Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:30
- Nahlásit

PetraK
NEŘEŠIM!! zajímám se
hm,nevim,pani...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:32
- Nahlásit

kachna_
No spíš pro Haskynu, protože bude dost obtížný pouštět jí na volno
aha, ale tak co si pomoct píšťalkou?

davidkova renata
hm,nevim,pani...

ani mě to nepřekvapuje

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:43
- Nahlásit

PetraK
aha, ale tak co si pomoct píšťalkou?
jojo, už je zařazená v plánu investičních akcí na čestném místě ještě před hypotékou

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:43
- Nahlásit

Von asi bude problém taky v tom,že Kobra moc pádí ,takže je zřejmě občas mimo dohled Sali a pak to nelze s úspěchem aplikovat bo válcování už nastalo a čokl běží zpátky...to je pozdě,samosebou..
davidkova renata
bžuchachá, mimo dohled???? udělá to tři metry ode mne. z dohledu jí nepouštím, to s neboj, ale to ani není třeba....ona stačí páchat zločiny pár metrů ode mne.

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:49
- Nahlásit

davidkova renata
fakt, nemysli si, já jí nenechám odpádit, furt jí držím u sebe, a vše funguje, i cizí psi, lidi, dokud kolem nás někdo neudělá tu chybu, že zamává rukama nebo se začne dvořit ferdovi, nebo jí zkusí přechcat...nebo zkusí držkovat přes plot, to bylo dneska u tý nohy, tam jsem to stihla.

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:55
- Nahlásit

nic, vážení, to je na kapesní traversu model hbitá pazoura,
tady fakt musím zaseknout zločin v momentě, kdy se začíná rodit, nikoliv ex post, protože ex post to není dobrý pro postiženýho zločinem, to nejsou bezcenný veverušky, který by na to doplatily.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:03
- Nahlásit

Sali
fakt, nemysli si, já jí nenechám odpádit
jo,věřim,to byla jen úvaha...
to nejsou bezcenný veverušky
jak jako "bezcenný veverušky" ????sou živý a maj úpa stejnou cenu jako ten největší šampion Já v tom rozdíl nedělám!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:08
- Nahlásit

Sali
Tohle zkoušela zamlada Pumice. Dokonale se mi osvědčil následující postup. Došla jsem ke rvačce, hrábla dovnitř, vytáhla Pumu která čučela jak vyoraná myš, hodila jsem ji na záda, přidržela a majitele druhého psa požádala ať toho svého postaví Pumici na břicho. Stačilo párkrát a Pumičku to velice rychle přešlo, páč de facto pokaždé prohrála. Dneska to používám když si nějaký reparátor začne budovat pozici ve smečce. Je fakt, že na dobrouše budeš potřebovat krapet větší sílu než na desetikilovou Belinu. Ale upřímně řečeno, já jsem v tu chvíli vždycky tak nasraná, že na záda hodím klidně i dogu

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:19 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Biluška
Dokonale se mi osvědčil následující postup.
Jů, to se mi fakt líbí. Májátku by to jenom prospělo, aby si nehonila ego na psech, co "jí lezou do baráku".
Jak to děláš, aby ti po průchodu reparátora barákem nezvlčel zbytek smečky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:26
- Nahlásit

kachna_
Zbytek nemá nějakou tendenci vlčet.Když jo tak je osolím, aby je ty kraviny přešly Většinou použiju traverzu model everybody .
Zrovna před chvilinkou byla na zádech Orobulka, frkala si na Pumu a na Enju
Velkou roli tam hraje ten moment překvapení. Nevolám toho psa, nesnažím se je z té rvačky "uřvat". Nechám je ať se klidně rvou, prostě tam dojdu a v příhodný okamžik hrábnu tak, abych chytla Pumu za kůži na krku (nebývá to problém, páč je většinou nahoře a mydlí toho chudáka, na kterém si hodlá zvyšovat ego) a ve vteřině ji mám na zádech. Zírá jak puk, páč jednu chvíli krásně mlátí nějakého chudáka a druhou vteřinu je na zádech

argosek
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:33
- Nahlásit

Biluška

Tohle zkoušela zamlada Pumice. Dokonale se mi osvědčil následující postup. Došla jsem ke rvačce, hrábla dovnitř, vytáhla Pumu která čučela jak vyoraná myš, hodila jsem ji na záda, přidržela a majitele druhého psa požádala ať toho svého postaví Pumici na břicho. Stačilo párkrát a Pumičku to velice rychle přešlo, páč de facto pokaždé prohrála. Dneska to používám když si nějaký reparátor začne budovat pozici ve smečce. Je fakt, že na dobrouše budeš potřebovat krapet větší sílu než na desetikilovou Belinu. Ale upřímně řečeno, já jsem v tu chvíli vždycky tak nasraná, že na záda hodím klidně i dogu

prijdete mi to prevest, slecno bilusko?

argosek
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:37
- Nahlásit

Biluška

co by tomu rekl pan chvd, takhle propagovat alfarolling..kam ten svet speje - jste si vedoma toho, ze to tu mohou cist i deti, pripadne jini lide, kteri to pak budou zkouset? a jste si vedoma, ze temito zasahy pravdepodobne napachate vice skody nez uzitku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:43
- Nahlásit

kachna_
jojo, už je zařazená v plánu investičních akcí na čestném místě ještě před hypotékou

stačí koupit takovou tu obyč, ale hlavně si ji pak nezapomeň utáhnout kleštěma, aby se Ti nerozšroubovala. Já takhle přišla o dvě, páč jsem blbá, žeáno

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:45
- Nahlásit

argosek
prijdete mi to prevest, slecno bilusko?
Jistě pane argosku, hned jak se přestěhujete k nám do sousedství

co by tomu rekl pan chvd
to nevím

akhle propagovat alfarolling
ale to vůbec není alfarolling. Toho psa nesroluje žádná alfa, toho rvacího psa sroluje ten rvaný pes, ten co byl do té chvíle poslední, čili je to omegarolling

jste si vedoma toho, ze to tu mohou cist i deti, pripadne jini lide, kteri to pak budou zkouset?
No jo, to je riziko intronétu, holt to může zkoušet každý. Myslíte, že bych si to měla nechat patentovat? Proč bych měla přicházet o prachy, že jo? Dám si to patentovat jako duševní vlastnictví a každej kdo udělá omegarolling mi bude muset zacvakat tantijémy

a jste si vedoma, ze temito zasahy pravdepodobne napachate vice skody nez uzitku?
Máte pravdu, onehda se mi porvala setřice s labradorem v jahodách a ten záhonek byl úplně na odpis

argosek
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:55
- Nahlásit

Biluška

neprestehuji, slecno bilusko, dom je sice krasny, velky, pozemek take, ale to blizke okoli stoji za hvn. kdyz uz koupit dum, tak at to stoji za to - jiz zadne kompromisy.

ale to vůbec není alfarolling. Toho psa nesroluje žádná alfa, toho rvacího psa sroluje ten rvaný pes, ten co byl do té chvíle poslední, čili je to omegarolling

kozi kozi kozi

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 21:01
- Nahlásit

argosek
dom je sice krasny, velky, pozemek take, ale to blizke okoli stoji za hvn. kdyz uz koupit dum, tak at to stoji za to - jiz zadne kompromisy.
Tak to je na nic . Nechtěl byste k nám na Osoblažsko? Tady se prodává spousta domů a okolí stojí za to . A hlavně tu nejsou silnice, vlak jezdí krokem a s myslivcema je podepsaný pakt o neútočení

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 21:02
- Nahlásit

argosek
kozi kozi kozi
máte farmu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 21:05
- Nahlásit

Biluška
Nechtěl byste k nám na Osoblažsko? Tady se prodává spousta domů a okolí stojí za to

Takhle nějak to tam vypadá?

Za devatero horami
Za devatero řekami
Za devatero kopci
Za devatero lesy
Za devatero údolími
Byla jedna krásná malá chaloupka a v ní žila stařenka.
Ráno vyšla na zápraží a povídá :
"Do prdele, proč zrovna já musím bydlet tak daleko!?!?!"

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 21:07
- Nahlásit

argosek
Líbil by se vám třebas tenhle? http://www.sreality.cz/domy-a-vily-prodej-mesto-al brechtice-piskorov-1976533049 . V Piskořově to znám, trvale tam bydlí asi tak tři rodiny, zbytek jsou chataři. Je to ta nejprdelovatější prdel světa jakou si lze představit

PetraK
Proč se tam té stařence nelíbilo?

argosek
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 21:10
- Nahlásit

Biluška

http://www.youtube.com/watch?v=IALJXP8LaS4

provedla byste tady omegarol?

PetraK

mam kolchoz

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 21:10
- Nahlásit

argosek
Nebo třebas tenhle - http://www.sreality.cz/domy-a-vily-prodej-bohusov- 1976532974 . Ale bacha, Bohušov má nejmíň 500 obyvatel, čili je zde považován za město, nebo nejméně za vesničku střediskovou

argosek
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 21:12
- Nahlásit

Biluška

rad bych k vam, ale dum ktery shanim tezko je sehnat..

http://www.sreality.cz/domy-a-vily-prodej-mesto-al brechtice-piskorov-1976533049

tento dum je
a) moc drahy
b) vypaa moc luxusne (ja bych nejradsi neco stareho, kde bych z celeho domu moh udelat jednu velkou mistnost)
c) pozemek je asi tak 30-100x mensi nez bych si predstavoval

argosek
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 21:14
- Nahlásit

Biluška

Nebo třebas tenhle - http://www.sreality.cz/domy-a-vily-prodej-bohusov- 1976532974 . Ale bacha, Bohušov má nejmíň 500 obyvatel, čili je zde považován za město, nebo nejméně za vesničku střediskovou

to uz vypada lip ...ale stene to neni opnoo..mam zatim v zaleze jeden domecek na slovensku - nevypada to ze by ho v doholedne dobe prodali - ten ma nejake mouchy (v te vesnici zije jedna rodina, coz je cca. o 1 vic, nez bych si predtavoval, maji tam nekteri chalupy na leto, co z je jeste horsi a je to trochu moc do kopce na me, ale jinak je to moc fajn), ale porad hledam neco co me oslovi, doufam, ze neco takoveho v pristich mesicich prijde - zastim pracuju, abych byl pripraven financne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 21:16
- Nahlásit

argosek
Neprovedla pane, nebyl tam pro něj žádný důvod. Ale kdybych byla tím tygřetem tak na tu záškvaráckou opici bych určitě použila traverzu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 21:17
- Nahlásit

Na týpkovi s rukama v kapsách je vyloženě vidět, co si myslí o týpkovi, kterému na rukávu visí můj pes

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 21:23
- Nahlásit

argosek
Je libo roubenku? http://www.sreality.cz/chaty-a-rekreacni-objekty-p rodej-krasov-1976481842

K tomu prvnímu domku - pokud chcete provést jeho destrukturalizaci není to problém. Půjčím na pár týdnů psy a děti a máte z toho tak krásnou ruinu, že se nebudete stačit divit

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 21:27
- Nahlásit

http://www.sreality.cz/chaty-a-rekreacni-objekty-p rodej-bohusov-1976474697

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 21:29
- Nahlásit

argosek
Tohle by se vám mohlo líbit . Ale v létě se tam dost courají turisti. http://www.sreality.cz/chaty-a-rekreacni-objekty-p rodej-ruda-1976466571

argosek
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 22:16
- Nahlásit

Biluška

rozena realini maklerka

Tohle by se vám mohlo líbit . Ale v létě se tam dost courají turisti. http://www.sreality.cz/chaty-a-rekreacni-objekty-p rodej-ruda-1976466571

ten dum vypada hezkyu..

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 22:23 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Závody v mělníce, prohlíželi jsme si fotky a tahle nás dostala

<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání