| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 17:55
- Nahlásit
Jimmi
až budeš mít čas,tak napi ten zítřek do meilu,díkys,vemu elis
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:00
- Nahlásit
Mucholabkavsak jo,tobe bylo blbe?a nejsi v tom???
PetraKjo me taky a do zadnice,mrcha jedna!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:08
- Nahlásit
Jsem doma z práce Huráááá, třikrát sláva, bouchejte šampáňo
Co je novýho, gdo dělá výcuc?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:15
- Nahlásit
Biluška
Co je novýho,
novýho je to, že na ifauně seš taky žádaná ¨skrzevá tu borderu, co jsi šlohla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:21
- Nahlásit
PetraK
Vím, tam jsem psala než jsem šla do práce
Vzhledem ke svému časovému vytížení žádám,abych příště byla obviňovaná pouze z krádeže pekiňáků, maltézáků, mopslíků a podobných nenáročných plemen Bordera zabere moc času
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:23 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
PetraK
novýho je to, že na ifauně seš taky žádaná ¨skrzevá tu borderu, co jsi šlohla.
to jsou věci co? že stará bába hromadí čokli, to je smutný, ale i to pochopím, ale že to začíná už v mládí a když nemá dost svejch, že musí krást i cizí, to jsou mi věci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:23
- Nahlásit
Biluška
Sem asi nečetla pořádně, ale vůbec nevim, že si ukradla borderu - máš dalšího čokla? Jedna už nevim, co máš za čokly, hlavně teda jesi máš Lilátko, to mi přijde nejzásadnější, bo je nejdivnější.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:27
- Nahlásit
Alexa
No že váháš. Mám na to gang a fšechno je vymakaný. Kradem psy na zakázku . Naším posledním zákazníkem je mac, která si přeje odcizit své dva španěly. Jenomže na ně nemám odbyt, akorát gdyž k nim Jablunce přihodím jakousi térijérku co nemůžu nikde sehnat
Chceš taky nějakýho psa? Já ho šlohnu a firma Chyť a nepusť doveze, máme dohodu o spolupráci
Gerda
Neboj, Lilátko mám taky. To jsem přece šlohla té Lience, nebo Berušce, nebo jak se ta slovenská důra jmenovala, to si nepamatuješ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:28
- Nahlásit
Biluška
A komu si šlohla tu borderu? A eště ňákýho buldoka máš....tak koho máš teda?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:32
- Nahlásit
Gerda
A komu si šlohla tu borderu?
tady to máš podrobně: URL
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:33
- Nahlásit
Brut
hele jak jste dopadly u těch právníků?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:33
- Nahlásit
Biluška
a firma Chyť a nepusť doveze
ale počítej s tim,že ho po cestě zku*ví
ebony
sali
helejte,já se vedle nějak dočetla,že Saliina kamarádka zná několik lidí s IPO3 dělaný přes tudlenctu vosobnost..Můžete mi říct,esi to jako de? A Sali ,který to asi jsou,mohla bys to vědět třá..jako nereju ,páč respektuju,že je to tvoje kámoška,ale tim moje tolerance končí,moje nebude nikdy a sem za to ráda,akorát mě zajímá esi někdo planě pindá vo íípu nebo někoho skutečně zná
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:34
- Nahlásit
A tohle jste viděli? zhruba 12 minuta
http://archiv.nova.cz/multimedia/odpoledni-noviny- 26-1-2009.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:39
- Nahlásit
Gerda
Prosím tě, je to čuba té krávy co tak krásně množila štěňata šeltiček co byli i nebyli s PP. Té co jí pracovně říkám Hydra . Bordera jí zdrhla, podle svědků to rozhodně nebylo poprvé. Courala se sama po městě pořád. U takové dost frekventované silnice Čert ví kde skončila, ale i kdyby byla v pekle tak se má líp než u té krávy.
Já jsem shodou okolností cca tři dny poté vyzvedla v místním útulku psa-borderáka, o kterém jsem si myslela, že je kámošky. No a ten pes mi zdrhnul když jsme ho vykládali z auta. Té kámošky nebyl, byl to nějaký úpa cizí pes, dodnes nevím čí. Už jsme ho nenašli.
Hydra z toho vydedukovala, že jsem jí šlohla čubu Přímo jsem se jí vloupala do baráku a odvedla ji, páč mám ten zlodějský gang přece
To bylo někdy v listopadu. Minulý týden ji madam konečně začala hledat Nejpíš jí došli prachy a potřebuje zase nějakou chuděrku nakrýt a utržit za štěńata
A eště ňákýho buldoka máš....tak koho máš teda?
Mám tři šoltyje - Hesinku, Sladkou Nýný a Bon-Bon. Jednu Pumu. Jedno Lilátko. Jednu anglickou buldočici Porschinku alias Orobul. Tři vořechy - Mienku, jejího syna Semtexe (alias Texík) a Enju co nám něgdo nechal uvázanou u plotu. Jednoho foxlíka Armagedonna alias Šoustala. Jednu aljašskou malamutici Wandalku alias Gozérku destruktorku. Fšichni jsou tady - www.schnappischnapp.estranky.cz . Fšichni jsou pochopitelně ukradení a fšichni jsou týraní. Na fšech taky množím línije, to je jasný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:43
- Nahlásit
Erin
Mě to nejde spustit, můžeš přiblížit vo co gou? Jestli je to zase nějaká hnusárna typu psa utlučenýho krumpáčem a pod tak se ani koukat nebudu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:46
- Nahlásit
Biluška
Vím, tam jsem psala než jsem šla do práce
aha, no já tam moc nechodím, jen občas, teď jsem tam viděla todle a tak jsem si říkala, že až tady budeš, tak Tě o tom poinformuju
Alexa
že stará bába hromadí čokli,
a tak víme co, že jo? Voni lidi na starý khoulena propadaj takovejm sběračskejm podivnostem. Možná furt lepčí než dyby hromadila odpadky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:51
- Nahlásit
Biluška
Ty vado, 12 kousků! Si řikala, že máš povoleno jen 10 ))))
Erin
Taky mi to nejde spustit....
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:57
- Nahlásit
Gerda
Mě to normálně běží.
jedna baba nechala svýho bígla silně pokousanýho bez pomoci.Málem umřel.
Druhá kačena zase množí bíglíky a labradory v prasečáku.Psi v ho*nech,bez vody a ona ještě říká jak má kulaťoučký štěnda...jo velký kulový,totálně začervený jsou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:57
- Nahlásit
Biluška
Gerda
Taky mi to nejde spustit....
tak to budte rády,mě jo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:59
- Nahlásit
Gerda
Ty vado, 12 kousků! Si řikala, že máš povoleno jen 10 ))))
No dyk jo. Lilátko je menšího děcka a Bon-Bon je většího děcka
Erin
Bártů se přestěhovala?
davidkova renata
Zas nám něgdo konkuruje v kravíně To máme za to, že sme si to nenechali patentovat jako nouhau
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 19:00
- Nahlásit
Biluška
...zase jedna "radobychovatelka ktera se zivy prostrednictvim mnozirny psu v byvalem objektu prasecaku.Ty psy jsou v silenych podminkach a o stenatech nemluve-podle toho co bilo videt budou asi bud silene zacervene,nebo podvyzivena,ale snad se podari Vet. zprave majitelce zarazit cinodst a hafiky zabavit...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 19:02
- Nahlásit
Biluška
Zas nám něgdo konkuruje v kravíně
omyl,f prasečáku svině uzená ,prej chovná stanice!!! Paní Kovaříková z Jičínska btw...jaxe může najít někdo kdo si veme z takovýho "chovu" psa,do prdele..
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 19:04
- Nahlásit
davidkova renata
...treba proto ze stene nepredava zrovna tam...a pokud clovek moz nezna jde okecat ledacos...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 19:06
- Nahlásit
helejte,já se vedle nějak dočetla,že Saliina kamarádka zná několik lidí s IPO3 dělaný přes tudlenctu vosobnost..Můžete mi říct,esi to jako de? A Sali ,který to asi jsou,mohla bys to vědět třá..jako nereju ,páč respektuju,že je to tvoje kámoška,ale tim moje tolerance končí,moje nebude nikdy a sem za to ráda,akorát mě zajímá esi někdo planě pindá vo íípu nebo někoho skutečně zná
davidkova renata
woe a jak to jako mám vědět, nikam vedle nechodím!!!!!
řekni mi laskavě wo co go.
Z lidí, co dělaj IPO vpodstatě tak, jak si to tam asi sportovní laici myslej, bez nátlaku, je akorát Ebony, na ní směřuj dotazy, jak se ípí na plátěným vobojku , ale já nic nevím. Fakt ne.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 19:07
- Nahlásit
davidkova renata
může najít někdo kdo si veme z takovýho "chovu" psa,do prdele..
Normálně. Buď je to totální laik a houby pozná. Nebo má tohlencto sociální cítění a řekne "přece tam toho bobečka nemůžu nechat, no já vím, že bych si ho neměl brát, ale mě je ho tak líííííííto"
BinLadin
ale snad se podari Vet. zprave majitelce zarazit cinodst a hafiky zabavit...
Ha ha ha. Jako Bártů, viď? Nebo jako Šíblové? Prober se, bába podmázne pár správných míst a pojede dál. Maximálně se přestěhuje, aby ji tamní lidi neukamenovali
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 19:07
- Nahlásit
Erin
hnus velebnosti
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 19:08
- Nahlásit
Alexa
Petra dostala písemnou odpověď, paní byla moc vstřícná a odpovídala na všechny otázky s naprostou jistotou.
Všechno jsme pak spolu znovu probraly a teď už nezbývá než čekat, co udělá Mádle
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 19:08
- Nahlásit
Erin
Tak eště že mi to nejde spustit! Sem zvědavá, čim se to jednou těm sviňám vrátí!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 19:12
- Nahlásit
Gerda
čim se to jednou těm sviňám vrátí!
doufám, že jednou ochutnaj stejnou polívčičku, jakou vařejí těm chudákům dneska
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 19:15
- Nahlásit
Sali
řekni mi laskavě wo co go.
aha...tak ona to zas nějak dementovala či jak...prostě původně se jednalo o to,že někdo napsal, v tématu palmsky že běžná uliční poslušnost bez pamlsků asi i jde,ale na sílu osobnosti IPO3 neuděláš(rozuměj bez pamlsků či aportů).RD napsal,že všecko jde když se chce a nechá se to uzrát a paxe to teda nějak zamotalo,takže vlastně nikdo neví jak to je Moje otázka zněla ,zda úspěšní IPO 3 lze natrénovat pouze přes tu vosobnost a bez palsků či aportů.Jiný pomůcky nebyly vůbec zminovány ani myšleny.
Biluška
Buď je to totální laik a houby pozná
to dost dobře nejde
Nebo má tohlencto sociální cítění a řekne "přece tam toho bobečka nemůžu nechat,
no to leda a i to trochu chápu ,ale těch lidí snad nemůže bejt tolik,čoklú tam má hafo
|