| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:18
- Nahlásit
Gerda
mini mini mini
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Gerda
A tééé kááávy se nevzdáááám, patří našemu rodu už po staletí. (Musilová-Webrová)
místo kávy použij cikorku
Neessi
Děkuji, můžete se zařadit
ke sporáku?
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Právě jsem dorazila z práce. To je horror tohlencto Chci normální osmihodinovou pracovní dobu jako fšichni lidi
Co je tu novýho?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:20
- Nahlásit
Gerda
myslím si, že máš pořád rozhozený zažívání po tý asi střevní chřipce, cos měla před nedavnem, pokud to fakt nebyl celý žlučník,
žlučníková dieta vypadá tak, jak píše Neesi, lehce stravitelný sacharidy, žádný tuky, žádný jiný tepelný úpravy než dušení,
a pár dní jen suchary karlovarský třeba a černej čaj, na uklidnění.
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
brut
jeden den zeleninovo ovocnou dietku a třeba ti bude líp
Gerdě? , jen jeden den ? Aspoň 14 dní by potřebovala a hezky od podlahy : 1. den pouze bylinkové čaje, 2.den bylinkové čaje a trochu mrkvové šťávy.3. den bylinkové čaje a trochu jablečné šťávy, 4.den bylinkové čaje, trochu zeleninového vývaru a 1 suchý brambor,5.den. bylinkové čaje,ovocný salát,dušnou zeleninu + brambůrek,6.den to co 5.den + malilinkatý kousíček masíčka,7.den to co 4.den + tvaroh ..........................................
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Chci normální osmihodinovou pracovní dobu jako fšichni lidi
kerý fšichni????????!!!!!!!!!!!!!
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Co je tu novýho?
za vaší nepřítomnosti se nic nového neudálo... jen Gerda neví, esli jí bolí žlučník nebo je prachobyčejně přežraná
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:21
- Nahlásit
Já odmítám číst ty Jiráskovy spisy,co jste tu dneska namastili
Neessi
klidně můžeš, není tam nic kontroversního, k čebu by třeba druzí očekávali, že se jako účastník dějin vyjádříš.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:22
- Nahlásit
Neessi
Aspoň 14 dní by potřebovala a hezky od podlahy : 1. den pouze bylinkové čaje, 2.den bylinkové čaje a trochu mrkvové šťávy.3. den bylinkové čaje a trochu jablečné šťávy, 4.den bylinkové čaje, trochu zeleninového vývaru a 1 suchý brambor,5.den. bylinkové čaje,ovocný salát,dušnou zeleninu + brambůrek,6.den to co 5.den + malilinkatý kousíček masíčka,7.den to co 4.den + tvaroh
díky! Tiskám si a pokusim se.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:23
- Nahlásit
Chci normální osmihodinovou pracovní dobu jako fšichni lidi
Biluška
klidně, jenže ty fšichni lidi berou po zdanění 10K, dobrovolně bydlej v paneláku, a na psy a psí sporty se dívaj krz prsty, protože jim to ubírá čas od televize.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:23
- Nahlásit
brut
dřív po hodování nastávala doba půstu... až do Velikonoc, tak můžeš vyzkoušet. Ale jen na pár dní,
těch pár dní je 40 dní
ke sporáku?
tam jsi furt
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:25
- Nahlásit
Neessi
Aspoň 14 dní by potřebovala a hezky od podlahy : 1. den pouze bylinkové čaje, 2.den bylinkové čaje a trochu mrkvové šťávy.3. den bylinkové čaje a trochu jablečné šťávy, 4.den bylinkové čaje, trochu zeleninového vývaru a 1 suchý brambor,5.den. bylinkové čaje,ovocný salát,dušnou zeleninu + brambůrek,6.den to co 5.den + malilinkatý kousíček masíčka,7.den to co 4.den + tvaroh ..........................................
teda ne že bych byla nějaký extra strávník... jím jen tak, abych neměla hlad a neumřela, ale mít tuhle stravu, tak určitě budu za dva dny mrtvá ... to je horší jak ve špitále ... tam jsem měla v den nástupu vývar k obědu, k večeři jsem mohla tak akorát slintat, druhý den jsem logicky neměla nic, i když se bříško hlásilo o své, další den ke snídani pár piškotů ( byli na mně hodní a místo nich jsem dostala housku), k obědu byl vývar a krupicová kaše ( horor, páč tu já děsně nerada a kor tu špitální), k večeři vyvařené maso a troška těstovin.... další den to bylo podobný. Sem myslela, že hlady umřu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:28
- Nahlásit
Krásný večer lidé milí,
bez krve ste celí bílí,
o čem že ste fčera snili
a v tepničku se pořezali?
Stačí žilku podvázat,
málo ručku namáhat,
krvička se zastaví v stroupek,
až slepíš si náplast, vytrhneš chloupek,
vejskneš si auva, pak přijde povzdech
máš čumět na ruce a ne snít vo blbostech!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:29
- Nahlásit
brut
no, to nevím, jakýho tam maj kuchaře, u nás je kuchař dobrej, i dieta chutná pěkně, když jsem tam měla mámu s bércákama, pochutnávala si. A to je skutzečnej fajnšmekr otřískanej celým světem, kam jí putování po kongresech zavedlo...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:30
- Nahlásit
Gerda
to bude z hladu, oslaď si bylinkovej čaj medem, a bude ti určo líp, básnický střevo se zas uklidní.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:30
- Nahlásit
Neessi
těch pár dní je 40 dní
sem jí nechtěla vyplašit.... po pár dnech by se zeptala, jestli má pokračovat a my by jsme jí přitakaly, takže by vydržela celých 40 a ani by jí to nepřišlo divný
tam jsi furt
v sobotu jsem nebyla .... byla rodinná oslava a my byli pozvaní i na oběd
Pro změnu jsem ovšem vařila na dálku neb mladej se rozhodl, že si upeče chlebík.... volal, že nemůže najít návod, pak že neví, kterou mouku přidat, pak že zapomněl na česnek ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:32
- Nahlásit
Brej večír!
Gerda
Krásný večer lidé milí,
bez krve ste celí bílí,
o čem že ste fčera snili
a v tepničku se pořezali?
Stačí žilku podvázat,
málo ručku namáhat,
krvička se zastaví v stroupek,
až slepíš si náplast, vytrhneš chloupek,
vejskneš si auva, pak přijde povzdech
máš čumět na ruce a ne snít vo blbostech!
pani to vypadá, jako dyš už tu předepsanou dyjétu držíte a minimálně 25 dní a uš máte z hladu halušky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:32
- Nahlásit
Sali
oslaď si bylinkovej čaj medem
To se dělat nemá, měníš chuť a funkci byliny. Až příště přijedem na bránění, vemu ti s sebou ukázat tu čínskou knihu, jestli je k něčemu užitečná.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:33
- Nahlásit
Sali
že se jako účastník dějin vyjádříš.
dneska NEEEEEEEEEEEEEEEEE ! Jsem mrtvá z úřadů a ze všeho. Navíc chlap urval spodní pant u vrat do garáže(jak se to mrazem nadzvedlo) a já sháněla někoho,kdo to navaří.Ten,co to u nás obvykle dělává má nateklou tlamu a chtěl antibiotika,který jsem mu dovezla až pod rypák.Až se vyléčí,snad dorazí.Venku je břečka,která právě přimrzá,málem jsem si rozbila hubu.Dneska jsem čubky narvala odčervovadlem a pro sicher jim dala ještě spot,páč se drbou.Dceřinýmu Peršanovi v noci vykradli auto v parkingu uzamčeným v domě,ukradli kromě radia hlavně doklady od auta,takže mne celý den bombardují SMSkami,co mají dělat a kde zařizovat.Jistě chápeš,že dneska mi už nezbejvá ani kapka energie.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:33
- Nahlásit
Sali
no, to nevím, jakýho tam maj kuchaře
já to vím.... děsnýho ... ale spíš než kuchař mi přišel podivný ten, kdo plánoval dietku
Gerda
myslím, že potřebuješ trochu vzduchu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:34
- Nahlásit
Gerda
Fšichni krom mě a tebe.
Sali
klidně, jenže ty fšichni lidi berou po zdanění 10K, dobrovolně bydlej v paneláku, a na psy a psí sporty se dívaj krz prsty, protože jim to ubírá čas od televize.
Kdybych za to měla alespoň odpovídající miliony tak bych to snad přežila. Jenže jsou období kdy nemám ani tu desítku před zdaněním Tohle je holt práce v moři plném žraloků co se neštítí ničeho
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:34
- Nahlásit
Gerda
díky! Tiskám si a pokusim se.
Ale nepřežeň to,Hůlka zhubnul za 6 týdnů této diety 28 kg !!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:36
- Nahlásit
Neessi
když se daří, tak se daří .... den blbec jak vyšitej
Gerda
To se dělat nemá, měníš chuť a funkci byliny
ti nevím, ale moje stařičká prababka si vždycky bylinkovej čaj sladila medem a byla tu do devadesátiosmi
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:37
- Nahlásit
No já zírám vy jste toho zase vyplodili, to se nedá fšecko stíhat.
brut
Už jsem konečně zjistila toho australáka! V neděli tam zase venčil s autem, tak jsem je stopla, nevěděl vůbec nic ani jméno, jenom si pamatuje že jel do Kamenického Šenova, tak jse našla že je to Arrow Red ch.st. Green Ranch
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:37
- Nahlásit
Neessi
Dceřinýmu Peršanovi v noci vykradli auto v parkingu uzamčeným v domě,ukradli kromě radia hlavně doklady od auta
Takže na ty doklady teď můžou převést/prodat jiný kradený auto, ne? V prvním případě to musej nahlásit, aby pak ještě neměli problém s něčím, co s jejich dokladama od auta udělal nějake debilní grázl!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:38
- Nahlásit
Neessi
Jsem mrtvá z úřadů a ze všeho
pani- taky den BLBIKUS MAXIMUS?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:40
- Nahlásit
Gerda
prvním případě to musej nahlásit,
ale to jo,hned po ránu tam byli policajti,protože zloději poškodili i vrata do podzemní garáže....ale těch SMSek,co jsem kvůlivá tomu dostala a ještě asi 10 telefonátů.......................
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
brut
moje stařičká prababka si vždycky bylinkovej čaj sladila medem a byla tu do devadesátiosmi
Taky neřikám, že se na to umírá, jen že když si dáváš nějakou bylinu na nějakej problém, dáváš si jí s tim, že účinkuje taková, jaká je sama o sobě. Ty byliny mají funkce podle svých povah a chuti. Pokud tu chuť měníš přídafkem něčeho dalšího, měníš i funkci byliny. Pokud hořkou bylinu osladíš (hořká purguje), sladká chuť už dělá s problémem něco jinýho. Konkrétní znalosti nemám, opět čerpám jen z toho krátkého základního semináře o fytoterapii.
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Neessi
Ale nepřežeň to,Hůlka zhubnul za 6 týdnů této diety 28 kg
evidentně neumřel... já bych byla první
Kdysi dávno přišla ségra s nápadem, aby jsme dodrželi zeleninovo-ovocný den... pít jsme mohly jen bylinkovej nebo ovocnej čaj. Bylo léto, všude dost levný zeleniny a tak že to zkusíme.
Ve čtyři odpoledne se mi začalo dělat mdlo, v pět jsem byla zralá na chocholouška a v šest jsem si namazala chleba máslem, obložila zeleninou, naplácala trošku majolky a krásně povečeřela. Od tý doby jsem se o nic takovýho nepokusila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:43
- Nahlásit
Neessi
ale těch SMSek,co jsem kvůlivá tomu dostala a ještě asi 10 telefonátů.......................
No jo, to je jasný, že se na tebe obracej, když vědí, že víš a umíš poradit. Tebe to muselo strašně unavit, ale Elí se určo hodně ulevilo, že ví, kde hledat radu a pomoc.
|