Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 21:36
- Nahlásit

Biluška

Pumice postoupila do dalšího stádia úmrtí mozkové buňky . Kousla Mášenka

http://psycholog-psu.com/poradna

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 22:08
- Nahlásit

argosek
provokatére

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 22:12
- Nahlásit

Neessi
čůs pani v bílém plášti. Užíváte si samotičky?? To je lábuš co?? Já si takhle užívala v pátek. jsem částečně v podstatě vlk samotář a občas potřebuju být sama, což se mi poslední dobou nedaří a tak V PÁÁTEK BYL ABSOLUTNÍ SVÁÁÁTEK. Tak vím,jak si teď lábušíte.

argosek
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 02:40
- Nahlásit

Neessi

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 07:35
- Nahlásit

PetraK
Tak vím,jak si teď lábušíte.

jj - paráda Včera večer něco úúúúúúúúúžasnýho: v krbovkách plápolal oheň, všude svíčky,sklenka červeného na stole,ticho,knížka ,čubinky v klídku na sedačkách ( jen ty mrchy chtěly čumět na televizi a já ne),venku chumelenice -to fakt nemělo chybu.Škoda,že to dneska skončí

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 07:40
- Nahlásit

Bodré ráno fšemv noci pěkně nachumelilo ,takže musím jít zase uklízet sníh

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 08:17
- Nahlásit

dobré ráno
Neessi
tady padalo něco večer,ale ráno ani památka po sněhu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 08:18
- Nahlásit

Dobré ráno všem. Včera jsem byla se svojima pitama někde uprostřed Tatier mezi cizíma pitama. Bylo to super, sežrala jsem asi kýbel halušek a vůbec jsem nerozuměla, co mi ti týpci říkají a musela jsem se furt ptát páč nemluvili slovensky, ale polskoukrajinsky nebo co Říkali, že Ferdík je rozumný pejsek, a on byl a choval se v rámci možností vzorně, ani nikoho nekous, akorát mě si jeden pit spletl s pešečkem a kousl mě do boty a držel,bylo to vtipné, majitel si ani nevšiml, že mu páčím psa a musela jsem mu to až ukázat na videu.

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 08:53
- Nahlásit

Mucholabka
no, může to být osvěžující, dostat se zas mimo střední proud, co?
škoda, že v dobrmanech nějak takovýhle správný pošáhla nenajdeš, tam jsou samí konformní a bu´d vystavujou, nebo k tomu ííípěj only...ten kýbl halušiek by bodnul.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 08:57
- Nahlásit

Sali
co jsi dělala včera? a cobudeš dělat dnes?

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 08:58
- Nahlásit

Neessi
naprosto Ti rozumím, a takovej veget je fantasie,
vždy jsem po něm toužila,
až ti někak úposledno dobou, jak toho Gothica ovládá chlap a jáí u toho vařím a kibicuju, tak ho potřebuju k dokobnalý pohodě, bez něj to není vončo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 08:59
- Nahlásit

Sali
Bylo to úžasné, ti lidi žijou jenom pro svoje pity-ono se na tom východě ani nedá dělat nic jiného, a každý má aspoň 4 nebýt to tak daleko, tak tam jezdím každý víkend týpek říkal, že mají halušky každou sobotu, akorát mění způsob, ale nejčastěji s bryndzou. Bryndziari

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 09:26
- Nahlásit

brezen2008
od minulýho víkendu až do včera byla péče o naše maminky, a dneska kronkáme na rýmičku.

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 09:28
- Nahlásit

Mucholabka
jo, tak to bych snad i ty dobrmany vydávala za variantu pita, kvůli těm haluškám

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 09:32
- Nahlásit

Sali
prosím zeptej se maminky tchoře,zdali by mi neudělalato samé co má Kobra na Dastyho?
jako má voblek,jenže to mu nezakrývá celé ty nohy,jako na klouby,zaplatím
děkuji
rozměry dodám

BinLadin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 09:43
- Nahlásit

Sali
No nahodou mama slibeny halusky od Sasky na dalsim setkani,uz se tesim....
Posledni dobe zjistuji ze ani na cvicaku nemam si skym co moc ric...debaty otom proc jeste nepouzivam na Jurasovy ostnac nemusim...

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 09:43
- Nahlásit

brezen2008
dneska večer za ní jedu, tak jí to řeknu, dasty je skorem to samý, co Ferdopes, ne? že uděla 2x na velikost Ferdopes, a jeden by byl pro tebe.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 09:48
- Nahlásit

Sali
jdu ho změřit
děkuji

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 09:51
- Nahlásit

BinLadin
jestli dáš na Juráše ostnáč, celý to zabiješ, protože to bys musel mít nejdřív jinou pohybovou mechaniku, než máš, a musel by tě to někdo naučit, kdy a jak to používat, a autoritu to nenahradí.
Ostnáč je dobrej k doladění něčeho, kde všechno máš, ale jen jediný, co ti chybí, je síla na dost rychlou a jasnou korekci, třeba u Bobule pouštění slíknutý kořisti poté, co si jí dlouze ponosí a užije si jí, lehne a nechce jí položit, tak než se s ní dohadovat, řeknu DEJ a udělám CUK, a ona pustí a odcouvne o kousek, aby dala najevo, že už bude hodná, a zas už pak dostává jen samý pochvaly a pěkný věci...

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 09:51
- Nahlásit

Sali

naprosto Ti rozumím, a takovej veget je fantasie,
vždy jsem po něm toužila,

všechno má svůj čas,taky jsem dřív toužila,dnes se občas i zadaří
tak ho potřebuju k dokobnalý pohodě, bez něj to není vončo
počkej si těch 15 let,až ti bude to,co mně a změníš názor,uvidíš

BinLadin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 09:58
- Nahlásit

Sali
Sali asi tak mne zacalo fungovat to co jste mne ucily,plus neco ztoho Valmezu.A stale si myslim ze to jde jinak.Posledni dobou mne Juras bere jinak a hodne i rozlisuje v intonaci a zpusobi jak dostava veci odemne...
S otnacem neumim to mas pravdu,i toje dalsi duvod proc nechci.
Co se tyka problemu se psy i tohle resim jinak a fungujekdy vi ze ted nesmi a ma fungovat...
Staci motivovat a natahnout na sebe a jde...

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 10:02
- Nahlásit

Jsme měli včera podobnou příhodu jako Neesi- potkali jsme v lese myslivce, naše čuby perfektní přivolání, jejich zoufalá ignorace páníčků, včetně rychlého zdvihání jezevčíků, aby jim náhodou ty naše čuby u nohy neublížily Fakt je, že nám na čuby na volno neřekli ani popel.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 10:03
- Nahlásit

argosek
Jste moc hodný pane, že se nám snažíte pomoc, ale já mám u Okrasného Keře bloknutou ipinu Vůbec se tam nedostanu, leda bysem zapla druhý počítač a to se mi kvůli těm slepičím radám teda nechce. Je tam něco natolik zajímavého, aby mi za to stálo jít do druhého pokoje kde se netopí?

Jinak dobré ráno fšem, tady je obleva, čananě sluní svítíčko, ze střechy padají laviny a z Armánka se díky tomu stal lavinový foxteriér . Musel zachránit sám sebe a vyhrabat se ven

BinLadin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 10:05
- Nahlásit

Biluška
Co je prosim Okrasny ker?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 10:08
- Nahlásit

BinLadin
Okrasný keř je prosím Rudík Desenský. Už nevím proč, vzniklo to nějak přes Rododendron v rámci žumpaření asi půl roku zpátky.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 10:13
- Nahlásit

Biluška
BinLadin
Okrasný keř je prosím Rudík Desenský. Už nevím proč, vzniklo to nějak přes Rododendron v rámci žumpaření asi půl roku zpátky.

Aha.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 10:18
- Nahlásit

Napadá někoho jak zlepšit u Máji přivolání v lese a na poli? Zatím to řeším tak, že prostě průběžně část cesty jde na vodítku, část na volno, jakmile má tendence se vzdalovat a zpožďovat při přivolání, přivolám, odměnim, připnu, chodí ochotně, neřekla bych, že má šanci si to spojit (to se osvědčuje tak nejlépe, ale nic to neřeší to problém).
Stopka je problém - ne kvůli mé lenosti nebo odmítání stopky z mé strany, ale mája se pohybuje v křovích při cestě, takže věčně vymotávám.
Kvalita pamlsků nemá valný efekt (není rozdíl mezi slaninou a granulí), když se zapomene, prostě občas nepovažuje za nutné přijít. Míček není motivace, stopa v lese je prostě lepší.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 10:32
- Nahlásit

Mozna bych udelal ze bich maju privolal pochvalil a dal volno-tak aby nevedela kdy bude pripnuta.Proste aby ji to bavilo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 10:41
- Nahlásit

BinLadin
Mozna bych udelal ze bich maju privolal pochvalil a dal volno-tak aby nevedela kdy bude pripnuta.
Tam chyba není, přivolávám průběžně s odměnama, ty měnim, bohužel dost často protože by jinak zmihla pryč (vyzkoušeno), není to automaticky, že jakmile přijde, je připnutá, je to až když začne přivolání lajdat, nebo když jde někdo kolem, jdeme kolem nebezpečnejch úseků (mladé stromky v lese, pole), vysledovat v tom princip není myslím v silách psa

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 10:45
- Nahlásit

kachna_
kontrast, nejen to pěkný při přivolání, ale i korekce za liknavost nebo dělení pozprnosti, jednou přopstě přijde ta fáze, kdy pes musí mít i strach se na tě vysrat.

<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání