| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:01
- Nahlásit
si šel zase ukrást recept na vikodyn
Gerda
tak to já si asi půjdu někam ukrást recept na to, jak si nepřejíždět kolečkem od kancelexu přes na zem spadlý sklíčko, když se vsedě vohejbám, bych si ho sebrala...
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
Gerda
mam i jednou krasnou mosaznou (s koulema), 190cm sirokou ..tam prcham, dyz se buldocci roztahnou moc. jako podhlavnici se vyuzit nedaj.. zkousela jsem to, ale voni se -sfine- dycinky zvednou! je to dost nespravedlivy, pac voni na me lezej furt a vubec jim to divny neprijde..
Fifi
Ocickaaaaa
to nevotevru uz takhle mam co delat, bych ustala toho house (se mi ten vobrazek porad vraci)... bestak mi to s tema strasidelnejma linkama delate naschval!
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Fifi
Ten jsme meli, ale tlusta rotvice mu jednu sprusli proslapla. Zbyla z nej jen matrace.
stačí vyměnit prkénko.... sme takhle opravili všechny prošlápnutý u ségry a má ho jak novej.... jen nevím, jak kdo, ale já na něm spát nemůžu, tlačej mně prkna do kostí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:03
- Nahlásit
StaHi
to nevotevru
otevři, je to krásný a hlavně jemný na rozdíl od House
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:04
- Nahlásit
StaHi
Musíš buldoky naučit povel "hajibuci", pak se nevrtí a leží . Orinka ho umí a je úplně nejšťastnější když může hajobucat, páč je jasný, že hajobucá se jedině v posteli . Jinak tam nesmí
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:05
- Nahlásit
i jednou krasnou mosaznou (s koulema),
StaHi
tak bycha, nekoukej na bednu a na haluze, bo ti vybouchne v noci i ta koule, koule jako koule, co ty víš...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:06
- Nahlásit
brut
je mi v celku dobre, nafoukla jsem ale furt. a nic novyho zatim nevim, pac i tu gyndu jsem musela odlozit krzeva menses.
Gerda
Monka neznam.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:06
- Nahlásit
lidi jak to bylo s tim vočním varletem co eksplodovalo????? to nigdy nevidim bo uš spim
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:07
- Nahlásit
naučit povel "hajibuci", pak se nevrtí a leží
Biluška
Tchoř na to má jinou metodiku, stručně popsatelnou jako eště jednou mě probudíš, ty černá svině, a to bylo naposledy, cos vlez do tý postele...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:08
- Nahlásit
davidkova renata
nemáš chodit spát se slepicema
StaHi
tak to je fajn, jen ještě vychytat to nafouknutí...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:08
- Nahlásit
davidkova renata
bylo s tim vočním varletem co eksplodovalo?????to nigdy nevidim bo uš spim
nevadí, stav se tady u mě, já ti to tady jistě dokážu nasimulovat. Co bych pro přátele neudělala.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:09
- Nahlásit
StaHi
mam i jednou krasnou mosaznou (s koulema), 190cm sirokou
A je to vyřešený, salijovi budou chodit spát k tobě na 190, ty seš zvyklá na 80, sali na 90, to je 170, budete tam míst eště 20 cm vakl!
Biluška
Musíš buldoky naučit povel "hajibuci", pak se nevrtí a leží
Mařena má povel "Ukaž, jak spinká pejsek" a jak to začíná slovem Ukaž, má z toho děsnou radost, normálně by šla hledat auto, ale jelikož se to týká spaní, skočí buď pod postel, nebo do postele, hluboce oddáchne a spinká. A čeká, až pudem jíst.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:09
- Nahlásit
Sali
koule jako koule
no ne tak docela.. si to prectaf! postel s ctyrma varlatama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:11
- Nahlásit
brut
Ano! Dyš budete spát se slepicema, snadno se do 80 a 90 postele vejdete!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:17
- Nahlásit
StaHi
postel s ctyrma varlatama
Strašnej samec )))))))))))))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:20
- Nahlásit
brut
sem nešla!!!Nikde sem tě neviděla
Sali
stav se tady u mě, já ti to tady jistě dokážu nasimulov
Ok,vemu si nějakej lajntuch přes hubu abysem se nepoblila dyby mě to štrejchlo
jako eště jednou mě probudíš, ty černá svině, a to bylo naposledy, cos vlez do tý postele...
tomu rozumim a je mi to blízký .Akorát bysem ráda viděla tchoříka jak timdle pacifikuje kocoura ,naštěstí už je za duhovým mostem,ale měl svýho času skutečně drajvový období,dost dlouhý teda .Spíš to vypadalo,že na místě tchoře je von,páč dyš sem se pohnula a vzbudila tim tu mourovatou svini,okamžitě mě kous ,což je dost infarková situace dyš seš skoro úpa v limbu a nějaká svině se ti zahryzne třá do nohy páč si s ní hejbla Skončilo to mým totálním nasráním doběla,kdy se ta mrcha přímo přede mnou do tý postele vychcala ,což mě vytočilo tak,že to málem nepřežila vod tý doby se do postele bála
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:20
- Nahlásit
Sali
Tchoř na to má jinou metodiku, stručně popsatelnou jako eště jednou mě probudíš, ty černá svině, a to bylo naposledy, cos vlez do tý postele...
Hajibuci se učí dost podobně, metodiku bych zkrátila do věty "pohni se a zmlátím tě tak, že se z toho po..." . Ale v ústavu už to musí být zmáklý, klienti jsou takoví dost citlifky . Posledně jsem Oru poplácala a kluk začal natahovat a prej "teto nebij Orinku"
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:23
- Nahlásit
Biluška
"pohni se a zmlátím tě tak, že se z toho po..." . Ale v ústavu už to musí být zmáklý, klienti jsou takoví dost citlifky
jako tetkonc nevim...to je povel pro čokly nebo pro klienty??????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:24
- Nahlásit
davidkova renata
Pro voba, ale klijentům se to musí říkat nenápadně, aby to neslyšel perzonál
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:25
- Nahlásit
páč dyš sem se pohnula a vzbudila tim tu mourovatou svini,okamžitě mě kous,což je dost infarková situace dyš seš skoro úpa v limbu a nějaká svině se ti zahryzne třá do nohy páč si s ní hejbla
davidkova renata
tak to mě dělala Mia, a její dcéra Kobra si v noci občas vyřizuje s Kirou nějaký účty tím stylem, že se trefěj do mě....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:27
- Nahlásit
Gerda
Jinak samozřejmě máme zákaz těžkých jídel
Ale fčera dávali bač kasidy a sandence kit!
já to prošvihla
to jako nechápu proč? Aspoň byste cvičili s větší zátěží, ne? Andreany
nosím je v opdprdě
tendle kousek voblečení vůbec neznám? To je ňáká módní novinka? Vůbec nejsem in teda
StaHi
pak taky varle
to asi zasáhla ňáká horlivá feministka, ne?
Fifi
Ocickaaaaa. (a nebojte se, nevybouchnou)
To sou nápady todle!! Já mám takovej blbej reflex, že nevědomky dělám gezichtem to stejný, co dělá někdo proti mě. Tetkon sem akurát vešel šéf a ptal se co se mi stalo. ptala sem se proč? A von že mám tak velký voči, tak se mu řekla: "že abych tě lépe viděla Karkulko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:30
- Nahlásit
StaHi
mam i jednou krasnou mosaznou (s koulema),
to mi připomnělo - v předchozím zaměstnání jsme stěhovali diplomaty a zahraniční pracovníky. A byla nějaká reklamace a kolegyně předávala ty informace dál a pravila do telefonu: " A tak si ten pán stěžuje, že má nohy zvlášť a koule zvlášť!" Divila se tomu, že na druhé straně sluchátka bylo hodně udušené ticho a v ostatních kancelářích okolo ní řvali lidi smíchy
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:33
- Nahlásit
Biluška
...muzu se pridat? Mam sikovnou lat akorat do ruky...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:34
- Nahlásit
BinLadin
votvíráte s Biluší SM salůn?
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:35
- Nahlásit
Sali
...tak to maj asi rodovi,Juras obcas likviduje Ajinku a kdyz resim prikousne i mne...
Jo a vnoci sile ale opravdu desne kope...obas premyslim co je zac.Zda pes nebo kun.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:36
- Nahlásit
PetraK
Mne tuhle jeden pan diktoval mail, svy jmeno.. ja zamyslena a jen jsem si psala.. a pak se blbec optala.. vsechno maly?
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:37
- Nahlásit
PetraK
BinLadin
votvíráte s Biluší SM salůn?
...neee to zrovna asi ne,akorat mame obcas velmi kladny vztach k bliznimu,mrtvej clovek,dobrej clovek.....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:38
- Nahlásit
Fifi
vsechno maly?
a měl to, všechno malý?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:39
- Nahlásit
davidkova renata
Mel.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:40
- Nahlásit
Fifi
vsechno maly?
, jo a taky je někdy ošemetný zjišťovat jestli s tvrdým nebo měkkým a nedodat že se jedná o i/y D
davidkova renata
a měl to, všechno malý?
esli byla zima, tak si pište že jo
|