| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:18
- Nahlásit
šiš gdo udělal takový dobrý papůůůů
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:20
- Nahlásit
davidkova renata
bys taky furt jen žrala...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:21
- Nahlásit
Chcete někdo JRT?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:22
- Nahlásit
janika
Jinak, aby bylo taky vidět, jaký mumínky řídil
Chci vám ukázat, jak umí isdpch řídit sáně
ehm,ehm,že zase reju jednak na tý první fotce neřídí nic bo maj prověšený ty provásky,tagže nejspíš stojej a na tý druhý nejni jaxi vidět řidič ,tagže taky nic
Jinak výraz toho čokla je dle mne úpa všeříkající...zrovna mu něgdo,asi pánik, voznámil,že z Prahe jede ispidich a vobjednal si zrovínka jeho skupinu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:24
- Nahlásit
davidkova renata
Jinak výraz toho čokla je dle mne úpa všeříkající...zrovna mu něgdo,asi pánik, voznámil,že z Prahe jede ispidich a vobjednal si zrovínka jeho
tak to mi přijde jako naprosto dostačující vysvětlení toho výrazu
Mucholabka
Chcete někdo JRT?
esi by jébat nechtěla, má teď doma jednoho nudícího se prdinošku, tak by mohla mít hned dva
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:28
- Nahlásit
Gerda
hele víš, mezi náma, co trošku chcem cvičit, se traduje,
že Pánbůh ve své neskutečné milosrdnosti a slitovnosti daroval lidem německého ovčáka...a když chceš někoho už zpruzenýho nespolupracovacím plemenem naštvat, tak mu to řekni
Obecně vzato se lidi dělej na ty, co chtěj psa pro určitý výkonnostní projev, a pak na ty, co chtěj psa pro určitý vzhled nebo kouzlo osobnosti nebo kouzlo romantična bo tak,
a ti když si pak stěžujou, že jim něco hapruje, tak maj z naší skupiny naservírovaný takový to zamyšlení,
jako že mám ráda jednoduchý psy, co jsou prostě rádi z kontaktu s člověkem, co poslouchat chtěj, co rádi spolupracujou a nemusej se k tomu přemlouvat...
a vo tom to je, každýmu, co si zamane, ale pak se za nedomyšlený rozhodnutí fakt platí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:29
- Nahlásit
davidkova renata
šiš gdo udělal takový dobrý papůůůů
Aaaaale, to máme s Alenou jen takovou snídani ))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:30
- Nahlásit
PetraK
Myslím, že to je kvalitní jrt
Zuzi, mam steniatka JRT, v spickovej kvalite po krasnych rodicoch. Otec je dovezeny, s PP, mamca je po rodicoch s PP., bonitacku sme nerobili, je to nas milacik.Steniatka su ukazkove, standartne po nizkych hladkosrstych rodicoch. Tricolorky. Posielam Ti foto, ak by niekto mal zaujem...prikladam foto.
Moji staří známí zo Slovenska, co je od nich Drak.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:31
- Nahlásit
Chcete někdo JRT?
Mucholabka
to snad ani nenabízej....
ten můj Blb asi bé na diazepamu nebo ho zabiju.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:31
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
neni těch lidí, co maj problém s čv nějak moc
Hele, nevím. Já mám asi kliku, že znám i spoustu těch v pohodě.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:32
- Nahlásit
jbat
ten můj Blb asi bé na diazepamu nebo ho zabiju
Né, pořiď mu kámoše a doma udělej dostatečně velký betonový bunkřík. A uvidíš, jakej budeš mít vod nich klid.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:33
- Nahlásit
Dobrmánek byl předán spolupaničce, byly mu přepočteny šrámy (nejsou do krve, jen tam ta srst bude prostě muset znova narůst) a teď nezbývá než doufat, že se k němu panička bude chovat jak náleží .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:33
- Nahlásit
Sali
vo tom to je, každýmu, co si zamane
Jo samozřejmě, vůbec nic proti žádnýmu plemeni, to vůbec ne, to bych si netroufla, sama mám problém vychovat obyč vořecha, kterej je navíc eště velmi tvárnej a ochotnej. jen sem nevěděla a nevim, na co čsv je. Dá se s nim čuchat?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:35
- Nahlásit
Mucholabka
bonitacku sme nerobili, je to nas milacik to si podle mě trošku odporuje a plemeni tím moc neprospívaj.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:36
- Nahlásit
Hyena
ale joo to byl víceméně vtip
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:36
- Nahlásit
Hyena
ne, ho zabiju a bé klit.
traverzu, prosím!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:37
- Nahlásit
Kobřice neni taková zlá, dyť se ani s Mařenou na sebe nezlobily
Gerda
protože Mařena ví, s čím má tu čest, a dává chuděrka najevo, že na nic hodnotnýho Kobřici nešáhne...kdyby jí šáhla na ferdopsa, třeba jako úsměv a pusinka, vše by bylo hned jinak.
Kobřice není zlá, je jen rozmazlená a poseroutka k tomu.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:37
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
mamca je po rodicoch s PP., bonitacku sme nerobili,
No, já z toho vypochopila, že PP máma nemá, tak bonitačku asi ani dělat nemohli, ne?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:38
- Nahlásit
Gerda
a nevim, na co čsv je
No jednak pro radost, jako každej vořech a jednak jsou to čoklojc, co ti dají 100km na jeden zátah s minimem tréninku a po dojití se dají ještě nějaké ty psí hrátky v cíli
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:38 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Dines
Přesně tak no jo, chovatelka od Draka, co bysme mohli čekat.
Prý přišla za týpkem a ptala se ho, jestli jim na příští pití akci může dělat rozhodčí pro exteriér. Tak jsme tak seděli u čaje a hodinu jsme se smáli
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:39
- Nahlásit
Mucholabka
To je teoreticky jak ty SBT co teď řešim jen ty dávaj ve 6ti týdnech
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:39
- Nahlásit
jbat
ne, ho zabiju a bé klit.
traverzu, prosím!
Šetři, při jeho veliksoti nepotřebuješ traverzu. Stačí dupnout a votočit se na patě. Za ušetřené prachy pak pořiď štěně německýho ovčáka
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:40
- Nahlásit
Dines
Ahaaaaaaaaaa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:41
- Nahlásit
Hyena
jednak jsou to čoklojc, co ti dají 100km na jeden zátah s minimem tréninku a po dojití se dají ještě nějaké ty psí hrátky v cíli
To sem chtěla vědět! Díky pani. Takže kdybych si vybírala psa a padlo mi do oka čsv, můžu vědět, že s nim budu dělat vytrvalostní sporty a bude to OK i pro toho psa, jo? Jakoby najít něco, co pro psa bude to pravý vořechový a pak to s nim vykonávat. Já fakt jen nevěděla, co je pro čsv to pravý vořechový.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:42
- Nahlásit
Gerda
, to máme s Alenou jen takovou snídani
se posereš zase
jbat
ten můj Blb asi bé na diazepamu nebo ho zabiju
anebo si vem diják ty ,ale musíš hoooodně Víš přece o tý žencký jaxi spletla anikoncepci s antidepresííívem...měla 9 smradů,ale bylo jí to FUK
Gerda
jen sem nevěděla a nevim, na co čsv je.
tož myslim,že některý lidijové nemusej nutně mít psa na "něco",můžou ho mít jen tak .Nemyslim ted čsv ,ale obecně.Mě je třeba na nic jorkšír bo se s nim nedá íípit,ale někomu to vůbec nemusí vadit,jen ho má...jako kámoše prostě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:44
- Nahlásit
Mucholabka
Moji staří známí zo Slovenska, co je od nich Drak.
já moc nevím souvislosti, takže si tipnu, že jsou to šmejďoši? Předpokládám, že Draka jsi asi taky brala z nějaký podivný situace. Či odhaduju blbě?
kachna_
a teď nezbývá než doufat, že se k němu panička bude chovat jak náleží
můžem držet palce třea.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:46
- Nahlásit
janika
kerý to je plemeno???
No třebas dobrman
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:46
- Nahlásit
davidkova renata
jako kámoše prostě
a co z toho má ten pes? kdyby ty kámoše aspoň vychovávali... nebo se o to minimálně pokoušeli
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:49
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
co z toho má ten pes?
No třebas to, co elis a Sinydy u Března Krásnej a pohodovej život.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:50
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
a co z toho má ten pes
no budeš se divit,ale já si myslim,že zrovna z tohodle postoje má takovej pes docela hodně .Nebyla a není řeč o schopnostech či neschopnostech výchovy,to je úpa jiná kapitola.Mě jen jaxi úpa nesedí otázka" na co ten pes je" Možná byla jen nevhodně formulována,možná gerda myslela něco jako k jakému účelu byl původně vyšlechtěn a co je jeho "prací".Stejně si ale myslim,že je-li pes(jakejkoli) pořízen jako kámoš,nemůže na tom prodělat.
|