| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:13
- Nahlásit
Alexa
vzhledem k mrtvýmu ocásku je to víceméně jedno
ajo!Na vocásek já úpa zapomněla! takže pastevec z něj nebude, dyš neví kde má kozy, mistr v hlídání taky ne skrzevá ten vocásek, tak leda že by běhal za střapcem?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:13
- Nahlásit
Gerdanic takoveho,staci ta havet doma,kdybych delala nekde ve zveraci,tak by byl od nej klid,tam by se nakoukal a nabazil.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:27
- Nahlásit
argosek
ale pro bezny parkovy/lesni/polni/lucni provoz si v mnoha pripadech vystacis i se psem, co zadny povel neumi.
Asi je to tim, že to neznám, ale s tim nesouhlasim, pes musí umět aspoň pocem, abys s nim na ty louky volně mohl, jinak hrozí, že ti ho odbouchne myslivec. A to pocem už je taky povel, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:29
- Nahlásit
Alexa
PetraK
Tak to vypadá, že taťka bude cvičit jen to, jak běží, pak pískneš a on se zas otočí a běží zpět, ani si nehlodne. A mrtvej ocásek zakryje mohutnými svaly na nohách, čímžto může předstírat kulturistický záměr.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:30
- Nahlásit
Čus žumpaři co je novýho?Něco se řešilo,nebo jako obvykle?Četla jsem poslední 3 stránky a nejsem z toho moudrá a ani jelen Jen mě zaujalo IPO3 bez pamlsků a aportků ,pouze na sílu osobnosti ,to bé nějaká ženyjální výcviková metóda nějakýho mimozemšťana.Páč nejsem ženyjální,chci předváděčku nebo instruktážní vídeo ,páč já si bez balonků nebo buřtů ani neškrtnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:35
- Nahlásit
Neessi
brejvečír pani dochtorko. Novýho naprosto nic. Benda pokračuje ve svý karijéře cvičený vlajky, Hajánek má novej frak, Sali a Tchoř založili spolek SSS a já mám halušky z hladu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:37
- Nahlásit
PetraKja vam dam pani frak,nahodou,bude celocerny overal i s nohavicema,to je des ho furt cistit a z tech jeho chlupu to jde dost blbe,nehlede na to,kdyz ho osprsim,jen podvozek,tak schne teda dost dlouho!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:37
- Nahlásit
Sesílám na vás večerní íííípotartní báseň:
Škrtni ženo buřtem svým
za psem tryskem objeví se dým
pes peláší ípem tartovým
krz jeho rychlost o chuti buřtíku
vůbec se nedovím!
až radostně předsedne ti dog
místo buříku nacpi v tlamu nok
vídeňský, slizký po celém povrchu
sice budeš chvíli za mrchu
ale jen pro něj,
a já to vím
pro buřta tučnýho
i psa tartovýho
předběžím!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:43 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
tartový ípo bych vážně chtěla vidět
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:45
- Nahlásit
Gerda
Asi je to tim, že to neznám, ale s tim nesouhlasim, pes musí umět aspoň pocem, abys s nim na ty louky volně mohl, jinak hrozí, že ti ho odbouchne myslivec. A to pocem už je taky povel, ne?
povel nepovel - nerozumime si..nejde o to, jestli tomu reknes povel, nebo ne - jde o to, jestli to toho psa naucis ty, nebo jestli se to nauci sam od sebe. proc bych mu mel do toho zasahovat, kdyz se sam od sebe v urcitem ohledu chova tak, jak mi to vyhovuje?
Ebony
jak je to s tou poslusnosti, slecno ebony? kdyz nekdo nacvici poslusnost podle ipo, tak s tim se da delat zkouska podle nzr (mylim konkretne jen tu poslusnost), nebo jsou tam rozdily v provedeni tech cviku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:46
- Nahlásit
Gerda
Sesílám na vás večerní íííípotartní báseň:
ten vobrázek je ale pro mě nechutná podpásovka. úplně cejtim tu vůni. Se těšim, jak pojedem na chalupu a budem grilčovat buřtíky
nemethova5
PetraKja vam dam pani frak
to bylo v dobrým pani , je mi jasný, že pro ty potíže se zádama co má není to věčný vlhko vůbec dobrý. a dáte sem fotku jako dala Tinta dyš z Rexíka udělala varana?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:50
- Nahlásit
Alexa
tartový ípo bych vážně chtěla vidět
Ježiš pani, vy naděláte, ste prt kinolok, dyš to neumíte spojit ))
argosek
proc bych mu mel do toho zasahovat, kdyz se sam od sebe v urcitem ohledu chova tak, jak mi to vyhovuje?
Tak to jo, to je pak super, to sou bez práce koláče )))
PetraK
Taky mám hlat jak blázen, už se těšim domů na večeři! A vás je mi krz to pitíčko moc líto! Hlavně to vydržte, budete krásná a štíhlounká )
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:50
- Nahlásit
argosek
kdyz nekdo nacvici poslusnost podle ipo, tak s tim se da delat zkouska podle nzr (mylim konkretne jen tu poslusnost), nebo jsou tam rozdily v provedeni
nejsem sice slečna Ebony, ale snad můžu odvědět za ní. Ano akorát u NZR by se neměla vyžadovat taková preciznost jako u IPa jinak řečeno, rozhodčí by neměl penalizovat když nemáš perfektní oční kontakt, ale rozhodčí to nějak nerespektujou. A ještě je rozdíl v povelové technice. U ÍPa je u chůze povel jen když máš změnu chůze a při rozejití se a u Nároďáku dáváš povel u každého obratu, rozejití apod.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:52
- Nahlásit
Gerda
Tak to jo, to je pak super, to sou bez práce koláče )))
o tom celou dobu mluvim .
Alexa
diky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:55
- Nahlásit
Gerda
Hlavně to vydržte, budete krásná a štíhlounká
heh, to bych musela mít pitíčkovej den asi tak 60 dní za sebou
se takhle mučim, že abych dala tělu oddychnout taky někdy. Furt do něj něco rvu, tak ať taky nemusí někdy pracovat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 20:57
- Nahlásit
PetraK
Furt do něj něco rvu, tak ať taky nemusí někdy pracovat.
Tělo by mělo mít sílu se obezitě bránit...abyste nebyla vysláblá, pak by vám hrozila strašlivá tloušťka.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 21:01
- Nahlásit
Gerda
co tu děláš? bud už máš doma nutbuka nebo jsi ještě v práci?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 21:02
- Nahlásit
brezen2008
sem f práci. Zítra tu budu asi celou noc. Maryje asi pojede se mnou. Máme masakr.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 21:05
- Nahlásit
PetraKsamozrejme,ze jak to bude usity,tak tu dam foto,pani si ho bude taky fotit,sila dost na velke plemena,briardi,afgani atd.no na zada spis ne,ale na hnaty a bricho,dost blbe se hajan cisti,jak je fakt takovej humus sajrajt,uz na to nemam silu a muzu rict,ze na argosu je takoveho bordelu,ze ja se osobne stitim a to nejsem cimprlich!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 21:06
- Nahlásit
Gerda
peláší ípem tartovým
copa to je?? japato vypadá???
Gerda
Zítra tu budu asi celou noc. Maryje asi pojede se mnou
no to doufám,uš sem ti řikala abys jí brala! Může vykonávat pomocný práce aspon aby byla užitečná!
brezen2008
nutbuka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 21:07
- Nahlásit
nemethova5
čus Ješito,už to máš ušito?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 21:09
- Nahlásit
davidkova renata
uš sem ti řikala abys jí brala!
Jo, když stihnu jet zítra autem, pojede se mnou. Jinak domek a psa metrem tahat nebudu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 21:10
- Nahlásit
Gerda
Jinak domek a psa metrem tahat nebudu
domek uš má mít dávno f práci,ale to sem ti uš taky řikala!
Co máte za masakr?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 21:11
- Nahlásit
Gerda
pak by vám hrozila strašlivá tloušťka
tak tohodle uš se bát nemusim páč uš je tu!
nemethova5
takoveho bordelu,ze ja se osobne stitim a to nejsem cimprlich
todle je u krátkostrníků výhoda, hodíš do vany a je hotofson
Jdu hnípat tak dobrou
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 21:11
- Nahlásit
Alexa
u NZR by se neměla vyžadovat taková preciznost jako u IPa jinak řečeno, rozhodčí by neměl penalizovat když nemáš perfektní oční kontakt, ale rozhodčí to nějak nerespektujou.
jo,přesně tak. Jinak jsem číhla vedle na ty "Pamlsky" a nestačím se divit,jak na Grabštejně cvičej ípo a jak tam údajně "kamarádka "byla daleko vepředu před známými výcvikáři.No,vzhledem k tomu,žë o Grabštejně vím skoro všechno,včetně nějakých akcí,tak se tam nic takového nejen nekonalo ,ale ani konat nebude a už vůbec ne žádné ípo.Takže ta dotyčná na bluefoře kecá,nebo kecá její kamarádka.Jediný ženský-psovodky,které se účastní nějakých soutěží AČR jsou ze záchranařiny.Ale pro tu pr*el to vedle zkopíruju a pošlu klukům na Grabštejn,aby se červenali studem,jak je poráží ženská,co cvičí na sílu osobnosti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 21:17
- Nahlásit
davidkova renata
domek uš má mít dávno f práci,ale to sem ti uš taky řikala!
Co máte za masakr?
Hele já teď do práce autem nejezdim, protože je ráno taková zácpa, že bych se benzínu nedoplatila, takže domek vemu, až autem pojedu. Když je tu šrumec, pes mi tu vadí, nemám na něj čas blablabla. Dodělává se jedna velká presentace, klienti sem hodili všichni jarní práci najednou. Chodí to ve vlnách, vždy všecko naráz. Pak je zase klidněji a pak to zase přijde.
Ale už šupajdim, teď už si v metru snad sednu a můžu si číst, co sem zmeškala za ten víkend chodivej )) Chudák Sano, ať udělá, o udělá, dycky tim někoho děsně nasere.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 21:19
- Nahlásit
Neessi
pro tu pr*el to vedle zkopíruju a pošlu klukům na Grabštejn
budou asi koukat jakej tam maj bordel že ani nevědí co se jim tam děje
Gerda
Chodí to ve vlnách,
tsunami asi,že jo?
Du za PetrouK hnípat čus bus
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 21:22
- Nahlásit
Gerda
sem f práci. Zítra tu budu asi celou noc. Maryje asi pojede se mnou. Máme masakr.
tak když se někdo fláká 4 dny f kuse, tak pak nemá mít masakr že
Neessi
opíruju a pošlu klukům na Grabštejn,aby se červenali studem,jak je poráží ženská,co cvičí na sílu osobnosti.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 21:40
- Nahlásit
Alexa
se nesmějte,paní.Třá existuje nějakej paralelní svjet a my ani nevíme,že se něco takovýho děje,že jo? Ale pro sicher jsem sprdla generála,že mi neřek takovouhle důležitou informaci a ještě že vynechal,že to de bez pamlsků.Tak mi na to řek,ať už dneska nechlastám,že melu peachoviny A figuranta z Grábu(našeho) dořvu hned ve čtvrtek,že tají důležitý informace -ale stejně vim,co mi řekne:" Kde furt bereš tyhle kraviny?To bude jako s těma štěňatama z Grabštejna,co?"
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 21:42
- Nahlásit
pour que notre message resonne partout sautez comme des fous
|