Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:08
- Nahlásit

Sali
Jo, máš recht sestro. Kašli na sestru DAvídkovou, beztak si něgde zlomila haksnu když se tak dlouho nevrací Rači mi písni ten dotazník, ať se hnem z místa

DAvídková, jestli sis zlomila haksnu tak rovnou přines aj ten papír od dochtora, ať ho nemusíme shánět dodatečně až ti budem psát epitaf

Lidi, poďte mi něgdo uvařit, mě se děsně nechce Ale mám hlad jak netopýr

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:09 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Sali a také Davídkoj, když tu je!!!
a přímo adresně , nevíš náhodou, jestli je cvičák na Ořechu dobrej? (ptám se kvůli jednomu zákazníkovi)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:12
- Nahlásit

Sali
vyprovokována přímo oadresně Matkou Davídkoj,
a tato se ani nevobtěžuje to přečíst,

si divná ne?doted louskám ty vaše výrony,sem se projela f Oboře a ted čtu...
eště bysem ti malinko oponovala v tý stopce co držej lamy v ruce,aby byli spolehlivý.Sleduju,že spousta lam má problém dlouhodobě přesto,že stopku maj furt...a nic.. si jako myslim,že jí používaj blbě,páč ten čokl jí prostě akorát "nosí".Stopka se dá použít zrovna tak blbě jako pamlsek...dyš to uděláš špatně,nebude fungovat ani jedno.Pokud reda nemluvíš o tom,že si na šnůru daj toho psa třá u silnice když si nejsou jistý..
Gerda
hele já jen k Mařce...náhodou je moc šikovná a docela i rychlá a hlavně ochotná,ale ty seš jaxi nemastná neslaná dle mne v tom projevu,neumíš jí pořádně vyštengrovat,makala by eště líp A jinak si teda myslim,že pokud uvažuješ do budoucna o štěndu na mondí rink,budeš muset asi krapet přehodnotit priority,zjm časový..tim nemyslim pochopitelně jinou práci,to je jasný,bohužel,ale tak vůbec..na můj vkus totiž trávíš moc času bez psa,kterej bys ale mohla trávit s nim Se hlavně zas nenaser,řikám co vidim..

Tchor
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:14
- Nahlásit

kachna_
Myslis v Chotči, "cvicak" manzelu souckovych? Ale to neni cvicak jako takovej, o jinem cvicaku v okoli Orecha nevim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:19
- Nahlásit

davidkova renata
Ale ne, já se nasírám, jen když si myslim, že mi křivdíš, že hodnotíš něco, co neznáš, nebo když myslim, že mám pravdu já. S timhle samo souhlasim, hlavně nejvíc souhlasim s tim časovym problémem. Proto vůbec nemluvim o žádnym časovym horizontu na štěníka, to je čistě někdy do budoucna, teď pochopitelně vim, že času a podmínek mám málo. Musim říct, že kdybych měla brát psa teď, v týhle situaci, tak to neudělám, Mařena přišla do podmínek jinejch, mírnějších.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:22
- Nahlásit

Tchor
Paní mluvila o cvičáku na Ořechu, přišel mi včera do krámu pár s pitbulem a víc jak roční velkou kříženkou pro ostnáč, který jí poradili, protože fenka tahá a vyjíždí po dětech, zřejmě ze strachu. Měli by snad přijít ještě ve středu, kdy budu v práci, proto se snažím najít informace o kvalitě cvičáku.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:29
- Nahlásit

Tchor
Už jsem našla tu Choteč , to vypadá, že ne, že to bude něco jiného, našla jsem přes google info, že se na Ořech přesunul cvičák z Lochkova.

Erin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:30
- Nahlásit

Co je s Jablunkou?Nějak nám absentuje.Že by skřipka?

brut
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:32
- Nahlásit

Tady je něco pro PetruK, aby při té dietce měla taky nějaký pohyb a pro Davídkojc, aby věděla, že se za jehlou neoblíká sama ( vydržte chvilku, začátek je jen "drobný" rozjezd)

http://www.youtube.com/watch?v=kSqzRMNw5fc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:43
- Nahlásit

kachna_
jestli je cvičák na Ořechu dobrej
čéče já vim akorát že tam je,páč sme na Ořech chodili na konííícííí,ale fakt nevim.Kdysi sem hledala nějakej Tart tady v blízkosti a myslim,že mi vypad právě ten Ořech

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:45
- Nahlásit

Gerda
když myslim, že mám pravdu já.

tagže furt
sem nemluvila ale vo práci ,sem mluvila i jinak..

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:59
- Nahlásit

davidkova renata
tagže furt
ty si trupka, fakt, to že ti neodkejvu každou myšlééénku neznamená, že mám pocit, že mám furt pravdu přece )))

sem nemluvila ale vo práci ,sem mluvila i jinak..
No já to spíš vztahuju k tý práci, která zabírá nehorázný množství času, jinak to volno, co mám, trávim se psem. Bohužel v týdnu ho není moc, o víkendu je to vždy celý den. To, že jí neberu pořád do práce, byť můžu, je pravda, chodí sem málokdy. Jinak nemám moc míst, kam jí s sebou neberu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:03
- Nahlásit

brut
Tady je něco pro PetruK

hm, todle teď udělat tak asi vomdlim. Hladovění má navíc velkej vlif na mozek.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:10
- Nahlásit

Pokud reda nemluvíš o tom,že si na šnůru daj toho psa třá u silnice když si nejsou jistý..
davidkova renata
tak nějak jsem to měla na mysli...že si na psa přivěsej šnůru, a na kriplmístech si poberou konec do kopejtka/paznechtu/ bo co to lamy maj.

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:12
- Nahlásit

No já to spíš vztahuju k tý práci, která zabírá nehorázný množství času, jinak to volno, co mám, trávim se psem. Bohužel v týdnu ho není moc, o víkendu je to vždy celý den. Jinak nemám moc míst, kam jí s sebou neberu...
Gerda
v tomhle jsme te´d na to stejně.....ale přesto je to málo.

kdybych měla brát psa teď, v týhle situaci, tak to neudělám, Mařena přišla do podmínek jinejch, mírnějších
to samý, Kobru jsem si nechávala taky v mnohem mírnějších podmínkách...
nemá to moc řešení, když je třeba vydělat na živobytí a rekonstrukci domu/bytu....

Tchor
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:16
- Nahlásit

kachna_
jinej tam neznam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:18
- Nahlásit

Sali
si poberou konec do kopejtka/paznechtu/ bo co to lamy maj.

tak ani nevíme esi sou sudo nebo lichokopytný či co vlastně

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:22
- Nahlásit

brut
Hyena
mám prosbičku... můžu ti poslat mailík?

Určo, pošli sovu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:24
- Nahlásit

Tchor
Dík. Stejně to nakonec dopadne tak, že si ostnáč koupí v jiném zverimexu, kde to prodavači neřeší (jako už několikrát)

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:25
- Nahlásit

Paznechtíky děvčata, paznechtíky.

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:30
- Nahlásit

Rody lama a vikuňa zahrnují dva druhy alpaka a lama, které jsou domestikovány a dva divoké druhy vikuňa a guanako. Lamini spadají do čeledi Camelidae - velbloudovití; podřádu Tilopoda - mozolochodci; řádu Artiodactyla - sudokopytníci a třídy savci.

V rodě lama rozlišujeme 3 druhy: Lama guanicoe (se 4 poddruhy), Lama glama (s 2 plemeny Ccara a Ch´aku) a Lama pacos (s plemeny Suri a Huacaya). Rod Vicugna obsahuje pouze jeden druh Vicugna vicugna s dvěma poddruhy.

Všechny čtyři druhy mají 74 chromozomů, proto se mohou mezi sebou křížit. Mezidruhové křížení se nevyskytuje ve volné přírodě, dochází k němu pouze rukou člověka. Nejobvyklejší kříženci jsou lama krotká x alpaka a nazývají se huarizo. Kříženci s alpakou a vikuňou jsou nazýváni pakovikuňa a kříženci lama krotká x vikuňa jsou lamovikuňa. Za nejlepší křížence se považuje pakovikuňa. Pakovikuni, které byly vypuštěny do volné přírody, nebo utekly z farem v okolí jezera Titicaca, se volně kříží a vznikají tak nové variety. Wari neboli huarizo jsou indiánskými pastýři dále rozdělovány na llamawari (tedy podobní lamě) a pacowari (podobný alpace). Oba typy spojují nežádoucí fenotypové vlastnosti. Všechny druhy se mohou mezi sebou křížit a všichni kříženci jsou plodní.

Vo tom, jak uchopujou stopovaczky a různé iné šňůrky, tam bohužel nebylo ni slovo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:32
- Nahlásit

Garfield
No to je hezký. A jak se jmenuje lama se stopovačkou zase nevíme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:34
- Nahlásit

Garfield
Paznechtíky děvčata, paznechtíky

akorát píšou 3 druhy .to se to zas komplikuje..

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:37
- Nahlásit

Tchor
kachna_
To myslíte tenhle? Také by mě zajímalo, jestli ho někdo nezná.
http://www.firmy.cz/detail/1972207-psi-skola-conic a-hotel-pro-psy-orech.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:39
- Nahlásit

Hyena
proč nejedou ty stránky?!

brut
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:40
- Nahlásit

Hyena
Určo, pošli sovu.
dík, sova odletěla

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:41
- Nahlásit

davidkova renata
proč nejedou ty stránky?!
Nevím, já sem frkla první odkaz, co jsem na ně našla a dál ho neproklikávala neb už je mám přočteně z dřívějška.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:43
- Nahlásit

Hyena
neb už je mám přočteně z dřívějška.
A ??
hele co sameček skrzevá naší vjec?Uš set o pohlo????

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:47
- Nahlásit

Ilustrovat vaše metafory by mohlo být zábavné.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:48
- Nahlásit

Sali
ale přesto je to málo
dokonce zatraceně málo. Já s ní můžu bejt celej den, ale do práce jí prostě beru málokdy. Teď trénujem domeček, zavřu jí do něj, když potřebuju na schůzku někam po baráku, kam se pes nebere. Vono stejnak jí budu brát trošku častěji, máma má na ní horší vliv než já a sou spolu až hanebně často.

Tak děcka, u náš začalo propouštění, je mi blivno, dnes odchází tři lidi. Pokud o tuhle práci přijdu, pak asi i o byt, což bych nerada. Někdo si mě pak budete muset vzít aji s tim úvěrem na hrbu. Dobře si to rozmyslete a zvolte dobrovolníka, ať nemusim tyhle ošemetný věci rozhodovat já.

<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání