Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2421 . 2422 . 2423 . 2424 . 2425 . 2426 . 2427 . 2428 . 2429 . 2430 . 2431 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 10:58
- Nahlásit

Dobré ráno krasoslavové a kraslice, hodní a milí lidé, blázni a šílenci!
Dnes má svátek Brut - tady máš dort, fšééééécko nejlééééépči!

Jak se dnesm áte? Nám přestala učit mistrová, má nějakou potíž, supluje mistr, fčera nám zas dal takovou kouřovou, že sem pak v hospodě byla ráda, že sedim. Děsně mě bolej nohy, zejména v oblasti kotníků, mám slabý nohy. Ach jo. Nejvíc mě překvapilo, že holka, co fakt cvičí hůř než já, význam pohybů nezná, postoje správně ani náhodou (to já samozřejmě taky ne), tak už chodí do trojky, což je u mistra zatím nejvyšší kurz. Přišlo mi to jako nehoráznost. A divila se, proč tayk nejdu vejš, proč už sem 4 roky v kreténech. No, protože sem furt kretén a vejš nepatřim, bylo by mi mistra líto, kdyby se s timhle matrošem musel potýkat v kurzu, kde už se nějaká kvalita pohybu vyžaduje. Prostě děs. Zrovínka nás učil včera takovej pěknej pohyp, co láme loket, dyš ho děláš dobře, a do sestavy ho musíš dělat dobře, vypadá to jako vyšívání.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 11:02
- Nahlásit

Sali
no jsem zvědavá co bude dál vymejšlet

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 11:04
- Nahlásit

Uš sem tu tak uš můžete psát

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 11:07
- Nahlásit

Do Texála se zamilovala jedna vychovatelka v ústavu kde terapeutíme. Moc o něho stojí. Tak váhám jestli ho mám dát . Paní je sympatická, zkušenosti se psama má (měla foxe a jezevčíka), mají zahradu, Texín by byl samozřejmě postelový, páč děcka už jsou na výšce a na paní je vidět, že touží rozmazlovat něco dalšího..... Jenže mě tady ta střela bude chybět

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 11:11
- Nahlásit

Moc o něho stojí. Tak váhám jestli ho mám dát .
Biluška
dej jí ho, uděláš si místo na třeba jiný potřebný zvířátko, co by si jinej nevzal...a taky budeš mít víc času na ty ostatní, ta Puma potřebuje jistě silně individuální přístup,
a tak vůbec...
já osobně zastávám názor, že pokud je psík schopný žít jinde, a je tam o něj skutečný a zodpovědný zájem, tak postnout ho dál je výhodný pro obě strany,
on tam bude hlavní a jedinej,
a ty budeš mít volnej slot a nikdy nevíš, kdy se ti hodí, že ho máš...

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 11:17
- Nahlásit

Sali
Je fakt, že Texovi bude možná líp samotnýmu. Je hodně fixovaný na člověka, hodně se chce mazlit individi což u nás je prakticky nemožné. Původně jsem si ho chtěla nechat na agi, ale těžce nedorostl, je malinký a šeltiím prostě konkurovat nemůže. Agi by asi běhal, ale končíval by poslední před disklýma a to není místo kde bych bývala ráda . Na canisku se taky nehodí, na to je zase moc temperamentní.
Na druhou stranu je zvyklý žít ve smečce, mít kolem sebe pořád spoustu psů. U té paní žádné psí kámoše mít nebude, přiznává, že v okolí nikdo psa nemá. Teda nemá tak, aby s ním třebas chodil ven a podobně. Je to stejné jako u nás - fůra psů na řetěze co v životě nebyli za branou.
No uvidím, paní to ještě nemá schválené od manžela, třebas bude manžel proti a rozsekne to za nás

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 11:20
- Nahlásit

jsem zvědavá co bude dál vymejšlet
brezen2008
já osobně myslím, že pokud bude vývoj takový, jaký ho nastínil světaznalý isdipich,
tak další tah bude navyšování nájmu až do stropu v mezích zákona,
bude to dle mne záležet na tom, jak moc a na co ten člověk potřebuje ten byt.

Čili pro tebe z toho vyplývá dle mne jen jedno:
Vydělávat/pracovat tak, abys měla peněžní rezervu na vyšší poplatky, a stala se k tomu taky co nejvíc nezávislou na dělení se o náklady s druhou osobou.
Říkám, pokud po tobě jenda chce, abys mu dala do práce svýho psa, nedělej to, jak se trochu oteplí, vem taky nějakou pokud možno pravidelnou noční ostrahu se psem ale TY, a přes den máš ty letáky, jak to máš, tak to přitom můžeš přece mít psy s sebou taky...

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 11:22
- Nahlásit

Na druhou stranu je zvyklý žít ve smečce, mít kolem sebe pořád spoustu psů
Biluška
ano, ale věř mi, že za tohle hodně se chce mazlit individi což u nás je prakticky nemožné.
to rád vymění, psi jsou pragmatičtí sobci.
Mám to ověřené praxí.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 11:25
- Nahlásit

Sali
nene,o tom že ten pes půjde sním,jako ostrahu,už nepadá ani slovo
když není velkej mráz nebo bylo léto psy chodili se mnou s letákama
jinak díky a v pondělí sem ,jestli budete chtít napíšu co je na tom papíru
jako jsem to psal u té z prahy

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 12:00
- Nahlásit

Je tu něgdo kdo by mi chtěl umýt podlahu a vyprat? Se nemusíte hlásit fšichni, stačí jeden dobrovolník

Nire
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 12:03
- Nahlásit

Přeji pěkný den,
podlahu umývat nechci.Ale i tak děkuji za nabídku

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 12:04
- Nahlásit

brezen2008
jen tak dál, dobrý by bylo jak píše Sali sehnat nějakou lepšejší práci a hlavně trvalou, kdyby jsi třá někdy chtěla tu hypošku.
Biluška
Je tu něgdo kdo by mi chtěl umýt podlahu a vyprat? Se nemusíte hlásit fšichni, stačí jeden dobrovolník
JÁ teda rozhodně ne, ani za prachy
Jo a časem se ozvu kvůlivá tomu pojištění.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 12:24
- Nahlásit

fšicíííí
hele to mi přišlo vod jablůnky,nemám ale dneska zrovna moc času,nevíte někdo vo něčem????

Prosím prosím pomozte- dneska mi volal kamarád, že by rád nějaký štěně ovčáka a jestli někoho neznám, kdo je chová. Po chvilce povídání jsem mu řekla, že útulky jsou plný psů, tak proč nedá dům nějakýmu opuštěnýmu miminku. Hrála jsem si na hrdinu, ať mi dá chvilku a že něco seženu. Asi hodinu na to volal druhej známej, že se vrátil na trvalo do Čech a že by rád nějakou kamarádku v podobě něčeho většího loveckého. Spustila jsem na novo o útulku, tak mě pověřil, abych "vyštrachala" nějakou fenku do 1roka věku, která by s ním mohla chodit do lesa. Takže vás všechny moc prosím, nenechávejte mě v tom a kdyby jste věděli o mimi ovčáka, nebo něčem loveckém, pište prosím. Díky moc!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 12:30
- Nahlásit

davidkova renata
Odkud ti chlapi jsou? Ať hledáme +- v jejich okolí, nemá cenu shánět dopravu přes půl republiky když jsou útulkáči přímo v místě.

S tím lovečákem - chce ji jen jako doprovod do lesa, nebo s ní chce lovit? Páč lovit může jenom s papírákem.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 12:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Jablůnka

REBEKA

Věk: 1 rok

Charakteristika: Rebeka je nalezenec ze Smržovky (Jablonec nad Nisou), údajně byla přivázaná u benzínky. Beky je štíhlá fenečka střední velikosti, možná se jedná o křížence ridgebacka. Je velice mazlivá, přítulná a kamarádská, je ráda mezi lidmi. Potřebuje hodně pohybu, jako odrostlé štěně je to ještě trochu ztřeštěnec. Hodí se k aktivním lidem nebo do rodiny s většími dětmi, nejlépe do domku se zahrádkou (s bydlením uvnitř kvůli krátké srsti).

V útulku od: 10. 12. 2008
http://www.dasenka.unas.cz/galerie/psi/rebeka.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 12:32
- Nahlásit

Biluška
nevim nic,jablon jen poslala maila taky vod někoho ,du se voptat

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 12:38
- Nahlásit

davidkova renata
Jablůnka
ten lovečák- musí to být nutně fenka??? V ohařích jsou jen kluci, V pointrech jsou tři hodně velcí chudáci:

Připomínka pro toho kdo chce toho lovečáka- prosím řekněte mu, že musí počítat s tím, že toho psa/fenu musí naučit jak se v lese chovat, pokud s ním/ní chce chodit navolno. Ten lovecký pud tam je a musí se nasměrovat správným směrem. zase ale na druhou stranu díky vlohám je na čem při tom učení stavět.
Fajka
Ta Rebeka- jde o to, jaký zkušenosti ten člověk má a co od psa očekává, pokud to, že s ní bude lítat navolno, bude to mít-když je tam příměs RR o dost velký fousy těžší, páč oni jsou dost honící. Pokud počítá s tím, že budou spojený šňůrou, tak je to fučík. Jde o to, co ten člověk chce.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 12:56
- Nahlásit

Fšicíííííí..............
Je to vod tamá........a páč Dana vopčas vleze sem a ví,že dDavídkojc je akční,tak mě poprosila,ať jí to hodím.
Tak gdyž něco najdete,hoďte to rovnou tam.Díkec
http://www.adopcechrtu.info/forum/viewtopic.php?f= 18&t=148

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 13:19
- Nahlásit

janika
Viděli jste včera Rododendron na ČT?

Ne, neviděla. Kvete?

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 13:21
- Nahlásit

gabifi
Jo, kvete. Ale jeden můj profesor vždycky říkával "nezoufejte, blbost odkvete a přijdou plody" Nevíte něgdo co plodí rododendron?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 13:22
- Nahlásit

janika
to je rok co, to budou žít pra pra pra děti našich dětí ,tedy né mojem,bo já nemám děti a mít nebudu

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 13:26
- Nahlásit

janika
vůbec nevím, cos tím chtěla říct
Že v roce 2606 tu už nebudeme ))

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 13:30
- Nahlásit

Biluška
nezoufejte, blbost odkvete a přijdou plody
dle této moudrosti furt kvetu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 13:33
- Nahlásit

brezen2008
co tam děláš prosim tě?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 13:39
- Nahlásit

Gerda
Že v roce 2606 tu už nebudeme

já mám pocit, že tady asi nebudu už brzo- něco na mě asi leze. Bolej mě voči a za krkem, to nevěstí nic dobrýho ?-(tak bacha Janiko!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 13:42
- Nahlásit

janika
Plod je tobolka praskající od vrchu dolů.
Ty woe, tak u toho bych nechtěla být, až Rododendron praskne . To bude horší než to střevo co bouchlo Sali do obličeje

Dozrává pozdě na podzim nebo začátkem zimy.
Tak to naštěstí nehrozí, na Vlčárech je věčné léto

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 13:43
- Nahlásit

janika
jsem marodila předminulej tejden

tak a je to jasný, páč já sem ta zavostalá, dorazilo to až teprv tetkon. No- kolik dní mám počitat?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 13:53
- Nahlásit

janika
gerda je chytrá

ale ještě bych dodala,že tady to nevymře,bo tady budou pokračovat v žumpaření vaše děti

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 14:01
- Nahlásit

PetraK
něco na mě asi leze. Bolej mě voči a za krkem, to nevěstí nic dobrýho
To neni normální, abys byla furt takhle zdechlá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 14:02
- Nahlásit

brezen2008
,bo tady budou pokračovat v žumpaření vaše děti

hm, takže nekonečnej seriál, něco na způsob Mladí a neklidní

<< 1 ... 2421 . 2422 . 2423 . 2424 . 2425 . 2426 . 2427 . 2428 . 2429 . 2430 . 2431 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání