Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 20:55
- Nahlásit

Mucholabka
To vypada na Komin nebo Bystrc,ta budova vpozadi mi dost pripomina nakupni stredisko v Bystrci....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:01
- Nahlásit

BinLadin
A jak by se ta zastávka měla jmenovat? U toho nákup. střediska?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:03
- Nahlásit

nemethova5

vlastne hnatu uz taham,porouchany koleno

no takže začátek už máte za sebou, tak se není čeho bát . Já nevím, jestli je dneska co platná asertivita.Bohužel mám dojem, že bude spíš platit heslo: Kdo se na*ere, vyhraje.

Hyena
ale když se člověk ovládne a je k nim ledově slušný, tak je to nas...ještě víc
ale je to hroznej špon na nervy. Já tohle neumím

Mucholabka
To já zas koní nebojím

a to já se taky nebojím- když opominu to, že bych i díky tomu, že jsem z toho nechutně kdysi dávno vypadla a tím pádem bych si neuměla poradit s koňským potížistou. A že mezi nimi- díky lidem - taky jsou. Pamatuju si na Xaverově na domršenýho bělouše, hodně se ho tam tehdy báli. Já jsem byla dítě, takže mi to nespínalo, chodila jsem ho potajmu krmit.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:04 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

BinLadin
Myslím, že je to někde v téhle oblasti
http://www.mapy.cz/#x=138054656@y=132916352@z=14@m m=FP@sa=s@st=s@ssq=brno,%20bab%C3%A1ka%C2%A8@sss=1 @ssp=138082176_132837056_138165888_132908032

Šli jsme po mostě, který popsali promovaní inženýři.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:07
- Nahlásit

Mucholabka
Teoreticky nam.28 Rijna nebo Vondrakova
http://www.mapy.cz/#x=137958272@y=132909248@z=15@m m=ZP@sa=s@st=s@ssq=brno%20bystrc@sss=1@ssp=1249002 61_126748545_146199461_145639297

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:08
- Nahlásit

Mucholabka
Však počkej, až poroste, uděláme zkoušku vloh, už bude mít veliké nohy a na řetěz si šlapat nebude

, počkej ta ti ukáže, že se nepostačíš divit

Mi neříkej, že se tyhle vlohy nedědí, všichni psi z Brna je mají.

sem se zas nasertivitovala

Ale krk jim všem roste tak nějak pomalu.

ešusovi se nasvalil, když zcela nezodpovědně začal oblibovat jako hračku pjoumatiku našlou na poli, dement jeden. A tahal jí tam smraďoch mrňatej, jak jen mohl Byl fakt malej, měla jsem strach a von byl vyřechtanej, hajzlík zrzavohubej. bych mu dala na prdel ještě teď dodatečně, páč byl fakt malej. Ale v tý době měl úchylku na matraci u nás pod barákem - po každý procházce jsme na ní museli jít skákat a na tu pjoumatiku, kterou vždycky někde na tý louce našel a potahal bez mýho svolení.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:12
- Nahlásit

Toje Kr. Pole areal koleji a objektu Vut,byvale strelnice,Technickeho muzeal-ano pres kopec jde se dostat prave do Komina,pres kopec je plachtarske letiste Medlanky kdy se tudy da dojit i do Bystrce a utulku Mp Brno.Dale v oblasti je cvicak K-9 Tomas Kira ktery uz mnel nejake problemy okolo psu...ale tohle nebudu resit verjne...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:13
- Nahlásit

PetraK
....pes kulturista ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:19
- Nahlásit

BinLadin
....pes kulturista ne?

ne pes magor. Jako ostatně každej maďar . Tohle bylo fakt příšerný, měla jsem strach, že si strhne jánevímco, byl hrozně malej, na tu pjoumatiku měl nějakej úchylnej návyk. naštěstí to netrvalo dlouho. Ta matrace ho držela dýl. Ta mu vydržela od zimy přes celý jaro. A to jsem ještě musela - aby to bylo to "vono" chodit na tu matraci skákat s ním , pak to prej bylo dokonalý . No sousedi v tu dobu, kdy vyrůstal měli o zábavu vystaráno.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:19
- Nahlásit

Du přerazit psy. Ta mrňavá strakatá věc se rozhodla, že je silnější než dobrman, vyřvává na něj, zneužívá Besinejch pasících fíglů a zahání ho do rohů a kecá jim s Cirem do hraní.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:22
- Nahlásit

kachna_
..pes kamikadze...

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:23
- Nahlásit

kachna_
Du přerazit psy

jak přerazit? Snat ztraverzovat,ne?Trochen odborných termitů z Davídkojc fora by neuškodilo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:24
- Nahlásit

BinLadin
Kdyby mě na té zastávce někdo vysadil, tak tu zahradu najdu, ale na co...žijou tam i psi z chovu toho týpka co vyhořel a ten je taky Komín. A ten týpek co vyhořel má děcko s týposkou, u které vyrostl Ferda (ale ona jej neodchovala, přestože je její jméno v papírech jako chovatelka, Ferda se narodil u Břeclavi). No, a to děcko se ten týpek co vyhořel snaží vnutit týposce, co má kolem 23 let, protože nechce aby žila se svojí feťáckou matkou, ale sám dceru taky nemůže mít, protože do vyhořelé chaty mu ji sociálka nedá. A dobře ví kam míří, protože útočí na city a týposka je citlivá a fetovala, ale už nefetuje a má jen jendoho pita, a je to kamarádka od té, co má právě tu zahradu co jsme teď řešili. Kura, v Brně jsem byla párkrát, ale pomalu tam znám víc lidí než v Ově i se všemi fstahy co mají

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:26
- Nahlásit

PetraK
Feru se taky nasvalil na pnojmatice. Ta teď visí ze stromu-teda chabé zbytky, na které už nemá zuby, páč dráty nežere, on jen gumu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:27
- Nahlásit

kachna_
Du přerazit psy. Ta mrňavá strakatá věc se rozhodla, že je silnější než dobrman, vyřvává na něj, zneužívá Besinejch pasících fíglů a zahání ho do rohů a kecá jim s Cirem do hraní.

Traverzůůů, nezapomeň traverzu typ smečka (Smečka promine )

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:30
- Nahlásit

Mucholabka
Takova mala vesnice ne? Ostavu neprejdes pesky,Brno ano...
Jo tak to jsem tipoval dobre stim pozarem ze to bylo s pity...
ale zase takove info nemam,uz se v tehle komunite nepohybuji ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:30
- Nahlásit

Mucholabka
Feru se taky nasvalil na pnojmatice. Ta teď visí ze stromu-teda chabé zbytky, na které už nemá zuby, páč dráty nežere, on jen gumu

No jo, kdyby na ní visel, to by snad šlo, ale on jí dement nosil. Nechápu vůbec jak jí mohl v tý kušně vůbec udržet, natož jí poponášet byl fakt malej smrádek. ale sfinsky rychlej. To mu zůstalo

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:31
- Nahlásit

PetraK
No jo, kdyby na ní visel, to by snad šlo, ale on jí dement nosil. Nechápu vůbec jak jí mohl v tý kušně vůbec udržet, natož jí poponášet byl fakt malej smrádek. ale sfinsky rychlej. To mu zůstalo
Co se v mladi naucis.....

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:35
- Nahlásit

Neessi
PetraK
dobrá, tak ztraverzovat. Kdybych je přerazila, měla bych jich víc.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:36
- Nahlásit

ale zase takove info nemam,uz se v tehle komunite nepohybuji ...
BinLadin
Ona je to spíš taková pseudokomunita, praví chovatelé v Brně nejsou. Ale rádi si na ně hrají a šíří moudra na veřejnost. Polomoudra.
Zítra jedeme 400 km za pravým chovatelem, přijdu domů po půlnoci a v šest vyjíždíme, berem všechny psy a šíleně se těším

BinLadin
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:44
- Nahlásit

Mucholabka
Oasi ano,s lidmi okolo pitu se uz nestykam asi sest let,ale asi jsem onic neprisel...
Toje dobre..

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:49
- Nahlásit

kachna_
měla bych jich víc.

to ale nevim, esli je zrovinka optimální řešení???

BinLadin
Co se v mladi naucis.....

s tím pak budeš nasírati paničku po celej život

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 22:09
- Nahlásit

davidkova renata
proč bych měla mít samečka
protože to tu furt vykřikujete

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 22:10
- Nahlásit

Včera v noci jsem jela tramvají domů kolem jedenácté. Nastoupila jsem a byli tam měšťáci, což je zcela jasná známka noční přepravní kontroly, tak jsem cvakla jízdenku. Přistoupil ukrajinec, necvakl a už po něm šli. Opsali si jeho údaje z pasu a on odmítl jim to podepsat. A nadával, že ho mají nechat vystoupit apod. Když ho vystoupit nenechali, tak na ty měšťáky zavolal policajty. Na hlnádu na ně cajti čekali, a ukáčko samosebou setřeli, co jako chce, ať zaplatí a neremcá. Nakonec se hádali docwla hlasitě, až uk asi pochopil. Pak šel UK n zastávku, na kterou se mezitím přemístili revizoři s úměšťákama, a zapálil si tam, a dostal další pokutu, tentokrát od strážníků. Někteří lidi jsou fakt nepoučitelní idioti.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 22:13
- Nahlásit

Mucholabkatak ty jedes na vylet jo?ja taky,na kremacku zitra,at vim,do ceho jdu a nezapomenu na to,tak prijemnou cestu

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 22:31
- Nahlásit

PetraK
davidkova renata
já taky nejim koníícíí,králícííí,telátka,zajícííí,srnkýýýý,bažan tííí,holoubata a vůbec ty divný věci.Jim akorát ,bohužel,kuřata,kachny(kachna _promine),husy a hovězí nebo vepřový.
já jím jen ryby a kuřata, krůty a králíky... nic jinýho
Nezabila bych žádné zvíře a to, co znám bych ani nejedla... tak to mám třeba s králíkama od malička

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 23:02
- Nahlásit

Přeji hezký víkend, budu tu až v neděli..... zítra jdeme slavit půlkulaté narozky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 07:10
- Nahlásit

dobré ráno všem co jsou opět nemocní

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 07:16
- Nahlásit

a děj at se stane zázrak a dasty nabere po Acaně

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 08:00
- Nahlásit

brezen2008
a děj at se stane zázrak a dasty nabere po Acaně

nejsu tu od začátku, takže možná hloupej dotaz - nezkoušela jsi maso? na to přibrání.......

a jinak dobré ráno všem a marodům brzké uzdravení

<< 1 ... 2439 . 2440 . 2441 . 2442 . 2443 . 2444 . 2445 . 2446 . 2447 . 2448 . 2449 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání