| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:12
- Nahlásit
Neessi
co blbikus! Kretenikus,zasr*nikus,idiotikus,imbecilus.....pros tě den na houno
tak pani, to chce naordinovat něco moc dobrýho uklidňovacího k pití a chvilku jen tak nečinně posedět.
Tinta76
tak s autem teda neporadím rozhodně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:12
- Nahlásit
nemethova5
mela jsem dnes zustat rovnou na kremacce a ulozit se
no nevim,pani,ste chtěla v létě přiject..to budete už pjekně smrdět teda...nevim esi vás gerda ubytuje
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:13
- Nahlásit
Gerda
Možná tu knihu budeš znát - psal to Vladimír Ando - Farmakologie čínské medicíny.
Tu mám možná taky,ale těch čajových bylinných knížek mám asi 3/4m.Jenže žijeme ve stř.Evropě a už se ví,že některé čínské byliny nám nesvědčí,páč máme sakra jinou genetickou paměť. Ale sama mám nejraději knihu o léčebných tibetských směsí a mám je vyzkoušené.Tam jsou ingredience typu:lékořice,skořice,chilli,kardamon,koriandr apod.Jednak to chutná a druhak to funguje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:14
- Nahlásit
davidkova renata
Eště vám sem fkydnu nyný
dycky toho psa tak na*erete, že chytne rapl a tagle se vytočí. jednou jí z vás prdne céfka a bude tahat vocas.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
dle výrazu tvojí Nyný mám vtíravý pocit,že fsteklina zavítala do zemí českých
Gerda
Farmakologie čínské medicíny...máš tu knihu doma?Jak je zpracovaná?Uvazuji o ní už chvíli,jen ta cena
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:16
- Nahlásit
PetraK
něco moc dobrýho uklidňovacího k pití a chvilku jen tak nečinně posedět.
máte recht ,pani.Jdu nečinit a chlastat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:19
- Nahlásit
nemethova5
asi jsem mooooc nemocna,bo nemam hlavu,ale
nebojte, to neni nic vážnýho, dá se s tim normálně žít. Taky nemám hlavu a.. sem tu!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:19
- Nahlásit
PetraK
bude tahat vocas.
tak eště že to nejni pes,ale čupka
Erin
dle výrazu tvojí Nyný mám vtíravý pocit,že fsteklina zavítala do zemí českých
má jen radost,beruška moje ,je hravá jako děcko
Du,nepište,rači děte nečinit a chlastat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:23
- Nahlásit
Neessi
máte recht ,pani.Jdu nečinit
jo radit to já umim!! Pani neutikejte ještě, když jste tu rozjely ty bylinky, potřebovala bych se na něco zeptati, prosiiim, prosim.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:23
- Nahlásit
Erin
máš tu knihu doma?Jak je zpracovaná?
Mám a můžu ti jí půjčit, aby sis jí prohlídla a zvážila, jestli jí chceš kupovat, nebo ne.
Neessi
Jenže žijeme ve stř.Evropě a už se ví,že některé čínské byliny nám nesvědčí,páč máme sakra jinou genetickou paměť
Souhlasim, jen naše byliny tímhle způsobem a objemem zpracované nejsou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:24
- Nahlásit
Tinta76
ke klíňáku máme přístup relativně dobrej, na nic jinýho krom povolení alternátoru se nešahalo, tyvado doufám, že to bé jenom nějaká krávovina
Určo to bdue krávovina Alternátor je baterie? Jestli jo, může bejt dobře napojená?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:25
- Nahlásit
PetraK
potřebovala bych se na něco zeptati, prosiiim, prosim.
tak nejdříf chcete,abysem nečinila a teď zase jo-tak se ptejte,pani,abysem mohla nečinit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Neessi
kuju! Sem se chtěla zeptat, zničehož nic se mi ukrutně, ukrutně začly mastit vlasy a taky padat. Esli to bude tagle ještě chvíli bude potrvávat, předělám si nick na Hála and Kůžák kompany nemáte tip na ¨nějakou bylinku?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:27
- Nahlásit
Gerda
jen naše byliny tímhle způsobem a objemem zpracované nejsou.
ale jsou,stačí hledat.Jen nemají tu 2000ciletou tradici,no.Ale oni to už Číňani taky trochu předělali a díky novým technologiím mění dost věcí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:28
- Nahlásit
PetraK
A nemůžete jen přesrťovat?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:30
- Nahlásit
wami
jak se daří? ... si tu dneska byla ádaná.... Gerda chtěla vědět, k čemu jsou čsvéčka
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:31
- Nahlásit
PetraK
Sem se chtěla zeptat, zničehož nic se mi ukrutně, ukrutně začly mastit vlasy a taky padat.
Na to sou dobrý kopřivy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:32
- Nahlásit
Biluškapani,zavet je,pro ty dva vsechno!
PetraKa nevite neco o nahradnich dilech?potrebuju nutne,novou hlavu,nove koleno a nove zuby!
davidkova renatajezismarja,pokud budu zpopelnena,tak ji smrdet nebudu a jeste usetri za misto,ale fakt si asi dam na tu kebulu granat a odpalim se a fakt mi nic nepomaha za dryjak!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:32
- Nahlásit
Gerda
seš hodná,ale nerada půjčuju a nerada si půjčuju.No třebas ju dostanu na narozky hada
Jak se teď stěhuju tak sem zašantročila knihu o bylinách nějakýho mnicha ze švýcar.Jak něco nemám postihne mě nutkavá touha doplnit stavy
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:33
- Nahlásit
PetraK
nemáte tip na ¨nějakou bylinku?- tak tady bych to s bylinkama asi nevytrhla.Udělej si hormonální profil(nejlíp u gynekologa) včetně hormonů štítné žlázy. Buď budeš mít vysokou hladinu testosteronu,nebo sníženou funkci štítné žlázy. A na to bylinky nefachaj,ale hormóny dobře.Podle fotkyz toho pochodu,co jste byli s Waldou bych typovala ten testosteron vyšší.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:33
- Nahlásit
brut
wami
Spíš kvůli tomu, že to, co o nich slýchám, jsou spíš katastrofický scénáře, zatím neznám žádný pohodový neproblémový čévéčko, teda já je celkově vůbec neznám, jen sem se ptala, co je pro toho psa to pravý vořechový, co jemu dělá radost, co s nim můžeš dělat a jakej by měl bejt člověk, kterej ho chce mít a proč jsou takový problémový, co jim lidi nedávaj, nebo co dělaj špatně a taky k čemu se dá čévéčko využít, jak se to dělá, aby měl čék pohodový a spokojený čévéčko, co neničí a tak.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
pani co ste s tou čubou udělala Je ňáká vychrtlá, skorem to vypadá že šílí hlady Vůbec si nejni podobná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:35
- Nahlásit
Gerda
no to už bych přesrsťovala právě moc dlouho , tak nějak od konce léta.
AlenaD
zvnějšku? Nebo spíš vnitřně? Já používala kopřivový šampon od Alpy, dělal mi krásný vlasy -pevný, hodně a nemastily se, pak jsem po dlouhý době dala výměnu-páč prej se to má a začla používat březový a od tý doby to jede. Nejdřív maštění a pak padání, návrat ke kopřivovýmu to nepořešil. Tak teď se cpu druhým balením Revalidu a jako šampon mám cosi od Vichy. šampon trochu pořešil to maštění, ale ne moc. Teď jsem byla u kadeřníka a po umytí jejich šamponem jsem už v pátek večer mohla z vlasů stáčet volej a prodávat ho po barelech
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:36
- Nahlásit
Erin
nerada půjčuju a nerada si půjčuju
U knih to mám stejně No neřeknu ti o ní nic, ještě jsem jí neotevřela, zatím na to nemám náladu. V podstatě bych ale řekla, že nebude úplně prakticky využitelná, že se valnýá většina bylin u nás sehnat nedá. Takže asi spíš pro teoretiky...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:37
- Nahlásit
Neessi
tak tady bych to s bylinkama asi nevytrhla.Udělej si hormonální profil(nejlíp u gynekologa) včetně hormonů štítné žlázy. Buď budeš mít vysokou hladinu testosteronu,nebo sníženou funkci štítné žlázy. A na to bylinky nefachaj,ale hormóny dobře.Podle fotkyz toho pochodu,co jste byli s Waldou bych typovala ten testosteron vyšší.
díky moc. Tak já mu to znova řeknu. Už jsem mu o tom říkala, cože to mám na problém, on pravil, že ať skočím pro jistotu nejdřív na kožní,abych do sebe necpala zbytečně hormony. No ale já si taky myslím, že to bude to co říkáš. Ach jo , to už to budu brát do konce života a budu ještě víc tlustá než sem, co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:39
- Nahlásit
PetraK
budu ještě víc tlustá než sem
No, taky nitka s uzlíkem - to bude kakastrofa.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:39 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
pani řeknite nám něco k tý naší "odborný debatě" páč jste nejpovolanější. Mě by třebas zajímalo, jestli se dá naučit tihle úžasní hafani, že zvířata nehoníme a na volno chodíme. A jak zabavit čévéčko aby bylo spokojený, aby mělo život takový jaký potřebuje.PetraK
I když s podílem vlčí krve, jsou to pořád víc psi. Čévéčko se nesmí naučit utíkat, stejně jako každá jiná rasa. Třeba náš Agar neloví i kdyby mu srnky lítali před nosem. Je strašně ale strašně línej a honit se za zvěří je prostě pod jeho úroveň. Tajga by lovila, to zas jo, ale je myslím docela slušně uposlušněná a v lese vodítko prakticky nepotřebuje. Mio s Kačkou jsou sourozenci - roční puberťáci, tzn zrovna ve fázi, kdy zkouší vlastní loveckou samostatnost. Zásadně nepouštím oba dva v lese na volno. Spolu by při první podnětu stopro zdrhli. Volně je Agar, Tajga a jeden z mlaďochů. Když se objeví zvěř, Tajgu odvolám, Agara nemusím z výše popsaných důvodů a mlaďocha uřvu, případně po něm hodím vodítko. Musí se pochopitelně stále udržovat ve vzdálenosti, kdy se ještě psychicky cítí být pod mým vlivem. Pak ho strašně moc pochválím a odměním. Zásada ale je, že pes musí dobře rozumět povelu ke mě, ten trénuju od štěněte vždycky zásadně na žrádlo. Žádný stopovačky. S tou zábavou je to takové dvojaké. Oni jsou hlavně rádi se mnou. Jsou sice smečka ale vždycky dají přednost mojí společnosti i když mohou běhat společně po zahradě. Běžnou procházkou není možné mladého psa unavit. K tomu účelu u nás slouží kolo. Je ale fakt že nyní v zimě, kdy není čas na tak náročné procházky se jejich potřeby jakoby přizpůsobí a stačí jim i menší a nepravidelná zátěž. Když s nimi ale v létě hodně dělám, vyžadují náročnou aktivitu každý den, jinak vymýšlí kraviny. Myslím že tohle se hodně liší pes od psa. Temperament hraje velkou roli. Když je ale porovnám třeba s NO, nevyžadují větší aktivitu, je to zhruba stejné.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:43
- Nahlásit
PetraK
on pravil, že ať skočím pro jistotu nejdřív na kožní
se tě chtěl zbavit Trvej na tom!
to už to budu brát do konce života a budu ještě víc tlustá než sem, co?
Ale vůbec ne ! Je to formou antikoncepčních pills,specificky nakombinovaných právě na blokování testosteronu-např Jeanine.Netloustne se,do 3 měsíců je po maštění vlasů,pleť jak modelka,akurát lehce zvjetšuje ňadra Stačí to brát 1 rok a máš pokoj.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:43
- Nahlásit
Tak už jsem tady z venku, nemůžu to bez žumpy vydržet ale už si jdu číst hezký zbytek večera všem
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:44
- Nahlásit
PetraK
a teď už jdu fakt nečinit,jo!
|