Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 13:51
- Nahlásit

Biluška
klidně se mailni
tak sem se ti mailnula

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:02
- Nahlásit

brezen2008
cestou od právníků jsem nakoupila kuřecí maso pro dastyho,peška,konzervy,kostry na obrání a 500 v háji,
to je sice moc hezký a záslužný, ale jak jsi dopadla u právníků? Máš napsanou odpověď, víš jak máš postupovat dál atd.?

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:03
- Nahlásit

Píšťalka pro hluchnoucího psa je lepší klasická dětská, co vzbudí půlku Zdiměřic (to mě láká ) nebo psí ultrazvuková?

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:05
- Nahlásit

ženy, tak nám právě bylo oznámeno, že ´bonusy nebudou. páč ty pí*e tady snížily bodový hodnocení a daly míň věcí na volání a tím pádem šel výkon celýho telemarketingu pěkně dolů... takže vony se tady krávy na něčem dohodnou a pak se diví a trestaj nás.
Biluško, ty to béš vjedět, jak se dá vyžít s devítkou čistýho, když za byt budu platit sedm a půl???!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:10
- Nahlásit

Gerda
Hele já to nemyslim jako útok na čévéčka, že sou k ničemu.

já vím, já to tak ani nebrala. Však mně se taky nepodařilo vysvětlit svůj postoj . Žádnej pes není k ničemu-jen některý plemena to z mýho pohledu mají v současným světě těžký, protože toho moc na volno nenaběhají

Sama mám psa na nic, jen jako kámoše, takže to, že má někdo psa jen jako kámoše je mi blízký a fajn.

mám Zrzavohubce hlavně a jenom jako kámoše, páč kdo jinej člověka tak dobře vyslechne,když si potřebuje postěžovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:12
- Nahlásit

PetraK
Vy toho zrzafce máte hlavně na trápení, bo chudák uš měl tolik převleků, co Sisi )))

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:18
- Nahlásit

co chtěj psa pro určitý ....kouzlo romantična bo tak
kerý to je plemeno???

janika
třebas taková borzaja psovaja...romantika russkoj ochoty...

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:20
- Nahlásit

Sali
třebas taková borzaja psovaja...romantika russkoj ochoty...
No a nebo tibestká doga- neúplatný strážce klášterů

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:30
- Nahlásit

Hyena
hlavně dost lidí táhnou čévéčka a seveřani coby symbol romantiky zasněžených plání, vyjících vlků, a nespoutaný svobody,
akorát těm lidem většinou chybí náhled, toto může být splněno jen tehdy, když ze stejnýho těsta jsou v praktické versi i oni, a mají k tomu i technické zázemí...
Snít o romantice se dá líp u počítačový hry, tam to aspoň nikomu neuškodí.
Další obrovský problém jsou dle mne myslivecká/lovecká plemena a majitelé nonmyslifcí, prostě přesun loveckých pracáků do společenské sféry, to mi tak bezbřeze séře, že se k tomu radši nebudu vůbec vyjadřovat, a nechápu, kde chovatelé berou tu bezbřehou rouhačskou drzost buď rovnou předělat pracovní plemeno na společenský, nebo ty eštětrochupracáky lovečácký prodávat na společenský využití....
chápu je použít na alternativní vyžití, třeba výmaři jsou squělí na SAR, prostě dohledávají lidi místo zvěře, german trail hound je vytaženej z KO a alaskánů, i pinzety do toho přidali, aby to pádilo sprinty vostošest,
ale lovečák coby společník do města s jedinou funkcí, courat se parkem, to je zločin

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:31
- Nahlásit

Právě nám přišel mail od sekretářky ředitele: Máme si dát bacha na svý psy, neboť ředitelská čubbka hárá. Kdo si neuhlídá svého psa, budou mu věnována všechna štěňata, co vzniknou. Čubka smí jako dáma chodit bez dozoru fšude, hlídaj se jen chlapi ))))

gabi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:34
- Nahlásit

Nejde ani o to či nejaký pes teda rasa k niečomu je, alebo k čomu bola vyšlachtená, ale o to či si majiteľ zo psom povahovo a spôsobom života a možnosťami voľného času sadnú alebo nie.

Ja som sa zamilovala v Kežmarku do malých malíňat. Chlapík tam mal štence asi dva vrhy do veku pol roka, úžasne rozpracované na ÍPÓ a prácu a pritom správnym spôsobom socializované. Bol to skvelý pocit, keď sa k tebe vrhlo pár zošívačiek, žrali ti ruky, vlasy a boli tak krásne hravé smelé, plaché a divoké a zároveň prahli po všetkom novom...

A všade pchali tie ryšavé tmavé nosy. Ale viem že na sídlisko do mesta ku takému štýlu života ako vediem by som si Malinku nevzala, lebo by strádala. A akosi by som jej nestíhala.

Šíba je tak trochu šelma mačkovitá svojhlavá a Sindy alebo moja Bela je zase závislák, ktorý sa prispôsobí hocičomu, len nech má toho svojho jediného pána.

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

Asi jsem nešťastně zamilovaná

PetraK
Člen
- Nahlásit

Gerda
Vy toho zrzafce máte hlavně na trápení, bo chudák uš měl tolik převleků, co Sisi

dyš může Páris Hiltonů a Březen, můžu já taky

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Gerda
neboť ředitelská čubbka hárá.
koho zajímá,že šéfova milenka má svý dny?!
du ven,nepište!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:39
- Nahlásit

Sali
myslivecká/lovecká plemena a majitelé nonmyslifcí, prostě přesun loveckých pracáků do společenské sféry, to mi tak bezbřeze séře,

pani, ale já třeba nemyslím, že by se Ešus měl u mě špatně. Nejsem myslivec a nikdy nebudu, ale ten čokl je v polích a v lese mnohem, mnohem častěji, než čokli od myslivců, který se začasto dostanou ven jen době honů a pak za šmidra- a to nemluvím o skutečnosti, že stejně často je věnována větší péče pušce než psovi Podotýkám, že vím, že nejsou tací všichni a že spousta lidí má čoklidy gaučopracáky. Ale dá se tomu psovi ta náplň udělat jiná-hodně podobná, tak aby mohl používat sobě dané vlohy. Nemyslím, že by Ešus u mě strádal i když není lovecky upotřebitelný.

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:39
- Nahlásit

janika
tak jakou myší to paříš? tady se ztratí fšecko důležitý,

brezen2008
a co jako ti právnící????

hlavně a jenom jako kámoše, páč kdo jinej člověka tak dobře vyslechne,když si potřebuje postěžovat
PetraK
dost často na to maj děcka plyšáky, nebo baby druhou babu....

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:41
- Nahlásit

PetraK
ty tomu zvířeti děláš alternativní režim, a jeho pracáckejch vlastností využíváš jinde, ne, cos psala dřív, nejde jen o pohyb, ale i o zaměstnání mozku, já měla za to, že s ním něco takovýho děláš, kde může použít svý vlohy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:41
- Nahlásit

Sali
dost často na to maj děcka plyšáky, nebo baby druhou babu....

nojo, ale plyšák nefuní a nemá ten studenej šňupák a rozsesmátou držku a taky Ti nepřinese první krám co najde na zemi, když brečíš. A druhá baba tohle taky neumí .

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:44
- Nahlásit

druhá baba tohle taky neumí
PetraK
a víš, že se jí vůbec nedivím?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:45
- Nahlásit

Sali
ale i o zaměstnání mozku, já měla za to,

jojo, mozeček zaměstnáváme - ona to není až zas taková fuška s tou jeho jednou osamocenou buňkou , ne dělám si z něj legraci. Ale je to tak, děláme alternativu. Vím, že rád hledá, vystavuje, hledá ztracený aport, aportuje, tak si to tak šmidráme spolu. Místo mrtvejch zvířat hledá a nosí buď Pana Stehna či jinou jeho oblíbenou nebo dřevěnou činku. Stopu jsme teď taky začli- nechtěla jsem jí dělat když byl malej, protože jsem si nebyla jistá sama sebou, zdaliž bych pak dokázala pořešit problém, kdyby začal lítat po stopách zvěře. Tak jsem se do toho pustila až teď. A tak podobně. Jen lítání by ho nebavilo. Nudil by se.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:47
- Nahlásit

gabi
Ale viem že na sídlisko do mesta ku takému štýlu života ako vediem by som si Malinku nevzala, lebo by strádala. A akosi by som jej nestíhala
No právě, to je vono, ty maliny ňáký sou, kvůli něčemu by sis je na sídlisko nevzala - jaký sou čévéčka? Nemají taky něco, kvůli čemu třeba ve městě dělají potíže, sou problémoví, nemají pro sebe to pravý vořechový? Fakt je neznám, jen se na to ptám, opravdu jen kvůli tomu, že o nich spíš slyším potížová vyprávění než pohodové historky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:48
- Nahlásit

Sali
a víš, že se jí vůbec nedivím?

sem si to představila

nebo baby druhou babu....

no já měla takovou kamarádku jen jednu-takovou tu echt kámošku, od školky, člověk kterýmu můžeš svěřit naprosto cokoliv a víš s naprostou jistotou, že by to z ní dostalo jedině gestapo. Jenže takový lidijové se těžko hledají.

Ono venkoncem ten čokl je na to nejlepší- podívej- člověk nepotřebuje kolikrát poradit-potřebuje si jen nahlas utřídit myšlenky, páč stejně nakonec ty rady neposlechne a udělá si to po svým. Nemám pravdu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:51
- Nahlásit

Gerda
Nemají taky něco, kvůli čemu třeba ve městě dělají potíže, sou problémoví, nemají pro sebe to pravý vořechový? Fakt

No to je to co jsem psala -nebo chtěla napsat -a jak mi Davídkojc psala, že mi nerozumí. Že některý plemena pak mají potíž v životě. Není potíž s nima, ale s tím, že lidi nepočítají s určitým specifikem. Chtělo by to Smečku, ta by dala nejfundovanější odpověĎ

gabi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:53
- Nahlásit

Gerda
Malinka je hlavne rýchla a akčná pre Mňa. Ale videla som malinu vo firme, ktorá je vychovaná tak, že ešte aj keď leží pod stolom, tak to robí veľmi poctivo a seriózne. Je to pre ňu veľmi dôležitá práca. Ale je schopná z ležania a povinného žmúrenia (to ako že spí) vyskočiť a ísť behať von a je skvele fixovaná na svojho pána. ako polročná ešte prišla na zavolanie, ako osemmesačná už nie. Obrazne si ťukala na čelo keď som ju zavolala, že či nevidím že má povinnosti?! (ona fakt aj spanie pod stolom brala ako prácu.
Ale v nestráženej chvíli mi prišla ovoňať nohu a znova sa nenápadne vzdialila.

Nevravím že malina alebo cv nepatrí do mesta, ale že si neverím že by som takému plemenu stíhala.

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:54
- Nahlásit

Gerda
ty maliny ňáký sou, kvůli něčemu by sis je na sídlisko nevzala
jednu jedinou malinu bych si na sídlisko vzala hravě, když bych jí provozovala stejně, jako dřív jednoho jedinýho dobrmana, tj. denně buď na cvičák, co jsem měla za rohem, nebo na stopy, nebo jen pááádit na kondičku... ale každej den hned po práci naplno do hundesportu.

Tinta76
# Zasláno: 19 Led 2009 14:54
- Nahlásit

Brý vodpoledne!

koukám, že řešíte moje milovaný plemeno, ale já se rači do debaty pouštět nebudu

gabi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:56
- Nahlásit

Gerda

Nemají taky něco, kvůli čemu třeba ve městě dělají potíže, sou problémoví, nemají pro sebe to pravý vořechový?

nemajú toho správneho človeka. Lebo ľudia sú strašne namyslené plemeno a nedokážu sebakriticky zhodnotiť na čo majú a na čo už nie.

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:57
- Nahlásit

Ono venkoncem ten čokl je na to nejlepší- podívej- člověk nepotřebuje kolikrát poradit-potřebuje si jen nahlas utřídit myšlenky, páč stejně nakonec ty rady neposlechne a udělá si to po svým. Nemám pravdu?
PetraK
pro mě, studenýho britskýho čumáka, nejenže pravdu nemáš, ale ještě jsi mi s těma vybujelejma emocema podezřelá.
Asi bych se bála, prodat štěně někomu, kdo by se mi takhle presentoval, bála bych se, že to zvíře umucká a unervuje svejma emocema.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:57
- Nahlásit

gabi
e videla som malinu vo firme, ktorá je vychovaná tak, že ešte aj keď leží pod stolom, tak to robí veľmi poctivo a seriózne. Je to pre ňu veľmi dôležitá práca.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 14:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Sali
Asi bych se bála, prodat štěně někomu, kdo by se mi takhle presentoval, bála bych se, že to zvíře umucká a unervuje svejma emocema.

heh, takhle to působí?? , ale neboj, tak jak to vidíš to není.

A navíc, nejsem zrovna deprézista a ublížence ulitovaný taky nemám ráda, takže se tak nechovám

<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání