| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 14:37
- Nahlásit
Biluška
stav se v nejbližším kojeňáku a vem si jich kolik chceš
dyk říkám, že se to dělá lisováním z odpadových produktů děckýho metabolismu!!!!!!!! akorát z těch kojeňáků ten volej bude víc nahnědlý.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 14:38
- Nahlásit
Sali
V jakejch částech těla můžou být priony, jen mozek? kostní dřeň? nebo i něco dalšího?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 14:38
- Nahlásit
kachna_
Pevně doufám, že na to do července zapomeneš
Pani, vy v červenci máte přírůstka?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 14:39
- Nahlásit
kachna_
nervová a lymfatická tkáň. jo a dřeň.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 14:39
- Nahlásit
kachna_
V jakejch částech těla můžou být priony, jen mozek?
Uf, tak to se mamky netýká, vše ok, smíme na ní šahat...jako třá dyš jí vot sebe vyháníme, smíme jí i votstrčit.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 14:40
- Nahlásit
Gerda
tak te´d jsem mimo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 14:41
- Nahlásit
Sali
ale wohno, tohle zasejc vím přesně:
tagže bůchví čím ségra ty synofce mazala- esli to nebyl vejvar z makovic?
kachna_
Pevně doufám, že na to do července zapomeneš
káčata jsou ale přede mnou v bezpečí
Gerda
mezidruhově
klid! Je snad mamka tvůj druch? Neni, ne? Tak buď f pohodě.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 14:44
- Nahlásit
PetraK
tagže bůchví čím ségra ty synofce mazala- esli to nebyl vejvar z makovic?
Čéče to snad radši ten dětskej volejíček
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 14:46
- Nahlásit
káčata jsou ale přede mnou v bezpečí
PetraK
nepůjdeš do kachní paštiky, že ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 14:52
- Nahlásit
Sali
nepůjdeš do kachní paštiky, že ne?
neee. Tuhle jsme měli doma "spor", páč jak se furt sní o tom domečku, tak Brtnik říkal, že by jednou pěstoval kachny a husy. Okamžitě jsem byla ve střehu a vytáhla z něj,proč by je chtěl pěstovat. Rázem hrozilo, že budu vdovou Rozbásnil se o pečený kachně (Kachna_ promine, nemohu za to, že jsem si vzala co jsem si vzala ) a huse. Jediný co ho zachránilo, že se šprajcnul šuplik a já nemohla vyndat paličku na maso
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 14:54
- Nahlásit
kachna_
Čéče to snad radši ten dětskej volejíček
bože neexistuje už asi nic z čeho by se nedělalo něco
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 14:55
- Nahlásit
PetraK
Rozbásnil se o pečený kachně
tak tohle jsi mi neměla dělat, já mám živou přectavivost, okamžitě mi ten pekáč před vočima voní a cejtím tu chuť, křoupe kůžička při pečení potíraná medem míchaným s výpekem, i ty bramborový knedlíky a červenomodrý zelí voňavý špekem k tomu cejtím, uuuááááááááááááá že já sem vůbec lezlYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 14:58
- Nahlásit
Sali
tak tohle jsi mi neměla dělat, já mám živou přectavivost, okamžitě mi ten pekáč před vočima voní a cejtím tu chuť, křoupe kůžička
jak jsem žrout tak tohle mě nedostane, jednak je to na mě moc mastný a hlavně, já ty kachny a husy oblibuju, takže mi to, stejně jako konina v jakýkoliv podobě, telecí, jehněčí, králičí nebo třeba selátko nesmí na talíř. Když dostaneme od souseda králíka, tak já mám půst,páč nejím plyšáky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 14:59
- Nahlásit
PetraK
Jsem si vzpomněla na mamču, jak kdysi škubala kachny (neokrádala příbuzné, ale zbavovala peří normální tupé pekingské ptactvo), přitom rozlila plechovku s červenohnědou barvou do toho jí překvapil odečítač vody.
Šla mu otevřít ještě s červenýma rukama, na podlaze velká červená louže.
Odečítač zjevně nejistej, tak se mu mamča omlouvala, že zrovna zabíjela kachnu. Z něho vypadlo fakt úlevné: "jo kachny".
Někdy i mrtvá kachna potěší
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 14:59
- Nahlásit
náhodou, jak na Vlčárách pěstujou kachny pro vlka, na žraní, tak je taky zabíjej, a jednu přivez Tchoř, když tam byl dělat eletriku, kuchanou škubvanou zmraženou, jenže jí vůl nechal v autě a já jí tím pádem ráno objevila, vyndala na patolce už pjěkně povolenou, a okamžitě se pouštěla trouba....ta vlčí kačena to bylo takový žrádlo, prsa to měla vypáděný, bílý maso, bůhví čím byla křížená, snad orlosupem, jak byla masná a nabušená, skoro žádný sádlo neměla,
ale TO VÁM BYLO ŽRÁDLO BOŽÍ, VYBYLA PRO CELEJ TÝM.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:01
- Nahlásit
PetraK
My musely, u tety na chalupě, jako děti asistovat při kachním a prasečím masakru. Strejc sekal kačám hlavy a my ty hlavy nosily na kompost nebo kam, to už si nepamatuju. Můj tehdá jezefčík si jednu takovou hlavu krad a běhal s ní po zahradě, kde sem ho nemohla ulovit a hlavu mu odebrat. Stejně jako na prasečích zabijačkách sem nejdřív hystericky brečela v pokoji, že tam nejdu, dyš už prasátko picli, řvala sem nahlas schválně, abych neslyšela jeho, jak kvičí, už sem mohla pomáhat. To zabití mi bylo nejhorší. A taky sem neměla ráda, když se teta vůbec neschovávala s králikama, který klepala přes hlavu. Ona to uměla, ale stejně se stalo, že se někdy blbě trefila a zvíře nebylo mrtvý hned. Zabili mi mýho králíka, co sem ho dostala z lásky vot jednoho nápadníka. Sežrali mi Vlastu Bezchlebu.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:01
- Nahlásit
já ty kachny a husy oblibuju, takže mi to, stejně jako konina v jakýkoliv podobě, telecí, jehněčí, králičí nebo třeba selátko nesmí na talíř. Když dostaneme od souseda králíka, tak já mám půst,páč nejím plyšáky
PetraK
SORRY, ALE TY SEŠ FAKT DÍTĚ MĚSTA A ILUZÍ, SORRY, ALE TO UŽ JE MOC.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:03
- Nahlásit
kachna_
Někdy i mrtvá kachna potěší
Sali
TO VÁM BYLO ŽRÁDLO BOŽÍ, VYBYLA PRO CELEJ TÝM.
další důvod (krom toho že sem nezdělaná) proč nepracovat na patolce, ŽEROU TAM KACHNY ste stejný jako Brtnik
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:03
- Nahlásit
Sali
TO VÁM BYLO ŽRÁDLO BOŽÍ, VYBYLA PRO CELEJ TÝM.
A málem jí mělo vlčisko! A na vás by zase zbyl hormonama nahnanej brojler.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:05
- Nahlásit
Gerda
Sežrali mi Vlastu Bezchlebu
Lidi sou bezcitný a příbůzný nejvíc
Sali
kdybych nebyla takovej od narození šílenej masožrout jako jsem, nejedla bych maso a masový výrobky vůbec. Vadí mi to. jenže tělo je bohužel nastavený kapek jinak než hlava, když nebudu mít dlouho maso, tak se zbláznim.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:06
- Nahlásit
Gerda
jj, ale ta byla! vypáděná, netučná, prostě kachna z dvora a z pohybu. jak ty kačeny z krámu smrděj zastaranou kachninou, tak tohle bylo úplně jiný žrádlo, fakt, boží.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:07
- Nahlásit
PetraK
jasně, mě zas vaděj věci jiný...každej jsme nějakej. Jinak pošahanej.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:07
- Nahlásit
Sali
Ze stejnýho důvodu jako PetraK se maximálně stranim vepřovýho. Podle mě si prase smrt uvědomuje. Stejně tak mám problém s krmením teraristiky potkanama.
Králíci, drůbež, hovězí mi nevadí, spíš co mě mrzí tak je, že v mase nejsem soběstačná resp. soběstačná z malochovů.
Mám masnou průmyslovku...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:10
- Nahlásit
kachna_
v tom můžu souhlasit, jatečný zvíře z takovýho ekomalochovu se vším, co k tomu patří, je etický řešení.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:14
- Nahlásit
Lidijové-mějte se - valím dom a s Ešusínem na běhání! Háskej víkend vinšuju.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:16
- Nahlásit
Tak eště vám musim říct, že Maryje dnes najíždí na dietní granule s lososovym olejem. A koupila sem i velký balení smrdutejch lososáků na odměny, ráno mě na vycházce poslouchali všichni psi, dokonce i inženýrka Judinka, kterou sem od 7.55 učila, že má v 8.00 říct OSUM, až se jí zeptám, kolik je hodin. Nakonec to teda pochopila a v 8.09 řekla OSUM.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:16
- Nahlásit
Nasi nam jednou poridili na leto odrostlyho kralika Ferdu (vesnickej mix), bydlel v kralikarne na chate, chodila jsem ho krmit, muckat. Meli trauma, jak mi rict, ze si ho do panelaku nepovezem po prazdninach, ale ze se bude muset - vykrmen - zabit a pak sezrat. Zaslechla jsem jejich hovor, a pulku prazdnin pak coby mala holcicka chodila za dedou a ptala se "Kdy uz ho klofnem". Asi mi to zustalo, nedelalo mi problem za ucelem sezrani si vychovat kralici populaci.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:17
- Nahlásit
Sali
Proč by to mělo být moc? Já je taky nezabíjím. Mám zemědělku, jsem vystudovaná na zabíjení zvířat . A nedělám to Když jsme se nastěhovali na náš velkostatek tak se všichni příbuzní starali kdy konečně začnem chovat ty králíky, husy, kačeny a prasata, aby si oni mohli nacpat panděra Všechny jsem vyfakovala s tím, že tady se nebude chovat nic, co by se zabíjelo. Takže rod králíků tady zastupuje akorát rozmazlenej Pickwick a ofce se sem dostanou když je má na zabití Gozérka . Budeme mít slepice, aby měli pejsci vajíčka na krásnou srst, ale tím s domácí havětí končíme. A ty slepice u nás budou zdechat stářím
Mimochodem, víš jak jsem loni dostala od jednoho myslifce bažanta, jako vděk za to, že jsem mu našla v lese zaběhlé štěně? Sem s tím bezradně stála doma, pode mnou houf psů co mě zaklínali, aby mi to spadlo a dohadovala jsem s Mášenkem co s tím mrtvým fóglem budem dělat
- no tak ho upeč, ne?
- si blbej, ho klidně upeču, ale ty ho vykucháš a oškubeš
- já teda ne, to neumím
- já to taky neumím a hnusí se mi to
- zavolej matce
......
- čau mami, hele, mám tady bažanta, ti ho dovezu a upečeš ho v neděli na oběd, jo?
- si blbá, kdo se s tím bude dřít, si ho upeč sama
- když já to neumím vykuchat a oškubat
- já taky ne
- tak to je v prde..., tak to kašlu, hodím ho psům
- TY SEŠ FAKT BLBÁ, bažanta budeš dávat psům
- no a tak co s tím mám jako udělat? To si ho mám dát doma do vitrínky, nebo co?
- počkej, mě něco napadlo.....pane doktore, dcera mi přiveze bažanta, nechcete ho.....
Tak jsem vyměnila bažanta za velkou krabici stahovacích obvazů ty jsou pro mě daleko užitečnější
Mutvoly mi sem prostě nesmí
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:24
- Nahlásit
Biluška
ááách joooo.
No jo no, každej jsme jinak praštěnej....
Já si kdysi koupila velkou masnou křůtu na Vánoce na hody, asi týden před Vánocema,
krůta přijela dodávkou, vystoupila posraná vystresovaná,
tak že jí pustíme na zahradu a necháme si jí nejdřív užít pěkný trávy a klídku, než to rozdejchá, a odplaví ty hromony stresu,
no a Meruna, tehdy roční štěně, jí začala jako pást, jenže při tom pasení jí došlo, že to je jídlo...no co mám říkat, otevřela jí zaživa břišní dutinu, a tím začala blitzporážka nožem, co byl zrovna po ruce, oškubat, odpitvat, maso vychladit, zapakovat....do večera jsem se s tím crcala, a od tý doby chci ptáka jen do 4 kil, víc ani ň.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 15:26
- Nahlásit
Biluška
mě by stačilo, když by to kilnul někdo druhej, rychle a čistě, já už si pak udělám hravě zbytek, ale jako nemám ráda, když to kilne pes, to je fakt hnus.
|