Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 10:29
- Nahlásit

Gerda
a prasklo jim těsnění v přívodní hadici od pračky, zrovínka dyš prali a nebyli u toho

tak teda nic moc, nic moc, ale můžete se pani utěšovat tím, že hůř by bylo kdyby vám praska guma u spoďárů během audijence u královny Alžběty třeba. Co? Nemám pravdu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 10:35
- Nahlásit

janika

jsou krásný viď- se mi taky líbějí, jenže navolno se s nimi asi chodit nedá a to je pro mě priorita, takže tudy cesta nevede.

gabi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 10:50 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

Aj my už máme svojho sídliskového šibáka.
Máme tam jeden spoluvenčiaci párik. Šibák samuraj a Bíglica s velkým B.
Venčiaci okruh majú dóosť široký. Biglička nepočúva na privolanie, Šibák sa drží svojej Bigličky a občas počúva na privolanie.
Šiby sú v podstate veľmi inteligentné sebavedomé a samostatné zvieratká. Prišiel, pozdravil sa s našou Belkou (tú som pre istotu vypustila ako ochranný štít dopredu). Šibáčik je samostatný a sebavedomie má iba ako: "Ja sám pes" a nie: "Ja a môj veľký pán vás teraz zožerieme". Ako keby ste na dedine stretli slušne vychovaného orecha. Sebavedomý, ale nie apsolútny vypatlaný magor samovrah.
Fenky sú trochu lepšej nátury, ale rovnako samostané.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 10:56
- Nahlásit

Šiba bude mít asi hodně podobnou povahu akitě ne? A tam je ta výchova celkem jasná, teda takový překladatelský oříšek

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 10:59
- Nahlásit

janika
nebylo to ve zdi, že?
To sem řešila další problém, že ten zvuk vody ve zdi neni normální, že určitě voda teče mimo trupku, to si myslim doteď, ale nikdo neni vyplavenej, teda ty sousedi pode mnou nejsou už dlouho doma. Právě to prasklý těsnění ve mě vyvolalo tu hysterii okolo divnejch zvuků vody ve zdi. Pak sem volala fšem důvěryhodným mužům a ptala sem se na pravděpodobnost prasklé trupky. Zatím to vypadá, že nejsem uvaklá tom,u zvuku, který je prostě strašlivý a zní jako domácí vodopát. )) Stejnak vás někdy donutim být se mnou doma, až budu prát, abyste si ten zvuk poslechli sami .-)))))) Se děsně bojim, že vyplavuim sousedy, co si svépomocí vlastníma rukama rekonstruují byt už děsně dlouho a teď bych jim to zničila pouhými dvěma pračkami vody. By mě zabili a ani bych se nedivila. Eště že mám pojistku domácnosti!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:03
- Nahlásit

Jo a Maryje pojedla Canidae granulí, jsou extrém dietní, můžu dávat na váhu 1,5-2 odměrky. Dávám jednu odměrku, rozdělenou do dvou dávek. Je toho docela hodně, což mě těší, že může jíst hodně a stejnak je v limitu krmení. Možná vypadám jako blázen, ale hned po první várce se jí změnil hovňous na hovňousa normálního tvaru, normální konzistence, vůbec jí po kadění nesvědil zadek, "vysrala" se kvalitně z podoby, vše v "pěkných" ruličkách, ne to ukapávání, co teď poslední dobou měla. Žádný nafouklý břicho, žádný drbání zadku, žádný marný tlačení a otrávenej pes. Prostě sem v tuhle chvíli nadšená, jak se pěkně vykadila. Vona asi taky, protože dokonce běhá, má radost, ale granule jí nechutnaj a vofrňuje se. To má ale smůlu, sem jí ukázla, kolik stály a mámě zakázala přidávat do granulí něco, aby jí to chutnalo. Obvykle jí tam totiž dá lžičku vypečený šťávy vot pečenýho kuřete mńebo jiný drůbeže. Takže milostivá se vofrněla, ale nakonec sežrala, co měla.

janika
Pani! Mám dodavatele, co dodává ty velký lososáky smraďochy za 170 Kč!!!!!!! Hnet na vás myslim a v další várce vám vobjednám taky velkej pytel smrduchů za tuhle cenu, jo?

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:13
- Nahlásit

Gerda
Pani! Mám dodavatele, co dodává ty velký lososáky smraďochy za 170 Kč
Pani, může mi jedny vobjednat prosím takííííí

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:14
- Nahlásit

ahoj všem.
jak tady žijete, žumpaří?

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:14
- Nahlásit

Dobré téměř poledne , krásně nám svítí sluníčko, žádná ledofka se u nás nekonala a tak jsem hodně spokojená. Dokonce jsem si vás i stihla přečíst

Ze šibou měl tu čest švagr s rodinou, když se k nim jeden šibák přidal a odmítal jít pryč. Vzhledem k tomu, že byl zas*anej jak jetel, vyzáblej a hodně hladovej, tak si ho vzali domů s tím, že se pokusí najít majitele. To se po necelým týdnu zdařilo, ale oni přišli o výplň v bezpečnostních dveřích o několik polštářů, dek a taky o všechny boty, které našel. Od té doby říkají, že dobrý skutek musí být po zásluze potrestán

Biluška
se mi líbila ta roubenka, jen nechápu, proč někdo napatlal trám na růžovo

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:15
- Nahlásit

jbat
hele, vysvitlo sluníčko a mrtvoooly lezou z hrobu.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:16
- Nahlásit

jbat
a jééé, ty ještě žiješ? Si nám ouplně zmizela

Tak mně napadá... kde je StaHi? Už od minulého týdne jí postrádám.....

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:17
- Nahlásit

brut
Tak mně napadá... kde je StaHi? Už od minulého týdne jí postrádám
Držte jí palce, esliva se na to nevys... tak by dneska konečně měla absolvovat vyšetření u internisty.

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:21
- Nahlásit

opět vás zdravím po pondělním kolečku pitevním,
dneska je den teda jako z praku.
Fotečky mám taky, ale nepublikovatelný, nechám si je pro sebe.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:22
- Nahlásit

Hyena
Pani, tak já toho pak objednám hodně moc a vono se to sežere, jo?

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:23
- Nahlásit

janika
tak už paříme trojku, chtěla jsem dojet to dvojku za drakobijce, a furt na to nebyl čas, až včera se to dorazilo a hned s e nahrála trojka, akorát nás v Reddocku hned ukousaly ještěři, a bez savu, takže znova,
chci se zeptat, s jakou myšou to hraješ? jen že co mám k dispozici železo o řád lepší, než byly nejvyšší nároky, jedu na Direct X 10 a na pořádným monitoru, tak vobyč myša je nějak málo citlivá....

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:24
- Nahlásit

Hyena
no skoro jsem scípla, na zápal plíííc.

brut
ouplně. Blbís už mě nenáviděl, 24 hodin denně spolu.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:25
- Nahlásit

Hyena
Držte jí palce, esliva se na to nevys... tak by dneska konečně měla absolvovat vyšetření u internisty.
tak to samo držíme a doufáme, že bude konečně mít klid a nebude se nafukovat či něco podobnýho

Gerda
tak já toho pak objednám hodně moc a vono se to sežere, jo?
sou to ty hodně smradlavý nebo ty míň?

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:27
- Nahlásit

jbat
skoro jsem scípla, na zápal plíííc
Blbís už mě nenáviděl, 24 hodin denně spolu

teď si odpočine .... zápal plic je pěkné svinstvo, hlavně, že už jsi fit

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:28
- Nahlásit

brut
teď si odpočine
toho se bojim. poslední dobou miluje odpadkovej koš...

hlavně, že už jsi fi
kuju, to jsem. téměř úpa.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:35
- Nahlásit

Gerda
Ahoj pani, ste zlatíčko protože víte nejlíp co dneska potřebuju udělala jsem fšem k dortíku kafíčko a pár chuťofčiček.

a eště na dietu nějaký ovoce

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:46
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Šiba bude mít asi hodně podobnou povahu akitě ne? A tam je ta výchova celkem jasná, teda takový překladatelský oříšek

gabi
ale rovnako samostané

tohle je právě to, co by mi nevyhovovalo. že se nemusí jednak díky té samostatnosti výchova podařit tak jak já si představuju a pak ta samostatnost jako taková, že by tam nemusel bejt až takovej fstach. Ale třeba se pletu.

brut
Tak mně napadá... kde je StaHi? Už od minulého týdne jí postrádám.....
pani čtete mi myšlenky, tohle jsem si říkala fčera večír, když jsem vypínala počítač.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:47
- Nahlásit

Hyena
Držte jí palce, esliva se na to nevys... tak by dneska konečně měla absolvovat vyšetření u internisty

takže už to vím a držím palce, moc co to dá
a dík za zprávu

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:47
- Nahlásit

AlenaD
Ježiš pani, vy ste hodná! To je dobře, že dnes nemáme ke kafi rotvajlery )))))))))))))))))))) A to vovoce! Super nápat! Já zas měla vo víkendu asi ňákou žlučníkovou nedostatečnost, v sobotu sem si k snídani udělala topinky s vajíčkem a ledva sem dojedla poslední sousto, opět sem se zkroutila do křeče břišní a pak to šlo všecko pryč. Takže zelenina a vovoce teď pro mě bude muset být denní chleba. Už se bojim jíst, aby mě zas nebylo tak katastrofálně zle. A pani, pěkně jim tam vedle napiště, jaký sou ty gréni bezva psové, že my ovčounkáři máme rádi zvířata, co reagujou a chtěj spolupracovat, že pes, co jen ničí všecko kolem sebe a neposlouchá a nechce poslouchat, je prostě na hovno )))) a taky jim tam dejte fotky, ať viděj, že černý psové sou nejkrásnější ze fšech!!!!!!

jbat
Nazdar jébate, už bydlíš v Prahééééé? A už si zdravá?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:48
- Nahlásit

AlenaD

panebože!! ty hubky jsou ekscelentní. jdu sežrat sešívačku, páč nic jinýho tady při ruce nemám!

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:49
- Nahlásit

Gerda
nebydlím, jsem stále olo, to jen tak nebude.
bohužel teda...
co bejvák, mám tam u vás furt rezervačku?

Smecka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:52
- Nahlásit

je to jistě pozánětlivá záležitost, něco jako hyperpigmentace kůže v místě podráždění, a jak se to bude dál chovat, netuším, potraumatický změny duhovky už hyperpigmentovaný zvostanou.
Sali
tak dík aspoň za to, uvidíme ... Hlavně že je oko funkční. Na psa s jedním okem v mioze není pěkný pohled. Vůbec netušila co se dějě.

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 11:54
- Nahlásit

my ovčounkáři máme rádi zvířata, co reagujou a chtěj spolupracovat, že pes, co jen ničí všecko kolem sebe a neposlouchá a nechce poslouchat, je prostě na hovno
Gerda
souhlas, s tím, že pinč to zvládne taky!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 12:05
- Nahlásit

Sali
s tím, že pinč to zvládne taky!!!!!!
A eště u toho poskakuje! Hele ale Kobřice neni taková zlá, dyť se ani s Mařenou na sebe nezlobily...jen je teda fakt, že tvoje hoky si vymyslely zábavu, že dyš budou šťouchat do Maryje, vona se bude vztekat a to je bude bavčit. Ale to dělá i Nána, ta jí ovšem místo štípání do prdky kouše do hlavy. Dycky, dyš vokolo ní jde!
Já jen furt přemejšlim, na co takový čévéčko je. Jako je nádherný a určo sou lidi, co je uměj vychovat. Jen sem právě chtěla vědět, co lidi na nich táhne, když spíš slýchám zprávy jak čévko všecko doma potrhalo, jak vymejšlí, co by uničili, jak neposlouchá, jak se to nedá cvičit, jak je moc těžký ho přimět ke spolupráci....zdrhá....nevim, asi je to jen tim, že při svý jednoduchosti mám ráda jednoduchý psy, co jsou prostě rádi z kontaktu s člověkem, co poslouchat chtěj, co rádi spolupracujou a nemusej se k tomu přemlouvat...

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 12:14
- Nahlásit

Gerda
jen furt přemejšlim, na co takový čévéčko je. Jako je nádherný a určo sou lidi, co je uměj vychovat. Jen sem právě chtěla vědět, co lidi na nich táhne, když spíš slýchám zprávy jak čévko všecko doma potrhalo, jak vymejšlí, co by uničili, jak neposlouchá, jak se to nedá cvičit, jak je moc těžký ho přimět ke spolupráci....zdrhá Uvědom si, že slyšíš ty lidičky, který mají problém. ti co si s čévéčkem žijí v souladu, to v drtivé většině nikde neprezentujou. Tak že pak ti může připadat, že jsou tak komplikovaní.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 12:15
- Nahlásit

a neni těch lidí, co maj problém s čv nějak moc?

<< 1 ... 2448 . 2449 . 2450 . 2451 . 2452 . 2453 . 2454 . 2455 . 2456 . 2457 . 2458 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání