Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 17:45
- Nahlásit

Neessi
páč mám dlouhé vedení

co růčka pani v bílým? Huž dobrý? Nebo ještě stále ordinujete hlavou?

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 17:50
- Nahlásit

jablunka
mám fšechny psy pažravý,ale Brůs ani Bůca si nedovolí sebrat nigde nic.Ofšem Ted a Otík,to je jiná,seberou rohlík dítěti z ruky a zdrhaj,že by jim gepard záviděl

Tak to moje holky nekradou teda z ruky nekradou,ze stolu si vezmou "zapomenuté sušenky" jedině až když jdem spát a majípocit,že už asi nemůžem.A tu daňčí kejtu,co si jednou vzala Bordžínka z linky,tak to byl trochen renonc-moje chyba,páč jsem ji tam neměla tak dlouho vystavovat

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 17:53
- Nahlásit

PetraK
co růčka pani v bílým? Huž dobrý?

No co? Prst odpuchnul a násilně jsem ho ohnula tak,aby nepřekážel Ale když je mi zima,tak bolí,jako sfiňa.Co bych chtěla-stará vjetef se dobře láme

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:06
- Nahlásit

Tak hlásím, že Muminek se rozhodl, že nám to tak lehce nedaruje a včera sám vstal a vypochodoval se ven vyčůrat a vykadit a pak ještě tady všem venku hlubokým basem ohlásil, že ještě nekončí...magor jeden, snad mu to chvíli vydrží, teď tu otravuje a hází mi míček pod nohy, už vylezl na gauč v obýváku a tváří se náramně důležitě....jako že teda nuda

brut
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:09
- Nahlásit

Ebony
skvělá zpráva ... hlavně, ať mu to dlouho vydrží

Neessi
zítra pošlu sovu... jdu na ko

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:12
- Nahlásit

Ebony
Muminek se rozhodl, že nám to tak lehce nedaruje
heuréka.Pan pes je pan pes

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:27
- Nahlásit

Ebony
Tak hlásím, že Muminek se rozhodl, že nám to tak lehce nedaruje a včera sám vstal a vypochodoval se ven vyčůrat a vykadit a pak ještě tady všem venku hlubokým basem ohlásil, že ještě nekončí...magor jeden,

Hurááá a juchééééééééééé!!!!! To se to hezky čte . Řeknite mu, magorovi jednomu, ať se snaží,jinak ho budu chodit strašit a toho se bojej naprosto fšichni v mým okolí.

Pani ešli by to šlo- můžu vidět Mumínkový obrázek? Já ho ještě neviděla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:29
- Nahlásit

Neessi
Prst odpuchnul a násilně jsem ho ohnula tak,aby nepřekážel Ale když je mi zima,tak bolí,jako sfiňa

esli vy ste ho teda nevohnula moc?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:37
- Nahlásit

Mucholabka
hele a nemůže se ten čokl šlohnout a dát zatim aspon do útulku?Sice nic moc řešení,ale nevim co jinak..
Ebony
že Muminek se rozhodl, že nám to tak lehce nedaruje
no pani,vono to nejni nic tak divnýho bo Mumínka hned tak něco nemůže porazit vzhledem k jeho hmotnosti.Jak vylez na gauč,vidim to dobře.Mocinky vám to voběma přeju bo vim jaký to je...dycky chci umřít taky a sem nějakej čas na práškách bo bych to prostě nevydržela jinak ,úplně se mi zhroutí svět páč vlastně nic než toho čokla ani nějak nemám..Podávejte pravidelně hlášení a dyš béte v deprézi,přidte se vykecat,uvidíte,že vám to aspon trochu zvedne náaladu.Případně mandle

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:40
- Nahlásit

Ebony
Muminek se rozhodl, že nám to tak lehce nedaruje
To je moc hezká zpráva! Mumínkovi posíláme oslavnou a podpůrnou báseň:

Mumin je tvůj osud,
Mumin je tvůj osud,
Mumin je Pan Pes,
co nebyl tu dosud.
Mumin je odvaha,
Mumin je střela,
Mumin je Nadpes
vhozený do jetela.
Mumin je vše,
co neztratí svůj pel,
a když ho nasereš,
pošle tě do pekel.

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:45
- Nahlásit

Sali
Biluška
víš, kobří pes to dělá taky, ale ani se nějak nesnaží (na mé snahy si jídlo uchránit) odplížit moc daleko, rovnou jde na tu druhou stranu...
Dámy, ste prd hamižný a žravý. Já dyž si zasednu ke svačince, tak se ke mě žádnej čokl nevodváží přiblížit na půl metru, bo sou chytrý a cítí , že pro kus žvance neznám bratra

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:45
- Nahlásit

Gerda

nemá bejt vhozenej do kostela spíš???? Jako tadleta Manón...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:47
- Nahlásit

Hyena
Já dyž si zasednu ke svačince, tak se ke mě žádnej čokl nevodváží přiblížit na půl metru, bo sou chytrý a cítí , že pro kus žvance neznám bratra
pani máme něco společnýho,Nyný nesmí ani koukat bo by mohla slintat,takže máme povel Nečum

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:47
- Nahlásit

davidkova renata
nemá bejt vhozenej do kostela spíš????
A můžeš mi říct, co by asi dělal f kostele??????? Jako pes? Dyš se může válet na louce v jetelu? Manon je f kostele, normální pes se háže do jetela´přece.

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:48
- Nahlásit

Ebony
To je super zrpáva. Vůle k životu někdy dokáže zázraky.

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:49
- Nahlásit

davidkova renata
pani máme něco společnýho
No bodej´t, bych taky s vám jináč neveničla, né
takže máme povel Nečum
No Hyenu má naučenou na " Sám mám málo"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:50
- Nahlásit

Gerda
co by asi dělal f kostele??????? Jako pes
no co by?Proč by nemoch pes do kostela to jako nevim?! Moch by třá chlastat z tý misky jak maj u vchodu tu vodu a taky by moch děsit štěkotem věřící dyš by házeli něco do kasičky.Voni by se děsně lekli a upadlo by jim všechno a ebony by byla bohatá Taky by moch ležet u vchodu jako Pan divoký

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 18:53
- Nahlásit

davidkova renata
Voni by se děsně lekli a upadlo by jim všechno
No tak aby jim nenapadalo do gatí, tim bych bejt bohatá nechtěla ))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 19:04
- Nahlásit

davidkova renata
Ebony

přidte se vykecat,uvidíte,že vám to aspon trochu zvedne náaladu.Případně mandle

Přesně tak- dle scénky v jednom filmu, kdy je chlápek nervózní a deprézivní a ten druhej mu dá pěstí do břucha a praví:"No! a teď už nejsi nervózní ale nas*anej!"

Tak Ebony přijď

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 19:07
- Nahlásit

davidkova renata
pani máme něco společnýho,Nyný nesmí ani koukat bo by mohla slintat,takže máme povel Nečum

Jo, Nečum! je moc dobrej povel Taky máme ešče jeden mírnější - z filmu Hostinec u Kamenného stolu, či jak se to menuje: "Diňděra! On loudí!" to u nás taky zabírá.

Ale musím aspoň jednou v životě Ešusa pochválit, že není kradák (A PEVNĚ DOUFÁM, ŽE TO TAK ZVOSTANE!!!).

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 19:08
- Nahlásit

davidkova renata
upadlo by jim všechno

Fakt fšecko? I třeba spoďáry? A nebyl byl to pak ale v kostele škandál?

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 19:10
- Nahlásit

Hyena

Dámy, ste prd hamižný a žravý. Já dyž si zasednu ke svačince, tak se ke mě žádnej čokl nevodváží přiblížit na půl metru, bo sou chytrý a cítí , že pro kus žvance neznám bratra

ma pamet je derava a mozna to byl nekdo jiny, ale nesned jsem ti nekdy pred rokem na freecku pulbagety/celoubagetu/necojineho (viz. derava pamet)?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 19:15
- Nahlásit

argosek
ma pamet je derava a mozna to byl nekdo jiny, ale nesned jsem ti nekdy pred rokem na freecku pulbagety/celoubagetu/necojineho

jestli to prošlo, tak jen proto, že nejste pane Argosku Hyenin bratr , kdybyste byl její bratr, tak by vás neznala a cizím lidem se obvykle svačina nedává, kdežto těm co známe - tak s těma se podělíme

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 19:20
- Nahlásit

argosek
pulbagety/celoubagetu/necojineho (viz. derava pamet)?
To si pane vaše ješitnost lehce zkresluje. Dostal jste jenom KOUSNOUT a to pouze proto, že jste se už hodinu tvářil jako na umření a odmítal jste pracovat. No já sem krom své hamižnosti eště líná, tak že když jsme porovnala, co je menší zlo- esli pracovat místo vás nebo oželet sousto žvance. Tak jsem vám radši dala kousnout.

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 19:21
- Nahlásit

PetraK
kdežto těm co známe - tak s těma se podělíme
tako to ne, pani, do takovejhle známostí, jako je Pan Argosek mi teda netahejte, to musim rozhodně protestovat

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 19:30
- Nahlásit

Gerda
tak ta báseň sedne, už jsem se dlouho nesmála

to all
dyž já jsem v tomhle trochu introvert, já můžu pokecat, až když je to trochu v cajku, ale díky všem, co mu drželi palce

PetraK

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 19:33
- Nahlásit

Hyena
do takovejhle známostí, jako je Pan Argosek mi teda netahejte

tststssss - no copak vás s ním ženu na radnici??

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 19:35
- Nahlásit

Ebony

pani! Von je naprosto NAPROSTO krásnej!! -děkuju za seznámení a... že ho drbu za levým uchem a ať už nedělá krávoviny.

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 19:36
- Nahlásit

Ebony
Ten je krásnej a bojovník mu kouká z očí.

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 19:37
- Nahlásit

PetraK

estli to prošlo, tak jen proto, že nejste pane Argosku Hyenin bratr , kdybyste byl její bratr, tak by vás neznala a cizím lidem se obvykle svačina nedává, kdežto těm co známe - tak s těma se podělíme

to je na me moc komplikovane

To si pane vaše ješitnost lehce zkresluje. Dostal jste jenom KOUSNOUT a to pouze proto, že jste se už hodinu tvářil jako na umření a odmítal jste pracovat. No já sem krom své hamižnosti eště líná, tak že když jsme porovnala, co je menší zlo- esli pracovat místo vás nebo oželet sousto žvance. Tak jsem vám radši dala kousnout.

tak precejen nebude tak derava - a zkresleni pozoruji, ale na vasi strane (nevim ovsem, cim je zpusobeno). proste a jednoduse jste, jak vam veli geneticka vybava prislusnice slabsiho pohlavi, poslusne prenechala vetsi cast jidla lovci a strazci dalkoveho ovladani s vidinou mozne budouci odmeny v podobe toho, ze vam tento obcas prinese mamuta, pripadne dovoli prepnout z fotbalu na krasobrusleni. ZDE je dukaz.

<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání