Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:20
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
To bych ani nechtěla slyšet ten rachot
to zkusím,dasty jich tu má asi tak 40 )))))))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:20
- Nahlásit

Mucholabka
Dobře, dorazím i s Mášenkem, s Pumou a s Černou kolem šesté. Doma je připravím na to, že tu bude přes víkend Anča, to zase budou blahem bez sebe

Jimmi
Pro tenisáky se chodí na tenisové kurty, říká se "prosím,prosím" a odnášejí se v kýblech

Sali
Taky chci dělat záchranařinu. Budu to dělat s Lilátkem, bude to první záchranářský šarpej . Ona se nezdá, ale hledá dobře . Páč je tynteligentní a umí zapojit mozek . S šeltičkou Sladkou Nýný budu dělat obrany, páč je děsně drajvová . A s Armánkem taky, ten je ze všech nejdrajvovější. Ale co chytne, to už nepustí Myslí si o sobě, že je Peklo a co schvátí, to už nikdy nenavrátí

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:22
- Nahlásit

Mucholabka
Viděla jsi menší výstřelek?
jj, koukala jsem. Doporučila bych jí Lexaurin, nervově labilním lidem prý pomáhá

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:24
- Nahlásit

Biluška
vono je občas sranda, kouknout na konkurenční debaty, na mujpesovi je taky dobrý téma..ty máš doma málo psů nebo co???

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:25
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
To bych ani nechtěla slyšet ten rachot

pokud jich máš opravdu hodně, žádný rachot se nekoná, ale musíš jich dát co to jde, dokud ti nezačnou vypadávat zpátky

Jedinej rachot byl ze sušičky, tak sem na sušení vymyslela bezvu fintu s rozkládacím sušákem

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:26
- Nahlásit

Biluška
Pro tenisáky se chodí na tenisové kurty, říká se "prosím,prosím" a odnášejí se v kýblech
No, ale nesmíš chodit moc často

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:33
- Nahlásit

Biluška
Jimmi
Omyl, mi lenošní a hamižní mám čokla naučenýho, že má jen to, co si najde. A to bystě viděli, kolik tenisáků už venku posbírala

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:35
- Nahlásit

Hyena

hm, to by se mi šiklo nějaká metodika na výcvik je?

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:36
- Nahlásit

Biluška
Mucholabka
Viděla jsi menší výstřelek?
jj, koukala jsem. Doporučila bych jí Lexaurin, nervově labilním lidem prý pomáhá

já se jí nedivím,když se neustále najdou debilové,kteří zakládají o ní témata na nemoderce,pomlouvaj a podepsat se nedokážou.
A protože tam to správce smazal,založila tohle téma.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:37
- Nahlásit

Biluška
Pani,vy kradete psiky?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:41 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
Chci ti zavolat a nevím kam, nejsi dostupná ani na pevné, ani na mobilu

jablunka
Škoda že jsem to téma nečetla. Asi k tomu někdo má důvod, když se chová jak se chová.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:43
- Nahlásit

davidkova renata
ta je přííííšerná

že jo? žabička s ťapičkama mě poslala pod stůl Taky miluju jak vypráví, jak otvírala tu pračkuuuu a najednou!! vůbec nechápala, ale jako vůbec a pak POCHOPILA! ......

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:43
- Nahlásit

Mucholabka
Škoda že jsem to téma nečetla. Asi k tomu někdo má důvod, když se chová jak se chová.
Asi bys byla zklamaná,jedinný negativní příspěvek byl od zadavatelky.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:47
- Nahlásit

mě by se příště líbilo se schovat tam dole,jak jsem se byli podívat,ajk je všude bahna
brezen2008
stačí říct.

Biluška
Taky chci dělat záchranařinu
to není záchranařina, to je TART průzkum s prvkama záchranařiny, děláme takový úkryty, kam se člověk zahrabe sám....a jak to jen jde, kouše se tam za odměnu, ale ne vždy máš možnost si tam dát figuranta, a ani by to nebylo vhodný, aby nevznikla vazba na rukáv nebo Ringo oblek, tak se prostě cvičí na civilně oblečenejch lidech, co u sebe maj v oděvu balonek nebo pešíčka, a psa odměněj kořistnickou hrou...
Cílem je vyhledání a vyštěkání osoby, a dál to běží podle toho, co za osobu tam je...jak se osoba chová, podle toho se dál chová pes.

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:57
- Nahlásit

PetraK
nějaká metodika na výcvik je?
Nekupovat tenisáky

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:58
- Nahlásit

Fifi
Lucie od Arta
jj, mám děsně málo psů a málo starostí s nima, takže je chodím krást . Nejradši kradu týrané borderky přímo z policejního útulku

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:11
- Nahlásit

Biluška
teda ty jedeš, pani!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:15
- Nahlásit

Hele sem si vás teťkonc tak letmo četla u jídla, Sali - nemůžeš psát, že Maryje je lemralíná a že je to skoroberňák, dyš je skorogolyje! Ty sou vlastně úpa nejlepčí, takže se podivám na stránky vot Citery, jak má BC. Ty hnědky sou moc krásný. A taky sem viděla Boženčino očíčko a dort a vůbec ste tu měli samý závažný věci! Bobinko fšéééécko nejlééépči ti přeju se zpožděním.

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:25
- Nahlásit

Sali
hele, nerozčiluj se, ty nezkušená, třá je opravdu vlastnictví dobrmana podmíněno nošením elektriky, ohlávky a ještě jí tam chybí ostnáč, ale myslím, že to s tím svým přístupem brzy dožene jsem si chvíli připadala jak v sadomaso klubu

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:27
- Nahlásit

Gerda
nemůžeš psát, že Maryje je lemralíná a že je to skoroberňák, dyš je skorogolyje
aha, skorogolyje, to je pro mě nový význam toho termínu,
no jeden se splést může, že jo

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:32
- Nahlásit

Sali
no jeden se splést může, že jo
jako že nepoznáš golyji vot berňáka?????? A vůbec, kdy začnem dělat stopování? Musí všechno rozmrznout a být sucho?

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:34
- Nahlásit

Ebony
prosímtě já jsem tak běsně nasejřená, už od pátku rána, ale dneska to graduje, že jsem ochotná posrat do prdele ouplně každýho, kdo dělá nějakou píčovinu,
vymejšlim pátý přes devátý, jak se vyhnout úrazům, včera jsem radši ani s našima nekousala dálky, na tom smíšeným náledí na louce, klepu se jak sulc, že se mi to furt nějak vymyká z ruky, psi jsou furt vomletý, vodrbaný,
a když vidím, jak druhý dělaj vše pro to, aby se jim to zranilo z nedbalosti, tak se můžu vopoupětovat steky.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:35
- Nahlásit

Gerda
musí bejt i na zemi nad nulou, a přiměřeně sucho, abychom se v poli neutopili.
Není kam spěchat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:39
- Nahlásit

Sali
Tak to vás můžem zase přijet pokousat, ne? Mě totiž asi začíná hubnout Maryje, takže chci honem nějakou aktivitu, aby to stáhla do léta a nebylo jí takový vedro. Pak jí budu nutit plavat, aby nasvalila. Walda řikal, že vůbec neni tak tlustá, jak vypadá, šahal jí na žebírka.

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:40
- Nahlásit

Sali
ale vona je určitě přesvědčená, jak je dokonalá, ani jsem nějak nezaregistrovala tu změnu na paní důležitou, ale což, jí zrovna k životu nepotřebuju, jen mě pobavila velice, jak se ještě těma fotkama chlubí...já být tak neschopná vůči psovi, tak chodím kanálama, ale někteří to ještě vystaví na odiv, holt týhle drzosti se máme ještě co učit

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:41
- Nahlásit

Ebony
vo kom to mluvíte, ženy?
mně to totiž někoho připomíná...

viky
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:41
- Nahlásit

Ebony
cau, kdyz te tu vidim, tak ti musim rict, ze se mi o tobe nedavno zdal sen.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:43
- Nahlásit

Ebony
eště k tý elektrice: když si někdo nechá psa se rozlovit, a nezasekne to včas, tak má holt problém,
to samý s ostnáčem, když si člověk neudělá po dobrým v obraně ovladatelnost včas, současně s kousáním, tak má taky problém...
jediný řešení je umět to udělat rovnou dobře, od štěněte od mala, aby se pak nemuselo šahat k tak drsnejm korekcím,
a když už se po nich šáhnout musí, je to bohužel vizitka neodbornosti psovoda , že si to nechal zajít tak daleko...a je úplně jedno, jak to s tím člověk umí, prostě se tam vůbec neměl dostat.
Chápu převýchovu dospělejch šílenejch lovců, co zkazil někdo jinej, chápu vynucení si ovladatelnosti v obraně u dospělce, co jen narost a nikdy nemusel kolem fíka poslouchat, ale vždy je to chyba toho, kdo toto umožnil vzniknout, a to, že se pak po ostnáči šahá, je vostuda, nutný zlo, a tak by to člověk měl chápat a brát.
Brát to jako smutný nutný zlo, a mít to s tím co nejrychlejc udělaný, zkorigovaný, hotový, aby už to zlo nebylo dál třeba...

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:44
- Nahlásit

URL
jéééé, já našla vebowky maštale, kde jsem dělala!!!!
se koukněte, abyste mi mohli závidět.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:48
- Nahlásit

já být tak neschopná vůči psovi, tak chodím kanálama, ale někteří to ještě vystaví na odiv, holt týhle drzosti se máme ještě co učit
Ebony
já mám na fotkách z tábora taky vidět na doprovodech na Bobuli i Ferdovi ten rotační plastovej ostnáč, i jsem tady vysvětlovala proč, ale nechlubím se tím, mrzí mě to, že to je mojí chybou, nevybalancovaností drivů a ovladatelností kolem, že to došlo až k potřebě týhle korekce.
Je to moje chyba, podcenila jsem to, a pak už to bylo jediný řešení jak tehdy říct "vnímej mě a mou vůli", ale třeby by to nebylo, když bych věděla od začátku, kam to nesmím popustit...

<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání