Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1296 . 1297 . 1298 . 1299 . 1300 . 1301 . 1302 . 1303 . 1304 . 1305 . 1306 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 08:15
- Nahlásit

Dobrý ráno fšem. Dneska budu haranty kulturně vzdělávat. Jedem do sousední vesnice, bude tam nějaká koňácká akce. Jako doprovodný program je agility, na to se těším nejvíc . Už jsem to viděla loni. Beru si velkou zásobu slípendplej, pokud navážou na loňskou tradici budu je určitě potřebovat.

davidkova renata
budu Biluši umejvat poblitý auto vot harantůch
Haranti jsou tu na gulaku, nikoliv v lázních Tagže poblitý auta si mejou sami

případně přepočítávat fšecky červený kuličky co se jí gde urodily
Letos je to slušný, třešní bylo pět a půl, švestky nebudou žádný, moruše taky ne. Ty na jaře pomrzli jak bylo to blbý počasí. Rybíz bohužel je Taky to vypadá, že ořechů a lískáčů bude kvantum Ale alespoň to není červený

Helejte paní, mám tady na hotelu čuvačku. Krásnou, bílou, čananou. Absolutně nesocializovanou, pán má pocit, že socializace netřeba, neboť by pes jinak nehlídal Ale má stejně zákeřnou povahu jako Akiša. Včera vyjela po Tomovi a po jednom děcku. Přitom jiné děcka ji chodí venčit a je to bez problmů. Z těch čuvačů se mi nejspíš něco stane Už nechci žádného nikdy ani vidět

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 08:24
- Nahlásit

Biluška
mám tady na hotelu čuvačku. Krásnou, bílou, čananou. Absolutně nesocializovanou, pán má pocit, že socializace netřeba, neboť by pes jinak nehlídal
Ježíš,paní,gde žijete????Jenom magoři(to sme u nás ve vesnici mi) voděj svý psy mezi lidi,jezděj se psama na venčení do Prahééé a na pejskařský srazy.Absolutně nepochopitelný je,že ti psy taky poslouchaj. A jak to má pak hlídat???Zajímavý je,že si k nám nigdo nedovolí strčit ani hůl.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 09:37
- Nahlásit

jablunka
Jenom magoři(to sme u nás ve vesnici mi) voděj svý psy mezi lidi,jezděj se psama na venčení do Prahééé a na pejskařský srazy.Absolutně nepochopitelný je,že ti psy taky poslouchaj.
Kdyby jenom to

Předevčírem k nám přišla nějaká paní. Že prý si se mnou chce promluvit. Že jí moji psi pořád serou kolem baráku a ji už nebaví to uklízet. Tak prý abych si to uklízela já. Zůstala jsem úplně v šoku. Ona bydlí na opačné straně vesnice, cca o dva kiláky dál. V životě jsem na tom konci nebyla ani já, ani moji psi. Do vesnice vůbec nechodíme. Buď jdeme ze zahrady zadem a jsme hned na poli, nebo jdeme předem a pak míjíme přesně čtyři baráky než vypadnem na louku. Paní trvala na svém, ona mě tam teda nikdy neviděla, ale má svědky, kteří tam viděli moje psy Nakonec jsme si to teda vysvětlili, takhle paní měla pár mozkových buněk, takže to pochopila.
Včera přiběhla další. V době kdy jsme byli u rybníka a doma zůstala pouze chromá Hesina, která má pohmožděný sval a kulhá. Nemocná Mia, která má nějakou alergii,nebo co a otekli jí oči a čumák. Chcíplá Wanda, která ležela ve stodole a funěla, protože jí bylo smrtelné horko. A ta hotelová čuvačka zavřená v kotci. Všichni ostatní byli u rybníka. Na Mášenka přiběhla nějaká paní a zdálky na něj ječela, že náš velký černý pes, asi vlčák, na silnici rdousí nějakého malého psa, ať si ho jde okamžitě chytnout. Celou dobu řvala, že takhle to dál nejde, že už našich psů mají všichni plné zuby, že si bude stěžovat a tak dál...... Mášenek ji poslal do špic s tím, že nemáme žádného vlčáka, ani žádného velkého černého psa a tudíž si žádného chytat nepůjde..
Ale mě už to fakt nebaví. Sere mě, že na mě hážou zodpovědnost za každého psa v téhle vesnici. Kdekoliv se najde lejno, je od mých psů.... kdykoliv kdokoliv štěká, je to můj pes (i kdyby to bylo na opačné straně vesnice), kdykoliv někoho nějaký pes kousne je to můj pes..... Nechám si udělat na branku cedulku, na které budou fotky všech mých psů a k tomu napíšu, že na jiné psy si mají stěžovat jinde

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 09:45
- Nahlásit

Biluška
Nechám si udělat na branku cedulku, na které budou fotky všech mých psů a k tomu napíšu, že na jiné psy si mají stěžovat jinde
Ale to je náhodou dóoost dobrej nápad

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 10:20
- Nahlásit

BiluškaUž nechci žádného nikdy ani vidět
Znám jednu z Bruntálu. Neposlouchá a je agresivní, tak si pořizujou další, ab se uklidnila...

Jinak heheheheheč, mám nové stránky od Frog

www.apbt.cz

rosnička
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 10:27
- Nahlásit

Neessi
byl v ní chomáč psích chlupů ,
teda vůbec nevim,jak se tam dostaly

Vy máte psa???????????????? To je záhada, gde se tam vzaly...

rosnička
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 10:48
- Nahlásit

Biluška
Si s toho nic nedělejte, u nás v parku patří také každý trousek našim psům. Jedině naši psï totiž tvoří lejna, ostatní to maj vychytaný a tělesný odpad patrně roní v decentních slzách a chytají do kapesníčku.

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 10:59
- Nahlásit

rosnička
Vy máte psa???????????????? To je záhada, gde se tam vzaly...

Jaxte to myslela,pani ?

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 11:13
- Nahlásit

Mucholabka
Hele paní, mě se tam nezobrazujou fotky - teda až po rozkliknutí - jinak super stránky

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 11:14
- Nahlásit

Dines
Jj, jsi třetí, kdo mi to říká, hned to hodím panu správci. Máš IE? A verzi? Páč ve FF mi to jede fajně.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 11:24
- Nahlásit

Tak tohle je druhej Ir co ho máme DOČASNĚ!!! doma.
http://www.greyhound-data.com/d?rt=ET&lt=UHZ&sex=m &color=BK&birthyear=200x&birthland=IE
Je to pako pubertální pošahaný a už mi stačil vlítnout s pablbem Brůsem do bazénu.
Jak stáhnu fotky,taxem něco vrazím.

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 11:28
- Nahlásit

jablunka
druhej Ir co ho máme DOČASNĚ!!! doma

dočasně,jo?Ha ha ha! Je dvouletej,proč ho vyřadili,zrzouni irský?Nevyhrával,co.

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 11:32
- Nahlásit

Mucholabka
IE mam a jakou verzi nevím a v FF mi je to nezobrazuje projistitu vůbec - jakoby tam ani žádný fota být neměli...

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 11:38
- Nahlásit

Neessi
dočasně,jo?Ha ha ha!
Se nesmějte,můdr!Ale jako fakt.....dočasně,páč už na něj nemám a ani bych ho asi neuživila.Taky chci bejt mylyjounář!!!
Je dvouletej,proč ho vyřadili,zrzouni irský?Nevyhrával,co.
Asi nevyhrával a do chovu se asi taky nehodí,je drobnej....spíš jak čubina.

rosnička
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 11:45
- Nahlásit

Neessi
Jaxte to myslela,pani ?
No jak, přeci se divim, gde se u vás doma vzaly PSÍ CHLUPY!!!????
Čéka jen tak něco nepřekvapí, ale takovádle APSURDYTA, to uznejte!

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 12:15
- Nahlásit

Biluška
. Nechám si udělat na branku cedulku, na které budou fotky všech mých psů a k tomu napíšu, že na jiné psy si mají stěžovat jinde
v tvým případě to není marná věc
jablunka
jako fakt dočasně jo??sice technický věci chápu ale bachy aby si na tebe nezvyknul

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 12:18
- Nahlásit

sarax
jako fakt dočasně jo??sice technický věci chápu ale bachy aby si na tebe nezvyknul
Fááááááákt!!!Maximálně na tři tejdny.Se zvykáním von problém mít nebude,je to vofrklej mlaďoch,právě zabral Tedovi místo,což ted kvitoval s nadšením,páč zase chrápe na gauči.

rosnička
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 12:20
- Nahlásit

sarax
bachy aby si na tebe nezvyknul
Na Jablunku???? Blbost!! A vona na něj taky né, znáš ji, jaká je ranařka, žádný zbytečný citečky!!!!

rosnička
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 12:21
- Nahlásit

jablunka
Maximálně na tři tejdny
Jo, a pak pude kam? Z gauče se přemístí do postele, například!?

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 12:36
- Nahlásit

rosnička
Na Jablunku???? Blbost!! A vona na něj taky né, znáš ji, jaká je ranařka, žádný zbytečný citečky!!!!
Tak vopatrně......mě se bojí i starosta!
Jo, a pak pude kam? Z gauče se přemístí do postele, například!?
To snad taky,ale předefším se mu hledá vhodnej páníček.

A takhle skončil Tedík.

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 12:49
- Nahlásit

jablunka
Je úžasnej

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 12:49
- Nahlásit

jablunka
jo starosta..i soused zhulenej
hele ten je pěknej...
se mi líbí

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 12:55
- Nahlásit

sarax
i soused zhulenej
Fšak to je takový pako,že by mu nafackoval i Gandí!
hele ten je pěknej...
se mi líbí

Je volnej......stačí zaplatit 4 500,- a je tvůj.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 13:47
- Nahlásit

jablunka
ten tedy je krásnej

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 13:54
- Nahlásit

a tady bude pršet,tak se jdu natáhnout i s dětma do postýlky

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 14:10
- Nahlásit

jablunka

Pani,ty bílý schody musej těm psům děsně klouzat!Neměla byste na ně přilepit gumový nášlapy?Já teda nevim,čék ať si tam třá hubu nabije,ale chudácíííí čoklojdi.
Já mám do baráku kvůlivá čokloidům dřevěný(furt zasr*ný),děsně blbě se mejou a musej se furt natírat!Bordžínka se tuhle pustila do spodního schodu zubama a asi tam bude časem pjekná díra-to si ty vaši čokloidi nemůžou vůbec dovolit,chudácííííííí

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 14:15
- Nahlásit

Neessi
Pani,ty bílý schody musej těm psům děsně klouzat!
Kloužou fšem,ku*vy jedny! A to sme tu dlažbu kupovali jako protiskluzovou!Ale jedinej gdo si na nich rozbil hubu,sem JÁ!

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 14:38
- Nahlásit

jablunka
Ale jedinej gdo si na nich rozbil hubu,sem JÁ!
nenene na nich padá každej
Neessi

děsně blbě se mejou a musej se furt natírat
ano ano...u vás bejt pes

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 15:52
- Nahlásit

sarax
ano ano...u vás bejt pes

To říká každej,kdo to u nás očíhne:v příštím životě chci být pes u vás.

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 15:56
- Nahlásit

jablunka

Ale jedinej gdo si na nich rozbil hubu,sem JÁ!

Taxi je vobložte dřevem a nebo je úplně zbourejte a nechte udělat dřevěný.Já jsem ty původní kachlíkový vymlátila taky hned po tom,co jsem si na nich zlomila kostrč když jsem letěla za psem,který po nich sjel přímo na hubu a chtěla jsem mu pomoct.

<< 1 ... 1296 . 1297 . 1298 . 1299 . 1300 . 1301 . 1302 . 1303 . 1304 . 1305 . 1306 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání