| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 07:42
- Nahlásit
Bry den, takova krasna ledovatka je venku. Psice jely po prd.li, auta ve skrarpach, lidi se souraji jak pripos.any... Tak opatrne, zumpice a v pripade urazu pamatujte, ze Chromajzl s.r.o. je tu pro vas.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 07:43
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co je kousl do nohy pes a na druhý den si na stejnou nohu hodili 16 plechů.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:12 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit
jak jako "bezcenný veverušky" ????sou živý a maj úpa stejnou cenu jako ten největší šampion !
davidkova renata
to jsem si jen rejpla, však víš, a i tak ona veveruška to švihne na strom a tam to rozdejchá, a příště to tam švihne radši dřív...
Ale když na procházce potkáme zvíře, co je na něm vidět, jak si nevěří, pracně ho otrkáme kolem K+K, děvenky se tvářej vstřícně, Kira se mu cpe do žaludku, jak to umí se druhýmu nasoukat do tlamy až do krku, já hlídám Kobru, aby byla slušná, ona slušná je, tak jí pustím, ona chodí kolem a tváří se zdvořile, pak se Kira vychčije, pes to po ní jde přechcat a jak zvedne nohu, leží na zemi, a pak už jen s řevem prchá s Kobrou na zádech tak 50 m, než se Kobra nafouklá vrátí s výrazem, že TOHLE ŠKOLENÍ si parchant bude pamatovat, kde je jeho místo...
právě že si to bude pamatovat a o to víc bude mít trauma ve styku s druhejma psama...a bludnej kruh se roztáčí dál a dál...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:13
- Nahlásit
dobré ráno všem
moc nepište at to večer stihnu přečíst
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:14
- Nahlásit
kachna_
Si to pěkně vyříkávají z očí do očí, jako chlap s chlapem
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:16
- Nahlásit
tak dasty našel na kopci vožralu
najednou nastražil ušiska a vyklusal asi tak 300 mterů a začal řvát,tak já tam doběhla a on stál nad vožralím chlapem a štěkal a vrtěl vocasem
brezen2008
tak to máš holka dobrý, že pes pěkně vyhledává a označuje, někdy by se to hodilo, aby tam ten chlap neumrz,
akorát je to o strach, aby se někdo nelek a nevzal ho něčím po hlavě...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:24
- Nahlásit
Biluška
to co píšeš o Pumici, to je v povaze spíš Bobulka, a u tý se vytahování na druhý srovnalo snadno, protože ta se nebála a nerostla na druhejch, ta jen frajeřilaa hlavně chtěla mít svůj klídek, takže to stačilo zakázat, bez nějakýho omegarolingu, či podobnejch ptákovin, prostě když si to začala, byla vyjmutá z mely a dostala přes držku, a stačilo to.
Horší je Kiruna, ta má relativně pevný nervy a plezír z boje, ta se nevzdá jinak než autoritě Ferdopsovi, a i toho u toho pěkně pokouše, než uzná, že to přepískla. Ta ale zas nevyhledává střety s nikým cizím, baví se drsně v rámci domácnosti, nicméně se to nedá odnaučit, neb z plezíru provokuje druhý, až drsná hra přejde v ostrý argumenty.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:27 - Změnil/a: Smecka
- Nahlásit
Sali, když tě tu vidím.
Kačka prodělala nějakej blbej zánět oka a po kombinaci kapek Ciplox a jakási modifikace atropinu jí lehce ztmavla duhovka- Postižené bylo jen jedno oko. tzn, že pes je nyní různooký. Jedno oko žluté, druhé světle hnědé. Myslíš že se barva duhovky opět vrátí k normálu? Je to týden strará záležitost a kapky stále aplikuju.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:30
- Nahlásit
Dobré ráno fšem kteří si jedou otestovat auto
a pro novej řidičák místo ztracenýho, který mi nakonec i s ostatními doklady nějaký pán našel
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:31
- Nahlásit
Smecka
čoveče netuším, proč zesílila pigmentace, co to je za pigment, melanin, hemosiderin,... nevím, fakt nevím. Hlavně nevím, zda to zmizne.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:36
- Nahlásit
Sali
Tak to jsem nechtěla slyšet.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:41
- Nahlásit
Smecka
je to jistě pozánětlivá záležitost, něco jako hyperpigmentace kůže v místě podráždění, a jak se to bude dál chovat, netuším, potraumatický změny duhovky už hyperpigmentovaný zvostanou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:57
- Nahlásit
čus fšicííí
dneska to vypadá na heskej den bo svítí slunko a doufám,že roztaví ten hnusnej,nechutnej sních co tu eště zbyl
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:58
- Nahlásit
Alexa
kady budeš testovat?? abych šla jinudy
Heskej tančící smajlík,takovej autentyckej
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:03
- Nahlásit
Smecka
Hele,sme měli fčera náfštěvu.
Je to Avala Norský vlk.
je to malá drsňačka,servala mi fšechny psy,hrdinové před ní lezli pot postel.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:09
- Nahlásit
davidkova renata
kady budeš testovat?? abych šla jinudy
neboj na Chodově, to máš z ruky
jablunka
Hele,sme měli fčera náfštěvu.
Je to Avala Norský vlk.
jé ta je pjekná a fakt vlk?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:10
- Nahlásit
Hojky, asi těžko podle jména majitelky a fotky psa dohledam co je to zač, co?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:10
- Nahlásit
Alexa
jé ta je pjekná a fakt vlk?
Krasavice čsvéčková. Norský vlk je chs.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:17
- Nahlásit
Dines
pročpak?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:18
- Nahlásit
Mucholabka
Ále známý si zamluvili štěndo bez PP, a dle majitelky mají prý oba rodiče PP... akorát se mi je nechce otravovat aby to zjišťovali - ono je jim to jedno co budou mít.
Je SBT
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:26
- Nahlásit
Ahoj žumpaři,
chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s Šibou?
U nás na celkem malém kousku Prahy potkáváme dva samce. Nevím co jsem komu udělala, ale furt na ně narážíme.
Jsou to parchanti oba a navíc šílené cirkulárky. Oba jsou venčení pouze na flexině a jeden pokaždé zvedán do náruče.
Ten zasranec vrčí tak, že jsem se včera dost vylekala a myslela, že mě přepadl medvěd grizzly. Páníček debil vylezl z houští na cestu a já se málem počurala. Sluníčko Andy se šel HNED podívat, co tak úžasně zajímavého má ten chlap v náručí. Koukal asi ze dvou metrů, protože blíž by ohluchl. Šiba v náručí s chlapem cloumala jak 50 kg ovčoun. Andyho jsem okamžitě odtáhla, fakt jsem se bála aby mu ten prckovatej magor neskočil na hřbet. Když jsem byla asi 10 metrů od něj, chlap popadl dech a zřejmě i sebevědomí a hučel, že si mam svoje psy držet a že nemaj košíky!!!
Bože já se s takovou radostí naštvala... , něco sem mu řekla,ale teď se stydim, páč chlap je vlastně chudák. Choděj venčit jenom hodně brzo ráno a večer. S paničkou druhýho magora se naštěstí znám. Je to rozumná ženská a proklíná den, kdy chtěla "malého a roztomilého psíka". Moji kluci ho znají a nejdou si ani čuchnout, přišli by o čumák nejmíň. Vůbec si ho nevšimnou, protože je na zemi strašně vrčí, takže nezájem.
No nic, sem si ulevila, jestli znáte slušnou a vychovanou Šibu, tak se omlouvám, ale pro mě jsou noční můrou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:29
- Nahlásit
BREJTRO VE SPOLEK
Fifi
Tak opatrne, zumpice a v pripade urazu pamatujte
tady u nás ani žádná ledovka není. Zatím tedy
kachna_
Ta fotka je boží, mohla by se jmenovat: Ten co tančí s fižirantem
Alexa
dneska je na to úplně vhodnej terén, podle toho co psala Fifi
argosek
mam kolchoz
jestli ňákej takovej, jako na tom vídejku, tak závidím
ovšem ta opice je drsoň!! Dík, je sice pondělí, ale sedím to díky tmu s hubou kolem celý hlavy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Jimmi
No nic, sem si ulevila, jestli znáte slušnou a vychovanou Šibu, tak se omlouvám, ale pro mě jsou noční můrou.
zkuste si dojít spravit náladu k Akitám, jsou tam i šibáci, tak vám řeknou
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:55
- Nahlásit
PetraK
nejdu, Akity jsou velký, ale Shiby sou malí zmetci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 10:07
- Nahlásit
Jimmi
chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s Šibou?
mám úpa stejnou jako ty,tady v Oboře chodí chlap a krom toho zvedání je to to samý ,navíc je poměrně často rafne když se mu něco nelíbí,což je každou chvíli
du,nepište!!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 10:10
- Nahlásit
dobrý den vespolek, a mě se šiby dycky tak líbili
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 10:25
- Nahlásit
janika
se nebál zlomeniny nebo umrznutí?
Hele na tej poslední fotce ten pesan- stojí mu někdo na břiše, nebo je vyděšenej??? páč ten pohled je pro bohy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 10:27
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
dobrý den vespolek, a mě se šiby dycky tak líbili
no jo, vona je to taková hezký lištička. Jenže podle toho co tak koukám, nic jednoduchýho na výchovu.
Takže v brzku asi zas další čoklid, kterej doplatí na to že moc hásky vypadá a lidi si o plemeni nic nezjišťujou - páč co vím, tak u kolegyně v práci, u nich taky v okolí jedna šibinka je a.... je to to stejný. Potvůrky to jsou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 10:27
- Nahlásit
Dobré ráno všem krásným a roztátým lidem, co už mají navrtaný závěsný program a prasklo jim těsnění v přívodní hadici od pračky, zrovínka dyš prali a nebyli u toho!
Dnes nemá nikdo svátek, o víkendu sme měli já a AlenaD. A to je jasný, bo máme černý psy. Takže nám posílám dort!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 10:28
- Nahlásit
janika
já vím, ale vypadá naprosto, naprosto dementně pupík haskouní fakt jak když mu někdo přivřel kyslík
|