| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 17:17
- Nahlásit
Ebony
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 17:27
- Nahlásit
Ebony
..chapu,neni tak dlouho co jsem musel taky rozhodovat....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 18:48
- Nahlásit
Ebony
mám doma nemohoucího Mumina po kontrastu a jedu jen na autopilota...
tak to mě moc mrzí ,nevim co bych jinýho řekla aby to neznělo jak fráze..se držte,pani..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 19:51
- Nahlásit
Háló, je tu něgdo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 19:53
- Nahlásit
Želvajs, ten tvůj Mádle chová kavkazáky?
Kavkazský pastevecký pes Daruji 4štěňata,černá krátkosrstá,hodná,dobří hlídači,odběr ihned.Zdarma tel.720184556 pan Mádle
> Odpovědět< | E-mail: madle1@seznam.cz
Inzerát vložen: 14.01.2009 15:48:11 | Kategorie: prodám | Kraj: Středočeský
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 19:54
- Nahlásit
Biluška
jáá, vybírám pračku ... ta naše zřejmě půjde do věčných lovišť, protože dávat za opravu programátoru 2500 + práci a dopravu, tak to se mi moc nechce....když novou seženeme kolem 11000
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 19:57
- Nahlásit
brut
Za jedenáct? Sem nedávno někde viděla pračku za pět
Už jsi je všechny ztraverzovala?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 20:02
- Nahlásit
Biluška
za jedenáct je velká 9kg, jen nejsem moc moudrá z fotek a z některých popisků, takže opět budu muset do města a pračky ( teda doufám, že nějakou u nás mít budou) okouknout
Doma mám pouze holku ... mladej je na tréninku a mužskej ještě v práci ... traverzovat tím pádem nemám koho
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 20:05
- Nahlásit
Koukáte někdo na dvojku na RD? Kdo je ta holka, co tam mluví, ta taky patří na blůforum?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 20:08
- Nahlásit
Dotaz, nevíte někdo o nějakém bulloidním psovi s krátkýma nohama? Prý aktivní ďábel, ale bez noh.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 20:09
- Nahlásit
brut
mám výborné zkušenosti s těmahle - www.obchodni-dum.cz .
traverzovat tím pádem nemám koho
To je teda prekérka Jak ses mohla dostat do takové situace? Přece nikdy nesmím dopustit situaci, že nemám koho ztraverzovat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 20:10
- Nahlásit
Mucholabka
leda tak nějaký stafbul, zbytek beznohových jsou gaučáci. Vím o fr.bulďovi, za dva tácy, osm měsíců, bez papírák.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 20:12
- Nahlásit
Biluška
Jak ses mohla dostat do takové situace? Přece nikdy nesmím dopustit situaci, že nemám koho ztraverzovat
bych je musela doma přilepit, abych měla koho traverzovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 20:34
- Nahlásit
Mucholabka
nevíte někdo o nějakém bulloidním psovi s krátkýma nohama? Prý aktivní ďábel, ale bez noh.
jako konkrétního jedince nebo plemeno?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 21:10 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
Dobrý večer, tak jsem mamince nainstaloval nový program a nefunguje nic tak tu sedím a instaluji všechno znova na jiný disk kompletní XP, SP3 a programy. Nevíte někdo jak stáhnout ze starého disku e-mailové adresy pro nově nainstalovaný outlook ?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 21:15
- Nahlásit
Benda
posles-li mi foto slecny bendove, jr., poradim ti.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 21:22
- Nahlásit
argosek
nazdar buzničko nepošlu si ji najdi na fotoserveru tam je a adresu znaš
Ne važně vytahl jsem disk co byl v pc jsou na něm všechna data vč. instalace, ten disk pouziju jako externí. Do pc jsem dal nový a nainstaloval XP a ostatní sračky a ted bych potřeboval najít soubor a nějak ho importovat do aktuálního outloku a to samé s mozilou thunderbird
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 21:28
- Nahlásit
Benda
čus pane velkokynológu,jak se má pan Benda? Musím ti říct,že ti to s tou chlupatou čupkou fčéra děsně slušelo a to pravila i dcéra moje,znáš ji,ta jen tak někoho nepochválí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 21:29
- Nahlásit
Benda
Pane Bendo, to mluvíte česky? Rozumím akorát spojkám a předložkám
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 21:31
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
Jeden konkrétní jedinec a ďábel, prý oživení krve a regenerace chovu short bulls. Obrátil se na mne jeden týpek co takhle hodně dělá v bullech. Prý by bral i pita, hamalovce (aby to byl pořádný magor)-to zrovna mám já, akorát mu vadí ty nohy co to má i bez pp pes.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 21:54
- Nahlásit
Mucholabka
No tak to asi nepomůžu, o bulích ďáblech nevím vůbec nic.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 23:02
- Nahlásit
Mucholabka
ať ti voli zkusej přikřížit ďábly medvědovitý, ty se budou chovat s vlohama pro pobyt na řetězu úplně sami.
jak já tyhle lidi nemusím....jestli mají doppředu na všechny ty pořádný magory odbyt do zodpovědných erudovaných pazourů, tak bych s ejim i omluvila, ale to asi nehrozí.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 23:06
- Nahlásit
a dobrou s Kobrou.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 23:39
- Nahlásit
Sali
Vůbec nevíš o co jde a řetězáci to nejsou. Tady slova o volech nejsou na místě. To že Cecek Doggydog naučil Ditu chovat psy a věšet je na provaz když nejsou dle jejich gusta s tím nemá nic společného.
Ten člověk o kterém je řeč vede v čr akce i chov amerických buldoků bully typu. Sám má několik psů z řetězu, takže važ slova.
Co se týče magorů, někdo prostě takové psy rád, já na slováky nedám dopustit.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 02:24
- Nahlásit
ÚPa ve mě hrklo,dyš sem četla,že je jazykově vybavenej,,ale dyš sem si přečetla ,že přes cizí jazyky,došlo mi,že se béte jenom líbat
..jinac..mam tu plastelinu! a je INTELIGENTNI! , je! bo to pisou na krabici sviti upa nejvic ufounsky a je to vubec vyborna hmota.. ofsem zadny poletujici elektrony jsem esteva nevidela ..ale nevzdavam to
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 06:17
- Nahlásit
chov amerických buldoků bully typu
Mucholabka
chceš tím říct, s vlohou pro patologický objem svalové hmoty? nebo rovnou chondrodystrofická zvířata, když s krátkýma nohama?
víš, já se obávám, že u registrací přes oceán je asi možné úplně všecko. Ale čer to vem, já taky nežeru FCI, taky bych se spíš brala za holanský registr pracovních očákoidů,
ale mě zajímá, zda mají dopředu na všechny ty pořádný magory odbyt do zodpovědných erudovaných pazourů
nějak mám v poslední době divnej pocit z toho množení za každou cenu, tu krasavců, co by bylo škoda je nereprodukovat, tu zas magorů, co by to bylo to samý...a to vám všem na ty odchovy stojí fronty?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 06:19
- Nahlásit
StaHi
mam tu plastelinu! a je INTELIGENTNI
super, tak si jí ráno pošli pro čerstvý rohlíky, i někam do práce,
třeba ti dokáže zvednout životní úroveň.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 06:19
- Nahlásit
Dobrý ráno všem ve spolek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 06:59
- Nahlásit
Dobrý ráno, vyhnala jsem všechny do pracovního a vzdělávacího procesu a jdu zase spát, páč já dělám až od devíti
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 07:20
- Nahlásit
dobré ráno všem,co jim konečně naskočila vejplata,co pracujou až od devíti co jsou imteligentní a co koukala na včera na tu holku a na RD v televizi
|