| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 07:47
- Nahlásit
brezen2008
já četla, že ti naskočily varlata ráno no
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 07:50
- Nahlásit
lidi dejte mi link na ten pořad s RD, dohadujou se mi tady laborantky, s jakout babou m ladou že žije, že tam je smíchaný pátý přes devátý a koně okusujou cizí pozemek....
tak abych jim to rozklíčovala...
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:04
- Nahlásit
Sali
Byly to dva příběhy lidí na okraji společnosti. Holka s koňma a Ruda. nepůsobilo to celé špatně až na to věčné Rudovo já, já, já ....
Link nemám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:12
- Nahlásit
Sali
idi dejte mi link na ten pořad s RD, d
to bude asi todle:http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/308295 350260003-zivot-bez-skatulky/
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:12
- Nahlásit
už jsem to našla v archívu, dík.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:20
- Nahlásit
Jo a dobré ráno fšem, zase už tu padá ten bílej sajrajt
|
Tinta76
|
# Zasláno: 15 Led 2009 08:23
- Nahlásit
Dobré ráno
Tady lehce prší a pěkně to přimrzá
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:23
- Nahlásit
Sali
Bully typ americký buldok
To je z jeho chovu. Nic abnormálního nebo patologického na tom psovi nevidím, až na to že je to buldok. Jen má oproti pitovi kratší svaly, takže jsou víc vidět a míň vydrží.
Short bull je jakýsi pokus o zachování angl. buldoka nepostiženého FCI chovateli. Takových podobnýcj je vícero, třeba se některý z nich uchytí, namísto křivonohohých špekatých nestvůrek, co se ani nemají zájem rozmnožovat. Zatím se tihle psi udržují v okruhu fanoušků a v tomhle okruhu na ně zájemce má.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:28
- Nahlásit
Mucholabka
Je to eště ošklivější než normální angličan
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:32
- Nahlásit
Brejtro ve spolek - se nám dneska nějak voteplilo. Ale nevím vůbec kolik je stupňů, páč náš teploměr je asi puberťák, jen mu místo puberty zamrzla rtuť StaHi
mam tu plastelinu! a je INTELIGENTNI!
mám si jí koupit? že bych jí za sebe posílala do práce, esli je inteligentní, nemusel by nikdo nic poznat, KvíKvé budem mít tak asi nastejno
ofsem zadny poletujici elektrony jsem esteva nevidela
vám jednu nakouřim pěstí mezi voči a uvidíte poletujících elektronů co hrdlo ráčí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:32
- Nahlásit
Biluška
co ta neděle? Hodíš to tu do placu? Nebo počkáme, až nebude sníh?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:33
- Nahlásit
Short bull je jakýsi pokus o zachování angl. buldoka nepostiženého FCI chovateli
Mucholabka
což to je velmi dobrý nápad, protže FCI anglický buldok je už genetická cesta do hrobu.Zatím se tihle psi udržují v okruhu fanoušků a v tomhle okruhu na ně zájemce má.
zapla´tpámbu.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:38
- Nahlásit
prokousnuta baterie vydava intenzivni teplo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:38
- Nahlásit
Mucholabka
Nevím jestli to dám Světová krize se u nás začíná projevovat a banky mi nevyplácejí provize Gdyž nemám provize tak logicky nemám ani na benzín Začíná to vypadat hodně zajímavě. Půjdu na podporu a budu mít klid
Nepište nigdo nic, jedu na canisku.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:46
- Nahlásit
tady se projevuje akorát krize systému,
nestíhá už mě vůbec nikdo,
na všechny hejkám, že na co šáhnou poserou,
dva dny z5 jsem tady školila laborantku s 5měsíční borderou, že NEMÁ přivolání, ani ho mít nemůže, a PROČ ho nemá, a PROČ ho mít NEMŮŽE,
ta se vošívala a měla mě za krávu, tak si to včera v televizi vyslechla znova v bleděmodrým, a prý si na mě hned vzpomněla...
všicí chtěj středovej model se středovejma hodnotama a středovejma zájmama...asi už dávno nejsem normální.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:49
- Nahlásit
čus fšicííí co maj taky kvíkvé tej plastelýny
Nepište nigdo nic,
Správně!!!Naprosto s kolegyní Biluškou souhlasim,tagže bacha
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:51
- Nahlásit
Biluška
Tak to necháme, až bude tepleji, mně už se ta kosa přestává líbit a stejně furt teď máme nějaké akce se psema.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:55
- Nahlásit
argosek
prokousnuta baterie vydava intenzivni teplo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 09:13
- Nahlásit
davidkova renata
Správně!!!Naprosto s kolegyní Biluškou souhlasim,
vy dvě ste snad jedna!
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 09:19
- Nahlásit
Sali
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/308295350260 003-zivot-bez-skatulky/
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 09:29
- Nahlásit
davidkova renata
správně, my od pinzet máme spolehlivě jedině a pouze KVÍKVÉ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:02
- Nahlásit
Mucholabka
Sali
jak jste to tak nakously- tak mě napadá, zdaliž by ještě vůbec byla cesta k tomu ozdravit ty psí plemena. Jestli je to vůbec ještě možný. Když odmyslím hrabivost, množitelství, to že se pojede jen na pár šampionech bez ohledu ťřeba na povahu, vlastnosti a tak, prostě když to vezmu čistě a jen v teoretický rovině. Jestli, kdyby lidi dostali zčistajasna rozum, jestli by ještě měli šanci to dát dohromady tak, aby ty plemena byly co nejvíc zdravý.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:05
- Nahlásit
PetraK
Takoví lidi jsou, kteří si drží svoje psíky a svoje linie, akorát jsou ostatním jen pro posměch a urážky, protože to je neudržitelné v rámci fci registru. Akorát podmínky odchovu a selekce jsou pak někdy celkem tvrdé.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:28
- Nahlásit
čauky
takže odevzdané všechny dokumenty ,dokonce i tu z městské části
jestli chcete tak můžete někdo se mnou v pondělí,abyste mi věřili
městská část,tedy paní tu byla ráno na 8,30,zrovna jsem odcházela,jenom že mi nese to psaní,se mi hodilo a jestli neva že si psiska i vyfotí,já že neva
doma jsem měla uklizeno i postel stáhnutá,vše mám od uterka jak jsem udělala, a tak nic nemohla shledat že jsem jakoby narafičila,jen mě řekla,že ještě jednou zavolá a příjde s vetrinární správou jako s pánem,jestli jako je vše ok ,jako jestli si to nevymyslela
píšou dole tohle:
tento zápis nenahrazuje protokol z místního ohledání za učasti zástupce orgánu ochrany zvířat - městské veterinární správy v Praze,který jediný má zákonné právo rozhodnout ,zda v danném případě dochází k porušení zák. č,256/1992 Sb,na ochranu zvířat proti týrání. Toto šetření má pouze prošetřit,zda je oznámení o podezření z porušení zákona relevantní
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:32
- Nahlásit
jinak tu je psáno:
3 psy v dobrém zdravotním stavu,k dispozici voda,krmení granulemi,masem u vetamixu,rýže,kloubní výživa,jsou pravidelně odčervováni a je jim věnována maximální péče
Z hlediska refentky OŽPnebylo prokákáno podezření z porušení zák. č.246/1992 Sb.,na ochranu zvířat proti týraní
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:41
- Nahlásit
a jak jsem dopadla tam:
rychle vyřízeno,předány všechny dokumenty,nájem ,smlouvy,předání bytu,psy že jsou v ok stavu a v pondělí tam jdu naposled a vše napíšem po právnicky,kdyby zautočil,na výpověd,jako že zautočí si myslím 100% a zautočí na psy
včera jsem potkala tu sousedku co jí pokousal někdy dávno nějakej pes a říkal jak hezky má náhubek a že mu ho mohu sundat a já že ne a ona že to nevadí a já že bych nechtěla aby si tady někdo stěžoval a že to musí mít ze zákona a ona jako že dobrá tedy
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:46
- Nahlásit
já že bych nechtěla aby si tady někdo stěžoval a že to musí mít ze zákona a ona jako že dobrá tedy
brezen2008
náhubek nemusí být ze zákona, pozor, na to žádný zákon není, a bohdá nebude,
je jediný zákon,ten na ochranu zvířat,
který jen říká, že tam, kde to praví místní vyhláška, aby pes byl na veřejném prostranství upoután na vodítko, je neuposlechnutít tohoto považováno za porušení zákona na ochranu zvířete,neb volným pohybem mu v místech s veřejnou dopravou a vůbec hrozí újma na zdraví až smrt.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:50
- Nahlásit
brezen2008
důležitý, je, aby ten pes měl koš proto, aby lidi viděli, že má zakrytý zuby, že je nemůže kousnout, ani jejich psy, je to čistě psychologický tah, není to tah ze zákona, ale z rafinovanosti!!!!
Krom toho, jestli s ním někdy budeš chodit na ostrahu, aby sis vydělala víc, než takhle máš, a byla soběstačná, i psa unavila a zabavila, a naučíš ho praktický obrany v tý míře, v jaký je potřebuješ do práce, tak ten koš potřebbovat budeš, součástí práce je i obrana psovoda psem v koši, pouštění hrůzy a těsnej kontakt do toho, kdo votravuje,
tady néméthová i binladin ti řeknou víc, živěj se tím.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:52
- Nahlásit
pondělí tam jdu naposled a vše napíšem po právnicky,kdyby zautočil,na výpověd,j
brezen2008
tak, to je důležitý, to nepodceňuj, musí dostat právnickou odpově´d na tu svou slátaninu,
a ty musíš sekat latinu, aby na tě nic nevymyslel.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:55
- Nahlásit
brezen2008
a hlavně musíš bejt rafinovaná!
|