Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:15
- Nahlásit

Sali
no počkej, ale to prý bylo bez míčků, pamlsků apod., to se mě naprosto netýká

prý jen silou osobnosti lze připravit psa na IPO, bez chválení ,míčků a pamlsků - to je jen pro blbce, co nemají tu silnou osobnost, a to já nejsem, jsem jen slabá žena s milionem balónků, pešíků, kůžiček a nakrájených párků

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:18
- Nahlásit

davidkova renata
ale těch lidí snad nemůže bejt tolik,čoklú tam má hafo
Si ještě nikdy neslyšela o výkupech, nebo co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:19
- Nahlásit

Ebony
nakrájených párků

GDE??? GDE SOU TY PÁRKY!! Mám pitíčkovej den (takže jsem bez žvance) a slovo párek ve mě vyvolává bouři. Myslim, že bych složila za párek jakýkolif ÍPO s jakoukolif číslovkou a i bez předchozího nácviku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:20
- Nahlásit

PetraK
GDE??? GDE SOU TY PÁRKY
u ebony tagže vyrážíme!!!! taky mám žravou

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:21
- Nahlásit

PetraKdavidkova renata
Neoptěžujte se dámy . K Ebony to mám nejblíš já, takže sežeru párečky dřív než se vyhrabete z jižní spojky

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:21
- Nahlásit

PetraK
klidně přijeďte, nedávno tu byl na krytí majitel masokombinátu a mám plnou lednici, párků, klobásek a nevím čeho ještě samozřejmě krásně čerstvých

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:22
- Nahlásit

davidkova renata
Ebony
Ono vlastně to celý zní, že když motivuješ něčím jiným než je síla tvé osobnosti, pak jsi víceméně jako výcvikář selhala...a pak lidi nasazujou šňůry malejm štěňátkům, co by za tebou běžely na ten páreček nejnadšeněji, co může bejt. Neni pak vcelku putna, čim toho radostnýho cvičení dosáhneš? Jestli míčkem, piškotem nebo megapochvalou?

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:24
- Nahlásit

Gerda
no putna to není, právě proto, že to nedosáhneš zrovna u malýho štěněte jen "silou osobnosti"...nebo jako trochu tě nechápu, ale to neva

Tchor
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:26
- Nahlásit

davidkova renata
Prosimte nejak nevim o co se jedna, u Rudy jsem to necet, a osobne mam na vycvik s Hankou pomerne rozdilny nazor, a co se tyce Rudy, ten uznava, ze dela neco jinyho nez sportovni vycvik. Jen mi prijde, ze se to naprosto zbytecne polarizuje a obe strany, misto aby spolupracovaly, a pouzivaly to lepsi z kazdeho, se hadaj a chytaj za slovicka, aniz by se vzajemne chapaly. Kdyz mi aspon reknete, kde to na tom foru je, muzu si to precist a vyjadrit se k tomu, takhle fakt nemuzu, neb nevim k cemu.

(corr. sali)

Tchor
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:27
- Nahlásit

lidi, konsensus SSS (Svině Svinutý Svinařovský) hlásí, bude časem provedena analýza dat a vydáno prohlášení, ale ne teď, te´d musíme zapřit Gothic a najíst se. Mozná zejtra.
Sali + Tchoř

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:27
- Nahlásit

Ebony
nedávno tu byl na krytí majitel masokombinátu
jako ..necííí bejt impertinentní ,ale rači se neptám kdo koho kryl ,každopádně vyrážíme než to sežere biluše
Gerda
Ono vlastně to celý zní, že když motivuješ něčím jiným než je síla tvé osobnosti, pak jsi víceméně jako výcvikář selhala
ano,tak to přesně zní ,jakože nemáš na to abys čokla zmákla tak,aby ti chodil a dělaj jen proto,že tě "tak miluje" a moch ti udělat radost
Neni pak vcelku putna, čim toho radostnýho cvičení dosáhneš
jak komu...páč někdo má asi nějakej mindrák,že čokl musí dělat zadara a z lásky k pánoj páč maj ten správnej fstach Já mindrák tohoto typu nemám,ale zasejc mám téměř 100 %přivolání a poslušnost dyš vodmyslim vobranu,což sem si ale posrala sama.Páš láska,přítelé,prochází žalutkem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:30
- Nahlásit

Tchor
(Svině Svinutý Svinařovský

Mozná zejtra.
f poho,stejně vo nic nejde..
http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?f=15&t=2273

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:33
- Nahlásit

Ebony
právě proto, že to nedosáhneš zrovna u malýho štěněte jen "silou osobnosti"...
Takhle sem to myslela - když se na foře dozvíš, že používání odměn a míčků není košér a že správně se cvičí na sílu osobnosti, lidi zavrhnou u psího mimina ty piškoty a rovnou nasaděj šňůru, protože piškotama, jejich použitím by jako cvičitelé selhali. A divěj se, že pes necvičí jen kvůli tvejm krásnejm očím.
Tou putnou myslim to, že jestli pes cvičí radostně a nadšeně, těší se, pak je jedno, jestli odměňuješ míčkem, piškotem, nebo pohlazením, že prostě používáním odměn se z tebe nestává ten, co psa uplácí.

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:34
- Nahlásit

Gerda
jo teď už to chápu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:34
- Nahlásit

davidkova renata
tagže vyrážíme!!!! taky mám žravou

ty jo ne, že mi to sežerete a zbyde na mě tak akorát mastnej papír!!

Biluška
takže sežeru párečky

riskuješ vlastní život, hlady tady šílim

Ebony
nedávno tu byl na krytí majitel masokombinátu a mám plnou lednici, párků, klobásek a nevím čeho ještě samozřejmě krásně čerstvých

a jak kreje takovej masokombinátník? nemusí se mu moc pomáhat?

CHCI KLOBÁSKY, CHCI PÁRKY, CHCI VAŠI LEDNICIIIII!!!

argosek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:35
- Nahlásit

Ebony

no putna to není, právě proto, že to nedosáhneš zrovna u malýho štěněte jen "silou osobnosti"...nebo jako trochu tě nechápu, ale to neva

nevim, co myslis tim "to" - ale je jasne, ze ty, kdyz psa pripravujes na nejake zkousky, tak mas jine naroky, nez kdyz cloveku staci mit psa "vychovaneho" tak, aby ho mohl nechat vylitat na volno. proste jsou lidi (jako treba ja), kteri voli cestu nejmensi namahy. kdyz se me pes drzi jen tak sam od sebe, tak to dal neresim, kdyz ne, tak teprve nastoupi nacvik "ke mne" tim ci onim zpusobem.

Ebony
Tchor

nevite, kde by se daly stahnout videa s nzr poslusnosti, tak jak ma co nejlepe vypadat?

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:43
- Nahlásit

argosek
tady se snad píše o zkouškách, neumíte číst...

kde by se daly stahnout videa s nzr poslusnosti
tak to nevím, ale kdyby jste chtěl IPO

argosek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:46
- Nahlásit

Ebony

tady se snad píše o zkouškách, neumíte číst...

no nejak mi ty zkosky nesly dohromady s nekterymi prispevky.
a cist nahodou umim - a navic mi dneska prila kamera, takze natocim bordel, co mam na wc a kdyz na me bdete zla, tak vam to budu poustet!

tak to nevím, ale kdyby jste chtěl IPO

ipa je plny youtube, ale zvv jsem nasel jen par a moc se mi to nelibilo. kdyz se veme jen poslusnost, je v tom velky rozdil? kdyz si ty rady ctu, moc si to neumim predstavit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:49
- Nahlásit

argosek
nevim, co myslis tim "to" - ale je jasne, ze ty, kdyz psa pripravujes na nejake zkousky, tak mas jine naroky, nez kdyz cloveku staci mit psa "vychovaneho" tak, aby ho mohl nechat vylitat na volno.
Jenomže i to vylítání navolno musíš dělat se psem, co tě poslechne, co je ovladatelnej nějakým způsobem, co není zrovna vodítko. Buď máš povel, nebo šňůru. A povel či požadavek je potřeba psu nějak vysvětlit. Můžeš vysvětlovat s použitím odměny za správné provedení a už je fuk, jestli tou odměnou bude tvůj sladký úsměv nebo sladký piškot, pokud to funguje, nebo můžeš vysvětlovat jen škubnutím provázkem s s pohlazením, o který třeba pes ani nestojí. No, já se asi vyjadřuju zbytečně rozvlákle a nejasně (proto používám víc piškotů), chci jen říct, že když psa odměníš něčim, co pro něj zrovínka neni tou pravou odměnou/motivací, jen kvůli tomu, aby ses neznemožnil piškotem, neni to podle mě dobře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:49
- Nahlásit

argosek
kde by se daly stahnout videa s nzr poslusnosti,

helejte my s gerdou dem do tohodle budem to dělat s bendou co je lajka
http://www.youtube.com/watch?v=jKjU9BYkbtE&feature =related
no nejak mi ty zkosky nesly dohromady s nekterymi prispevky
taxi trupka

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:59
- Nahlásit

davidkova renata
Hele a nemůže se mi u toho ten pudl umazat? Jako až bude podávat ty šroubováky...nerada bych si přidělávala práci, dyš uš to jednou vyčešeš a naculíkuješ...jako jesi mi rozumíš...ale to sou nejvíc hustopsi! Ta hlídačka košíčku je nádherná, stejně jako to přerušení těsně před spapánim strejdíka!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:01
- Nahlásit

Gerda
nemůže se mi u toho ten pudl umazat?
Taxi koupíš černýho a nebé to vidět
Ta hlídačka košíčku je nádherná
to jo,vůbec nestíhám registrovat kdy ho rafla

lidijové du na telku,prej novej sajryjál... tak si vyvětrejte ten smrat a nepište

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:01
- Nahlásit

davidkova renata
budem to dělat s bendou co je lajka

tetkon de ale vo to, esli bude benda lajka vochotnej chodit chlapovi mezi nohama?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:03
- Nahlásit

davidkova renatacaute pani,hlasim,ze oblecek hajan mit bude,dnes jsme s hajanem poradne ani nechrapali,pani je desne prijemna,dooost zena po urco idiotech,kteri si rikaji radoby milovnici psu,chovala cerne ruske teriery,no mela plnou polici same pohary plakety a tak z vystav,zavodu,jen jsem tise zavidela,aspon jsem si pokecala,jo a jeste hajos absolvoval navstevu od svagrove k tete,no to bylo radosti,ze hajan prijel,byl tam teda pekne obletovanej,toz to jsem mu zavidela taky,hajanku sem,hajanku tam a ja jen cumela,hajanku pojd se podivat na kralicky,na kocicky,paneboze hajan zrel celou havet,praskl pak pod stul a spal,ja si zatim dala kafe,jeste rikam,hajane opovaz se domu tahnout nejakou kocku,nebo kralika!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:03
- Nahlásit

PetraK
esli bude benda lajka vochotnej chodit chlapovi mezi nohama?
No třeba dostane výjimku a bude moct mít figurantku....

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:05
- Nahlásit

nemethova5
hajane opovaz se domu tahnout nejakou kocku,nebo kralika!!!!!!
)))) pani, vy mu taky nic nedovolíte zeťáčkovi!!!

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:06
- Nahlásit

argosek
takze natocim bordel
ten tu mám taky, to mě nerozhodí

argosek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:09
- Nahlásit

davidkova renata

helejte my s gerdou dem do tohodle budem to dělat s bendou co je lajka

neni to jen pro psy s PP? i kdyz to uz by se u splendy poresilo (toho se tyka muj genialni plan - uz doknce vim, jak se jmenovala jeji matka a otec - zbyva vymyslet prapredky a nejak doladit nazev plemene)

Gerda

Jenomže i to vylítání navolno musíš dělat se psem, co tě poslechne, co je ovladatelnej nějakým způsobem, co není zrovna vodítko. Buď máš povel, nebo šňůru. A povel či požadavek je potřeba psu nějak vysvětlit..

myslim, ze kazdy mluvime o necem jinem. jiste - kdyz budu chtit psa naucit nejaky povel, tak ho nejak motivovat musim, ale pro bezny parkovy/lesni/polni/lucni provoz si v mnoha pripadech vystacis i se psem, co zadny povel neumi.

davidkova renata

taxi trupka

tamdadaaa tamdadadaaa mam to za sebou

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:10
- Nahlásit

Gerda
vzhledem k mrtvýmu ocásku je to víceméně jedno

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:10
- Nahlásit

Gerda

to bude motivace o jaký si každej jinej může nechat zdát

<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání