Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:05
- Nahlásit

Mucholabkano hajan by se s babou vubec necrcal!to je problem,kdyby ta svine,na e zacala natahovat paraty a dychat mi poopicni vypary do obliceje,bych ji asi majzla,rekla jsi ji to fakt dobre a mas u me uznani,ze se dobre ovladas,ja uz po tom incidentu ne,asi budu muset absolvovat nejakej kurz asertivity,nebo co!
PetraKdobry den pani!ja zeru vsecko,co beha lita,popr.skace,jsem masozrout a klido se bez muceni priznam!ALE,pisu ale,zvirata musi byt vynikajici podminky a mit se velice dobre,u nas takova chovka kravicek je,maji masaz,i solarko a doji daleko vetsi mnozstvi,ja tvrdim furt,ze stresovany maso je humus,jo slepicky jsou tam na zelenym,pokud nejni zrovna snih a kosa

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:14
- Nahlásit

nemethova5
Moji psi by se taky necrcali, kdyby nebyli na zahradě za plotem však tam taky skákali jak pajtaši. A kdybych se neovládla, kdo by čokly živil a šatil?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:18
- Nahlásit

Mucholabkavsak,jo,ale dobre,ze jsi se ovladla,ja nesnasim takovy mrd.y,lidi,co mysli jen na sebe,je to hnus,chudak pes

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:18
- Nahlásit

Mucholabka
Hele ta malá ti už děsně vyrostla! Už je to vopravdickej picbum velkej!

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:20
- Nahlásit

Gerda
tak si řeknem Hyjeně, ať nás sveze na ňáký hajtře na vodítku, když zaručí, že s náma nebude koník utikat,
Dyž já mám voba běhací

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:21
- Nahlásit

Gerda
U můdr sem se koukala na koňáčky jen přes plot a dyš sme byly v ohradě, tak sem stála schválně co nejblíž u můdr bo ta se nebojí

já se jich nebojím - teda pokud je koník normální, páč nejsem zas tak zkušená a zručná, že bych si poradila s koníkem v problémech. Nechám je se se mnou poseznámit. Brtnik se kdysi divil, když jsme přijeli na Xaverov, kam jsem odmala chodívala, že když jsem po 100 letech přišla k ohradě, že jsem ke koním přistupovala-z jeho pohledu obezřetně - nějak mu nedocházelo, že kůń je někdy plašan a když ho člověk nezná, měl by k němu přistupovat tak, aby ten kůň měl možnost se s ním obeznámit. Jako dítě jsem ovšem takovýhle věci vůbec neřešila - a je to zas na jednu stranu i dobře -a koním probíhala téměř pod břichem (to mi byly asi 4 roky a mámě jsem utekla). Ale na ten hřbet se už bojím a sarka, sakra mě to štve.

nemethova5
ja tvrdim furt,ze stresovany maso je humus

tohle mi fakt na celým tom procesu vadí úplně nejvíc. Kdybych mohla udělat zaklínadlo čárymáryruchadlo ať je ze mě vegetarián, budu spokojená ¨

kurz asertivity,
v dnešní době spíš nasertivity

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
Už je to vopravdickej picbum velkej!
neni! psala Biluše že nemá fchovaný vlohy pro řetěz, tak prej že to nejni žádnej picbům. No.

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:23
- Nahlásit

nemethova5
ja nesnasim takovy mrd.y
taky mám tendenci naskakovat, ale když se člověk ovládne a je k nim ledově slušný, tak je to nas...ještě víc

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:28
- Nahlásit

PetraKno,jo no,kazdej jsme jinej,ja to chapu,nahodou,mala je uplne super,akurat me chtela bucka nakryt,jak me videla jakou mela radost!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:30
- Nahlásit

PetraK
To já zas koní nebojím, ale naši mi nikdy nedovolili chodit ke koním, když jsem byla malá, a čas se trávil stavbou baráku, sekáním trávy, umýváním nádobí nebo stříháním psů, a je mi to strašně líto, teď zas nemám čas ke koním chodit a nemůžu si ani pořídit svojeho, páč nevím, jak se o takového koně člověk musí starat, a v na to aby mě to někdo naučil jsem moc stará ale až si jednoho dne zařídím věci tak, že budu mít hodně času, tak budu chodit někam na koníčky, budu jim kydat hnůj a bude mě to strašně moc bavit a těším se na to já bych chodila i ke kravám, kdyby na to přišlo

Gerda
Člen
- Nahlásit

tak děcka, letim z práce, už mě to tu neba, bestak sem tu zase sama. Mějte pjeknej víkent a nemyslete si! Velký bratr vás pořád sleduje, zákon karmy si vás dycky najde! Takže tu nedělejte žádný zvěrstva a vyvětrejte si! A ponožky všichni na mrás, to se nedá vydržet!

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Hyenaja,vim,ja vim,se mi ale otvira kudla v kapse,jeste,ze nemam zbrojak,to by v urcitych pripadech spatne dopadlo,nektery ty lidi bych tak tyrala,az by z toho zhebly,to by se mi libilo,fakt
PetraKa myslite,ze by mi to nasertivity pomohlo?nesmim se rozcilovat,bo mi prdne cevka a budu tahat nohu za sebou,ted si to nemuzu dovolit,kdyz pujdu se zubama pod narkozu,vlastne hnatu uz taham,porouchany koleno

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:31
- Nahlásit

Gerda

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:32
- Nahlásit

nemethova5
A taky ti chtěla ojet bundu zubama
A Ferdík mě sere, páč dycky když cu někomu ukázat jaký je to magor, tak se to pako začne chovat slušně, aby se neřeklo.

Gerda
Kuju je to sfině malá, pořád kouše do dospělých psů. Zabiják Ferdík je k ní mateřštější než vlastní matka dneska si dávali regulérní francouzáky jazyk na jazyk

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:44
- Nahlásit

Mucholabkajj,zapomnela jsem napsat,ze jsem ji jako asi cela chutnala,takze v utery by jste pani mohla prijit?pro tu malou mam taky obojecek,ta je fajnova,fakt moc.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:45
- Nahlásit

PetraK

neni! psala Biluše že nemá fchovaný vlohy pro řetěz, tak prej že to nejni žádnej picbům. No

Ale její tatík vlohy pro řetěz má, to nepopře nikdo!!!!
Však počkej, až poroste, uděláme zkoušku vloh, už bude mít veliké nohy a na řetěz si šlapat nebude

Mi neříkej, že se tyhle vlohy nedědí, všichni psi z Brna je mají.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:48
- Nahlásit

nemethova5
Jé, fakt oboječek? Já jí ten její miminkovský povolila na maximum tak se bude hodit. Ale krk jim všem roste tak nějak pomalu.
Už to má 7,5 kila

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:55
- Nahlásit

Mucholabkajj,obojecek!bude mit,pokud prindes

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 20:00
- Nahlásit

nemethova5
Tak to my asi přindem, ať pak jde na očkování s novým obojkem od tebe, a budeme si ho cenit poctivá ruční práce, vždycky jsem na ni byla zaměřená, žádný čínský šunt!

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 20:01
- Nahlásit

Nire
a kterápak ty sééééééééš ?

ta co tušíš,že to je

Tak to už mi fakt štve- když to Nire otočím ,tak to je Erin,akorám mi to hlava nebere,proč by to Erin dělala?Leda že by zapomněla heslo na Erin a založila novej nick na Nire

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 20:05
- Nahlásit

Mucholabkatak to me tesi,aspon nekdo to oceni

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 20:27
- Nahlásit

nemethova5
..ja obcas rikam neserte mne nebo mi selze karabina...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 20:29
- Nahlásit

Mucholabka
Toje foceny v Brne kde? Neni to nahodou Jundrov?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 20:35 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

BinLadin
To je za Brnem, Ostopovice. Co je v Jundrově?

Teda aspoň si mylsím, že Ostopovice, podle té druhé fotky jsem se do psa zamilovala. Zmetek na první pohled hodiny jsem seděla a měla tu fotku mezi ostatními okny a přemýšlela, jak ho získat a kdy mám cestu do Brna posléze zklámání, když se nepodařilo domluvit s majitelkou a v den předání jsem jela do Brna naprázdno, a pak obavy, že to nepřežije, a nakonec je můj

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 20:39
- Nahlásit

Tam byvl kdysi taky podobny "chovů" pitu,ale ted se tam uz nevyskytuji tak nevim...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 20:40
- Nahlásit

Mucholabka
Jo jo ,sverazna komunita okolo pitu...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 20:48
- Nahlásit

BinLadin
Ještě jsem byla u další nějaké zahrady, je to v Brně celkem daleko od centra, jeli jsme tam asi hodinu mhdečkem z centra od nádru, a bylo to poblíž snad nějakého výzkumného střediska? nebo co to bylo, šlo se hodně do kopce, kolem vodárny snad? Byla tam takový škaredý les, potom přes louku-pole? Bylo hrozně horko, a nějaká zahrádkářská kolonie se zanedbanou předzahradou, v zahradě stromy a psi.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 20:50
- Nahlásit

BinLadin
Jo a tím MhDečkem jsme projížděli kolem ulice J. Babáka a koupaliště.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 20:52
- Nahlásit

BinLadin
A jestli poznáš zastávku, tak tam jsme vystupovali

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 20:53
- Nahlásit

Mucholabka
BinLadin
Jo a tím MhDečkem jsme projížděli kolem ulice J. Babáka a koupaliště.

Toje oblast Kralova pole,Medlanky a nad Bystrcem a Kominem...ale bez blizsiho popisu nenjsem schopen urcit blizsi lokalitu jen takhle nahrubo....

<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání