Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2457 . 2458 . 2459 . 2460 . 2461 . 2462 . 2463 . 2464 . 2465 . 2466 . 2467 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:17
- Nahlásit

Ebony
hlídali jsme Meluzínku
fááákt? Já bych jí hlídala hned... holku malou, uřvanou , ale chudák by si vůbec neodpočinula, protože jí miluje Aluška a určitě by s ní chtěla všude být
Máš málo svých psů nebo Rufuskovi chybí stejně velká kámoška na hraní?

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:17
- Nahlásit

Smečka
krásný fotečky, hele a co tůristi, který taková smečka "vlků" potká, neutíkaj a neodhazují předměty a nekřičí vllllllk spaste se útěkem

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:21
- Nahlásit

Smečka
fotky jsou krásné .... mi to připomnělo, že vaším směrem na procházku nepůjdeme

Smečka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:22
- Nahlásit

Já je zatím viděla spíš na vodítkách a s košíkama na hubkách...Znám to plemeno jen od vidění a od slyšení.
Gerda
jak jsem psala, mívají problém s cizími psy. Kdybych šla s vámi na nějaký výlet, budou moji psi také s hubkama
Aspoň ze začátku rozhodně. Jsou sehraná vesnická smečka, co nepotřebuje k životu ostatní psy a tak se k nim i chovají.

Smečka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:24
- Nahlásit

. mi to připomnělo, že vaším směrem na procházku nepůjdeme brut

Není problém, já je zavolám a udržím. Blbý je když cizí pes ztratí pud sebezáchovy, nebo je moc zvědavej na fenky. To se přivazuju ke stromu

Ebony
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:25
- Nahlásit

Smečka
Jsou sehraná vesnická smečka, co nepotřebuje k životu ostatní psy
to jsou i naši, Mumin je asi taky čévéčko, ten psy samce opravdu nemusí, ne že by rvačky vyhledával, ale dá jasně najevo, že o žádné kamarádčofty nestojí...tedy dával, teď už by to asi nezvládl...

Ebony
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:27
- Nahlásit

brut
no vidíš, a u nás nevydala ani hlásku

ona tu má kámoše už dávno, tak si jen prodloužila pobyt mezi nimi

zrovna Rufusek se s ní kamarádí nejmíň, von je strašnej morousek nesnášenlivej

Smečka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:28
- Nahlásit

nevite, jestli je mozne na suchdole studovat magisterske studium, pokud clovek bakalarske studium provozoval a uspesne zakoncil na slovensku?
argosek
Neviem. Zeptejte se paní na studijním oddělení, ty jsou na to školené.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:30
- Nahlásit

Smečka
Není problém, já je zavolám a udržím. Blbý je když cizí pes ztratí pud sebezáchovy, nebo je moc zvědavej na fenky. To se přivazuju ke stromu
aha, takže by jsme okolo stromu byly obtočené obě ... protože Brut by si chtěl fenky určitě očuchat a snažil by se k nim dostat

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:32
- Nahlásit

Ebony
no vidíš, a u nás nevydala ani hlásku
tak nevím, kde je chyba ... nezalepila jsi jí hubku?

zrovna Rufusek se s ní kamarádí nejmíň, von je strašnej morousek nesnášenlivej
vidíš a já vždycky myslela, že jsou přátelští .... no, možná je Rufusek vyjímka potvrzující pravidlo

Smečka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:32 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

o jsou i naši, Mumin je asi taky čévéčko, ten psy samce opravdu nemusí, ne že by rvačky vyhledával, ale dá jasně najevo, že o žádné kamarádčofty nestojí...tedy dával, teď už by to asi nezvládl...Ebony
Mě to příjde normální. Spíš mi je divné nutit psy kamarádit se s veškerou další zvířenou, když o to evidemntně nestojí. Mimoto když vlčí smečka potká cizího vkla, je synem smrti, pokud není přeborník ve sprintu. To domestikací a životem ve městech psi mění své vrozené vzorce chování. Ale jak říkám, mě tohle prostě nevadí. Já je vraždit nenechám, ale nemám ráda když je cizí psi obtěžují.

wami
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:35
- Nahlásit

brut
ufff, už jsem byla celá netrpělivá
nj, snad i ten mejl napíšu...

Jsem ráda, že si Gerdě odpoveděla, potřebovala ten pohled zvenčí, aby si udělala obrázek
já ti nevim, jestli je ten můj pohled ideální, bych řekla, že čévéčka mají smůlu na lidi, že hodně z nich šáhne po tom vlčím vzhledu, ale už nejdou na tu výstavu nebo na ten plac a nezeptaj se lidí, o čem takovej pes doopravdy je... pak to coby štěně do roka drží doma na dvoře a teprve pak to někam vytáhnou (pokud vůbec) - a strašně se divěj...
a taky myslím, že u spousty z těhle lidí by podobně dopadl skoro jakýkoliv pes, že jsou to čévéčka, je prostě jen náhoda...

Ebony
já jsem měla taky akční víkend, hlídali jsme Meluzínku
ba ne, byla moc hodná...
hm, závidím, tady opět zapla štěkací režim na plný obrátky...
jen teda doma leze furt do klína a je stráááášně tulivá

brut
nj, teta, ale jsi na hlídání krapet z ruky...

Smečka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:36
- Nahlásit

protože Brut by si chtěl fenky určitě očuchat a snažil by se k nim dostat brut
Tohle většinou dokáží jen piti. Jiní psi si většinou drží uctivý odstup, když vidí jak se Agar a Mio začnou nafukovat a bručet.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:36
- Nahlásit

Smečka
Já je vraždit nenechám, ale nemám ráda když je cizí psi obtěžují.
tak to by u nás ani nepřicházelo v úvahu, jak vidíme psy, tak jdou oba k noze ( Brut na vodítko, jinak ho nejsem schopná udržet)... taky nemám ráda obtěžování.
Ovšem představa, že vás někde potkám ve mně vyvolává třesavku .... ale je pravda, že přes vás většinou jezdíme autem a už hodně dlouho jsme tím směrem nešli

Ebony
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:38
- Nahlásit

Smečka
Ale jak říkám, mě tohle prostě nevadí.
mně taky ne...

Ebony
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:39
- Nahlásit

brut
no von je Rufus opravdu jinej on se prostě nekamarádí

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:40
- Nahlásit

wami
nj, teta, ale jsi na hlídání krapet z ruky...
počkej, třeba se jednou rozhodnu odstěhovat do těch vašich končin... nebo tam uteču před "dravou" zvěří

nj, snad i ten mejl napíšu...
a nemám třeba zítra zavolat?

Smečka
Tohle většinou dokáží jen piti. Jiní psi si většinou drží uctivý odstup, když vidí jak se Agar a Mio začnou nafukovat a bručet.
hmmm, Brut je tak trochu splachovací, co se týká zvuků a nafukování a Aluška je na tom podobně.... piti sice nejsou, ale bulík se v nich občas opravdu projevuje v nejmíň vhodnou dobu ( Brut chodí s košem a malá ho dostane občas preventivně taky... na zvykačku)

wami
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:41
- Nahlásit

Smečka
Spíš mi je divné nutit psy kamarádit se s veškerou další zvířenou, když o to evidemntně nestojí. Já je vraždit nenechám, ale nemám ráda když je cizí psi obtěžují.
jj... pokud ovšem nemají lidi čévéčko jako jediného psa, pak obvykle neodolají touze se družit... akorát myslím, že není zas takový problém se holt družit třeba s cizíma, ale s opačným pohlavím...

jinak jsem svého času přesně tohle "družení" s jinými pojala stylem "jestli se chceš kámošit, můžeš, ale jestli nechceš, tak ignoruj!"...
musím přiznat, že to funguje dodnes, pokud se neozve některá z holek, jakože jí ten nápadník leze na nervy... pak mám teda silný hlasivky a vraždit taky nenechám, jen ta ignorace už není stopro...

ale taky už je to jen zřídka, teď se většinou družíme jen s těmi, se kterými si sedí a nic neřeší...

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:42
- Nahlásit

Ebony
no von je Rufus opravdu jinej
je svůj? .... asi budu muset brzy dorazit za wami ( což jsem jí ostatně slíbila) a při té příležitosti se domluvit s tebou, abych Rufuska viděla naživo

Smečka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:42
- Nahlásit

krásný fotečky, hele a co tůristi, který taková smečka "vlků" potká, neutíkaj a neodhazují předměty a nekřičí vllllllk spaste se útěkemAlexa
Většinou si vyslechu vtipné poznámky o Karkulce Ale jsou i takoví a není jich málo, co si je chtějí hladit. Kačka, Mio i Tajga o to dokonce stojí

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:44
- Nahlásit

wami
ale taky už je to jen zřídka, teď se většinou družíme jen s těmi, se kterými si sedí a nic neřeší...)
nebo s těmi, které až moc otravují tu nejmenší

Ebony
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:44
- Nahlásit

brut
to by bylo super, nebo múžete dorazit rovnou k nám, místa je tu dost

jo, Rufus je opravdu Exot

Smečka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:46
- Nahlásit

brutOvšem představa, že vás někde potkám ve mně vyvolává třesavku .... ale je pravda, že přes vás většinou jezdíme autem a už hodně dlouho jsme tím směrem nešli
Oni jsou opravdu ovladatelní, jinak bych je na volno nepustila, ne to je mám příliš ráda.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:47
- Nahlásit

Smečka
co si je chtějí hladit. Kačka, Mio i Tajga o to dokonce stojí
nemůžu ti poslat mladýho... by dal pokoj, až by viděl smečku pohromadě a mohl si je pohladit...a já bych měla konečně klíííd ( pravda, že on oblibuje Lumpa od wami, to je pro něj nejkrásnější pes pod sluncem, ale čsvéčka jsou hned v závěsu)

wami
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:48
- Nahlásit

brut
nebo s těmi, které až moc otravují tu nejmenší
hele, psychický trauma z toho rozhodně nemá, jak jsem tak pozorovala, jak teď mastí větší frájy, než je ona, tak jen počkej, jak bude Aluška mizet se staženým ocásmek pod postelí...!

Ebony
brut

hele, nekraď mi návštěvy, jo...?!
tady je taky kde bucat, spešl pro brut jsem se sem táhla s gaučíkem a peřinkou navíc!

Ebony
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:49
- Nahlásit

wami
no já myslela místa jako venku, pro psy a tak, spát si ji tam klidně vem

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:50
- Nahlásit

Ebony
určitě domluvíme ... přijedu stejně jen s Alu, s Brutem bych takovou dálku vlakem nejela

Smečka
Oni jsou opravdu ovladatelní, jinak bych je na volno nepustila, ne to je mám příliš ráda.
to je mi naprosto jasný... jsi jedna z mála, které tohle věřím ( myslím s čsvéčkem)

Smečka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:53
- Nahlásit

že není zas takový problém se holt družit třeba s cizíma, ale s opačným pohlavím...

wami
Ano, když je pes solo většinou se s opačným pohlavím druží. Když jsou ve smečce tak ne, tak se podřídí názoru ostatních a k němu se i přidá.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:55
- Nahlásit

wami
tak jen počkej, jak bude Aluška mizet se staženým ocásmek pod postelí...!
sem na ní zvědavá

tady je taky kde bucat, spešl pro brut jsem se sem táhla s gaučíkem a peřinkou navíc!
o já se mám ...se těším

wami
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 21:55
- Nahlásit

Ebony
spát si ji tam klidně vem
hotel Wami půlhvězdičkové kategorie...

Smečka
hele, taky chodím s bandou navolno... u cizích mě nejvíc rozčilujou lidi, co poté, co si psy přivolám k sobě a příp. i podržím, aby oni s jedním pudlíkem mohli projít, tak se začnou zastavovat a čekat, až je teda s celou bandou minu já... :to bych vraždila...
a u svejch mě sejří Meluzínka, protože ta se svým Napoleonkem a vrozeným ořváváním světa (včetně psů) jednou dostane na p*del nejen ode mě... sice teda chodí s košíčkem a řve z uctivé vzdálenosti a bohudík je velikosti, kdy pro velké psy není víc, než prach pod jejich nohama... ale stejně...

<< 1 ... 2457 . 2458 . 2459 . 2460 . 2461 . 2462 . 2463 . 2464 . 2465 . 2466 . 2467 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání