Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 07:58
- Nahlásit

Mám tu do pondělka rozmazlenýho nevylítanýho desetiměsíčního dobrmana. Nemáte někdo nápad, co se s ním dá dělat, když nemá přivolání a tahá jak blbej?
kachna_
vzít ho hladovýho na uzavřenej dobře oplocenej prostor, pověsit mu couračku, nechat ho řádně vypádit a během pádění ho přivolávat na kokíno, jinak s tím neuděláš vůbec nic.
Můžeš mu hodit balonek, pokud by ho nosil,ale spíš bude jen zběsile pádit kolem a vyžívat se pohybem.

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:03
- Nahlásit

ten hnědej dobrmaní idiot mi v noci sežral kaktus, vlez do postele (což jsme po třicátém pokusu o vyhození vzdali, neb se oba potřebujeme vyspat) a ráno mě polil čajem.
kachna_
vítej v klubu.
To neřeš, kaktusy oni žerou s chutí, spěj jedině v posteli, pod peřinou, oni potřebují kontakt, víš? kontakt, a hlavně teplo,
a venku prostě pááádit do úpadu a během toho pádění se člověk snaží je nějak udržet duševně v přítomnosti a pod ovladatelností...
To je prostě dobrman, nevidím na tom vůbec nic divnýho,
vtip je v tom, u při tomhle projevu tam dát placovou i funkční ovladatelnost, a eště to zvíře naučit přecházet z plný rozlítanosti do plný koncentrace...jako neni to prdel, fakt ne, komu dobrman čuchá jak NO, klobouk dolů v předklonu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:04
- Nahlásit

kachna_
mám, je to model ZOMBIE, zašpičatělá, extra zesílená ocel, anatomicky tvarovaná rukojeť z kaštanového dřeva, hroty ve třech řadách a na špičce dvoučepelová břitva

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:05
- Nahlásit

nechcete někdo netradičního mazlíčka?

http://www.datak.cz/utulek/ostatni.jsp?actualPage= 0

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:11
- Nahlásit

brezen2008
Cíííí, já cí páva . Ti tak fantasticky řvou, ještě líp jak lefové. Semetriky by se zcvokli úplně

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:11
- Nahlásit

Sali
heled človíčku i ostatní,dnes jdu koupit tu acanu a kdyby po ní nepřibral
co myslíš mám jít udělat znovu testy,napřed na trusu 3 dny sbírat,pak to pošlou do Plzně a řeknou jestli je zas v ok stavu anebo to nemám řešit?
jako nějak to moc nestojí jenom 600

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:12
- Nahlásit

Neessi
A kde máš kaviár? Já chci vejce s kaviárem.

Dobré ráno

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:14
- Nahlásit

Biluška
no vidíš ,pořídíš mu ještě samičku a budeš mít i chov pávu a pak to můžeš prodávat do parků a zámku a zbytek ti snědy psi a ušetříš za kupování masa

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:17
- Nahlásit

brezen2008
te´d nic neřeš a krm to zvíře prostě vyšší dávkou, já fakt netuším, kde je problém, aspoň trochu zaoblit by se měl.
Bobule se po dvojité dávce červené acany taky drobně olepila, jinak si drží podobnou linii jako dasty.

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:19
- Nahlásit

brezen2008
vo pávech se mi zrovna dneska zdálo, že jednoho mám, a byl velkej a mazlivej. Velkej mazlivej pták...akorát do náručí, xakru to by bylo něco pro Freuda...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:20
- Nahlásit

Biluška
Nechci kaviár, chci páva s mákem.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:21
- Nahlásit

Sali
Vim, že nikdy nechci dobrmana .

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:23
- Nahlásit

Mucholabka
Já žádnej kavijár nemám. Rybí sperma nejim . Páva taky nemám, ale ci ho . Jenže ti moji degeni by mi ho stejně zabili už vidím Gozéru jak žije na jedné zahradě s pávem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:24
- Nahlásit

kachna_
a to je jako tvůj na dožití? ten dobrman?

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:25
- Nahlásit

Biluška
woe, kavijár sou rybací vejcata!

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:26
- Nahlásit

to je jako tvůj na dožití? ten dobrman?
Březne, tuším, že spíš na dožití tý kachna_

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:28
- Nahlásit

Brý ránko na pijánko.

Máme pátek! Víte to?? Radujete se???
Já obrofsky, páč mám dneska krátce a stihnu dojít dom tak, že můžem jít s Ešusem lítat do polí

nemethova5
PetraKteda pani a na hajana jste zapomnela nejak,neni to tip REX,ale cerny spalenim a ty na vystave taky bohuzel neuvidite,ja teda nevidela a je normalni,myslim po psovsku.

paní velká obří omluva a Hajánkovi hlubosklon posílám ,
a je normalni,myslim po psovsku

o tom nepochybuju, když si nosí domů veverky, ježky a tak podobně

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:30
- Nahlásit

kachna_
ano, blbě se s nima vstává, když si omylem kecneš na prdel a oni do tebe couvaj, místo aby zabrali dopředu...

ale zas pěkně kulej vočka, když pááděj...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:30
- Nahlásit

Co mám dělat s Bucou? Na zahradě bydlí potkani, a mají dokonce udělanou dálnici z díry za kotcem do boudy, kde Buca pořádá výlovy, jako by to byl rybník. Akorát jak kouše dřeva a vytahuje je z podlahy, tak má poškrábaný celý xicht, vet říkal namazat indulonou, tak jí mažu xicht Niveou, akorát on ji nikdy neviděl v akci tak asi neví, o čem mluvím, a zakázat jí to nejde, páč si stejně dělá co chce a navíc ji to hrozně baví, ani ji to zakázat nechci, jinak nás ti potkani odnesou, mám tam na skladu pytle s granulema, pytle s rýží, a maso z vetamixu za cca 6000. A boudu chci jednoho krásného dne zbořit a udělat novou. A co je hroší, ty sfině v zimě bydlí pod kompostem, páč je tam asi teplo z hnilobných procesů, a Buca se snaží z kompostu v kompostéru udělat stejnou kůlničku na dříví jako z boudy. Ale to už jí zakazuju.
Jen tak jsem si potřebovala na ni postěžovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:31
- Nahlásit

Neessi

Neeeesíííííííííííííííííííííííííí- pani vy ste ženyjální!! Tagle dobrou snídani při pátku vyslovuji vám pochvalu před nastoupenou jednotkou!!

kachna_
Když už musej lidi vychovávat ze psů takovýhle debily, tak proč sakra lezou do nemocnice???

Aby si užili ti ostatní?

Sali
Velkej mazlivej pták...akorát do náručí, xakru to by bylo něco pro Freuda

Heh, nemohla si s tim počkat až dopiju kafe? kdo to má utírat?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:31 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus tydýti
co furt píšete jak fteklý?!
hyena
šiš pani,ten hrubosrstej je ale mocinky vočklivej.. ,já bysem ho nechtěla ani dyby dělal

helejte a dyš sme u těch dobrejch spráf,tak zejména pro PetruK bo bapču znáSem s ní fčera founovala,moc sem se nedostala ke slovu,už nechce umírat,nemá na to čas bo musí česat Šerynu(taxe menuje),hlavně na vocásku to měla úpa zdredovatělý,musí jí mazat voči,páč tam měla hnusný spečený vospalky a taky jí to kolem musela vostříhat,musela letět na veterinu pro vodlešovací vobojek,páč se čokl drbal a moch mít blechy ,doma má prej bordel a neumytý nádobí ve dřezu ,páč Šeryně vaří(hrozně žere ) a musej bejt denně 2,5 hodiny venku páč Šeryna děsně ráda chodí ven .Do pelechu se jí nasáčkovala hnet první noc a dyš bapka vletí do krámu nakoupit,Šeryna jí pak vítá jak dyby jí po měsíci zachránila vod jistý smrti .A taky už spí(jako bapka) ,což je fajn bo poslední dobou nespala vůbec ani po práškách...
Myslim,že to bylo na poslední chvíli páč dyš tu byla v pondělí kouknout se na ní na netu,vypadala dost děsně,jakože nikdy tak nevypadala..dyk´s jí viděla.Taxnat to nějakej čas vydrží,čokl je úpa pohodovej,fšecko si nechá líbit,neškodí,nic nedělá,psi jí neberou,prostě fajn čokl
Jinak nepište,du pa

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Sali

edit-smazala jsem to.

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:32
- Nahlásit

Jen tak jsem si potřebovala na ni postěžovat
Mucholabka
super, to jsi na správný adrese.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:34
- Nahlásit

Březen
Dobrman je tu do pondělí, je to ten, z příspěvku o ostnáči, naštěstí se kolegyně nechala ukecat na halti. Je absolutně nevylítanej a vynucuje si pozornost, je smutnej, že nemá paničku (vrací se příští pátek z nemocnice), nevydrží o samotě... No a my k tomu musíme zaskakovat za kolegyni, takže nemám tolik trpělivosti, jako když nejsem unavená.
no asi tak nějak

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:35 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Salisuper, to jsi na správný adrese.
Úplně se mi ulevilo a nepotřebuju traverzu

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:36
- Nahlásit

davidkova renata
founovala,moc sem se nedostala ke slovu,už nechce umírat,nemá na to čas

Juchééé, hurá a jupííí

A taky už spí(jako bapka) ,což je fajn bo poslední dobou nespala vůbec ani po práškách.

ty vado, to je paráda!! mám fakt děsnou radost. Hlavně, že se to povedlo a obě jsou ščastný

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:37
- Nahlásit

Mucholabka
mám v práci bazilišku, víš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:38
- Nahlásit

kachna_
Dobrman je tu do pondělí, je to ten, z příspěvku o ostnáči, naštěstí se kolegyně nechala ukecat na halti

pani to se vám přičte do životní účetní položky jako velmi plusová záležitost.
Je absolutně nevylítanej a vynucuje si pozornost,

chudák malej, proč si proboha ty lidi všechno nepromyslej než něco poříděj.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:38
- Nahlásit

davidkova renata
to se krásně čte )))))))))))))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 08:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mucholabka

edit :smazala jsem to

<< 1 ... 2430 . 2431 . 2432 . 2433 . 2434 . 2435 . 2436 . 2437 . 2438 . 2439 . 2440 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání