výzvou k dokusu, a uklidňovací pouštění po ukončení bloku práce, to je to, co se musí pesan od Březen naučit.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 10:24
- Nahlásit
brezen2008
míček takhle pouště nemusíš, míček je takovej odebírací vestoje, nebo na něj přehazuješ psa po puštění toho peška,
viděla jsi, jak jsem to dělala s Kirunou, že?
Nemusíš na to kupovat peška, peníze jsou třeba na živobytí, stačí hadr, něco takovýho většího na tahání.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 10:25
- Nahlásit
BinLadin
.Jsem byl v praci 17h. A den predtim 14h
nějak málo ,ne? dyk den má 24 hodin!
davidkova renata
....a nejlepe zadarmo vid? Teda pani vy jste hotovy otrokar...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 10:44
- Nahlásit
Nazdar děcka, v první řadě měli přes víkend svátek ňáký vosoby, kerejm teťkonc při pondělku přejeme šéééécko nejlééééééépči!!!!!!!!!!!!!!!
A je to Můdr, Davítková, Saraksová. Děfčata - pěkně pojezte dortíka!
Jinak sme se na víkendě měli krásně, Maryje je mocinky utahaná, byla moc hodná, nejlíp se mi líbila malá Ejmina Surijová, bo umí bejt úžasně votrávená, tak jako Maryje. Má hlavičku jako plas, mračí se, kouká a chrochtá a je děěěěsně rostomilá, takovej maličkej stofárdek. A Mel pořád řikala Gerymu, že je to maličkej brouček, dyš ten brouček vystrčil hlavičku zpod stolu, měl jí stejně velkou jako byla mísa na polífku pro 12 lidí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:18
- Nahlásit
Uf, jsem tu a jsem úplně mrtvá
Vidíte, že umíte nepsat když chcete Fšichni dostanou piškotek, páč jsou šikovní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:42
- Nahlásit
TAdy nigdo není, nebo co? SE tu sama bojim, gde ste fšichni?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:48
- Nahlásit
Biluška
pracuju, a neptej se prosím, jak se mi daří.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:52
- Nahlásit
Biluška
Tak co pátek?
Pak tě vemem s sebou do Berlína k móřu nebo ti rovnou narvu Bucku na hlídání, co ty na to?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:56
- Nahlásit
Sali
Dobře, tak se teda neptám
Mucholabka
V pátek dopolodne bych mohla. Bucku nechci, chci hlídat Agnéžku, ta je boží
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 12:12
- Nahlásit
Biluška
Já tu sem taky, ale mám masakéro f práci, sou tu šickni jak blázen, dyť to neni možný. Co ste dělali pjekného vo víkendě?
|