| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 08:18
- Nahlásit
davidkova renata
sms jsem dostala a referovat a pomlouvat budu
ted tu vařím psům večeři
rejži + zeleninu+ kuřecí žaludky + vločky
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 08:25
- Nahlásit
brezen2008
platí, za půl hodinky nakopáváme Trosku a vyrážíme 2 lidi a 5 psoj
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 08:28
- Nahlásit
Sali
ok,taky vyrazíme k bodu 72,tam už někoho odchytíme
vyrážíme 1 člověk a 1 pes,elis zůstane doma
tož se moooooooooooooc těšíme
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 08:32
- Nahlásit
brezen2008
dobře, bod 72 to je ta fabrika, jdu až nahoru podél na parkovišťě nad nádražím, k trati, za tratí hned je louka, tam se venčí a pak se koušou dálky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 08:46
- Nahlásit
Sali
ok,já vás někoho najdu,mi tam budem okolo 10,15 a pak to dojdem,takže na tu 11 řtam budem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 08:49
- Nahlásit
Dobrý ráno fšem co je ti ošklivý čoklidi nenechaj vyspat ani v neděli
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 08:51
- Nahlásit
Biluška
no to víš,oni žijou celej rok a je jim jedno jestli je sobota nebo něděle
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 09:00
- Nahlásit
brezen2008
Dyť ať si žijou, to je jejich rybíz, ale ať mě kvůli tomu nebudí
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 10:33
- Nahlásit
Biluška
dobré ráno všem, co je hodní a milí pejsánci nechali spát až do půl 9.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 10:36
- Nahlásit
brezen2008
mám to v menším provedení,schválně se chvi vohybat a je to skvělé skvělost ohýbání mi nějak nedochází ,máme balónky na šňůrce, balonky nemají jako aport, ale jako hračku, takže je na nich kdy mi ho po hodu přinesou ( většinou hned, ale někdy si s ním v tlamce oběhnou kolečko), nemusejí předsedat, kliděn si ho vezmu, když stojí, ale abych se ohýbala , to tedy ne, když ho vyflusnou, tak na něj kašlu a nechám ho tam ležet a oni si vzpomenou , že se nerada ohýbám a podají mi ho , nakonec oni chtějí, abych jim ho zase hodila
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 11:19
- Nahlásit
mac1
nakonec oni chtějí, abych jim ho zase hodila
Dělám to taky tak, když pes míček nepodá má smůlu, tak mu ho prostě nehodím a je jedno jestli je na šňůrce a nebo tenisák
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 12:37 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus,ty voe mi nešel jůpísí a ani foun teda
Já sem jednou taky hodila šavli f trambaji,ale to sem byla eště nějak f pubetrě a jenom na zem ,paxem hnet vystoupila tak nevim..
Ebony
už mi serete,pani,vůbec nečtete moje příspjefky pečlivje (ta drzost) já to tim udělátkem neházim,píšu už asi po třetí a naposled!!!!!! že to tady f okolí lidijové maj!Jasný?!
Dines
chápu,že vaše snaha dohodit co nejdál je teda minimální
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 12:57
- Nahlásit
No, dneska jsem na tři metry minula bavlněnym uzlem Haskynu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 13:06 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
kachna_
dneska jsem na tři metry minula bavlněnym uzlem Haskynu.
hm...sbal uzla a haskynu a alou ...víš kam ,vid?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 13:11
- Nahlásit
kachna_
No, dneska jsem na tři metry minula bavlněnym uzlem Haskynu.
To je teda čirý amatérizmus Jak si vůbec můžeš říkat gynolók? Kolik hodíš obojkem?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 13:26
- Nahlásit
Biluška
Kolik hodíš obojkem
elektrickým??
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 13:29 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
čus žumpaři-provádím likvidaci svraboviště,páč se včera zjistilo,že labrouška Larva,co k nám denně chodí na návštěvu má svrab v uších !!To tu můžu furt kurýrovat kolem dokola a big hovning Okamžitě jsem všechny pelechy prostříkala Neostomasonem a peru od rána jeden za druhým.Kotec jsem komplet vyklidila,vystříkala taky a všechno,co tam bylo vyházela(mám narvanou popelnici)Zakoupila jsem čupkám nové dvojlůžko(160 x 100 cm),čistě povlíkla .Bordžínka má očíčko o chloupek lepčí.Jinak jsem taky vymyla celý barák tím Neostomasonem,tak to tu smrdí úděsně-pro jistotu to ještě vysvítím horským sluníčkem.Fakt mám dost.
a tady porovnání očíčka za 3 dny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 13:44
- Nahlásit
Neessi
-provádím likvidaci svraboviště,páč se včera zjistilo,že labrouška Larva,co k nám denně chodí na návštěvu má svrab v uších
No potes, uprimnou ...! To jsem presne mela u mlady rtw, v usich. Prinesla si to z rybnika, a dlooouho trvalo, nez se ji to dalo do poradku.
Oko vypada drobek lepsi. Hlavne, aby si sousedi vylecili dukladne i tu svoji Larvu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 13:49
- Nahlásit
Biluška
StejTo je teda čirý amatérizmus Jak si vůbec můžeš říkat gynolók? Kolik hodíš obojkem?
cca 3,5 m. Ale zase co nedohodim, to dořvu Což mi je s Haskýškem jak bych to tak slušně řekla na ho*no
Náš pokus řídit se Radou RD skončil potrefeným sousedem. Ozval se...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 15:02
- Nahlásit
No,tak ještě dvě várky psích dek a budu to mít fertig.Mezitím jsem stihla gaučákoj upleskat a osmažit 20 karbošů a pomalovat zeď u mladých v pokoji,páč až přijede Julinka,tak by měla mít nad postýlkou obrázek,že jo? Žádný grafiti-ty jsou fšude.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 15:22
- Nahlásit
Neessijezis pani nazdar!to je pekny krtecek,jste dobre kreativni,ale ted vazne,no to musel byt sok!takze jste tu melabacilonosice!to je moc pekne teda,jak ja rikam,nikdy nevis,co ti prinde na navstevu do baraku,no tak slava,aspon tak,jinak pelech moooooc dobrej,hajanoj by si ho zabral sam pro sebe,pristi tejden se jedu podivat na snury,nic neslibuju!zalezi na kvalite a na cene.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 15:23
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani,tak jak dneska to vidite?doufam,ze vam jde foun,rada bych s vama pokecala konecne,vzdycky po tom tejdnu se tesim jak male decko,jak podrbem.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 15:26
- Nahlásit
Neessi
Pani nemáte náhodou něgde vrtuli ?? Jo některý návštěvy jsou k nezaplacení, mě takhle dostala sousedka kdyš jsme měli osum štěňat a ona přišla s malinkatým štěňátkem, oříškem a jala se mu vybírat z kožichu blechy, ani se nestačila divit jak jsem jí rychle vyprovodila.
Svrab uš jsem v baráku likvidovala taky, vřele doporučuju všem co se nudí, je to fakt efektívně strávenej víkend.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 15:43
- Nahlásit
AlenaD
Pani nemáte náhodou něgde vrtuli ??
Mám.Přesně tam,co myslíte A to ten příští víkend bude horší,jak vánoce,až se to tu sjede.Zas budu vařit,jak závodka
některý návštěvy jsou k nezaplacení
To vám povim,pani! Však jsem fčera řvala,jak Davídkojc teda skoro Tak já hledám na cvičáku "autora parazitů" a vono mi to chodí denně do baráku na návštěvu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 15:48
- Nahlásit
nemethova5
,jinak pelech moooooc dobrej,hajanoj by si ho zabral sam pro sebe,
Za ty prachy,aby taky nebyl -má hezký potah(modrý a bílý proužky),ale vzhledem k "chorobě" jsem ho radši povlíkla do kapny,abych to mohla denně převlíkat.Bordžínka sice chtěla zabrat celej,ale vysvětlila jsem jí to,že je to dočasně
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 15:49
- Nahlásit
Neessi
takž to je sranda to s tím svrabem....
Kobra to má jako jasnou folikulitidu, vždy tam, kde jí trochu dráždí náhubek...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 15:51
- Nahlásit
Sali
to je sranda to s tím svrabem....
to mi povídej ! A to ještě ti labrouši jsou děsní lapači chorob kožních! Asi jim zatrhnu vstup,leda na potvrzení o bezinfekčnosti!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 15:52
- Nahlásit
davidkova renata
trénink byl supr dupr, moc jsi nám tam fšem chyběla
akorát klasika, pechfogl sice nejela, ale poslala SMS svý štěstí, co??? Jirka si v půlce kousání "udělal něco s nohou" a objekt celej zbyl jen na Tchořovi, jednom klukovi co ho vůbec neznám, ale je to licencovanej fík, a nás babách dobrovolnicích, co dělaly chrnící bezdomovkyně vybavený míčkama...
takže baziliška s fedopsem si něměly na koho hlodnout...než se doděl objekt, odjel i ten druhej fík, co ani neměl věci, chtěl tam bejt jen coby psovod...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 15:52
- Nahlásit
Sali
koukla jsi na tu dnešní fotku oka ?
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 16:03
- Nahlásit
Velimi pekne se dneska projevoval Dasty ten pes to ma v hlave velmi dobre srovnany a da se snim bez problemu a zaroven bez nervu a zbytecny agrese delat v podstate cokoli. I ten pes velmi pekne pribral uz nevypada jak kostra, ale jako NO v pracovni kondici.
Po drobnem vyzkouseni na uvaze (ktery vubec nepotrebuje neb je v projevu naprosto v pohode s chuti do prace a s velmi dobrym sebevedomim) se s Dastym delaly zakladni objektovy reviry - naprosto v pohode. Perta pomahala s figurovanim ukrytych osob kdy lezla po vyhorelejch schodech nahoru na pudu, zalejzala do zatopenyho sklepa a vubec delala spoustu "silenosti"
|