| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 16:31
- Nahlásit
jbat
www.denbru.estranky.cz
já jsem doma a pro dnešek mám vyvenčeno
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 17:41
- Nahlásit
Tak konečně jsem dorazila, jízdu jsme všici - já i ti co šli či jeli kolem přežili. Autíko dobrý, vnucujou mi ještě větší, docela jsem váhala když jsem viděla ton óbr kufr, ale pak jsem řekla ne!
jablunka
Krasavice čsvéčková.Norský vlk je chs.
atak vlk nebo čévéčko, každopádně je pěkná
taky máme jednoho známýho:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:32
- Nahlásit
Tak sem si už krásně vypla stroj, že letim cvičit a hle! Přiřítila se kolegyně, že má něco, co potřebuje ASAP. Takže zase necvičim, dělám asap. Ste tu něgdo na povídání?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:36
- Nahlásit
Gerda
já sem tu, jen odbíhám míchat omáčku a poblífku
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:40
- Nahlásit
Já sem tu taky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:41
- Nahlásit
brut
Pani, dyť vy furt vaříte. Nemáš nějake recept na dobrý zeleninový jídlo, ale hodně jednoduchý, hlavně aby tam ta zelenina nebyla syrová - celer, mrkev, porek...Musim teď zeleninovat krz ten asi žlučník a nechce se mi do toho, protože mi zelenina nechutná.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:41
- Nahlásit
Tak sem se tak koukala v práci na zkušební řády a možná, že bych víceméně udělala s Benem ZOP
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:42
- Nahlásit
Gerda
a proč ti nechutná zelenina?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:46
- Nahlásit
akorát neumim obraty
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:46
- Nahlásit
caute decka,co je novyho?krom toho,ze mam migrenu jak prase,asi si dam granat na hlavu a dobrovolne se odpalim!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:47
- Nahlásit
Ste tu něgdo na povídání?
jsem
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:48
- Nahlásit
Gerda
jednoduchejch jídel vymyslím dost, zelenina se dá skovat do amolety.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:52
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
možná, že bych víceméně udělala s Benem ZOP
U těhlech zkoušek jsou i docela benevolentní rozhodčí, nijak zvláštní nároky na tebe nekladou, jestli si to chceš jen vozkoušet, počkej, až walda vyhlásí zkoušky a vždy předtím dělá generálku, můžeš si to tam zkusit.
a proč ti nechutná zelenina?
je hnusná.
Sali
nemělo by to bejt smažený, sobota mě o tom přesvědčila ))) Mám hrozně ráda dušenou mrkef....jen jí moc neumim udělat, nechce se mi tam dávat na zahuštění mouku. Může se dělat mrkef bez mouky?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:53
- Nahlásit
Gerda
Musim teď zeleninovat krz ten asi žlučník a nechce se mi do toho, protože mi zelenina nechutná.
no zrovna nadýmavá zelenina žlučníku nemocnému nesvědčí,paní.Takže bych to viděla spíš na dušenou mrkev bez cibulky a k tomu vařený brambor např.Pak nenadýmavý je špenát,celer a petržel.Jinak nejlepčí dieta na podrážděný žlučník je 14 dní pouze suché rohlíky(vyjímečně potřené marmeládou) a čaj.Žádná káva,alkahól,bublinky a tak podobně. Žlučníku se velmi uleví a pak můžeš opatrně jíst bez tuku další jídla.Hlavně nejíst pečivo s různými semínky!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:58
- Nahlásit
Neessi
Tak von to asi teda nebyl žlučník )))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:00
- Nahlásit
Gerda
Musim teď zeleninovat krz ten asi žlučník a
mě se na podrážděnej žlučník docela osvědčil žlučníkovej čaj
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:03 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
Tak von to asi teda nebyl žlučník
seš těhule?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:03
- Nahlásit
Gerda
vařím furt, protože to jediné mně zachrání před lynčováním a následném sežrání.... dietní jídlo ze zeleniny? Si můžeš udělat zeleninový rizoto, jen si dej bacha, aby v tom nebylo nic nadýmavýho. Ovšem na žlučník je lepší bych řekla kuřecí plátek ovařenej s bylinkama a kousek brambory
A víš určitě, že jde o žlčník a ne o nějakou střevní infekci nebo o zánět žaludku?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:04
- Nahlásit
Alexa
seš těhule?
seš blázen? )))))))))))))))))
brut
Spíš potíže z přežírání, podrážděný vnitřnosti
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:05
- Nahlásit
Gerda
Tak von to asi teda nebyl žlučník )))))
tak proč to tu píšeš? Já odmítám číst ty Jiráskovy spisy,co jste tu dneska namastili.Musim teď zeleninovat krz ten asi žlučník a nechce se mi do toho, protože mi zelenina nechutná.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:06
- Nahlásit
Gerda
Mám hrozně ráda dušenou mrkef....jen jí moc neumim udělat, nechce se mi tam dávat na zahuštění mouku. Může se dělat mrkef bez mouky?
já dělám mrkev vždycky bez mouky ...a dělám dva druhy... jeden je ten klasickej s masem ( ovšem u nás bez masa, páč vepřový nekupuju) a druhej se šlehačkou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:06
- Nahlásit
Neessi
tak proč to tu píšeš?
protože jednak nevim, z čeho to je, jen si to myslim a druhak to měla bejt jen "ftipná" reakce na tu dramatickou dietu s vyloučením kávy a pečiva
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Led 2009 19:08
- Nahlásit
Gerda
Mám hrozně ráda dušenou mrkef....jen jí moc neumim udělat, nechce se mi tam dávat na zahuštění mouku. Může se dělat mrkef bez mouky?
Sim tě, my doma nic nezahušťujeme, jednak nám to přijde zbytečný (co se jídla i práce týče) a druhak nám to stejně nechutná
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:11
- Nahlásit
Neessi
Já odmítám číst ty Jiráskovy spisy,co jste tu dneska namastili
hlásím, že nic zvláštního se neudálo
Gerda
Spíš potíže z přežírání, podrážděný vnitřnosti
tak to si dej jeden den zeleninovo ovocnou dietku a třeba ti bude líp
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:12
- Nahlásit
Gerda
druhak to měla bejt jen "ftipná" reakce
aha,dneska mi vtipy nějak nendou
dramatickou dietu s vyloučením kávy a pečiva
Co je na tom dramatickýho?Půst nikdy neškodí
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:13
- Nahlásit
brut
hlásím, že nic zvláštního se neudálo
Děkuji, můžete se zařadit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:14
- Nahlásit
Neessi
Co je na tom dramatickýho?
A tééé kááávy se nevzdáááám, patří našemu rodu už po staletí. (Musilová-Webrová)
Jak se má Ajšenka? A tvá tlapka? A Kafkazák?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:16
- Nahlásit
ahoj paní doktorko
děfčata, jdu ven a pak si budu číst stephena kinga - To
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:16
- Nahlásit
Gerda
ještě mi napadla taková věc.... dřív po hodování nastávala doba půstu... až do Velikonoc, tak můžeš vyzkoušet. Ale jen na pár dní, myslím, že s naším životním stylem by každej umřel na hlad a nedostatek Éček
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:18
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tak pani čau, jdu taky, asap práce je hotová, vše dostatečně hbitě. Hlavně se pk nebojte jít sama na záchod
|