| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:33
- Nahlásit
jsem si naložila obídek, sednu s tím k žumpě a ta svině mi normálně zpod ruky šlohla chleba a hodlala se s ním odplížit. Dostala traverzou, strachy se zahrabala až pod podlahu a o tři vteřiny později se zkusila přiblížit z druhé strany
Biluška
ehm ehmhmmmm
víš, kobří pes to dělá taky, ale ani se nějak nesnaží (na mé snahy si jídlo uchránit) odplížit moc daleko, rovnou jde na tu druhou stranu...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:36
- Nahlásit
ankaras
ty sháníš ovčounka?
Já ne,je to z nového fóra adopcechrtu.info.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:38
- Nahlásit
Dobré odpoledne přeji.... konečně nám jde elektrika bez vypadávání, tak si jdu přečíst, co jste dneska naklofali
|
Nire
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:40
- Nahlásit
PetraK
že jako abych rozpustila v kyselině sejrový ňákej svůj prstýnek???
To nebude potřeba
http://www.novinky.cz/clanek/138871-stribro-jako-z bran-proti-bakteriim.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:41
- Nahlásit
Sali
Z extraintestinálních manifestací je nutno upozornit na nejčastější – oční (od konjunktivitid po uveitidy), kožní (nejčastěji erythema nodosum) a kloubní (artralgie, artritidy). Primární sklerózující cholangitida se vyskytuje zejména u mladých mužů. Extraintestinální manifestace obvykle recidivují s recidivou střevního postižení.
ešče, že tomu nerozumim
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:46
- Nahlásit
Nire
a kterápak ty sééééééééš ?
jinak zdravím fšechny nascípané z žumpy,ty zdravé třá taky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:48
- Nahlásit
janika
Nechápu tě příliš, bohužel KVS nereaguje na mou opětovnou výzvu, že pes mrzne v hovnech a majitelka mě potkala poprvé od té doby, kdy jim z KVS přišel nějaký dopis či co, takže to bylo veselé a bohužel, jsem taková že pro psa udělám i to co by se nemělo, když je to peecha vylízaná.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:49
- Nahlásit
jablunka
Pani se omlouvám, za velmi rychlý hovor, ale nestíhačka, nestíííhačka
|
Nire
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:49
- Nahlásit
Neessi
a kterápak ty sééééééééš ?
ta co tušíš,že to je
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:51
- Nahlásit
Mucholabka
že pes mrzne v hovnech a majitelka mě potkala poprvé od té doby,
Bych ji flakla jednu asi taky. takze malin tam mrzne porad?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:51
- Nahlásit
Nire
tý jo! To je teda věc! tak já si strčim ten prstýnek do hrnku s vodou aspoň.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:52
- Nahlásit
Gerda
Dnes má svátek Brut - tady máš dort, fšééééécko nejlééééépči!
děkuji za výbornej dortík...sem si právwě pochutnala s čajíkem.... doufám, že i ostatní nepohrdnou kouskem
brezen2008
výborná zpráva, teď ještě vyřešit stálou práci a případné noční štěkání.... a hlavně si dávat setsakra pozor na problémy
Biluška
myslím, že Texík bude za indivindi péči rád, vždyť nebude zase až tak daleko, aby jsi o něm zprávy nemohla dostávat a případně ho občas vídat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:54
- Nahlásit
Fifi
Ti lidi co slíbili že si ho vemou se neozvali.
Když jdu v noci venčit psy, tak si pro sebe kňučí. Kdyby za to na mě nepodala nějaké trestní ozn., tak jí zmaluju držku. To jediné asi může zafungovat. Mám známého, co dělá vymáhačky, jiná řeč s nima asi nebude...
|
Nire
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:56
- Nahlásit
PetraK
to nebude mít valného účinku.Julínek zakázal prodej koloidního stříbra,neboť se mu zdálo,že produkt náleží do léčiv na předpis(ale žádný doktor to nenapíše).
tak jen snad zakoupit tohle:
http://www.stribro.com/pr.htm
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:56
- Nahlásit
Mucholabka
Ti lidi co slíbili že si ho vemou se neozvali
Ani ta od koni?
Když jdu v noci venčit psy, tak si pro sebe kňučí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:57
- Nahlásit
Sali
dyť je ten votkaz vo střevě a ne vo voku! A nemám takovou hnusnou věc, co si poslala!!!!!!!!!!!! Takhle strašit slušný čéky!
janika
takže stejně nevim, KDY je to vobdobí
No přece v tý době, neš ho pustíš mezi zvěř do školy, školní děti sou nejhorší sběř.
kachna
To neni depresivní a moje kamarádka, co nezvládá dvě děti, se kterejma jí pomáhají obě babičky a střídají se v hlídání třeba na celej týden u té starší, se hroutí, když se po ní chce jen procházka s harantama odpoledne. Nevim, je to každýho tužba, jestli chce roběta, nebo ne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 15:59
- Nahlásit
Mucholabka
Když jdu v noci venčit psy, tak si pro sebe kňučí
ach bože, ach bože, nejsem tam a rve mi to srdce - nedramatizuju, je to opravdu tak, chudák malej. Já vím, že děláš maximum, ještě mě napadá na tu KVS dojít osobně. Muchoš prosím, prosím, zab je, já Ti budu nosit všechno co budeš chtít, zapeču pilník, bagr, jeřáb, cokoliv. ach jo tohle je strašný. A pro Tebe, která je vedle a má ho na očích ještě horší.
|
Mucholabka
Člen |
- Nahlásit
Fifi
Ani ta od koni?
Jo, ta mi napsala mejla, vidíš, musím jí odepsat. poslední dobou neodepisuju nikomu.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Pani se omlouvám, za velmi rychlý hovor, ale nestíhačka, nestíííhačka
V pohodě........vlastně ste volala docela nevhod.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 16:02
- Nahlásit
PetraK
Bolej mě voči a za krkem, to nevěstí nic dobrýho
mladý k tomu otekly uzliny, takže jsem jí vyslala k doktorce. Zítra jde na krev a výtěr k krku... prý to vypadá zatím na nějakou začínající virozu .... takže má být doma v teple a klidu, pít horkej čaj
Udělej si zázvor a nevymlouvej se na Davídkojc... ta je škrt a to ty nejsi
Sali
chce rozpít, pořádná pitná kůra, a vařící vana...je to recept od našich pohřebáků,
kýbl vařícího grogu/svařáku chlemtat ve vařící vaně,
vyráběj se tím bílkoviny tepelnýho šoku a ty podpořej imunitu.
brrrr, naštěstí nemáme tu vanu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 16:10
- Nahlásit
Sali
ehm ehmhmmmm
víš, kobří pes to dělá taky, ale ani se nějak nesnaží (na mé snahy si jídlo uchránit) odplížit moc daleko, rovnou jde na tu druhou stranu...
Moji si teda tohle nedovolí ani omylem
Takhle nechat jídlo bez dozoru na stole a jít pryč z baráku...to jo, to zmizne okamžitě. U reparáků co mají útulkový syndrom se mi stává, že stačí jít do jiné místnosti a šlohnou to. Ale jenom u téhle se mi stane, že mi doslova pod rukou ukradne SUCHÝ CHLEBA Kdyby to byla tlačenka, nebo něco jánevím co masovýho, co toho psa děsně láká tak to snad ještě i pochopím. Ale z tohoto mě berou mory. Ona ví, že budu řvát, ví, že se to nesmí. Jenže neodolá, hlad je hlad a pro ten udělá cokoliv. Fakt bych s chutí zkopala do kulata tu svini, která z ní udělala tohle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 16:14
- Nahlásit
jablunka
........vlastně ste volala docela nevhod
já jindy než nevhod nevolávám se vomlouvám, ale sem musela, páč ta čubina je krásná
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 16:14
- Nahlásit
Biluška
Hele, co kdybys dala Texe té paní a vzala si malého skladného hodného maliňáčka? On je zvyklý i venku a spokojí se s chlebem, a umí i pohlídat.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 16:15
- Nahlásit
Biluška
hlad je hlad a pro ten udělá cokoliv. Fakt bych s chutí zkopala do kulata tu svini, která z ní udělala tohle
Já mám fšechny psy pažravý,ale Brůs ani Bůca si nedovolí sebrat nigde nic.Ofšem Ted a Otík,to je jiná,seberou rohlík dítěti z ruky a zdrhaj,že by jim gepard záviděl.Teda sem dokonce viděla polknout celej rohlík.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 16:19
- Nahlásit
PetraK
já jindy než nevhod nevolávám se vomlouvám, ale sem musela
No vlastně to bylo jen tak tak.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 16:23
- Nahlásit
Mucholabka
Na jaře snad konečně začnem stavět plot a montovat ty kotce co už mi tři roky leží v chlívě. Pak si vezmu cokoliv. Ale takhle bych ho musela dát zase do baráku a to už fakt nechci. Žijem tady hůř jak cigáni, to se fakt s tolika psama v baráku nedá Jsem pevně rozhodnutá "už žádnej reparák do baráku"
jablunka
To je holt syndrom hladu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 16:37
- Nahlásit
Děcka, dělám strašlivou věc, co musim mít zítra hotovou, přehled práce v hodinách za období od dubna do prosince 2008. Už mě bolí od klikání ruka a pomalu asi odumírám. Právě sem zjistila, že sem byla na záchodě poprvé dnes teď před chvílí. To je zajímavý, že se mi vůbec nechtělo, přitom plnim pitnej režim.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 16:57
- Nahlásit
Sali
Zajimave...jako kdyz popisujes zpusob kradeze jidla Jurasem...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 17:18
- Nahlásit
takl a já za chvilku beru část smečky a jdem lítat někam do lesů
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 17:41
- Nahlásit
Nire
ta co tušíš,že to je
Hm.Tak to je teda big problém,páč mám dlouhé vedení,mnohokrát narušené,takže nemám ale vůbec žádný tuchy
|