Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2457 . 2458 . 2459 . 2460 . 2461 . 2462 . 2463 . 2464 . 2465 . 2466 . 2467 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 08:33
- Nahlásit

brezen2008
co se ti děje, že lítáš po právnících?

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 08:36
- Nahlásit

brezen2008
prosímtě, a jakým způsoběm Ty jsi domácímu odpověděla na jeho písemné upozornění hrozící výpovědí pro jeho důvody,
odpověděla jsi mu ústně nebo písemně taky, a jak?

nebo ti řekli, že to máš přehlížet a jen se chovat tak, aby na tebe přes ty psy si nikdo nemohl stěžovat,
a až by přišlo něco oficiálního, tak teprv to vyřešej? (tohohle dojmu jsem nabyla z tvého příspěvku)

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 08:43
- Nahlásit

Brejtro ve spolek

StaHi

HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ PANI STE TU??? JAK JE S VÁMA?

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 08:44
- Nahlásit

Dobré sluníčkové ráno fšem, tady už začíná jaro i fóglové řvou
brezen2008
o se týče toho právníka,vypadá to dobře,ted cokoliv pošle na mě,si schovám a jakmile mě pošle jakoby výpověd,nebo jiným způsobem,tak okamžitě obratem mu to stornuji a ihned zas tam poletím a oni mi
prosímtě ale na tu písemnou výpověď nebo co ti to poslal musíš písemně odpovědět, jinak platí že souhlasíš s tím co ti poslal!!!!
StaHi
jééé ahoj, zrovna fčéra tady holky řešily, kdeže se touláš, žes tu už dlouho nebyla

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 08:46
- Nahlásit

Smečka

jestli se tu ještě paní objevíte, tak jsem vám chtěla napsat, že ty fotky mají neuvěřitelnou atmosféru - nevím, jak to popsat, ale prostě moc dobře se na to dívá. Jedním slovem krása

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 08:55
- Nahlásit

Alexa
Dobré sluníčkové ráno fšem, tady už začíná jaro i fóglové řvou
Kéž by.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 08:56
- Nahlásit

Sali
Alexa
holky,on mi neposlal výpověd jenom upozornění před výpovědi a zároven upozornuje že pokud neostraním psy,nebo nevezmu těch 100 000 a budou nějaké stížnosti ohledně psů,tak mi tu výpověd dá
no aon mi musí klidně i zas doporučeně dát výpověd a já okamžitě,mám na to 60 dní mu právnicky odpovědět,že jako né a on aby mě vyhodil,tak to musí poslat nebo dát žádost k soudu
ted s těmi psy sekám latinu,nevím kdo si všechno stěžoval na psy,ale ted tady i já se na sebe usmíváme,psy na vodítku,dasty na náhubku a je klid

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:03
- Nahlásit

PetraK
protože z těch fotek čévéček jde taková klidná pohoda, procházej se a užívaj si to, jsou to nesmírně líbivý zvířata, takový archetypy psa jak má bejt, a pohybujou se tak, aby ta estetika vynikla.
To nejsou koňopsi, co se nacházej pořád v pohybu, a imponujoui tou akčností a svalama pod lesklým kožichem, jako koně,
tohle jsou líbíví přírodní elegáni, zajímavý takovou tou oduševnělostí v pohybu i výrazu, který vynikne až v terénu coby splynutí s přírodou, oni tam prostě patřej.

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:09
- Nahlásit

brezen2008
ano, já vím, že ti poslal jen výstrahu, jenže ti dal výstrahu písemně,
tak jsem měla za to, že mu písemně odpovíš, žes předala případ svému právníkovi,
a další kroky učiníš přesně v souladu s právníkovo doporučeními,
že učiníš vše, co je třeba k tomu, aby na psy nevznikaly žádné další stížnosti, a tím je to pro tebe v tuto chvíli uzavřeno.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:09
- Nahlásit

zase chčije
co řešíte? Mít či nemít čévéčko?
kachna_
to ž to je super s těma štendama
AlenaD
vid,že je úpa vychrtlá? Jako Nyný...za chvíli mě sežere a bé klit
Ebony
Mumínek vypadá celkem spokojeně,at vám to vydrží,pani,eště moc dlouho!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:11
- Nahlásit

Sali
no mě se ptal a já mu jenom řekla že můj právník se mám sejít tenhle pátek a on že samozřjmě

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:17
- Nahlásit

já mu jenom řekla že můj právník se mám sejít tenhle pátek a on že samozřjmě
brezen2008
tak to by mu asi mohlo stačit, no ale očekávala bych nějaký písemný dokument od toho právníka, že jako domácího výstraha byla vzata na vědomí a že uděláš vše pro to, aby žádná další stížnost na psy již nevznikla, ale že na zádnou dohodu nyní přstupovat nehodláš, ani ze zákona nemusíš vyhovět jeho požadavku na odstranění psů z bytu.

Nevím, já nejsem v tomhle vůbec orientovaná, všechno tady v práci se řeší přes nemocničního právníka, kterému prostě jen řeknu svůj požadavek, a on ho dá do jazyka právnického a na papír.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:18
- Nahlásit

davidkova renatacaute pani a dobrej den vsem,mam dobry den,bo me uz nic neboli a je mi dobre,hajan je v poradku,kikous taky,pak jedu do prace,uz se tesim,jak budu mit klid,jdu šít nepiste,kazdy neco po me chce mam tu peknou kupku,jeste,ze ten hajan ma jen kozich a nechce po mne nic!

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:20
- Nahlásit

davidkova renata
Nýný...vychrtlá....aha, nový význam slova "vychrtlý".

chčije a chčije, hnus a náledí.

v neděli nebo sobotu, eště nevím, bychom chtěli na Prokopák na kousačky, podle počasího. Do TART klubu Hlubočepy.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:25
- Nahlásit

nemethova5
,bo me uz nic neboli
taxte uš teda mrtvá....
Sali
v neděli nebo sobotu, eště nevím, bychom chtěli na Prokopák na kousačky, podle počasího. Do TART klubu Hlubočepy
Jo? no to bysem se i ráda koukla,ale to počasí vidim hodně bledě,tady je to STRAŠNÝ
Nýný...vychrtlá....aha, nový význam slova "vychrtlý
To sem jako přehlídla ,navíc to nejni můj výrok,ale lidi uš si toho fšímaj..,eště mě udaj na VS

Du nepište!!!!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:26
- Nahlásit

Sali
jo to taky udělám,jenže mu to jako pak pošlu v pondělí,jako chci mít všechno na papíře,jenže mě včara nečekaně zastavil a já vykoktala ze sebe tohle s usměvěm

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:27
- Nahlásit

nemethova5
bo me uz nic neboli a je mi dobre

to vypadá, dost nebezpečně, páč řikaj, že člověk má bejt rád, že ho něco bolí, páč tak aspoň ví, že ešče žije

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:30
- Nahlásit

davidkova renatanejsem mrtva,ale mam den kdy mi je dobre,jeden z mala,jinak hajanovy asi budu kupovat bud hillsky,nebo trovet a budu to mit za levnejsi,od toho naseho veta,to jsem ti vlastne nepsala,ze se mi hajan desne osypal po britovy light and senior,normalni rada,jinak pani prominte,ja to spletla ten DIBAQ neni veterinarni,ale normos premiovka,ale slozeni nema spatny.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:31
- Nahlásit

PetraKnoooo,jeste vy zacinejte,jsem se krasne vyspala do ruzova,vybehla jsem s hajanem ven jak mladice,pekne jsem se s nim prosla,no kez by tech dnu bylo vic,vubec bych se nezlobila!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:38
- Nahlásit

Sali

v neděli nebo sobotu, eště nevím, bychom chtěli na Prokopák na kousačky, podle počasího. Do TART klubu Hlubočepy.

tak dej vědět,bych se přišla podívat za každého počasíčka jenom s holkama

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:43
- Nahlásit

ahojte lidijove,
cetli ste to, ze umrzl ten jeden kakadu ve hvezde uz je to prej par dni ... ch joooo

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:43
- Nahlásit

nemethova5
PetraKnoooo,jeste vy zacinejte

já jen tak žertovala Ivánku

No kapek vám to vyspání závidím, bydlíme v 1. patře, furt někdo courá a ty rány dveřma mě furt budí, dneska to byl děs, vypadám jak tejden starý zmuchlaný noviny

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:44
- Nahlásit

nekoukla jse někdo včera na poslední díl Zdivočelé země? a jestli jo,tak čí že to byl syn jak přišel že ho máma posílá?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:45
- Nahlásit

Roxana
ahojte lidijove,
cetli ste to, ze umrzl ten jeden kakadu ve hvezde

ach jo!! No takže veškerý to snažení bylo k ničemu, asi nikomu nepatřili, jak povídali Davídkojc v tý stanici

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:46
- Nahlásit

brezen2008
a jestli jo,tak čí že to byl syn jak přišel že ho máma posílá

Cassidyho. Povidal to Brtnik. já na telku nekoukám, ale tu první sérii jsem viděla, tak jsem chtěla vědět, jak to dopadlo

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:48
- Nahlásit

PetraK
to nevim, v dnesnim pravu pisou:
zili zde od srpna minuleho roku, kdy uleteli svemu majiteli z Vypichu (dle pracovniku zachr. stanice z Jinonic) a osud jeho druha pry zustava nejisty ((((

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:52
- Nahlásit

Roxana
no já vím, že se to řešilo tady, já tehdy volala do ŽOLOO, tam mě odkázali na Jinonice, kam už mezitím volala Davídkojc, který řekli že o fóglech vědí, ale že podle všeho někomu patří, lítají si na výlety a pak se vrací dom- tak nějak ve zkratce a že o nich zkrátka vědí a není v podstatě co řešit. No tak evidentně bylo co řešit

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:54
- Nahlásit

PetraK
no rikam, v novkach pisou o majiteli .. jeste tam je: "obcas se k nemu dokonce vrati a on je na dalku krmi, ale chytit se mu je zatim nepodarilo" ...
pry ho nasla pred par nejaka pani pri venceni psa, chudik ((((

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 10:03
- Nahlásit

Roxana
ale chytit se mu je zatim nepodarilo"

ach jo, chudák malej kakadůovatej

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 10:07
- Nahlásit

bé pohřep teda?

<< 1 ... 2457 . 2458 . 2459 . 2460 . 2461 . 2462 . 2463 . 2464 . 2465 . 2466 . 2467 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání